Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Workshops

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Marij P. | 16 april 2015

het was een super weekend!!

Saskia K. | 13 april 2015

Wat een mooie ervaring hebben wij gehad, onze reis naar Spa Village Resort Tembok op Bali! Alles stond in het teken van puur relax en verwennerij. Iedere dag een spa-behandeling, erg persoonlijke en vriendelijke benadering door alle personeelsleden. Dit alles in de prachtige en rustige omgeving die het complex biedt. Ook de innerlijke mens is prima verzorgd met dagelijks ontbijt, lunch en diner waarbij keuze van de kaart, welke een geweldige combi betrof van de westerse - en Balinese keuken. Vooral genietend van alle rust die het complex biedt, hebben wij twee uitstapjes gemaakt naar de waterval dichtbij en bij zonsopgang naar de dolfijnen gaan kijken - beiden een fantastische ervaring - maar ook in uitjes desgewenst keuze ten overvloede. Wij hopen hier zeker nog een keer terug te keren!

Vanda D. | 13 april 2015

Enkel welness gedeelte is aan de kleine kant, verder heerlijk en bijzonder goed weekend. lesgeverster super professioneel en aangenaam persoon. Bedankt

Yvonne V | 13 april 2015

Mooi gelegen hotel aan de kust met veel faciliteiten binnen. Wij waren er begin april en er waren nog weinig gasten en volop renovatiewerkzaamheden. De kamers zijn redelijk gehorig. Het zeezicht vanuit de kamers is geweldig. Nadeel van het 3-kamerappartement was de kleine tweede slaapkamer, zonder echt raam. De service was geweldig, je drankjes werden vaak naar je gebracht. De darmspoeling ging zeer eenvoudig met de machine die ze daar hebben. De drankjes waren allemaal vers, er waren wel 9 momenten op de dag dat je iets kon halen. Groot voordeel was de 'bouillon' die je onbeperkt mocht drinken. Echt geen honger gehad hier, maar ook iets minder afgevallen dan op andere plekken. De opbouw met het raw detox dieet is fijn, al zijn de lunches wel ineens flink zwaar. Fijn was ook de fitnessruimte en het bewegingsprogramma, je kan meerdere malen per dag kiezen waar je aan mee doet. De yoga was meer body dan mindgericht. Goede Nederlandse begeleiding door Odette.

Nele B. | 9 april 2015

de yoga was fantastisch met dank aan Wieneke natuurlijk!! hotel was niet top maar heel ok ik vond de prijs/kwaliteit verhouding super!

H.H.C. Z. | 7 april 2015

Wieneke van der Aa, yogadocente heeft met veel passie en humor de 4 yogalessen aan de 15 deelnemers gegeven. De samenstelling van de lessen was goed en de diverse opties van de oefeningen maakten het voor alle deelnemers mogelijk haar/zijn eigen invulling hieraan te geven.

Ellen S. | 7 april 2015

Ik heb genoten van het heerlijke eten, de leuke groep mensen, het welnessgedeelte en de heerlijke beautybehandelingen met korting. Maar vooral heb ik genoten van de superfijne yogalessen van Wieneke. Zij is een fijne en gezellige lerares met aandacht voor iedereen.

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo American Express logo Visa logo MasterCard logo CarDelMar
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement