Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Workshops

Boshotel Vlodrop

Yogaweekend in Boshotel Vlodrop

Vlodrop, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Gratis toegang tot het sauna landschap t.w.v. € 17,50 per persoon per dag
 • Vanaf uw 2e bezoek: gratis upgrade naar een Suite
 • Check-uit op zondag om 12 uur ipv 11 uur

vanaf
€ 189,- p.p.
voor 3 dagen.
Dit driedaags yogaweekend is  in alle opzichten een heerlijk verwenweekend. U kunt tijdens dit Puurenkuur yoga weekend in de Limburgse bossen relaxen in de sauna’s of het zwembad, afgewisseld met yogaworkshops (4 in totaal) van 90 minuten elk. 

Het viersterren Hampshire boshotel Vlodrop ligt midden in de bossen van Nationaal Park de Meinweg, vlakbij Roermond. Zodra u de bossen binnen rijdt, die zich elk seizoen van hun beste kant tonen, glijdt de stress van u af. Boshotel Vlodrop staat bekend om de fantastische service en betrokkenheid van het personeel.

Komen de data van dit yogaweekend u niet goed uit? Kijkt u dan eens bij onze yogaweekenden in Badhotel Domburg OF in Landgoed de Holtweijde OF in Fontana Bad Nieuwschans
Reviews
13

Badhotel Domburg

Borstkanjer reis

Domburg, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Laagste prijsgarantie

vanaf
€ 199,- p.p.
voor 3 dagen.
3-daags Borstkanjer weekend in Badhotel Domburg (Zeeland) in 2015
Jaarlijks krijgen zo'n 12.000 vrouwen te maken met borstkanker, waarvan zo'n 3.000 vrouwen jonger dan 50 jaar zijn. Het krijgen van borstkanker is een grote schok die de wereld flink op z’n kop zet. Niets is meer vanzelfsprekend, niets is meer wat het was. Ook 'oud zeer’ blijkt weer opnieuw aandacht te vragen. Emoties waarvan ze dachten dat ze allang verwerkt waren, dienen zich opnieuw aan. Vrouwen met borstkanker gaan een uitgebreid medisch circuit in dat gemiddeld een jaar duurt. De herstelperiode blijkt gemiddeld ook nog een jaar in beslag te nemen. Tijdens deze periode vallen veel vrouwen in een gat en blijft de onzekerheid.
 
Dit 3-daags arrangement is ontworpen om soortgenoten te ontmoeten, om ervaringen te delen en om een energie boost aan lichaam en geest te geven. Dit weekend is het Me Time! Met een hoofdletter M. Niets moet, alles mag. Onder het motto ‘Lichter hoofd, lichter lijf, lichter leven’, organiseert de stichting Borstkanjer volledig verzorgde dagen op een prachtige plek in de natuur. Fitwalks, gezonde voeding, Body & Mind-lichaamsoefeningen als Tai Chi, Pilates*, de zonnegroet en stretchen maken onderdeel uit van deze dagen, evenals een vleugje meditatie, Boeddhisme en spiritualiteit.
 
De retreats met Nannet worden in meerdere varianten aangeboden Klik hier voor het gehele aanbod Inmiddels hebben de eerste - zeer succesvolle retreats - plaatsgevonden. Kijk voor meer informatie, voor fotomateriaal en reacties van de deelnemers op de website van stichting Borstkanjer.nl
Reviews
160
Yogaweekend aan zee Badhotel Domburg

Badhotel Domburg

Yogaweekend aan zee

Domburg, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Laagste prijs garantie
 • Check-uit om 12 uur in plaats van 11 uur
 • Voor repeaters: een presentje op de kamer

vanaf
€ 199,- p.p.
voor 3 dagen.
Inmiddels een begrip, de Puurenkuur yogaweekenden in Badhotel Domburg (Zeeland). Waarom zo succesvol? De goede yogalessen, het comfort van een viersterren hotel en de zee nabij. Alle ingredienten in huis voor een ontspannen weekend!
 
Een heerlijk weekend lang ontspannen aan de kust van Zeeland. Badhotel Domburg ligt in het idyllische stadje Domburg, aan de rand van de prachtige zandstranden. Hier kunt u een paar dagen genieten van de natuur, de duinen en de zee. Tijdens dit arrangement verblijft u twee nachten in het hotel. In restaurant Zee & Land zult u hartelijk ontvangen worden voor het uitgebreide ontbijtbuffet en 1 tweegangen diner. Tijdens het weekend heeft u vier yoga workshops van 90 minuten elk en kunt u tevens gebruik maken van het saunalandschap en het zwembad. Een fantastisch uitwaai arrangement voor een scherpe prijs!
 
Let op! Het nieuwe wellness center heeft een grote opknapbeurt gekregen en is vanaf 1 april 2015 weer geopend. De faciliteiten vanaf 1 april in het vernieuwde wellness center van 525 m2: binnenbad (36m2),  infrarood cabine, zout sauna, koelkamer, stoomcabine, panorama sauna, Noordzeestorm belevenis douche, buiten patio, rustruimte en restaurant met loungehoek. Ook zijn er 2 duo-behandelcabines. De entree van het wellness center is normaliter tegen betaling, maar is voor Puurenkuur gasten onbeperkt en gratis te gebruiken. De toegang tot het zwembad is gratis en toegankelijk voor alle hotelgasten.

Komen de data van dit yogaweekend u niet goed uit? Kijkt u dan eens bij de yogaweekenden in Landgoed de Holtweijde OF de yogaweekenden in Fontana Nieuweschans OF de yogaweekden in Boshotel Vlodrop. Tevens bieden wij in Domburg Pilatesweekenden met coach Nannet aan.
Reviews
160

Landgoed de Holtweijde

Yogaweekend Landgoed de Holtweijde

Lattrop, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Scherp tarief
 • Gratis late check-uit op zondag
 • Gratis fruitservice
 • 10% korting op behandelingen in de spa
 • Voor uw volgende bezoek: gratis upgrade naar Royal suite (op basis van beschikbaarheid)

vanaf
€ 199,- p.p.
voor 3 dagen.
Driedaags yogaweekend op exclusief viersterren landgoed de Holtweijde!
Hoe ver moet je reizen om stilte te horen, waar is het ’s nachts nog écht donker? Doe nieuwe energie op voor lichaam en geest, beleef de natuur en proef de pure smaak van ambachtelijk bereide producten in luxe wellness resort Landgoed de Holtweijde. Bij dit Puurenkuur yoga weekend op het Twents platteland wordt relaxen in de sauna’s en zwembaden afgewisseld met yogaworkshops van 90 minuten elk. Bovendien kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het Health & Wellness Center, de fitness, tennisbanen en oefenfaciliteiten voor het golfen en kunt u genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet en 1x een tweegangendiner in het restaurant. 

Komen de data van dit yogaweekend u niet goed uit? Kijkt u dan eens bij de yogaweekenden in Badhotel Domburg OF de yogaweekenden in Fontana Nieuweschans OF de yogaweekenden in Boshotel Vlodrop
Reviews
69
Yoga weekend Fontana Bad Nieuweschans

Fontana Bad Nieuweschans

Yoga weekend Fontana Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Laagste prijs garantie
 • 3 gehele dagen gebruik van alle wellness faciliteiten en minerale baden

vanaf
€ 199,- p.p.
voor 3 dagen.
Tijdens het Puurenkuur Yoga weekend in Fontana Bad Nieuweschans kunt u genieten van dagelijkse yogalessen en tevens alle dagen gebruik maken van de Thermen, met o.a. een Thermaalbad, diverse saunafaciliteiten, rustruimtes en een park van 10 ha.​ van Fontana Bad Nieuweschans 
 
Tijdens dit arrangement verblijft u twee nachten in het hotel. In het restaurant kunt u genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet en één tweegangendiner. Tijdens het weekend heeft u vier yoga workshops van elk 90 minuten en kunt u tevens gebruik maken van alle faciliteiten van Fontana Bad Nieuweschans.

Het is helaas niet mogelijk een extra bed te plaatsen op de kamer voor een derde persoon. Wij kunnen een kamer aanvragen met connecting doors.

Komen de data van dit yogaweekend u niet goed uit? Kijkt u dan eens bij onze yogaweekenden in Badhotel Domburg of in Landgoed de Holtweijde.

Lees hier het persoonlijk verslag van Marleen's bezoek aan Fontana Bad Nieuweschans
Reviews
56

Princess Hotel Amersfoort

Nieuw! Nannet’s Princess Weekend

Amersfoort , Nederland

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag
 • Laagste prijskwaliteit

vanaf
€ 219,- p.p.
voor 3 dagen.
Inclusief dit driedaagse weekend met Nannet:
2 overnachtingen inclusief ontbijt en diners
Pilateslessen, Fitwalks en Lifestyle workshops
En..geen eenpersoonskamer toeslag

De allerbeste deal als u zoekt naar een combi van ‘Me-Time’, beweging, een mooie omgeving, focus, plezier én betaalbaarheid.
Nannet’s mix van lifestyle workshops en ontspanning brengt uw passie (weer) tot leven.

Dit driedaags Prinsess weekend met Coach en Pilates-docente Nannet van der Ham is in alle opzichten een heerlijk verwenweekend. Fijne kamers, verantwoorde beweging, rust in het hoofd, een stad dichtbij en een heerlijke keuken.

Let op! Het weekend van 30 oktober t/m 1 november is het 10-jarig jubileum weekend van coach Nannet.
Naast de Pilatesles op vrijdagmiddag is er zaterdag een feestelijke Fancy Fair met vele verschillende workshops door collega’s van Nannet; zij geeft zelf  1 Pilatesles (ipv 2).
Het volledige Fancy fair programma wordt de komende weken ingevuld en is hier te bekijken.
Vanaf 16 uur begint het officiële feestgedeelte waarbij Nannet haar retreats voor 2016 presenteert en een aantal verrassingen in petto heeft. Op zondag is er om 8.15 een Pilatesles en om 12 uur een Fitwalk door Klein Zwitserland.

U kunt er alleen bij dit weekend voor kiezen om in plaats van het volledige weekend (2 nachten), 1 nacht deel te nemen (zaterdag op zondag) a € 149,- (neem contact op met Puurenkuur indien u dit wenst)
Het is ook mogelijk alleen een dagkaart te kopen voor de zaterdag. Dit kan rechtstreeks bij Nannet: Info@nannet.net

Lees alles over Nannet en deze reis op haar website.
Klik hier voor het gehele aanbod van de workshops van Nannet in binnen- en buitenland.

Badhotel Domburg

Ouder&Kind yogaweekend

Domburg, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Laagste prijs garantie
 • Geen eenpersoonskamertoeslag (in januari, februari en maart 2015)
 • Check-uit om 12 uur in plaats van 11 uur
 • Voor repeaters: een presentje op de kamer

vanaf
€ 259,- p.p.
voor 3 dagen.
In 2015 hebben we onze nieuwste Ouder&Kind-yogaweekenden gelanceerd. Speciaal voor kinderen in de leeftijd 6-10 jaar, samen met hun vader, moeder of verzorger. De insteek van het weekend is kinderen hun innerlijke kracht laten ontdekken, samen actief zijn én ontspannen, en ideeën opdoen voor oefeningen thuis. Plus: bewust aandacht hebben voor elkaar. 
Ervaar wat (kinder)yoga teweegbrengt: rust, kracht en vooral plezier!
Yoga (voor kinderen) ondersteunt de ontwikkeling en de groei, zowel fysiek als mentaal. De workshops zijn praktisch, speels, inspirerend, eigentijds en geschikt voor iedereen die zijn vaardigheden op lichamelijk, creatief, intuïtief en emotioneel gebied wil vergroten.
 Diverse elementen komen aan bod: beweging, houding, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, visualisatie en spel. Het weekend wordt begeleid door een gecertificeerde yogadocente voor zowel volwassenen als kinderen.

Naast de workshops kunt u samen genieten van de activiteiten die we organiseren op zaterdag en verder van alles wat badplaats Domburg te bieden heeft: strand, zee en duinen. Een sfeervolle plek volop vertier, voor jong en oud.

Prijs ouder: vanaf €249 per persoon
Prijs Kind: €170 per kind

Let op! Het nieuwe wellness center heeft een grote opknapbeurt gekregen en is vanaf 1 april 2015 weer geopend. De faciliteiten vanaf 1 april in het vernieuwde wellness center van 525 m2: binnenbad (36m2),  infrarood cabine, zout sauna, koelkamer, stoomcabine, panorama sauna, Noordzeestorm belevenis douche, buiten patio, rustruimte en restaurant met loungehoek. Ook zijn er 2 duo-behandelcabines. De entree van het wellness center is normaliter tegen betaling, maar is voor Puurenkuur gasten onbeperkt en gratis te gebruiken. De toegang tot het zwembad is gratis en toegankelijk voor alle hotelgasten.
Reviews
160
Nannet Pilates weekend Boshotel Vlodrop

Boshotel Vlodrop

Pilatesweekend met Nannet

Vlodrop, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Gratis toegang tot het sauna landschap t.w.v. € 17,50 per persoon per dag
 • Vanaf uw 2e bezoek: gratis upgrade naar een Suite
 • Check-uit op zondag om 12 uur ipv 11 uur

vanaf
€ 279,- p.p.
voor 3 dagen.
Dit driedaags Pilates weekend met Coach en Pilates-docente Nannet van der Ham is in alle opzichten een heerlijk verwenweekend. Zuivere boslucht, fijne kamers, verantwoorde beweging, rust in het hoofd, een heerlijke keuken en een mooi wellness center. 

Nannet's deskundige en warme begeleiding is inmiddels een begrip bij Puurenkuur. Dit weekend is bedoeld voor al haar 'fans' die weten dat een retreat met Nannet één uit duizenden is, én voor elke beginner die op een ontspannende manier kennis willen maken met Nannet en haar Pilateslessen.

Het weekend van 11 - 13 december 2015 heeft Nannet haar Pilates docente Debbie Jenner uitgenodigd. Debbie Jenner, in de 80-er jaren bekend als de zangeres Doris D., is een pionier op het gebied van nieuwe bewegingsvormen (in 1982 introduceerde ze in Nederland Aerobics en eind jaren tachtig Pilates). Tijdens dit weekend verzorgen Debbie en Nannet samen de workshops. Niet alleen komen hier Pilates oefeningen aan bod, maar als extra tevens ‘Relaxercise-oefeningen, het nieuwe Body & Mind fenomeen. Ontladen opladen, dat is de essentie van Relaxercise. Let op! De introductie van haar Lichter Leven workshop komt in dit weekend te vervallen.

Lees alles over Nannet en deze reis op haar website.
Klik hier voor het gehele aanbod van de workshops van Nannet in binnen- en buitenland.

Reviews
13

Thermana Park Laško

Ontspannende break

Laško, Slovenië

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag (behalve in de zomerperiode: 1 juli - 30 augustus 2015). 
 • Gratis spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon te besteden in het wellness center
 • Gratis kamerupgrade naar een Comfort plus kamer met uitzicht op de rivier en met balkon, indien beschikbaar op moment van boeken. (Niet geldig in de zomerperiode: 1 juli - 30 augustus 2015). 

vanaf
€ 315,- p.p.
voor 4 dagen.
Speerpunten van deze reis:
3 overnachtingen 
Half pension
3 behandelingen
Onbeperkt toegang tot minerale baden

Slovenië is misschien niet het eerste land waaraan u denkt als u van plan bent een wellnessreis te maken. Toch heeft het een kuurtraditie die decennia teruggaat en is het vanwege het milde klimaat en de natuurlijk minerale bronnen een van de beste plekken ter wereld om te kuren. Thermana Laško ligt op 15 minuten afstand van het stadje Laško, in het hart van Slovenië. Dit stadje staat bekend om zijn heilzame waterbronnen. Het hotel maakt deel uit van een enorm wellnesspark dat prachtig is gelegen aan de groene oevers van de rivier Savinja. 

Reviews
3
Pilates weekend

Badhotel Domburg

Pilates weekend met Nannet

Domburg, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Laagste prijsgarantie
 • Geen eenpersoonskamertoeslag in de maand november 2015
 • Inspirerende begeleiding
 • Check-uit om 12 uur in plaats van 11 uur

vanaf
€ 319,- p.p.
voor 3 dagen.
Dit Pilates weekend met Coach en Pilates-docente Nannet van der Ham is in alle opzichten een heerlijk verwenweekend. Zuivere zeelucht, fijne kamers, verantwoorde beweging, rust in het hoofd, een heerlijke keuken en hartelijke niets is teveel! Zeeuwse gastvrijheid.
 
Nannet's deskundige en warme begeleiding is inmiddels een begrip bij Puurenkuur. Dit weekend is bedoeld voor al haar 'fans' die weten dat een retreat met Nannet één uit duizenden is, én voor elke beginner die op een ontspannende manier kennis willen maken met Nannet en haar Pilateslessen.

Let op! Het nieuwe wellness center heeft een grote opknapbeurt gekregen en is vanaf 1 april 2015 weer geopend. De faciliteiten vanaf 1 april in het vernieuwde wellness center van 525 m2: binnenbad (36m2),  infrarood cabine, zout sauna, koelkamer, stoomcabine, panorama sauna, Noordzeestorm belevenis douche, buiten patio, rustruimte en restaurant met loungehoek. Ook zijn er 2 duo-behandelcabines. De entree van het wellness center is normaliter tegen betaling, maar is voor Puurenkuur gasten onbeperkt en gratis te gebruiken. De toegang tot het zwembad is gratis en toegankelijk voor alle hotelgasten.

Lees alles over Nannet en deze reis op haar website.
Klik hier voor het gehele aanbod van de workshops van Nannet in binnen- en buitenland.
Reviews
160

Paradis Plage

Korte wellness break

Imi Ouaddar, Marokko

Puurenkuur extra's

 • Gereduceerde prijzen voor alleenreizenden in bepaalde periodes 
 • Gratis kamer upgrade indien u met twee personen op een kamer verblijft (indien beschikbaar bij aankomst)
 • Gratis deelname aan 2 yogalessen (groepsverband) bij min. 3 nachten OF 
 • Gratis 3 yogalessen bij min. 7 nachten
 • Vanaf uw 2e bezoek: Gratis massage (50 minuten)

vanaf
€ 355,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze 4-daagse Wellness break
3 overnachtingen op basis van ontbijt
Een diner, behandelingen, yoga- of surflessen
Onbeperkt deelname aan de groepslessen

Net ten noorden van Agadir in Marokko, ligt dit viersterrenresort direct aan het strand. Het geluid van de oceaan is overal om u heen, ‘s avonds kunt u genieten van de mooiste zonsondergangen.

Dit resort biedt een prettige mix van yoga, surf & spa. De dagelijkse groepsactiviteiten waaraan u gratis kunt deelnemen zijn zeer uiteenlopend, zoals fitnessworkouts, bodycombat of kajakken. Surf- of yogalessen zijn tegen toeslag te volgen of zitten verwerkt in een programma. Alle ingrediënten voor een gezonde vakantie zijn hier aanwezig.
Reviews
5
Thermae 2000 Yoga midweek

Hotel Thermae 2000

Nieuw! Yoga midweek

Valkenburg aan de Geul, Nederland

Puurenkuur extra's

 • Scherp tarief
 • Gratis toegang tot het saunaplein
 • Check-uit om 12 uur in plaats van 11 uur

vanaf
€ 379,- p.p.
voor 5 dagen.
Inclusief deze 5-daagse Yoga midweek
4 overnachtingen inclusief ontbijt
2x diner
Dagelijkse yogalessen onder begeleiding van een professionele yogadocent
Alle dagen gebruik van Thermae 2000: de minerale binnen- en buitenbaden en het uitgebreide saunaplein

Met een oppervlakte van zo’n 60.000m2 is Thermae 2000 één van de grootste wellness centra van Nederland. Het beschikt over eeuwenoude thermale bronnen. In de binnen- en buitenbaden zwemt én relaxt u in water dat afkomstig is uit 400 meter diepe bronnen die meer dan 40.000 jaar verscholen lagen in de kalkrijke Limburgse bodem. De bronnen zijn in de loop der eeuwen door en door schoon gefilterd en bovendien rijk geworden aan mineralen. Goed voor uw spieren en gewrichten en verfrissend voor lichaam en geest.

Epic Sana

Korte luxe Wellness break

Albufeira, Portugal

Puurenkuur extra's

 • 1x heddo (hoofd- en gezichtsmassage)
 • Gratis kamer upgrade (indien beschikbaar bij aankomst)
 • Onbeperkt toegang tot de spa
 • Gereduceerde prijzen voor alleengaanden voor verblijf in januari - maart en van oktober - november 2015

vanaf
€ 425,- p.p.
voor 4 dagen.
Inclusief in deze korte wellness reis zijn 3 overnachtingen, ontbijt, diverse behandelingen en gratis deelname aan de weekactiviteiten. U kunt elke dag gebruik maken van de spa en er is een golfbaan om de hoek.
Gelegen op een klif, uitkijkend over het ‘Praia de Falésia’ strand in Olho de Aguas (in de buurt van Albufeira) ligt het Epic Sana Algarve hotel. Het terrein  is weids opgezet, met veel groen en plekjes om te relaxen. De Sayanna Spa is 1500m2 ademt een rustige sfeer. Een perfecte plek voor een echte relax vakantie.

Omdat het hotel zo ruim is opgezet met een prachtige stuk tuin, heeft u niet het idee dat het heel groot en massaal is. Er heerst rust en kalmte, er is geen entertainment programma in het hotelgedeelte en zijn spelende kinderen en attributen niet welkom in het grote zwembad.
Reviews
8

Tschuggen Grand Hotel

Luxe Spa Break

Arosa, Zwitserland

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag
 • Gratis spa-giftvoucher t.w.v. CHF 40 per persoon indien u met twee personen op één kamer verblijft. 
 • Gratis nacht! Verblijf 3 nachten en betaal 2 nachten. Geldig voor alle verblijf in de periodes 3 juli - 20 september en 27 november - 3 december 2015. Deze korting is verwerkt in onderstaande prijzen. 

vanaf
€ 425,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze 4-daagse luxe Spa break is inclusief:
3 overnachtingen 
3x uitgebreid ontbijtbuffet
Gebruik van alle faciliteiten
Toegang tot de Spa
Deelname aan weekactiviteiten

Het prachtige vijfsterren superior Tschuggen Grand Hotel is een van de meest bijzondere hotels in Zwitserland. Gesitueerd in het adembenemende landschap van de provincie Graubünden vindt u hier luxe, elegantie en oprechte gastvrijheid. De bergoase Spa, ontworpen door de beroemde architect Mario Botta, is onwaarschijnlijk imposant en inmiddels een boegbeeld voor Arosa. 

Enkele pijlers van het hotel: een prive lift / gondel die u van het hotel direct in de bergen brengt, het design en de aparte meubels in de lobby, de gangen en de kamers. Het eten in Tschuggen is van zeer hoog niveau, met vier restaurants volop keuze waarvan zelfs een restaurant met een Michelin-ster bekroond. Ontspanning gecombineerd met culinaire hoogtepunten, frisse berglucht en een oprechte gastvrijheid. 

Let op! Het hotel is gesloten van 21 september tot 26 november 2015. 
Reviews
5

Pangkor Laut Resort

Ontspan op privé eiland

Lumut, Perak, Maleisië

Puurenkuur extra's

 • Gratis kamerupgrade van Hill Villa naar Beach Villa of Beach Villa naar Sea Villa, indien beschikbaar op moment van boeken
 • Gratis deelname aan dagelijks yoga of thai chiles (op basis van beschikbaarheid)
 • Spa-giftvoucher t.w.v € 50 per kamer
 • 10% vroegboekkorting, zie hotel aanbiedingen

vanaf
€ 455,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze 4-daages Korte Luxe break is inclusief:
3 overnachtingen in een hill villa
3x ontbijtbuffet
Dagelijks yoga en Tai Chi les
Spa-giftvoucher t.w.v. € 50 per verblijf

Op een privé-eiland dat is omringd door smaragdgroen water en beschikt over schitterende baaien, witte stranden en een ongerept regenwoud, vindt u dit prijswinnende vijfsterrenresort. Om het hotel, het enige op het eiland, niet te laten detoneren met de adembenemende omgeving, is er voor het interieur van de diverse soorten luxe villa’s gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. De spa bestaat uit verschillende paviljoens waar u terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen uit onder meer India, China en Thailand.

Alle programma’s combineren fysieke en spirituele gezondheid. Er is een mogelijkheid tot yoga- en tai chi-lessen. Ook de actieve mens vindt in Pangkor Laut wat hij zoekt. De omgeving leent zich uitstekend voor zeilen, snorkelen, kajakken, wakeboarden, waterskiën en vissen. Het resort telt zeven verschillende eet- en drinkgelegenheden: van een loungebar tot een beachclub. Een tip is de Chef Kitchen Experience. Tijdens deze excursie gaat u langs de lokale markt, noedelmaker en de drijvende visboerderij om verse ingrediënten te halen. Hiermee maakt u, terug in het resort, onder begeleiding van de chef een heerlijk wereldgerecht. Of u kunt zich volledig ontspannen op het zachte witte strand met uitzicht op het smaragdgroene zeewater.

Absolute Sanctuary

Yogareis

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (bij minimaal verblijf van 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade indien beschikbaar
 • Ongelimiteerde deelname aan yogalessen
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel 

vanaf
€ 459,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse yogareis is inclusief
7 overnachtingen op basis van ontbijt
Onbeperkt deelname aan de yogalessen in groepsverband (tot wel vijf per dag!)

U kunt extra behandelingen bijboeken (met het gratis giftvoucher wat u bij boeking ontvangt!) en vooraf of ter plekke maaltijden bijboeken.
Reviews
14

Paradis Plage

Surf, Yoga & Spa reis

Imi Ouaddar, Marokko

Puurenkuur extra's

 • Gereduceerde prijzen voor alleenreizenden in bepaalde periodes 
 • Gratis kamer upgrade indien u met twee personen op een kamer verblijft (indien beschikbaar bij aankomst) 
 • Gratis deelname aan 2 yogalessen (groepsverband) bij min. 3 nachten OF 
 • Gratis 3 yogalessen bij min. 7 nachten
 • Vanaf uw 2e bezoek: Gratis massage (50 minuten)

vanaf
€ 475,- p.p.
voor 5 dagen.
Deze 5-daagse Surf, Yoga & Spa reis is inclusief
4 overnachtingen op basis van ontbijt
Een eental diners, behandelingen, yoga- en surflessen
Onbeperkt deelname aan de groepslessen

Dit resort biedt een prettige mix van yoga, surf & spa. De dagelijkse groepsactiviteiten waaraan u gratis kunt deelnemen zijn zeer uiteenlopend, zoals fitnessworkouts, bodycombat of kajakken. Surf- of yogalessen zijn tegen toeslag te volgen of zitten verwerkt in een programma. Alle ingrediënten voor een gezonde vakantie zijn hier aanwezig.
Net ten noorden van Agadir in Marokko, ligt dit viersterrenresort direct aan het strand. Het geluid van de oceaan is overal om u heen, ‘s avonds kunt u genieten van de mooiste zonsondergangen.
Reviews
5
Yoga at Zening

ZENING Resort

Wellness break

Latchi, Polis Chrysochous, Cyprus

Puurenkuur extra's

 • Indien u met twee personen op 1 kamer verblijft: Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon (minimaal 6 nachten) en 3x per dag verse sap
 • Voor alleenreizenden: Geen eenpersoonskamertoeslag (behalve van 20 juli - 11 oktober 2015) EN Spa giftvoucher t.w.v. € 100 per persoon (minimaal 6 nachten), 3x per dag verse sap EN 1x gratis excursie (keuze uit 3 opties)
 • En daarbovenop: Ongelimiteerd organische thee /  Ongelimiteerde deelname aan alle lessen / Late checkuit tot 5 uur.
 • Vanaf uw tweede bezoek: 1x gratis nacht op basis van logies en ontbijt (minimum 3 nachten). De 4e nacht is gratis.

vanaf
€ 479,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze 8-daagse wellness reis
7 nachten op basis van ontbijt
3x spa behandelingen
Ongelimiteerde deelname aan de vele activiteiten
Diverse stijlen yogalessen
Heel veel extra's speciaal voor onze klanten, zoals giftvoucher in de spa ter waarde van € 80

Bijtanken en tot rust komen is het doel van deze reis. Het is de perfecte combinatie van zon, zee en heerlijke spa behandelingen. ZENING biedt een uitgebreid aanbod van (holistische) activiteiten per dag, van yoga, meditatie, ochtendwandelingen, sportlessen en workshops.

Op het zonnige eiland Cyprus ontdekten we het prachtige eco-resort ZENING. Dit paradijselijke wellnessresort ligt in het noordwesten, een authentiek en rustig deel van het eiland, dicht bij het Akamas National Park. Je voelt meteen: hier hangt een speciale energie. En dat is precies de reden geweest om het resort hier neer te zetten. Het ligt op loopafstand van zee; het kiezel- en zandstrand loopt over in kristalhelder water. ZENING ligt in het charmante vissersdorp Latchi. Elke ochtend brengen de vissers nog steeds hun vangst naar de haven. Leuk om over de boulevard te wandelen en dit schouwspel te bekijken. Op twee kilometer afstand ligt het stadje Polis, op 45 minuten rijden ligt de internationale luchthaven Paphos en de luchthaven van Larnaca ligt op zo'n 120 minuten rijden.

Het resort is voorzien van twee buitenzwembaden, 1 binnenzwembad, bubbelbad, meerdere behandelkamers, relax ruimtes, beauty salon, infrarood sauna, Finse sauna en stoombad. Het resort heeft geen fitness center maar wel meerdere buiten fitness ruimtes, yoga zalen en paviljoens. Verder heeft het hotel een tennisbaan, spelletjes lounge, internet café en een bibliotheek die 24 uur per dag geopend is. Fietsen zijn te huur bij de receptie, bijvoorbeeld voor een fietstocht door het Akamas National Park. Het hotel organiseert tevens excursies. Er zijn diverse golfbanen op respectievelijk 30 minuten en 60 minuten afstand.
Gezond, licht en voedzaam zijn de sleutelwoorden van de maaltijden. Het ontbijt is een gevarieerd buffet. ‘s Avonds zorgt de keuken voor gastronomische lekkernijen, bereid met verse ingrediënten. Restaurant Soma serveert vegetarische specialiteiten en visgerechten uit de Mediterrane en Indiase keuken. Zo’n 40% van alle groente en fruit komt van de organische boerderij van het resort. De Eden bar bij het zwembad biedt verse sappen en smoothies. Er wordt met mate alcohol geserveerd. De red square bar is gelegen bij het strand. Bij deze bar worden ‘s avonds vaak films gedraaid en kunt u genieten van het mooie uitzicht op zee. Verder kunt u in de bibliotheek een kop koffie of thee drinken.
Reviews
3

Galosol - Galo Resort

Nieuw! Wellness break

Madeira

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag in de periode 1 - 25 december 2015 en 3 januari - 15 februari 2016
 • Gratis ayurveda hand massage OF een pakking van 20 minuten (geldig bij minimaal verblijf van 3 nachten)
 • Extra vanaf uw tweede verblijf: Gratis ayurveda massage van 60 minuten 

vanaf
€ 479,- p.p.
voor 4 dagen.
Speerpunten van deze wellness break:
3 overnachtingen inclusief halfpension
1x intensieve rugmassage
1x facial met hand en voetmassage
1x prive yoga en meditatieles

De ligging van Galosol is spectaculair: aan een klif aan de zuidkust van het eiland, op een stuk land dat behoort tot Madeira's Nature Proteced Marine reservaat. Het resort heeft een privé zeeplatform, gelegen in de Beach Lido Galomar-baai (te bereiken per trap of per lift). Deze baai met kristalhelder water en uniek lava steen is een van de mooiste badplaatsen van het eiland. 

A-ROSA Travemünde

Ontdek Thalasso

Lübeck-Travemünde, Duitsland

Puurenkuur extra's

 • De laagste prijsgarantie

vanaf
€ 489,- p.p.
voor 4 dagen.
Tijdens deze vierdaagse 'Ontdek thalasso' reis kunt u kennis maken met Thalasso behandelingen. Gedurende een dag krijgt u een zeezout scrub, een zeewater algenbad met hydromassage, lichaamsmasker (en pakking) aangepast aan uw wensen en afsluitend een lichaamscreme (circa 90 minuten). U verblijf is op basis van ontbijt en diner (of lunch), en gratis deelname aan het weekactiviteiten schema zoals Aqua Fit, yoga en fitness training. Het eten - zelfs in buffet stijl - is een waar culinair genot!

Thalasso kuren in Duitsland, een ware weldaad! A-ROSA Travemünde behoort tot de top van kuurhotels in Duitsland. Het statige kuurgebouw van vroeger is omgetoverd tot een luxe vijfsterren hotel met een echt Thalasso center. In zowel het grote binnen- als het buitenbad treft u zeewater aan. De specialiteit in dit kuurhotel is thalasso kuren, waarbij gebruik wordt gemaakt van zuiver zeewater en al het goede wat de zee te bieden heeft (algen en modder bijvoorbeeld). Gelegen aan de boulevard van Travemunde (1 minuut lopen naar zee), kunt u hier genieten van een authentieke Thalasso kuur, in een prachtige omgeving met een fantastische keuken!
Reviews
7

Epic Sana

Korte Fitness reis

Albufeira, Portugal

Puurenkuur extra's

 • 1x heddo (hoofd- en gezichtsmassage)
 • Gratis kamer upgrade (indien beschikbaar bij aankomst)
 • Onbeperkt toegang tot de spa
 • Gereduceerde prijzen voor alleengaanden voor verblijf in januari - maart en van oktober - november 2015

vanaf
€ 489,- p.p.
voor 4 dagen.
Inclusief deze fitness reis zijn 3 overnachtingen, 3x ontbijt, diverse behandelngen en 2 prive sessies van yoga, pilates of personal training.
Gelegen op een klif, uitkijkend over het ‘Praia de Falésia’ strand in Olho de Aguas (in de buurt van Albufeira) ligt het recent geopende Epic Sana Algarve hotel. Het terrein is heel weids opgezet, met veel groen en plekjes om te relaxen. De Sayanna Spa is 1500m2 ademt een rustige sfeer. Een perfecte plek voor een echte relax vakantie.

Omdat het hotel zo ruim is opgezet met een prachtige stuk tuin, heeft u niet het idee dat het heel groot en massaal is. Er heerst rust en kalmte, er is geen entertainment programma in het hotelgedeelte en zijn spelende kinderen en attributen niet welkom in het grote zwembad. 
Reviews
8

Galosol - Galo Resort

Nieuw! Fitnessreis

Madeira

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag in de periode 1 - 25 december 2015 en 3 januari - 15 februari 2016
 • Gratis ayurveda hand massage OF een pakking van 20 minuten (geldig bij minimaal verblijf van 3 nachten)
 • Extra vanaf uw tweede verblijf: Gratis ayurveda massage van 60 minuten 

vanaf
€ 489,- p.p.
voor 4 dagen.
Speerpunten van deze 4-daagse fitness reis
3 nachten op basis van halfpension
2x personal training sessies
1x Lichaamsmassage
Dagelijks deelname aan de weekactiviteiten

De ligging van hotel Galosol is spectaculair: aan een klif aan de zuidkust van het eiland, op een stuk land dat behoort tot Madeira's Nature Proteced Marine reservaat. Het resort heeft een privé zeeplatform, gelegen in de Beach Lido Galomar-baai (te bereiken per trap of per lift). Deze baai met kristalhelder water en uniek lava steen is een van de mooiste badplaatsen van het eiland. Daarnaast zijn de activiteiten zeer uitgebreid, waardoor het hotel een prima plek is voor een reis met een sportief karakter. 

Longevity Medical Spa at Vilalara

Ontdek Longevity

Lagoa, Portugal

Puurenkuur extra's

Bij minimaal 3 nachten verblijf
 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa giftvoucher t.w.v. € 50 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
Bij minimaal 7 nachten verblijf
 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
 • 1x huidanalyse (t.w.v. € 70)
 • 1x affusion thalassa shower massage (t.w.v. €35)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon voor esthetische behandelingen


vanaf
€ 496,- p.p.
voor 3 dagen.
Speerpunten van deze 3-daagse Ontdek Longevity & Vilalara reis
2 nachten op basis van ontbijt
2x Spa behandelngen
Dagelijks deelname aan de weekactiviteiten

In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast! Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide Longevity Medical Spa, een Thalasso center en diverse golfbanen in de nabije omgeving. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd en het hotel ligt aan het strand.

Royal Brayka Beach Resort

Wellness break

Marsa Alam, Egypte

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag (met uitzondering van augustus, oktober en kerstperiode)
 • Vanaf uw 2e bezoek: gratis welkomstmassage van 60 minuten

vanaf
€ 499,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze 8-daagse Wellnessreis
7 overnachtingen op basis van het all-inclusive concept
Spa behandelingen en 1x Personal training sessie
Deelname aan de weekactiviteiten en gratis gebruik van alle hotelfaciliteiten

Marsa Alam is een van de jongste (en rustigste) badplaatsen aan de Rode zee, heel ver gelegen van de hectische badplaats Hurghada (4 uur rijden) en het onrustige Cairo (9 uur rijden). Het is ideaal gelegen in het uiterste zuiden van Egypte, op vijf uur (non-stop) vliegafstand van Europa. We kozen deze rustige badplaats om verschillende redenen. Het is een zonzekere bestemming, zowel in de winter als in de zomer. De spa en het team zijn van hoogstaand niveau, hebben veel ervaring en zijn gecommitteerd om de verschillende wellness programma's  met ons samen professioneel in de markt te zetten. Daarnaast is dit een van de beste duiklocaties in Egypte, met een eigen huisrif waar u direct vanaf het strand naar kunt snorkelen en duiken. Waar de koraalriffen in Hurghada vrijwel zijn verdwenen, treft u hier vele duikplekken (bijvoorbeeld het beroemde Elphinstone rif) van topkwaliteit, de meeste onbedorven en onbedoken. Omdat we een unieke samenwerking zijn aangegaan, kunt u voor een scherp tarief genieten van zon, zee en ontspanning! 
Reviews
22

Royal Brayka Beach Resort

Fitness reis

Marsa Alam, Egypte

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag (met uitzondering van augustus, oktober en kerstperiode)
 • Vanaf uw 2e bezoek: gratis welkomstmassage van 60 minuten

vanaf
€ 499,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze 8-daagse Fitness reis
7 overnachtingen op basis van het all-inclusive concept
Personal training sessies en het sauna circuit
Deelname aan de weekactiviteiten en gratis gebruik van alle hotelfaciliteiten

Marsa Alam is een van de jongste (en rustigste) badplaatsen aan de Rode zee, heel ver gelegen van de hectische badplaats Hurghada (4 uur rijden) en het onrustige Cairo (9 uur rijden). Het is ideaal gelegen in het uiterste zuiden van Egypte, op vijf uur (non-stop) vliegafstand van Europa. We kozen deze rustige badplaats om verschillende redenen. Het is een zonzekere bestemming, zowel in de winter als in de zomer. De spa en het team zijn van hoogstaand niveau, hebben veel ervaring en zijn gecommitteerd om de verschillende wellness programma's  met ons samen professioneel in de markt te zetten. Daarnaast is dit een van de beste duiklocaties in Egypte, met een eigen huisrif waar u direct vanaf het strand naar kunt snorkelen en duiken. Waar de koraalriffen in Hurghada vrijwel zijn verdwenen, treft u hier vele duikplekken (bijvoorbeeld het beroemde Elphinstone rif) van topkwaliteit, de meeste onbedorven en onbedoken. Omdat we een unieke samenwerking zijn aangegaan, kunt u voor een scherp tarief genieten van zon, zee en ontspanning! 
Reviews
22
Villa Padierna Thermas Hotel Carratraca

Villa Padierna Thermas Hotel Carratraca

4-daagse Wellness break

Carratraca, Spanje

Puurenkuur extra's

 • 1 gratis welkomstmassage van (30 min) vanaf 3 nachten OF 50 minuten bij verblijf vanaf 7 nachten
 • Gratis early check-in en late check-out
 • Voor alleenreizende: Gratis upgrade naar een deluxe room (bij beschikbaarheid bij boeking)
 • Voor repeat guests: Gratis nachten 7=5

vanaf
€ 509,- p.p.
voor 4 dagen.
Inclusief deze 4-daagse wellness break
3 nachten op basis van ontbijt
Diverse behandelingen en thermaal circuits (badderen in de minerale baden)
Deelname aan de gratis dagactiviteiten
Verlenging per dag mogelijk, we maken graag een aangepaste offerte!

Ontspannen in het geneeskrachtige water van de thermen van Carratraca,  uniek in dit deel van Spanje. Het minerale water is rijk aan zwavel, calcium en magnesium en bijzonder goed voor behandeling van diverse aandoeningen. De bron is verbonden met het wellness center van het Villa Padierna Thermas de Carratraca, een prachtig vijfsterren hotel dat middenin het dorpje Carratraca ligt. Een klein, typisch Spaans bergdorp (600 meter hoog) dat sinds de negentiende eeuw bekend staat als kuuroord voor de rijke adel. Een dorp waar de tijd heeft stilgestaan.
Reviews
1

Bethsaida Hermitage Resort

Ayurveda kuur in Bethsaida

Trivandrum, India

Puurenkuur extra's


vanaf
€ 538,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze ayurvedareis is inclusief ayurvedisch volpension, 7 overnachtingen en een ayurveda programma persoonlijk op u afgestemd met dageljks ayurveda behandelingen.

Bethsaida Hermitage is een prachtig ayurvedaresort, het is rustig gelegen aan een mooi zandstrand in Kerala, de zuidelijkste provincie van India. De in traditionele stijl gebouwde kamers en cottages bevinden zich verspreid over het terrein en zijn omgeven door een prachtig aangelegde tuin. Bethsaida is tegen een heuvel aan gebouwd, waardoor u overal kunt genieten van een schitterend uitzicht. Het personeel van Bethsaida Hermitage zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De ayurvedische behandelingen zijn van een hoog niveau. Er zijn vijf artsen aan het resort verbonden, en daarvan is er altijd een 24 uur per dag beschikbaar. Indien nodig zullen de artsen u ook medicijnen, op basis van kruiden, voorschrijven om het resultaat van de behandeling te bevorderen. Verder worden de maaltijden speciaal op uw dosha afgestemd. Met de opbrengsten van  het resort worden een nabijgelegen weeshuis en een school onderhouden.
Reviews
10
Kempinski Dubai

Kempinski Hotel Ajman

Ontdek Ayurveda reis

Ajman, Dubai

Puurenkuur extra's

 • 10% korting op extra behandelingen in de Softouch Ayurveda Spa
 • Voor alleenreizenden: 1 gratis behandeling van 30 minuten keuze uit verschillende massages, facials of lichaamsscrubs

vanaf
€ 539,- p.p.
voor 5 dagen.
Vind u de afstand naar India en Sri Lanka te lang, dan is de bestemming Dubai ideaal. Altijd mooi weer en direct gelegen aan het mooie, witte strand kunt u hier ayurvedisch kuren. Dit vijfdaagse arrangement bestaat uit 4 overnachtingen inclusief ontbijt en 2x een ayurvedisch diner, een aantal ayurvedische behandelingen en gebruik van alle faciliteiten. Uw retourtransfer vanaf Dubai is tevens inclusief. Let op, deze reis is geen intensieve Ayurvedakuur zoals een Panchakarma. U krijgt enkel wat ayurveda behandelingen en het eten is afgestemd op uw Dosha type. 

Misschien geen voor de hand liggende combinatie: kuren in de Verenigde Arabische Emiraten. Toch heeft dit hotel alles in huis voor een ontspannen ayurvedareis, want het huisvest een authentiek ayurvedacentrum (het eerste in het midden-Oosten) dat wordt geleid door een vrouwelijke ayurvedische arts. De therapeuten en de gebruikte producten zijn allemaal afkomstig uit de Indiase provincie Kerala, de bakermat van de ayurveda. Het resort beschikt over vijf restaurants, die onder meer Italiaans en Indiaas eten serveren, en verschillende bars. Er worden Ayurvedische maaltijden geserveerd, persoonlijk voor u klaargemaakt door de ayurveda chefkok, naar gelang uw dosha type. Er zijn mogelijkheden om te golfen, te tennissen en te duiken. Kempinski Hotel Ajman ligt direct aan de Arabische Golf en biedt meer dan 500 meter wit privéstrand, vrij uniek in dit deel van de wereld. Dubai, een hypermoderne stad ligt op circa 27 kilometer afstand van het hotel. Normaliter duurt een rit per taxi van Ajman naar Dubai of vice versa circa 45 minuten. In de spits kan dit oplopen tot 1,5 uur.
Reviews
2

La Clairiere Bio & Spa hotel

Wellness en wandelen

La Petite Pierre, Frankrijk

Puurenkuur extra's

 • Gratis kamerupgrade (wanneer beschikbaar bij check-in)
 • Geen eenpersoonskamertoeslag (alleen in een classic kamer)
 • Gratis Spa-giftvoucher t.w.v. € 90 bij een verblijf van minimaal 7 nachten

vanaf
€ 599,- p.p.
voor 4 dagen.
La Clairière ligt vlakbij La Petite Pierre, een pittoresk dorpje in Alsace, in de stille omgeving van een door UNESCO erkend natuurpark. Natuur is dan ook, naast nieuwe energie en inspiratie, wat u in dit viersterren wellness hotel vindt. De zussen Lisbeth, yoga-instructrice en ayurvedaspecialiste, en Kareen Strohmenger streven ernaar hun gasten een gezondere levensstijl te laten ontdekken en toe te laten passen.

In de keuken wordt biologisch gekookt en La Clairière is daarmee het eerste hotel in Frankrijk met een gecertificeerd biologisch restaurant. Hoewel er verschillende programma's worden aangeboden, is deze bestemming ook geschikt voor gasten die geen kuur willen volgen. Geniet met dit pakket van een scherp tarief om eens kennis te maken met de gezonde keuken, prachtige natuur, holistische activiteiten en een heerlijke spa.
Reviews
7

Shanti Som

Turbo Detox

Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Malaga - Shanti Som
 • Of 1 ontspanningsmassage 

vanaf
€ 619,- p.p.
voor 4 dagen.
Tijdens deze kuur is Nederlandstalige begeleiding mogelijk en de begeleiding is van hoog niveau. U kunt dagelijks aankomen en de kuur starten (individueel). Deze week sapvasten is echt voor het zuiveren van lichaam en geest. 

Wanneer u het hotel binnenkomt, loopt u direct de lobby en de receptie in. Achter de receptie ligt het restaurant met fantastische lichte, gezonde maaltijden. Probeert u zeker een van de vele zelfsamengestelde theeën van het huis, deze zijn heel bijzonder! Het restaurant heeft een buitenterras waar de kamers omheen gelegen zijn. Het hotel is uitgerust met een zwembad inclusief zonneterras met ligstoelen, een yogaruimte, sauna, stoombad en een kleine fitness ruimte.

Midden in de bergen van Andalusië, op zo'n vijftien minuten afstand van de mondaine badplaats Marbella, staat het op Bali geïnspireerde kleinschalige viersterrenhotel Shanti Som. Hier heerst een perfect serene rust, versterkt door de oosterse tuinen, de Boeddha-beelden, de prachtige kleine details van de ornamenten, de Japanse watervallen en de pijn-, citroen- en olijfbomen in de tuin.
Reviews
25

Villa Eden Leading Health Spa

Alpine Fitness Booster

Merano, Italië

Puurenkuur extra's

 • 10% korting op de kamerprijs bij verblijf vanaf 7 nachten 
 • Gratis kamerupgrade van superior kamer naar een prestige kamer op basis van beschikbaarheid
 • Extra vanaf uw tweede verblijf in dit hotel: 5% korting

vanaf
€ 625,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze 4-daagse Apline Fitnessreis is inclusief
3 overnachtingen op basis van ontbijt
2x privésessie (keuze uit een personal training OF prive yogales
1x gehele lichaamsmassage
Onbeperkt deelname aan de dagelijkse groepslessen zoals yoga, ochtendgym, excursies naar Merano en omgeving 
Wandelkaart voor de bergen van Merano

Villa Eden ligt in een groot, rustig park in het noord-Italiaanse Merano. U heeft uitzicht op de Zuid-Tiroolse Alpen en de wijngaarden die het hotel omringen. De omgeving leent zich perfect voor wandeltochten en andere actieve activiteiten. Er worden veel excursies in de omgeving aangeboden en er is een uitgebreid weekactiviteitenschema. 

Lees hier het persoonlijke verslag van ons bezoek aan Villa Eden

Let op! Het hotel is gesloten van 11 januari - 1 maart 2015 en weer geopend op 2 maart 2015
Reviews
1

Thermana Park Laško

Ayurveda break

Laško, Slovenië

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag (behalve in de zomerperiode: 1 juli - 30 augustus 2015). 
 • Gratis spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon te besteden in het wellness center
 • Gratis kamerupgrade naar een Comfort plus kamer met uitzicht op de rivier en met balkon, indien beschikbaar op moment van boeken. (Niet geldig in de zomerperiode: 1 juli - 30 augustus 2015). 

vanaf
€ 629,- p.p.
voor 6 dagen.
Hotel Wellness Park Thermana Laško is recentelijk uitgebreid met de Thermana & Veda Ayurveda Centre, een authentiek Ayurveda center dat geleid wordt  door een in India opgeleide arts. Deze zesdaagse Ayurvedakuur in wellness- en kuurland Slovenie is een perfecte reis voor iedereen die eens kennis wil maken met een ayurvedakuur. Ideaal voor gasten die niet de lange reis naar India of Sri Lanka willen maken. Alle materialen, inclusief de kruidenolie en kruiden supplementen komen uit India. De chefkok maakt uw Ayurveda menu op maat, naar gelang uw dosha type. 

Slovenië is misschien niet het eerste land waaraan u denkt als u van plan bent een wellnessreis te maken. Toch heeft het een kuurtraditie die decennia teruggaat en is het vanwege het milde klimaat en de natuurlijk minerale bronnen een van de beste plekken ter wereld om te kuren. Thermana Laško ligt op 15 minuten afstand van het stadje Laško, in het hart van Slovenië. Dit stadje staat bekend om zijn heilzame waterbronnen. Het hotel maakt deel uit van een enorm wellnesspark dat prachtig is gelegen aan de groene oevers van de rivier Savinja. 
Reviews
3

Manaltheeram Ayurveda Beach

Ayurveda kuur in Kerala

Thiruvananthapuram, India

Puurenkuur extra's

 • 5% korting voor alleenreizende. Deze korting is verwerkt in onderstaande prijzen.
 • Gratis kamerupgrade indien u met twee personen op één kamer verblijft, indien beschikbaar bij aankomst
 • Gratis giftvoucher van € 75 p.p. bij minimaal 6 nachten en indien u met twee personen op één kamer verblijft
 • Vanaf uw 2e bezoek aan dit hotel: 5% korting

vanaf
€ 644,- p.p.
voor 8 dagen.
Het Manaltheeram Ayurveda Beach resort is een mooi, zeer recent gebouwd Ayurveda resort direct aan het mooie zandstrand van Kovalam Beach. Als het broertje van Somatheeram, richt dit hotel zich ook op de Ayurveda kuurklant. Het is wijds opgezet, met de yogaruimte in de buitenlucht (en met een waanzinnig uitzicht op zee) als paradepaardje! De Cottages liggen achter elkaar verspreid in de tuin, met een zitje voor de deur en soms een hangmat. Het team van het Ayurveda center bestaat uit 8 dokters en zo'n 40 therapeuten/masseurs. Het dosha intake gesprek heeft u met een Ayurveda dokter die u tijdens de kuur zal begeleiden. U heeft zoveel mogelijk dezelfde Ayurveda therapeut/masseur die u behandelt tijdens de kuur. Het hotel ligt direct aan het strand van Kovalam Beach, op zo'n 21 kilometer afstand van Trivandrum, helemaal in het zuidelijkste puntje van India. Het prachtige, witte zandstrand is begroeid met duizenden palmbomen en maakt dat Kovalam Beach een van de mooiste stranden van heel India is. Dit stukje paradijs is ook voor veel Indiers hun perfecte vakantiebestemming.

Deze reis is op basis van 7 nachten, u kunt hier uiteraard ook langer kuren (2, 3 en 4 weken). Wij raden u aan om minimaal 14 nachten te reserveren voor een authentieke Panchakarma kuur (diepreinigende kuur voor lichaam en geest). Dit wordt aangeraden door Ayurveda artsen, maar ook door onze gasten die, achteraf gezien, graag langer hadden willen verblijven dan de oorspronkelijke week die ze geboekt hebben.
Reviews
19

Somatheeram Ayurveda Resort

Ayurveda kuur

Thiruvananthapuram Kerala, India

Puurenkuur extra's

 • 5% korting voor alleenreizenden, verwerkt in onderstaande prijzen
 • Gratis kamerupgrade indien u met twee personen op één kamer verblijft, indien beschikbaar bij aankomst
 • Gratis giftvoucher van € 75 p.p. bij minimaal 6 nachten en indien u met twee personen op één kamer verblijft
 • Vanaf uw 2e bezoek aan dit hotel: 5% korting

vanaf
€ 644,- p.p.
voor 8 dagen.
Overal vindt u potten kruiden langs de wandelpaden die zigzaggend naar de cottages lopen. Het Ayurveda center is van hoog niveau en het restaurant is ruim opgezet (met binnen en buitengedeelte). Het hotel ligt direct aan het lange zandstrand van Kovalam Beach waar u gratis gebruik kunt maken van strandstoelen en parasols.

Deze reis is op basis van 7 nachten, u kunt hier uiteraard ook langer kuren (2, 3 en 4 weken). Wij raden u aan om minimaal 14 nachten te reserveren voor een Authentieke Panchakarma kuur (diepreinigende kuur voor lichaam en geest). Dit wordt aangeraden door Ayurveda artsen, maar ook door onze gasten die, achteraf gezien, graag langer hadden willen verblijven dan de oorspronkelijke week die ze geboekt hebben.

Somatheeram Beach wordt uitbereid met cottages op het strand en een eigen zwembad. De werkzaamheden zijn op dit moment in volle gang (hier heeft u overigens geen last van) en zal afgerond zijn in 2016.
Reviews
3

Pangkor Laut Resort

Nieuw! Luxe Wellness break op privé eiland

Lumut, Perak, Maleisië

Puurenkuur extra's

 • Gratis kamerupgrade van Hill Villa naar Beach Villa of Beach Villa naar Sea Villa, indien beschikbaar op moment van boeken
 • Gratis deelname aan dagelijks yoga of thai chiles (op basis van beschikbaarheid)
 • Spa-giftvoucher t.w.v € 50 per kamer
 • 10% vroegboekkorting, zie hotel aanbiedingen

vanaf
€ 654,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze 4-daages Korte Luxe break is inclusief:
3 overnachtingen in een hill villa
3x ontbijtbuffet
2 behandelingen
Dagelijks yoga en Tai Chi les
Spa-giftvoucher t.w.v. € 50 per verblijf

Op een privé-eiland dat is omringd door smaragdgroen water en beschikt over schitterende baaien, witte stranden en een ongerept regenwoud, vindt u dit prijswinnende vijfsterrenresort. Om het hotel, het enige op het eiland, niet te laten detoneren met de adembenemende omgeving, is er voor het interieur van de diverse soorten luxe villa’s gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. De spa bestaat uit verschillende paviljoens waar u terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen uit onder meer India, China en Thailand.

Alle programma’s combineren fysieke en spirituele gezondheid. Er is een mogelijkheid tot yoga- en tai chi-lessen. Ook de actieve mens vindt in Pangkor Laut wat hij zoekt. De omgeving leent zich uitstekend voor zeilen, snorkelen, kajakken, wakeboarden, waterskiën en vissen. Het resort telt zeven verschillende eet- en drinkgelegenheden: van een loungebar tot een beachclub. Een tip is de Chef Kitchen Experience. Tijdens deze excursie gaat u langs de lokale markt, noedelmaker en de drijvende visboerderij om verse ingrediënten te halen. Hiermee maakt u, terug in het resort, onder begeleiding van de chef een heerlijk wereldgerecht. Of u kunt zich volledig ontspannen op het zachte witte strand met uitzicht op het smaragdgroene zeewater.

Paradis Plage

Wellness break

Imi Ouaddar, Marokko

Puurenkuur extra's

 • Gereduceerde prijzen voor alleenreizenden in bepaalde periodes 
 • Gratis kamer upgrade indien u met twee personen op een kamer verblijft (indien beschikbaar bij aankomst)
 • Gratis deelname aan 2 yogalessen (groepsverband) bij min. 3 nachten OF Gratis 3 yogalessen bij min. 7 nachten
 • Vanaf uw 2e bezoek: Gratis massage (50 minuten)

vanaf
€ 655,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse Wellness break
7 overnachtingen op basis van ontbijt en 3x diner
behandelingen, yoga- of surflessen
Onbeperkt deelname aan de groepslessen

Net ten noorden van Agadir in Marokko, ligt dit viersterrenresort direct aan het strand. Het geluid van de oceaan is overal om u heen, ‘s avonds kunt u genieten van de mooiste zonsondergangen.

Dit resort biedt een prettige mix van yoga, surf & spa. De dagelijkse groepsactiviteiten waaraan u gratis kunt deelnemen zijn zeer uiteenlopend, zoals fitnessworkouts, bodycombat of kajakken. Surf- of yogalessen zijn tegen toeslag te volgen of zitten verwerkt in een programma. Alle ingrediënten voor een gezonde vakantie zijn hier aanwezig.
Reviews
5
Kempinski San Lawrenz Gozo - Authentic ayurveda

Kempinski San Lawrenz

Wellness break op Malta

San Lawrenz, Malta / Gozo

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag (muv 13 juli - 13 september 2015)
 • Voor twee personen op één kamer: gratis kamerupgrade indien beschikbaar op moment van boeken. Geldig bij verblijf van minimaal 7 nachten
 • Extra vanaf uw 2e bezoek gratis nacht, verblijf 7 nachten, betaal er 6. De gratis nacht is zonder ontbijt

vanaf
€ 659,- p.p.
voor 5 dagen.
Deze 5-daagse Wellness break is inclusief
4 overnachtingen inclusief ontbijt
Diverse behandelingen
Deelname aan de yoga groepslessen
Gebruik van alle spa faciliteiten

De combinatie van een luxe en comfortabele vijfsterren hotel, zonnig klimaat en ontspannende behandelingen is de ideale manier om op een korte tijd op te laden. Op Gozo, het kleine eiland naast Malta, lijkt de tijd stil te staan en daarom leent deze rustige plek zich perfect voor een ontspannen wellnessreis. Pittoreske dorpjes, kleurrijke velden met lavendel en rozemarijn zijn het decor van mooie wandelingen of fietstochten. Het Kempinski San Lawrenz is gebouwd in de stijl van een oud Maltees landhuis en staat bekend als een van de mooiste spa- en wellness resorts (circa 2000m2 en inclusief authentiek ayurveda center) rondom de Middellandse zee.
Reviews
6

Shanti Som

Nieuw! Meditatie break

Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Malaga - Shanti Som
 • Of 1 ontspanningsmassage 

vanaf
€ 666,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze korte meditatiebreak is de perfecte manier om weer helemaal tot uzelf te komen. In deze reis zijn 3 meditatiesessies inclusief, plus een heerlijke lichaamsmassage van (60 minuten) en kunt u genieten van alle faciliteiten die Shanti Som u te bieden heeft.

Wanneer u het hotel binnenkomt, loopt u direct de lobby en de receptie in. Achter de receptie ligt het restaurant met fantastische lichte, gezonde maaltijden. Probeert u zeker een van de vele zelfsamengestelde theeën van het huis, deze zijn heel bijzonder! Het restaurant heeft een buitenterras waar de kamers omheen gelegen zijn. Het hotel is uitgerust met een zwembad inclusief zonneterras met ligstoelen, een yogaruimte, sauna, stoombad en een kleine fitness ruimte.

Reviews
25

Ayurveda Hotel Luna y Sol

Antistress Ayurveda break

Almayate Alto / Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • 1 Reiki behandeling (30 minuten)
 • 1 intake Dosha consult

vanaf
€ 669,- p.p.
voor 5 dagen.
Deze Anti-stress Ayurveda Break bestaat uit dagelijks drie ayurvedische maaltijden, drie ayurvedische ontspanningsbehandelingen (o.a. de Garshan zijdenhandschoen massage, u voelt zich gelijk herboren!) en drie yoga lessen. U komt tot rust in een gastvrije omgeving en maakt tegelijkertijd kennis met Ayurveda. Volgens ons de perfecte combinatie om te ontspannen!  

Welkom in het in Andalusië gelegen Ayurveda Wellness Hotel Luna y Sol! Dit sympathieke hotel is opgebouwd uit meerdere lagen waar de kamers, het zoutwater zwembad, het wellness centre, de tuin, het restaurant en de schaduwrijke relaxplekken zich bevinden. Het hotel wordt met hart en ziel gerund door de Duitse Seba en de Deense Frits, die hun droom hebben verwezenlijkt na vijf jaar bouwen aan het landgoed.

Luna y Sol is gesloten van 20 december 2015 tot 15 februari 2016
Reviews
96

Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Korte wellness break

Elounda, Griekenland

Puurenkuur extra's

 • Lagere prijzen voor alleenreizenden
 • Gratis massage
 • Alle dagen toegang tot de Six Senses spa (dinsdag gesloten)

vanaf
€ 679,- p.p.
voor 5 dagen.
Het vier sterren resort Porto Elounda is gelegen langs de azuurblauwe noordelijke oostkust van Elounda, op Europa's meest zuidelijke eiland Kreta. Op ongeveer een uur rijden van luchthaven Heraklion (75 kilometer –het hotel beschikt over een helikopterplatform voor rechtstreekse helikopter verbindingen met Athene en Heraklion), komt u echt tot rust in dit serene gedeelte van Griekenland.

De award winnende Six Senses spa heeft een totale oppervlakte van circa 2.200 m2. De spa heeft zowel een binnen- als een buiten zwembad, beiden verwarmd (32 graden) en met zoutwater gevuld. Er is een Turks hammam, stoom bad, Finse sauna, een koud water bad en meerdere relax ruimtes, zowel binnen als buiten. De zwembaden zijn gevuld met zoutwater.
Reviews
2

Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Sense of Greece

Elounda, Griekenland

Puurenkuur extra's

 • Lagere prijzen voor alleenreizenden
 • Gratis massage
 • Alle dagen toegang tot de Six Senses spa (dinsdag gesloten)

vanaf
€ 679,- p.p.
voor 5 dagen.
Het vier sterren resort Porto Elounda is gelegen langs de azuurblauwe noordelijke oostkust van Elounda, op Europa's meest zuidelijke eiland Kreta. Op ongeveer een uur rijden van luchthaven Heraklion (75 kilometer –het hotel beschikt over een helikopterplatform voor rechtstreekse helikopter verbindingen met Athene en Heraklion), komt u echt tot rust in dit serene gedeelte van Griekenland.

De award winnende Six Senses spa heeft een totale oppervlakte van circa 2.200 m2. De spa heeft zowel een binnen- als een buiten zwembad, beiden verwarmd (32 graden) en met zoutwater gevuld. Er is een Turks hammam, stoom bad, Finse sauna, een koud water bad en meerdere relax ruimtes, zowel binnen als buiten. De zwembaden zijn gevuld met zoutwater.
Reviews
2
Strand

Royal Brayka Beach Resort

Fit en Slank reis

Marsa Alam, Egypte

Puurenkuur extra's

 • Gedurende 6 kuurdagen elke dag een behandeling (massages, scrubs en bezoek aan sauna en Turks stoombad)
 • Geen eenpersoonskamer toeslag (met uitzondering van augustus, oktober en kerstperiode)
 • Vanaf uw 2e bezoek: gratis welkomstmassage van 60 minuten

vanaf
€ 699,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze 8-daagse Gewichtsverlies reis
7 nachten op basis van gezonde, lichte maaltijden
Gedurende 6 dagen elke dag Personal Training en 1x spa behandeling
Vrij gebruik van alle hotelfaciliteiten

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: kan dat wel, een gewichtsverlies programma volgen in een all inclusive strand resort? Eerlijk is eerlijk: het is een rare  combinatie. Lang zochten we naar de ideale combinatie van zon, zee en strand (met name in onze winter), en naar een wellness team en center die aan onze hoge eisen kan beantwoorden. En die hebben we gevonden. In Egypte, aan de Rode zee in de rustige badplaats Marsa Alam. In een vijfsterren resort dat weliswaar een all-inclusive formule biedt, maar die daarentegen alles in huis heeft – de expertise, de kennis en het enthousiasme - om onze eigen gewichtsverlies reizen uit te voeren. We weten hoe belangrijk de details zijn: dat behandelingen en massages een vast onderdeel zijn, dat het fijn is om goede begeleiding te hebben, dat we een gebalanceerd bewegingsprogramma bieden, dat u zich veilig en op uw gemak voelt in de spa. Maar ook: hoe fijn het is om zo’n programma te volgen op een mooie locatie, het liefst direct aan zee en met zongarantie, zowel in de zomer als in winter.

U kunt kiezen uit 8,15 of 22 dagen. Het gewichtsverlies met detox elemementen is bedoeld voor mensen die graag op een gezonde manier willen afvallen, willen werken aan een betere conditie en de manier van leven willen verbeteren. 
Reviews
22

Heritance Ayurveda Maha Gedara

Intensieve Ayurveda kuur

Beruwela, Sri Lanka

Puurenkuur extra's

 • 5% vroegboekkorting voor alle boekingen gemaakt 90 dagen voor vertrek
 • 5% korting op verblijf tussen 21 - 27 dagen
 • 5% korting voor 'repeaters: vanaf uw derde bezoek of meer
 • 10% korting op verblijf voor 28 dagen of meer

vanaf
€ 718,- p.p.
voor 8 dagen.
Een intensieve diepreinigende Panchakarma kuur: sterk reinigend voor lichaam en geest (na een zware periode, bij medische klachten of bijvoorbeeld na een operatie). Met kruidenmedicijnen en circa 4 behandelingen per dag. Elke dag een doktersconsult en kruidenmedicijnen.

Er lijkt geen einde te komen aan de lange oprijlaan van het mooie, in koloniale stijl gebouwde Heritance Ayurveda Maha Gedara hotel. Langzaam verschijnen de witte bogen en zuilen vanuit de groene tropische begroeiing. Een serene plek waar u echt tot rust komt en u kunt overgeven aan de liefdevolle handen van de Ayurveda therapeuten. 


Let op! Gedurende de maanden augustus en september vinden er rennovatie werkzaamheden plaats aan het buitenzwembad en terras. U kunt hier enig hinder van ondervinden. Daarom biedt het hotel in deze maanden gratis nachten aan, zie hotelaanbiedingen. Deze korting is verwerkt in onderstaande prijzen. 
Reviews
6
Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Wellness Break

Gargnano , Italië

Puurenkuur extra's

 • 1 massage ‘Gocce di Lago’ per persoon (50 minuten)
 • 1x toegang tot het zoutmeer ‘La Luna nel Lago’ per persoon 
 • Gratis retourtransfer van Verona Luchthaven bij een minimaal verblijf van 7 nachten (ter waarde van € 290!)

vanaf
€ 719,- p.p.
voor 4 dagen.
Inclusief deze 4-daagse wellness break
3 overnachtingen op basis van ontbijt
Diverse behandelingen zoals massages en een gezichtsbehandeling
1x prive yogales
Gratis gebruik van de Lefay SPA World en alle weekactiviteiten

Uw energieniveau een boost geven, dat is waar het hier om gaat. Verborgen tussen de citroenbomen en olijfboomgaarden, omgeven door heuvels en aan de oevers van het Gardameer ligt dit ecologisch verantwoorde vijfsterrenresort. Een van de specialiteiten van Lefay is de TCM afdeling (Traditional Chinese Medicine), geleid door de arts Coradin, een wijze, wat oudere man die 30 jaar ervaring heeft in het vak. Hij is ook diegenen die de intake gesprekken voert en supervisie houd over de programma's. De TCM techniek is een eeuwenoude Oosterse methode die zowel naar lichaam en geest kijkt als geheel. Lefay huisvest ook een fitnesscentrum en een spa met vijf unieke sauna’s, zwembaden en een zoutmeer.
Reviews
1
Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Ontdek & Ontspan Lefay

Gargnano , Italië

Puurenkuur extra's

 • Gratis nacht: Verblijf er 3 en betaal er 2
 • 1 massage ‘Gocce di Lago’ per persoon (50 minuten)
 • 1x toegang tot het zoutmeer ‘La Luna nel Lago’ per persoon 
 • Gratis retourtransfer van Verona Luchthaven bij een minimaal verblijf van 7 nachten (ter waarde van € 290!)

vanaf
€ 719,- p.p.
voor 4 dagen.
Inclusief deze 4-daagse Ontdek & Ontspan Lefay
3 overnachtingen op basis van ontbijt
Diverse behandelingen
1x excursie naar Historic Hillside 'Il Vittoriale Degli Italiani' 
1x begeleide holistische wandeling (1 uur)
1x Prive Mountain bike tocht met gids OF 1x een relaxmassage
Gratis gebruik van de Lefay SPA World en alle weekactiviteiten

Uw energieniveau een boost geven, dat is waar het hier om gaat. Verborgen tussen de citroenbomen en olijfboomgaarden, omgeven door heuvels en aan de oevers van het Gardameer ligt dit ecologisch verantwoorde vijfsterrenresort. Een van de specialiteiten van Lefay is de TCM afdeling (Traditional Chinese Medicine), geleid door de arts Coradin, een wijze, wat oudere man die 30 jaar ervaring heeft in het vak. Hij is ook diegenen die de intake gesprekken voert en supervisie houd over de programma's.

De TCM techniek is een eeuwenoude Oosterse methode die zowel naar lichaam en geest kijkt als geheel. Lefay huisvest ook een fitnesscentrum en een spa met vijf unieke sauna’s, zwembaden en een zoutmeer.
Reviews
1
Fusion Maia Da Nang Vietnam

Fusion Maia Da Nang

Korte wellness break

Da Nang City, Vietnam

Puurenkuur extra's

 • Gratis nachten: verblijf er 7 en betaal er 6. 
 • Lagere prijzen voor alleenreizenden 
 • Gratis retour transfer vanaf luchthaven Danang (min.3 nachten)
 • 1x Gratis lunch in het Fusion Café (min.5 nachten) 
 • 1x Gratis prive yoga OF tai chi-les (min. 7 nachten) 
 • Vanaf uw 2e bezoek aan het hotel gratis nachten 7 = 5

vanaf
€ 725,- p.p.
voor 4 dagen.
Inclusief deze korte 4-daagse Wellness break:
3 overnachtingen in een villa met prive zwembad
3x ontbijt
Elke dag zoveel massages, scrubs en behandelingen als u maar wilt: allemaal inbegrepen!
Gratis deelname aan de weekactiviteiten en excursies en workshops
.. en vele extra's speciaal voor onze gasten

Een wereldprimeur! Het vijfsterren Fusion Maia Danang is het eerste all-inclusive wellness hotel ter wereld. Dat betekent dat u zich hier tegoed kunt doen aan zoveel massages, scrubs en behandelingen als u wilt, allemaal inbegrepen in de prijs. Ook heeft elke villa een eigen zwembad en tuin. Het luxe resort heeft een uniek karakter dat is geïnspireerd op de lokale omgeving en cultuur en staat voor een gezonde leefstijl. De fantastische keuken serveert gezonde, lichte maaltijden. Fusion Maia is zeer geschikt voor gasten die willen genieten van rust en ontspanning. Wij vonden Da nang een van de leukste plaatsen in Vietnam, bekend om de honderden kleine kleermakers, de lokale vismarkt, buddha vrouw en de vele eethuisjes.

Fusion Maia is gesloten van 28 november - 15 december 2015.
Reviews
5

Paradis Plage

Wellness en surf break

Imi Ouaddar, Marokko

Puurenkuur extra's

 • Gereduceerde prijzen voor alleenreizenden in bepaalde periodes 
 • Gratis kamer upgrade indien u met twee personen op een kamer verblijft (indien beschikbaar bij aankomst)
 • Gratis deelname aan 2 yogalessen (groepsverband) bij min. 3 nachten OF 
 • Gratis 3 yogalessen bij min. 7 nachten
 • Vanaf uw 2e bezoek: Gratis massage (50 minuten)

vanaf
€ 729,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse Wellness en surf break
7 overnachtingen op basis van ontbijt
Een eental diners, behandelingen, yoga- en surflessen
5 surflessen en 2 yoga groepslessen

Net ten noorden van Agadir in Marokko, ligt dit viersterrenresort direct aan het strand. Het geluid van de oceaan is overal om u heen, ‘s avonds kunt u genieten van de mooiste zonsondergangen.

Dit resort biedt een prettige mix van yoga, surf & spa. De dagelijkse groepsactiviteiten waaraan u gratis kunt deelnemen zijn zeer uiteenlopend, zoals fitnessworkouts, bodycombat of kajakken. Surf- of yogalessen zijn tegen toeslag te volgen of zitten verwerkt in een programma. Alle ingrediënten voor een gezonde vakantie zijn hier aanwezig.
Reviews
5

Spa Village Resort Tembok Bali

Wellness break

Tejakula - Buleleng, Indonesie

Puurenkuur extra's

 • Gratis nachten! Verblijf er 7 en betaal er 5. Geldig voor alle verblijven in 2015
 • Gratis retourtransfers: vanaf luchthaven Denpasar bij boekingen van 2 personen in een gedeelde kamer vanaf 7 nachten
 • Voor alle alleenreizigenden: een extra behandeling per dag

vanaf
€ 735,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze 8-daagse wellness break
7 overnachtingen op basis van volpension met heerlijke gerechten
Elke dag een behandeling (als u alleen reist, ontvangt u 2 behandelingen per dag)
Gratis deelname aan alle weekactiviiteiten

Dit kleinschalige vijfsterrenhotel ligt aan het strand in Tembok, in het ongerepte noordelijke deel van Bali. Hier wordt westerse elegantie gecombineerd met de sfeervolle Balinese stijl en dat is in elk detail terug te zien. Spa Village Resort Tembok Bali is ontwikkeld als plek waar gasten alle drukte van het dagelijkse leven kunnen ontvluchten en het middelpunt van zorg en attentie zijn. Er zijn niet meer dan dertig kamers, wat de persoonlijke aandacht ten goede komt. In de spiritueel geïnspireerde spa wordt gebruikgemaakt van traditionele Balinese geneeswijzen. Heel bijzonder is de sterrenmeditatie. In de avond ligt u op een drijvend plateau in het zwembad naar de sterren te kijken. Fonkelend kaarslicht en rustgevende muziek om u heen: een waanzinnige ervaring!
Reviews
11
Villa Eden

Villa Eden Leading Health Spa

Ontdek Villa Eden

Merano, Italië

Puurenkuur extra's

 • 10% korting op de kamerprijs bij verblijf vanaf 7 nachten 
 • Gratis kamerupgrade van superior kamer naar een prestige kamer op basis van beschikbaarheid. 
 • Extra vanaf uw tweede verblijf in dit hotel: 5% korting

vanaf
€ 749,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze 4-daagse Ontdek Villa Eden reis is inclusief
3 overnachtingen op basis van ontbijt
gezondheids check up
3x behandelingen en 1x privé yogasessie OF personal training
Onbeperkt deelname aan de dagelijkse groepslessen zoals yoga, ochtendgym, excursies naar Merano en omgeving 

Villa Eden mag zich erop beroepen het eerste spa- en wellnesshotel van heel Italië te zijn. Maar meer dan dat is dit resort, dat nog steeds prijzen binnensleept voor de beste spa van het land, een supervriendelijk en sympathiek familiehotel waar excellente kennis van zaken wordt gecombineerd met een oprechte personal touch. 

Lees hier het persoonlijke verslag van ons bezoek aan Villa Eden

Let op! Het hotel is gesloten van 11 januari - 1 maart 2015
Reviews
1

Tschuggen Grand Hotel

Nieuw! Fitness break

Arosa, Zwitserland

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag
 • Gratis spa-giftvouchert.w.v. CHF 40 per persoon indien u met twee personen op één kamer verblijft. 
 • Gratis nacht! Verblijf 3 nachten en betaal 2 nachten. Geldig voor alle verblijf in de periodes 3 juli - 20 september en 27 november - 3 december 2015. Deze korting is verwerkt in onderstaande prijzen. 

vanaf
€ 749,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze 4-daagse Fitness Break is inclusief:
3 overnachtingen inclusief ontbijt
2 privé fitness sessies 
2 sportmassages
Gebruik van alle faciliteiten
Toegang tot de spa
Deelname aan weekactiviteiten

Het prachtige vijfsterren superior Tschuggen Grand Hotel is een van de meest bijzondere hotels in Zwitserland. Gesitueerd in het adembenemende landschap van de provincie Graubünden vindt u hier luxe, elegantie en oprechte gastvrijheid. De bergoase Spa, ontworpen door de beroemde architect Mario Botta, is onwaarschijnlijk imposant en inmiddels een boegbeeld voor Arosa. 

Enkele pijlers van het hotel: een prive lift / gondel die u van het hotel direct in de bergen brengt, het design en de aparte meubels in de lobby, de gangen en de kamers. Het eten in Tschuggen is van zeer hoog niveau, met vier restaurants volop keuze waarvan zelfs een restaurant met een Michelin-ster bekroond. Ontspanning gecombineerd met culinaire hoogtepunten, frisse berglucht en een oprechte gastvrijheid. 

Let op! Het hotel is gesloten van 21 september tot 26 november 2015. 
Reviews
5

Ayurveda Hotel Luna y Sol

Puurenkuur Yoga reis

Almayate Alto / Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Superscherp tarief
 • Welkomstmassage
 • Diverse workshops

vanaf
€ 769,- p.p.
voor 8 dagen.
Tijdens deze 8-daagse yogareis geniet u elke dag van yoga, heerlijk en lichte Ayurvedische maaltijden en heel veel extra's zoals workshops, excursies en wandelingen. Het sympathieke Ayurveda Hotel Luna y Sol is opgebouwd uit meerdere niveaus, elk niveau heeft zo zijn eigen relaxplekken, op het laagste niveau in de tuin, het middelste niveau bij het zwembad (met zout water) en op het hoogste niveau op het terras of in de serre. Genoeg plek om te ontspannen en weer op te laden!

Niet alleen het prachtige opgebouwde resort, maar vooral de persoonlijke service van de Deense Frits en de Duitse Seba zorgen ervoor dat de plek zo geliefd is. Zij doen echt alles om u te laten genieten van de reis. De yogalessen zijn in het Engels of Duits. De reis gaat al door bij een minimum aantal deelnemers van 2 personen en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Deze yoga reis is een vast pakket, een eventueel korter verblijf is mogelijk maar hier kunnen wij helaas geen korting voor geven.

Luna y Sol is gesloten van 20 december 2015 tot 15 februari 2016
Reviews
96

Tschuggen Grand Hotel

Nieuw! Wellness Booster

Arosa, Zwitserland

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag
 • Gratis spa-giftvouchert.w.v. CHF 40 per persoon indien u met twee personen op één kamer verblijft. 
 • Gratis nacht! Verblijf 3 nachten en betaal 2 nachten. Geldig voor alle verblijf in de periodes 3 juli - 20 september en 27 november - 3 december 2015. Deze korting is verwerkt in onderstaande prijzen. 

vanaf
€ 769,- p.p.
voor 4 dagen.
Deze 4-daagse Wellness Booster is inclusief:
3 overnachtingen inclusief ontbijt
3 behandelingen
1 prive fitness sessie
Deelname aan weekactiviteiten
Toegang tot de spa

Het prachtige vijfsterren superior Tschuggen Grand Hotel is een van de meest bijzondere hotels in Zwitserland. Gesitueerd in het adembenemende landschap van de provincie Graubünden vindt u hier luxe, elegantie en oprechte gastvrijheid. De bergoase Spa, ontworpen door de beroemde architect Mario Botta, is onwaarschijnlijk imposant en inmiddels een boegbeeld voor Arosa. 

Enkele pijlers van het hotel: een prive lift / gondel die u van het hotel direct in de bergen brengt, het design en de aparte meubels in de lobby, de gangen en de kamers. Het eten in Tschuggen is van zeer hoog niveau, met vier restaurants volop keuze waarvan zelfs een restaurant met een Michelin-ster bekroond. Ontspanning gecombineerd met culinaire hoogtepunten, frisse berglucht en een oprechte gastvrijheid. 

Let op! Het hotel is gesloten van 21 september tot 26 november 2015. 
Reviews
5

Shanti Som

Gezonde break

Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Malaga - Shanti Som
 • Of 1 ontspanningsmassage 

vanaf
€ 770,- p.p.
voor 5 dagen.
Midden in de bergen van Andalusië, op zo'n vijftien minuten afstand van de mondaine badplaats Marbella, staat het op Bali geïnspireerde kleinschalige viersterrenhotel Shanti Som. Hier heerst een perfect serene rust, versterkt door de oosterse tuinen, de Boeddha-beelden, de prachtige kleine details van de ornamenten, de Japanse watervallen en de pijn-, citroen- en olijfbomen in de tuin.

Wanneer u het hotel binnenkomt, loopt u direct de lobby en de receptie in. Achter de receptie ligt het restaurant met fantastische lichte, gezonde maaltijden. Probeert u zeker een van de vele zelfsamengestelde theeën van het huis, deze zijn heel bijzonder! Het restaurant heeft een buitenterras waar de kamers omheen gelegen zijn. Het hotel is uitgerust met een zwembad inclusief zonneterras met ligstoelen, een yogaruimte, sauna, stoombad en een kleine fitness ruimte.
Reviews
25

La Clairiere Bio & Spa hotel

Wellness break voor 4, 6 of 8 dagen

La Petite Pierre, Frankrijk

Puurenkuur extra's

 • Gratis kamerupgrade (wanneer beschikbaar bij check-in)
 • Geen eenpersoonskamertoeslag (alleen in een classic kamer)
 • Gratis Spa-giftvoucher t.w.v. € 90 bij een verblijf van minimaal 7 nachten

vanaf
€ 779,- p.p.
voor 4 dagen.
La Clairière ligt vlakbij La Petite Pierre, een pittoresk dorpje in Alsace, in de stille omgeving van een door UNESCO erkend natuurpark. Natuur is dan ook, naast nieuwe energie en inspiratie, wat u in dit viersterren wellness hotel vindt. De zussen Lisbeth, yoga-instructrice en ayurvedaspecialiste, en Kareen Strohmenger streven ernaar hun gasten een gezondere levensstijl te laten ontdekken en toe te laten passen. In de keuken wordt biologisch gekookt en La Clairière is daarmee het eerste hotel in Frankrijk met een gecertificeerd biologisch restaurant. Hoewel er verschillende programma’s worden aangeboden, is deze bestemming ook geschikt voor gasten die geen kuur willen volgen.

Wellness break's
Het viersterren ecohotel La Clairiere biedt wellness breaks aan voor 4, 6, 8 of 11 dagen. De wellness breaks worden na gelang uw dagen aangevuld met extra behandelingen. Kijk voor meer informatie bij het kopje toeslag. 
Reviews
7

Casa La Suerte

Yogaweek in Casa La Suerte - Spanje

Lorca / Murcia, Spanje

Puurenkuur extra's


vanaf
€ 795,- p.p.
voor 8 dagen.
Tijdens deze 8-daagse yogareis geniet u elke dag van yogalessen en heerlijke vegatarische maaltijden en vis. Het sympathieke kleinschalige landgoed van Casa La Suerte heeft vier kamers, wat een yogaweek extra intiem maakt.

Casa La Suerte is de plek voor een ontspannen Yoga vakantie. Speerpunten: kleinschalig, persoonlijk en in een fantastisch natuurgebied op de grens van de provincie Murcia en Andalusië, in het zuidoosten van Spanje. Gun uzelf een heerlijke week, in de periode van april tot oktober kunt u hier terecht voor diverse yogaweken. Eigenaren Lilian (yogadocente)en Jacques Kranenburg zijn na vier intensieve jaren zoeken, voelen en bouwen, neergestreken op hun droomplek. Ze hebben in dit prachtige ongerepte natuurgebied een paradijs creëerd, waar rust en ruimte overal voelbaar zijn. Toen ze dit beschermde gebied bezochten wisten ze dat dit de plek was waar ze hune liefde voor Yoga en de natuur met zoveel mogelijk mensen wilden delen. 

Let op! Alle data hebben definitief vertrek. Vraag altijd even hoeveel deelnemers er zijn, zodat u niet het risico loopt dat u alleen bent. 
Reviews
31
Fusion Maia Da Nang Vietnam

Fusion Maia Da Nang

Korte break met onbeperkt spa behandelingen

Da Nang City, Vietnam

Puurenkuur extra's

 • Gratis nachten: verblijf er 7 en betaal er 6. 
 • Lagere prijzen voor alleenreizenden 
 • Gratis retour transfer vanaf luchthaven Danang (min.3 nachten)
 • 1x Gratis lunch in het Fusion Café (min.5 nachten) 
 • 1x Gratis prive yoga OF tai chi-les (min. 7 nachten) 
 • Gratis upgrade van half pension naar volpension (min.10 nachten) 
 • Vanaf uw 2e bezoek aan het hotel gratis nachten 7 = 5

vanaf
€ 799,- p.p.
voor 4 dagen.
Inclusief deze korte 4-daagse Wellness break:
3x overnachtingen in een villa met prive zwembad
3x ontbijt en 3x diner
Elke dag zoveel massages, scrubs en behandelingen als u maar wilt: allemaal inbegrepen!
Gratis deelname aan de weekactiviteiten en excursies en workshops
.. en vele extra's speciaal voor onze gasten

Een wereldprimeur! Het vijfsterren Fusion Maia Danang is het eerste all-inclusive wellness hotel ter wereld. Dat betekent dat u zich hier tegoed kunt doen aan zoveel massages, scrubs en behandelingen als u wilt, allemaal inbegrepen in de prijs. Ook heeft elke villa een eigen zwembad en tuin. Het luxe resort heeft een uniek karakter dat is geïnspireerd op de lokale omgeving en cultuur en staat voor een gezonde leefstijl. Fusion Maia is zeer geschikt voor gasten die willen genieten van rust en ontspanning. Wij vonden Da nang een van de leukste plaatsen in Vietnam, bekend om de honderden kleine kleermakers, de lokale vismarkt, buddha vrouw en de vele eethuisjes.

Let op! Fusion Maia is gesloten van 28 november - 15 december 2015.
Reviews
5

Paradis Plage

SPA break

Imi Ouaddar, Marokko

Puurenkuur extra's

 • Gereduceerde prijzen voor alleenreizenden in bepaalde periodes 
 • Gratis kamer upgrade indien u met twee personen op een kamer verblijft (indien beschikbaar bij aankomst)
 • Gratis deelname aan 2 yogalessen (groepsverband) bij min. 3 nachten OF Gratis 3 yogalessen bij min. 7 nachten
 • Vanaf uw 2e bezoek: Gratis massage (50 minuten)

vanaf
€ 805,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse SPA break
7 overnachtingen op basis van ontbijt en 3x diner
6 dagen lang elke dag behandelingen van minimaal 50 min per dag
Onbeperkt deelname aan de groepslessen

Net ten noorden van Agadir in Marokko, ligt dit viersterrenresort direct aan het strand. Het geluid van de oceaan is overal om u heen, ‘s avonds kunt u genieten van de mooiste zonsondergangen.

Dit resort biedt een prettige mix van yoga, surf & spa. De dagelijkse groepsactiviteiten waaraan u gratis kunt deelnemen zijn zeer uiteenlopend, zoals fitnessworkouts, bodycombat of kajakken. Surf- of yogalessen zijn tegen toeslag te volgen of zitten verwerkt in een programma. Alle ingrediënten voor een gezonde vakantie zijn hier aanwezig.
Reviews
5
Sianji Wellbeing Resort Turkije Bodrum

Sianji Wellbeing Resort

Fitness / Gewichtsverliesreis

Turkije

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag
 • Gratis welkomstmassage (30 minuten) 
 • Gratis scrub in de Turkse hamam (30 minuten)
 • Voor terugkerende klanten: 7=6

vanaf
€ 819,- p.p.
voor 6 dagen.
Deze Fitness / Gewichtsverliesreis is inclusief
5 overnachtingen op basis van gezonde en lichte maaltijden
4x prive sportlessen van 60 minuten elk (keuze uit yoga, Pilates, stretching, wandelen, tennis, zwemmen, tafeltennis, basketbal, Cardio Kick-Box, Kenesis of personal training)
1x gezondheids check-up en lichaamsmeting
Gratis deelname aan de dagelijkse holistische en sportactiviteiten

Het luxe vijfsterrenresort Sianji Wellbeing Resort biedt een spectaculair uitzicht op de Egeïsche zee. Het hotel ligt direct aan de kust, tussen de sfeervolle dorpjes Turgutreis en Gumusluk (beide op 3 kilometer afstand) en 22 kilometer van de levendige stad Bodrum. Hier kunt u optimaal genieten van zon, zee en ontspanning.
Reviews
33
Sianji Wellbeing Resort Turkije Bodrum

Sianji Wellbeing Resort

Wellness break

Turkije

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag in het laagseizoen
 • Gratis welkomstmassage (30 minuten) 
 • Gratis scrub in de Turkse hamam (30 minuten)
 • Voor terugkerende klanten: 7=6

vanaf
€ 819,- p.p.
voor 6 dagen.
Deze wellnessreis is inclusief
5 overnachtingen op basis van gezonde en lichte maaltijden
4x ontspannende wellness behandelingen (keuze uit o.a. lichaams massages en beautybehandelingen)
1x gezondheids check-up en lichaamsmeting
Gratis deelname aan de dagelijkse holistische en sportactiviteiten

Het luxe vijfsterrenresort Sianji Wellbeing Resort biedt een spectaculair uitzicht op de Egeïsche zee. Het hotel ligt direct aan de kust, tussen de sfeervolle dorpjes Turgutreis en Gumusluk (beide op 3 kilometer afstand) en 22 kilometer van de levendige stad Bodrum. Hier kunt u optimaal genieten van zon, zee en ontspanning.
Reviews
33

Galosol - Galo Resort

Nieuw! Ontdek wellness en Madeira

Madeira

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag in de periode 1 - 25 december 2015 en 3 januari - 15 februari 2016
 • Gratis ayurveda hand massage OF een pakking van 20 minuten (geldig bij minimaal verblijf van 3 nachten)
 • Extra vanaf uw tweede verblijf: Gratis ayurveda massage van 60 minuten 

vanaf
€ 835,- p.p.
voor 6 dagen.
Deze 6-daagse Ontdek Ayurveda en Madeira is inclusief
5 overnachtingen inclusief half pension
Diverse spa behandelingen
1x prive yogalessen
Diverse excursies
Deelname aan weekactiviteiten

Genieten en ontspannen van behandelingen en tegelijkertijd Madeira ontdekken met wandeltochten door de natuur, bezoek aan Funchal en excursies op het eiland. De ligging van Galosol is spectaculair: aan een klif aan de zuidkust van het eiland, op een stuk land dat behoort tot Madeira's Nature Proteced Marine reservaat. Het resort heeft een privé zeeplatform, gelegen in de Beach Lido Galomar-baai (te bereiken per trap of per lift). Deze baai met kristalhelder water en uniek lava steen is een van de mooiste badplaatsen van het eiland. 

La Clairiere Bio & Spa hotel

Detox vakantie voor 4, 6, 8 of 11 dagen

La Petite Pierre, Frankrijk

Puurenkuur extra's

 • Gratis kamerupgrade (wanneer beschikbaar bij check-in)
 • Geen eenpersoonskamertoeslag (alleen in een classic kamer)
 • Gratis Spa-giftvoucher t.w.v. € 90 bij een verblijf van minimaal 7 nachten

vanaf
€ 839,- p.p.
voor 4 dagen.
La Clairière ligt vlakbij La Petite Pierre, een pittoresk dorpje in Alsace, in de stille omgeving van een door UNESCO erkend natuurpark. Natuur is dan ook, naast nieuwe energie en inspiratie, wat u in dit viersterren wellness hotel vindt. De zussen Lisbeth, yoga-instructrice en ayurvedaspecialiste, en Kareen Strohmenger streven ernaar hun gasten een gezondere levensstijl te laten ontdekken en toe te laten passen. In de keuken wordt biologisch gekookt en La Clairière is daarmee het eerste hotel in Frankrijk met een gecertificeerd biologisch restaurant. Hoewel er verschillende programma’s worden aangeboden, is deze bestemming ook geschikt voor gasten die geen kuur willen volgen.
 
Detox programma's
Het viersterren ecohotel La Clairiere biedt detox vakanties aan voor 4, 6, 8 of 11 dagen. Het detoxprogramma is altijd inclusief een standaardprogramma, en naar gelang uw dagen, wordt dit aangevuld met extra behandelingen. Het inclusief programma voor het aantal dagen treft u aan bij Toeslagen.
Reviews
7

Pangkor Laut Resort

Luxe verblijf op Pangkor Laut

Lumut, Perak, Maleisië

Puurenkuur extra's

 • Gratis nacht: verblijf 7 nachten, betaal 6 nachten.
 • Gratis kamerupgrade, indien beschikbaar op moment van boeken
 • Gratis deelname aan dagelijks yoga of thai chiles (op basis van beschikbaarheid)
 • Spa-giftvoucher t.w.v € 50 per kamer
 • 10% vroegboekkorting, zie hotel aanbiedingen

vanaf
€ 839,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief bij deze 8-daagse Luxe Wellness Break:
7 overnachtingen in een Hill Villa
7x ontbijt buffet
Deelname aan dagelijks yoga en Tai Chi les
Spa-giftvoucher t.w.v. € 50 per verblijf

Op een privé-eiland dat is omringd door smaragdgroen water en beschikt over schitterende baaien, witte stranden en een ongerept regenwoud, vindt u dit prijswinnende vijfsterrenresort. Om het hotel, het enige op het eiland, niet te laten detoneren met de adembenemende omgeving, is er voor het interieur van de diverse soorten luxe villa’s gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. De spa bestaat uit verschillende paviljoens waar u terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen uit onder meer India, China en Thailand.

Alle programma’s combineren fysieke en spirituele gezondheid. Er is een mogelijkheid tot yoga- en tai chi-lessen. Ook de actieve mens vindt in Pangkor Laut wat hij zoekt. De omgeving leent zich uitstekend voor zeilen, snorkelen, kajakken, wakeboarden, waterskiën en vissen. Het resort telt zeven verschillende eet- en drinkgelegenheden: van een loungebar tot een beachclub. Een tip is de Chef Kitchen Experience. Tijdens deze excursie gaat u langs de lokale markt, noedelmaker en de drijvende visboerderij om verse ingrediënten te halen. Hiermee maakt u, terug in het resort, onder begeleiding van de chef een heerlijk wereldgerecht.
Ayurveda, ayurveda, spa, wellness, thermana lasko, slovenie

Thermana Park Laško

Ayurveda kuur

Laško, Slovenië

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag (behalve in de zomerperiode: 1 juli - 30 augustus 2015). 
 • Gratis spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon te besteden in het wellness center
 • Gratis kamerupgrade naar een Comfort plus kamer met uitzicht op de rivier en met balkon, indien beschikbaar op moment van boeken. (Niet geldig in de zomerperiode: 1 juli - 30 augustus 2015). 

vanaf
€ 849,- p.p.
voor 8 dagen.
Hotel Wellness Park Thermana Laško is recentelijk uitgebreid met de Thermana & Veda Ayurveda Centre, een authentiek Ayurveda center dat geleid wordt  door een in India opgeleide arts. Deze achtdaagse Ayurvedakuur in wellness- en kuurland Slovenie is een perfecte reis voor iedereen die eens kennis wil maken met een ayurvedakuur. Ideaal voor gasten die niet de lange reis naar India of Sri Lanka willen maken. Alle materialen, inclusief de kruidenolie en kruiden supplementen komen uit India. De chefkok maakt uw Ayurveda menu op maat, naar gelang uw dosha type. 

