Autoverhuur
Agenda groepsreizen

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Yvonne O. | 26 januari 2015

Complimenten voor de yogalessen van Cora. Er was ruimte voor ieders niveau.

B.A. Hermans | 19 januari 2015

Wat een heerlijk weekend! Rust, rust, rust en totale ontspanning op dit landgoed waar we zeer hartelijk ontvangen werden en goed verzorgd zijn.

Louise K. | 19 januari 2015

Wij hebben ontzettend genoten van ons weekend in de Holtweijde! Prachtig hotel, mooie omgeving en de yoga lessen waren perfect. Al met al zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groet. Louise en jessica

Amanda P. | 4 januari 2015

Zeer tevreden over het totale verblijf en hoe alles was geregeld, ook bij vertraging op de heenvlucht door slechter weer in Nederland, een sms en de transfer werd de dag erna alsnog goed geregeld!

Geertje | 27 december 2014

De eerste twee weken van december  heb ik het fit en slank programma van Puur en Kuur gevolgd in Marsa Alam. Onder de bezielende leiding en toeziend oog van Remond en Marcha heb ik me twaalf dagen strikt aan het programma gehouden. Van dag 1 tot de laatste minuut hebben ze me gesteund en vergezeld en niets was hen te veel. Door de goede uitleg van het programma en de voeding ben ik me bewuster geworden van een gezondere lifestyle. Sporten was intensief ( 3 x per dag) maar goed vol te houden. Er was genoeg tijd om ook van het zonnetje te genieten. De entourage is daar prima voor.  Het eten was gevarieerd en bij elke maaltijd werden 2 stuks fruit geserveerd voor de latere eventuele moeilijke momenten, die ik overigens niet heb gehad. Op dag 1 werden inderdaad duurdere massages aanbevolen. Ik heb die massages wel gedaan en ondanks dat ik er wel veel voor moest betalen vond ik het zeer de moeite waard. Elke twee dagen uitzien naar de massages: ontspanning na inspanning en …. hierdoor ook geen spierpijn gehad. Eigenlijk zou je als hardwerkende jezelf elk jaar zo'n programma moeten gunnen. Ik was zeer tevreden en ga zeker terug. En als allermooiste beloning zag ik na twee weken op de weegschaal dat ik 5 kg was afgevallen. En zelfs 2,7 kg vet kwijtgeraakt. Kortom een echte aanrader. Ik was alleen reizende en heb de eerste week het programma ook als enige gevolgd. Toch heb ik me geen moment eenzaam gevoeld. 

Etienne V. | 16 december 2014

Wat een kadootje dit weekend; fijne yogalessen van Els, een heerlijk hotel met sauna en dan ook kunnen genieten van de zee op loopafstand. Op naar een dergelijk weekend in 2015. Genieten!

Maria | 15 december 2014

De tweede keer dat ik dit yoga weekend gedaan heb. Domburg is leuk, hotel is heel erg goed en het ontbijt heel uitgebreid. Ik heb niet van het diner of spa gebruik gemaakt. Het diner op de eerste dag vond ik vrij laat om 20.30uur. De yoga lessen van Els zijn heel gevarieerd met asana, pranayama en een stukje meditatie. Rustige lessen maar een goede balans voor beginners en gevorderden. Je moet hier geen stevige power yoga lessen verwachten. Zeker tot een volgende keer!

logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo American Express logo Visa logo MasterCard logo CarDelMar
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement