Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Workshops

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Linda de J. | 23 oktober 2016

Epic Sana is een fantastisch hotel, met een enorm mooi uitzicht en fijne faciliteiten. De yoga- en pilateslessen waren super, de wellness faciliteiten heel mooi en zeer rustgevend en het mooie strand aan de achtertuin heerlijk om te wandelen. Het eten was ook erg goed, ook al waren niet alle restaurants open vanwege conferentiebezoekers. Het waren 5 heerlijke dagen in een oase van zon, water en mooie natuur!!

Esther W. | 17 oktober 2016

Alles was echt super! Een minpuntje; de spa behandelingen vonden wij wel wat aan de prijzige kant.

Jacqueline K. | 17 oktober 2016

Alexandra Post is een zeer plezierige en professionele yogalerares!

Kim S. | 15 oktober 2016

Geweldig, mooi resort, heerlijk eten, lieve mensen, je voelt je echt welkom. Ga zeker nog eens terug!

Ingrid V. | 14 oktober 2016

Heerlijk welness weekend met prima yogadocent!

Elly G. | 11 oktober 2016

Het was een geweldig weekend in alle opzichten. Eten top, vooral ook omdat ik streng glutenvrij eet vanwege Coeliakie. Allemaal geen probleem hier in dit hotel en sauna! Dat gaf ontspanning. Zelden zo lekker glutenvrij brood gegeten. De yogadocente Saskia Hofstede, was top. Rustig, wist veel van verschillende yoga en ademoefeningen etc. Leuke diverse 4 yogalessen. Ook loopt ze langs en corrigeert waar nodig. Professioneel !! Dank daarvoor. Voor mij extra belangrijk omdat ik zelf ook yogadocente ben en kritisch.Ook nog een kleine boeddha attentie gekregen, de finishing touch, gewoon lief en leuk! Saskia was eigenlijk ook een soort gastvrouw, niets was haar teveel..... als er vragen waren of iets geregeld moest. Kuurbad heeeeeerlijk!!!! Sauna niet te groot en fijne ruimtes. geen mega/ massa complex En vooral het gratis koffie - thee de hele dag vind ik een meerwaarde. en niet eens zozeer dat je extra gaat drinken. Heel vriendelijk vind ik dat. Ook nog eens top thee en koffie! Nou ja, het was al met al dus TOP! Ik kom zeker terug! Hartelijke groet Elly

Veerle P. | 11 oktober 2016

beste We hebben enorm genoten van ons Puur&Kuurweekendje met 6 vriendinnen! Wieneke is een geweldige lesgever. Ze varieerde haar lessen: ze waren uitdagend; niet zweverig, maar ze stond met beide voeten op de grond, aangevuld met een gezonde dosis humor. Heerlijk! Ze vertelde ons dat ze volgend jaar ook in Vielsalm lessen zal geven. U mag ons altijd de info doorsturen zodra die beschikbaar is, want we zouden graag volgend jaar in oktober wederom met 6 bij Wieneke yoga willen volgen! Ik heb het hotel 8/10 gegeven omdat het, ondanks de vernieuwingen, nog steeds niet mijn smaak is wat betreft interieur. Het enige minpunt aan de wellness was dat je voor het zwembad je badpak moest aandoen en als je dan opnieuw naar de wellness wilde gaan, je dat opnieuw moest uitdoen. Voor de buitensauna moest je dan wederom door het zwembadgedeelte... Maar als dat het enige is, nietwaar? Het eten was heerlijk, de mensen waren allen supervriendelijk, de locatie was mooi...Kortom, we hebben wederom allen enorm genoten! Bedankt!

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement