Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Workshops

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Katrien De S. | 26 september 2016

Nog een extra dikke pluim voor het warme, deskundige en sympathieke personeel !

Daniƫlle B. | 24 september 2016

Prachtige plek om even helemaal tot rust te komen.

Marja van D. | 23 september 2016

Het zou een mooie aanvulling zijn als er ook in de avond een programma zou zijn, bv. de behandelingen uitbreiden naar de avonden al is het maar tot 8 uur. Of informatie avonden organiseren over gezondheid. Ik heb meer gasten hierover gesproken en de avonden zijn nu erg leeg. Verder een prima locatie zeer vriendelijk personeel en goede behandelingen. Voor herhaling vatbaar.

Kristel K. | 20 september 2016

Volop genoten; alle waardering voor de inhoud van het programma, Els als docente, de complete informatievoorziening van Puur&Kuur, de locatie met haar gastvrijheid en de Spaanse zon:). Super.

Marije W. | 19 september 2016

De yogaweek is heerlijk geweest. Luna y Sol is een prachtige rustige lokatie met een zeer vriendelijke staf, veel "zitjes" zodat er altijd wel een plekje is, waar je even alleen kunt zijn om te lezen of zomaar te liggen, of juist om met iemand een goed gesprek te voeren. Daarnaast was het zwembad een genot en 24 uur per dag open, dus ook nog 's avonds laat met volle maan gebruik van kunnen maken. Het veganistische en ayurvedische eten was elke maaltijd weer opnieuw een verwennerij! De kamers waren mooi en schoon. De groep was zeer aangenaam, de sfeer was heerlijk ontspannen, mede door de liefdevolle begeleiding van Els bij alles wat er in en door de yogalessen en de rust werd aangeraakt bij iedereen. Door de intuïtieve yogalessen en begeleiding van Els, is het heel duidelijk voelbaar dat zo'n week ook innerlijk voor iedereen een verdieping geeft en mogelijkheden en handvaten biedt om hier ook thuis verder mee aan de slag te gaan. Kortom: ik ben zeer tevreden en ik heb GENOTEN!

Judith van der H. | 19 september 2016

Het was een fantastische week :)

Daniƫlle G. | 17 september 2016

Heerlijk genoten van deze reis. Een fantastisch hotel met waanzinnig goed eten!

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement