Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Workshops

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Risma B. | 23 augustus 2016

ik heb mijn wellnessweekend als een ontspannen weekend ervaren. De lessen van David waren heel erg speciaal tevens hadden wij een fijne groep. Alleen maar lof met betrekking tot de totaliteit van het weekend. Dank jullie wel! Uiteraard zal ik in de toekomst weer een reis boeken maar dan naar het buitenland via Puur en Kuur. Met vriendelijke groet Risma

Manon | 22 augustus 2016

Zeer fijn weekend, hotel was super met zeer vriendelijk personeel. Fijne yogaleraar met aandacht voor iedereen. Kortom; aanrader!

Lisa R. | 22 augustus 2016

Als beginnerling met yoga heb ik mij geen moment onervaren gevoeld. De Dru-yoga die bij ons gegeven werd was erg rustgevend en stressverlichtend. David had persoonlijke aandacht voor iedereen maar kon ook als groep goed begeleiden. Hij bracht het luchtig met een beetje humor en veel passie. De combinatie was perfect, ook qua inhoud van de yoga lessen. Opbouwend, ieder op zijn eigen tempo en daarna nog een diepe relaxatie. Mijn complimenten! Alles verliep soepeltjes en relaxed, ook in het hotel. De kamers waren prachtig en ruim(boshotel vlodrop). Het hotelpersoneel was vriendelijk, behulpzaam en hadden altijd een lach op hun gezicht (wat soms aanstekelijk werkte). Het eten in het hotel was naar mijn mening voortreffelijk. Smaaksensaties! Ik zou zelfs voor het eten alleen al terugkomen :) verder heb ik nog een heerlijke boswandeling gemaakt en een massage geboekt. Ik heb me geen moment verveeld. Al met al een aanrader!!

Winny van den E. | 22 augustus 2016

Mijn vriendin en ik hebben een heerlijk ontspannen ( door inspanning) yoga weekend gehad. We kwamen tijd tekort om van alles te "proeven". De yoga groep was gezellig en de docente Monique Oudejans zeer bekwaam en toegankelijk voor iedereen! De massage: een aanrader! De hotelkamer was luxe en ruim! De omgeving is leuk en de stranden en dorpjes dichtbij (Zelfs het zonnetje werkte mee.)

Jacqueline H. | 22 augustus 2016

Kompliment aan de yogaleraar Erg betrokken mens Erge leuke groep gehad Was echt gezellig Ondanks,dat ik niet alles heb kunnen meedoen wegens ziekte Alles was goed verzorgd Echt een aanrader Ga het gauw,weer boeken

Kim G. | 22 augustus 2016

Het was wederom fantastisch!! De aandacht en liefde die je van Frits en Seba krijgt vind je nergens anders.

Anita K. | 22 augustus 2016

Ik vond het een geweldig weekend als kado aan mezelf . Ik wilde uitproberen of yoga een bewegingsvorm is die bij me past. Alles klopte. Het hotel,de groep en zeker onze docente Monique heeft ervoor gezorgd dat het yogaweekend geslaagd is.

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement