Autoverhuur
Agenda groepsreizen

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Dennis D. | 4 maart 2015

Deze reis was voor mij een super cadeau aan mijzelf. De verzorging van het hotel is dik in orde, prachtige kamers en super faciliteiten zoals het zwembad en de sauna. De keuken mag van mij de wensen van de klant wat meer serieus nemen, met name als men spreekt over allergieën of wensen zoals veganisme. Het vroeg wat extra moeite en geduld om het juiste te verkrijgen. Desalniettemin dat wat geserveerd wordt is van goede kwaliteit. De yoga lessen waren super dankzij de fantastische Yoga docente Els, zij verzorgt een yoga programma afgestemd op de groep, precies wat nodig is, en dat zelfs met zowel gevorderde als beginners in de groep. Ze voelt duidelijk aan waar behoefte aan is en leeft met de mensen mee. De innerlijke liefde, rust en vrede straalt ze uit en brengt ze over. Prachtig!! Ik hoop van harte dat zij meerdere Yoga midweeken, weekenden en vakanties als yoga docente zal begeleiden, zowel in Nederland als in het buitenland, in een heerlijk warm land. Dan zeker zal ik mijzelf weer zo'n yogareis cadeau doen. Hartelijke dank PuurenKuur en yogadocente Els, Dennis Dierickx

Carla D. | 2 maart 2015

Fantastisch weekend, geweldige yogajuf!

Ingrid vd B. | 1 maart 2015

Fijn dat er geen onderscheid werd gemaakt in de single gebruik van de kamer, echt top

Mientje R. | 28 februari 2015

Service voor vervoer naar Ootmarsum zou prettig zijn ivm openbaarvervoer. De buurtbus reed ivm de voorjaarsvakantie niet. In Nieuweschans was dat wel goed geregeld.

Loes V. | 27 februari 2015

Ik vond het een hele fijne en goedverzorgde reis. Enige suggestie: De eerste avond begon de yoga-les pas laat, hierdoor konden we ook pas laat aan tafel en het duurde even voordat het eten werd geserveerd. We aten hierdoor pas rond 2100 uur, dit vond ik zelf te laat (zeker omdat ik niet te laat naar bed wilde gaan). Alle deelnemers waren eigenlijk toch al vroeg in het hotel dus de les had mijns inziens ook eerder kunnen beginnen zodat we niet zo laat hoefden te gaan eten.

Lenie B. | 27 februari 2015

Prachtige plek. Fantastisch utzicht, heerlijk vers bereid eten. Over het algemeen goede behandelingen.

Anoniem | 27 februari 2015

Ik wil nog mijn bijzondere waardering uitspreken wat betreft de yogadocente Els Dourleijn. Ze gaf rust en ruimte om jezelf te zijn. Haar lessen waren een bijzonder mooie ervaring. Yoga vanuit het hart. 

logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo American Express logo Visa logo MasterCard logo CarDelMar
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement