Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Workshops

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Tessa W. | 27 juli 2015

Fijn weekend; deskundige yoga-juf!

Connie de N. | 27 juli 2015

Ik vond de yogales van Wieneke van der Aa erg goed. Zij kon oefeningen aanbieden, die voor de hele groep interessant waren. En dat terwijl de yogakennis uiteenliep van bijna niets tot gevorderd. De Spa was klein, maar compleet. Hotel had een ouderwets systeem met papieren kaartjes om de consumpties op te noteren. Als het kaartje kwijt zou raken kost dat 200 Euro, dat kan moderner!

Lucia R. | 25 juli 2015

Opmerkelijk goed en veel aandacht van personeel naar klant. We hebebn genoten. Uitmuntend. 

Elisabeth M. | 25 juli 2015

Geweldige reis! Alles was top: de behandelingen, het hotel, de kamer, het eten, het personeel, alles. Heaven on earth ...!

Chris V. | 25 juli 2015

Alles was TOP. Echt een luxe Break. Prachtige locatie. Persoonlijke benadering met veel aandacht voor single reiziger. Spa is niet te evenaren maar bij persoonlijke behandelingen wordt het voor mij wat te prijzig. Mooie ruime kamer. Prima formule dine around. Een plek om terug te keren ....

Julia van O. | 23 juli 2015

Het was een en al genieten. Lieve professionele persoonlijke benadering, fantastische faciliteiten, modern, schoon, rustig, geweldig mooie omgeving, wandelen zo vanuit het hotel het bos in maar ook het dorp la petite pierre op loopafstand met bakker, cafetjes enz. Het restaurant was fenomenaal, nog nooit zo n fantastisch ontbijt gehad: alle windrichtingen aanwezig van verse sapjes, tot eigengemaakte bircher muesli en warme ayurveda soep, tot ham and eggs. Diner echt ster-kwaliteit. Rust, ruimte. In een woord geweldig. Een opmerking: de kamers waren wat benauwd, luchten moeilijk omdat er geen horren zijn in de openslaande deur naar het terrasje.

Christel H. | 23 juli 2015

Ik ben heel vriendelijk en snel door jullie geholpen. Het enige dat in het hotel tegenviel was de yoga leraar. Dat klikte niet. Maar ik heb die yoga lessen in het hotel om kunnen zetten naar een fijne massage. Dus al met al een heel prettige vakantie.

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement