Autoverhuur
Agenda groepsreizen

Zoek in 145 wellness reizen

Bestemming

Categorie

Hotel of plaats

Vertrekdatum

Aantal dagen

Reset alles

Laatste media artikelen over dit hotel

29-01-14 | Jeannette S.


“Na een half jaar wonen en werken in India, was dit een heerlijke stop onderweg terug naar Nederland om de herrie en stoffigheid van India achter me te laten en me klaar te stomen voor Nederland.”


Six Senses Zighy Bay

Six Senses Zighy Bay

Six Senses Zighy Bay, Oman

Locatie en speerpunten Een kleine parel in het Noorden van Oman, gelegen op zo'n 2,5 uur rijden van Dubai. Verscholen tussen de bergen in een baai met een prachtig wit strand en helderblauw, rustig water. Alsof je op de filmset van The Beach bent beland. Six Senses Zighy Bay is een absolute verrassing, een nog vrij onontdekt juweeltje. Een zes sterren hotel dat duurzaamheid en eco heeft verweven met het allerhoogste niveau van luxe en comfort. Het zijn de details die het hem doen in Six Senses Zighy... Lees meer

Six Senses Zighy Bay

Short Spa Luxury Break

Dibba-Musa, Oman

Puurenkuur extra's

  • Gratis nachten! (vraag een op maat gemaakte offerte op bij één van onze reisspecialisten. 
  • 10% vroegboekkorting (verblijf in de kerstvakantie uitgesloten) 
  • 1 gratis welkomstmassage 

vanaf
€ 1399,- p.p.
voor 5 dagen.
De speerpunten van deze reis: een korte ultraluxe wellness reis met verblijf in een villa met prive zwembad, gezonde maaltijden, een uitgebreid holistisch weekactiviteiten schema. Dat alles de schitterende omgeving van Zighy Bay. 

Op en top luxe: dat is Six Senses Zighy Bay! Elke suite en villa heeft een privé zwembad en een butler service tot uw beschikking. Eerlijk is eerlijk, zoveel luxe in een holistisch kuuroord komen we niet vaak tegen. Kuren in pure luxe dus! 

Lees hier het persoonlijke verslag van Puurenkuur's Marleen van Griensven
Reviews
1
logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo American Express logo Visa logo MasterCard logo CarDelMar