Slovenië is misschien niet het eerste land waaraan u denkt als u van plan bent een wellnessreis te maken. Toch heeft het een kuurtraditie die decennia teruggaat en is het vanwege het milde klimaat en de natuurlijk minerale bronnen een van de beste plekken ter wereld om te kuren. Thermana Laško ligt op 15 minuten afstand van het stadje Laško, in het hart van Slovenië. Dit stadje staat bekend om zijn heilzame waterbronnen. Het hotel maakt deel uit van een enorm wellnesspark dat prachtig is gelegen aan de groene oevers van de rivier Savinja. 
Reviews
3

La Clairiere Bio & Spa hotel

Gewichtsverlies 4, 6, 8 of 11 dagen

La Petite Pierre, Frankrijk

Puurenkuur extra's

 • Gratis kamerupgrade (wanneer beschikbaar bij check-in)
 • Geen eenpersoonskamertoeslag (alleen in een classic kamer)
 • Gratis Spa-giftvoucher t.w.v. € 90 bij een verblijf van minimaal 7 nachten

vanaf
€ 869,- p.p.
voor 4 dagen.
La Clairière ligt vlakbij La Petite Pierre, een pittoresk dorpje in Alsace, in de stille omgeving van een door UNESCO erkend natuurpark. Natuur is dan ook, naast nieuwe energie en inspiratie, wat u in dit viersterren wellness hotel vindt. De zussen Lisbeth, yoga-instructrice en ayurvedaspecialiste, en Kareen Strohmenger streven ernaar hun gasten een gezondere levensstijl te laten ontdekken en toe te laten passen. In de keuken wordt biologisch gekookt en La Clairière is daarmee het eerste hotel in Frankrijk met een gecertificeerd biologisch restaurant. Hoewel er verschillende programma’s worden aangeboden, is deze bestemming ook geschikt voor gasten die geen kuur willen volgen.
 
Gewichtsverlies programma's
De prijs zoals bij deze reis vermeld is, is op basis van het vierdaagse / 3 nachten gewichtsverlies programma. U kunt ook 6, 8 of 11 dagen het gewichtsverlies programma volgen, tegen toeslag. Het gewichtsverlies programma is altijd inclusief een standaardprogramma, en naar gelang uw dagen, wordt dit aangevuld met extra behandelingen. Het inclusief programma voor het aantal dagen treft u aan bij Toeslagen.
Reviews
7
Sianji Wellbeing Resort Turkije Bodrum

Sianji Wellbeing Resort

Detoxreis Turkije

Turkije

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamer toeslag
 • Gratis welkomstmassage (30 minuten)
 • Gratis scrub in de Turkse hamam (30 minuten)
 • Voor terugkerende klanten: 7=6

vanaf
€ 899,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze detoxreis is inclusief
7 overnachtingen in een Suite
Volpension op basis van detoxmaaltijden (keuze uit groente-of fruitsappen OF raw food. U kunt ook opteren voor de Alkaline maaltijden (om gewicht te verliezen).  
1x gezondheids check-up en lichaamsmeting
Diverse spabehandelingen
Gratis deelname aan de dagelijkse holistische en sportactiviteiten

Dit is de plek voor het volgen van een detoxprogramma. Het Sianji Wellbeing Resort heeft zich gespecialiseerd in programma’s die u motiveren om een gezonder, fitter én energieker leven na te streven. Over de voeding is goed nagedacht: zo heeft u de keuze om te kuren met groente- of fruitsappen of raw food (een echte detox) OF voor Alkaline maaltijden (voor gewichtsafname, niet specifiek voor detoxen). Er is een uitgebreid weekactiviteiten schema. 
Reviews
33

A-ROSA Travemünde

Thalasso reis

Lübeck-Travemünde, Duitsland

Puurenkuur extra's

 • Laagste prijs garantie

vanaf
€ 919,- p.p.
voor 5 dagen.
Tijdens deze vijfdaagse reis heeft u 3 kuurdagen met behandelingen! De behandelingen zijn gericht op het detoxen van uw lichaam, middels Thalasso behandelingen (pakkingen, massages, waterstralen, scrubs etc). Gecombineerd met activiteiten zoals Nordic Walking, aqua Fit of andere activiteiten (elke dag biedt het hotel deze aan in verschillende varianten), het heerlijke eten (in buffet vorm waarbij ook keuze is voor lichte, gezonde maaltijden) en de prachtige plek aan zee maken u verblijf onvergetelijk!

Thalasso kuren in Duitsland, een ware weldaad! A-ROSA Travemünde behoort tot de top van kuurhotels in Duitsland. Het statige kuurgebouw van vroeger is omgetoverd tot een luxe vijfsterren hotel met een echt Thalasso center. In zowel het grote binnen- als het buitenbad treft u zeewater aan. De specialiteit in dit kuurhotel is thalasso kuren, waarbij gebruik wordt gemaakt van zuiver zeewater en al het goede wat de zee te bieden heeft (algen en modder bijvoorbeeld). Gelegen aan de boulevard van Travemunde (1 minuut lopen naar zee), kunt u hier genieten van een authentieke Thalasso kuur, in een prachtige omgeving met een fantastische keuken!
 
Een Thalasso kuur boeken vergt de nodige aandacht. Onze specialisten kennen elk hotel en kunnen u uit eigen ervaring vertellen over de verschillen en welke kuur het beste bij u past. 
Reviews
7

Ayurveda Hotel Luna y Sol

Ayurveda ontspanningsreis

Almayate Alto / Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag (m.u.v. periode juli - oktober)
 • 1x gratis reiki behandeling (30 minuten)

vanaf
€ 985,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze Ayurveda ontspanningsreis zit vol met verschillende Ayurvedische ontspannings massages, yoga en meditatie lessen en ayurvedische workshops. Deze week is dus geen 'Panchakarma kuur zoals dat in India of Sri Lanka gaat: een arts bepaalt uw dosha type en de maaltijden worden daarop aangepast.

Welkom in het in Andalusië gelegen Ayurveda Wellness Hotel Luna y Sol! Dit sympathieke hotel is opgebouwd uit meerdere lagen waar de kamers, het zoutwater zwembad, het wellness centre, de tuin, het restaurant en de schaduwrijke relaxplekken zich bevinden. Het hotel wordt met hart en ziel gerund door de Duitse Seba en de Deense Frits, die hun droom hebben verwezenlijkt na vijf jaar bouwen aan het landgoed. Wie een massage ondergaat bij Seba, wil nooit meer wat anders! Ze oefent haar beroep als Ayurveda therapeute al meer dan twintig jaar uit met alle certificaten op zak.

Luna y Sol is gesloten van 20 december 2015 tot 15 februari 2016
Reviews
96

Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Wellness break

Elounda, Griekenland

Puurenkuur extra's

 • Lagere prijzen voor alleenreizenden
 • Gratis massage
 • Alle dagen toegang tot de Six Senses spa (dinsdag gesloten)


vanaf
€ 995,- p.p.
voor 8 dagen.
Het vier sterren resort Porto Elounda is gelegen langs de azuurblauwe noordelijke oostkust van Elounda, op Europa's meest zuidelijke eiland Kreta. Op ongeveer een uur rijden van luchthaven Heraklion (75 kilometer –het hotel beschikt over een helikopterplatform voor rechtstreekse helikopter verbindingen met Athene en Heraklion), komt u echt tot rust in dit serene gedeelte van Griekenland.

De award winnende Six Senses spa heeft een totale oppervlakte van circa 2.200 m2. De spa heeft zowel een binnen- als een buiten zwembad, beiden verwarmd (32 graden) en met zoutwater gevuld. Er is een Turks hammam, stoom bad, Finse sauna, een koud water bad en meerdere relax ruimtes, zowel binnen als buiten. De zwembaden zijn gevuld met zoutwater.
Reviews
2

Shanti Som

Korte fitness reis

Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Malaga - Shanti Som
 • Of 1 ontspanningsmassage 

vanaf
€ 1004,- p.p.
voor 4 dagen.
Tijdens deze korte fitness reis kunt u gebruik maken van de vernieuwde fitness, die prachtig uitzicht heeft over de heuvels van 'Sierra de las Nieves'. Dit in combinatie met de zeer motiverende personal trainer en gezonde lichte maaltijden maken dit programma een succes. 

Midden in de bergen van Andalusië, op zo'n vijftien minuten afstand van de mondaine badplaats Marbella, staat het op Bali geïnspireerde kleinschalige viersterrenhotel Shanti Som. Hier heerst een perfect serene rust, versterkt door de oosterse tuinen, de Boeddha-beelden, de prachtige kleine details van de ornamenten, de Japanse watervallen en de pijn-, citroen- en olijfbomen in de tuin.

Wanneer u het hotel binnenkomt, loopt u direct de lobby en de receptie in. Achter de receptie ligt het restaurant met fantastische lichte, gezonde maaltijden. Probeert u zeker een van de vele zelfsamengestelde theeën van het huis, deze zijn heel bijzonder! Het restaurant heeft een buitenterras waar de kamers omheen gelegen zijn. Het hotel is uitgerust met een zwembad inclusief zonneterras met ligstoelen, een yogaruimte, sauna, stoombad en een kleine fitness ruimte.

Reviews
25
Longevity Wellbeing Booster at Vilalara Algarve

Longevity Medical Spa at Vilalara

Puurenkuur korte Wellness break

Lagoa, Portugal

Puurenkuur extra's

 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 50 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie

Bij minimaal 2 nachten verblijf

 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
 • 1x huidanalyse (t.w.v. € 70)
 • 1x affusion thalassa shower massage (t.w.v. €35)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon voor esthetische behandelingen

Bij minimaal 7 nachten verblijf


vanaf
€ 1072,- p.p.
voor 5 dagen.
Speerpunten van deze 5-daagse korte Wellnessreis
4 nachten op basis van half pension (ontbijt en diner met gezonde en lichte maaltijden)
4x Spa behandelngen
Dagelijks deelname aan de weekactiviteiten en gratis gebruik van alle hotelfaciliteiten

In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast! Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide Longevity Medical Spa, een Thalasso center en diverse golfbanen in de nabije omgeving. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd en het hotel ligt aan het strand.

Bethsaida Hermitage Resort

Ayurveda kuur in Bethsaida

Trivandrum, India

Puurenkuur extra's


vanaf
€ 1076,- p.p.
voor 15 dagen.
Bethsaida Hermitage is een prachtig ayurvedaresort, het is rustig gelegen aan een mooi zandstrand in Kerala, de zuidelijkste provincie van India. De in traditionele stijl gebouwde kamers en cottages bevinden zich verspreid over het terrein en zijn omgeven door een prachtig aangelegde tuin. Bethsaida is tegen een heuvel aan gebouwd, waardoor u overal kunt genieten van een schitterend uitzicht. Het personeel van Bethsaida Hermitage zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De ayurvedische behandelingen zijn van een hoog niveau. Er zijn vijf artsen aan het resort verbonden, en daarvan is er altijd een 24 uur per dag beschikbaar. Indien nodig zullen de artsen u ook medicijnen, op basis van kruiden, voorschrijven om het resultaat van de behandeling te bevorderen. Verder worden de maaltijden speciaal op uw dosha afgestemd. Met de opbrengsten van  het resort worden een nabijgelegen weeshuis en een school onderhouden.

Deze ayurvedareis is inclusief ayurvedisch volpension, 14 overnachtingen en een 14-daagse ayurveda programma persoonlijk op u afgestemd met dageljks ayurveda behandelingen.
Reviews
10
entree ayurveda hotel Luna y Sol

Ayurveda Hotel Luna y Sol

Ontdek Ayurveda reis

Almayate Alto / Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • 1 Reiki behandeling

vanaf
€ 1080,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze Ayurveda wellnesskuur zit vol met verschillende Ayurvedische ontspannings massages (Shirodhara is onze favoriet!). Deze reis is een 'Wellness Ayurveda kuur' en heeft Ayurveda behandelingen, bedoeld om van Ayurveda te 'proeven'. Deze week is dus geen 'Panchakarma kuur zoals dat in India of Sri Lanka gaat: een arts bepaalt uw dosha type en de maaltijden worden daarop aangepast.

Welkom in het in Andalusië gelegen Ayurveda Wellness Hotel Luna y Sol! Dit sympathieke hotel is opgebouwd uit meerdere lagen waar de kamers, het zoutwater zwembad, het wellness centre, de tuin, het restaurant en de schaduwrijke relaxplekken zich bevinden. Het hotel wordt met hart en ziel gerund door de Duitse Seba en de Deense Frits, die hun droom hebben verwezenlijkt na vijf jaar bouwen aan het landgoed. Wie een massage ondergaat bij Seba, wil nooit meer wat anders! Ze oefent haar beroep als Ayurveda therapeute al meer dan twintig jaar uit met alle certificaten op zak.

Luna y Sol is gesloten van 20 december 2015 tot 15 februari 2016
Reviews
96
Zwembad

OCEANO Hotel Health Spa

Ayurveda Antistress reis

Punta del Hidalgo, Tenerife

Puurenkuur extra's

 • 2x gratis entree in het Thalasso Therapeutisch bad
 • Badjas gedurende uw gehele verblijf
 • Gratis gebruik van alle sauna faciliteiten

vanaf
€ 1085,- p.p.
voor 8 dagen.
Tijdens deze 8-daagse Ayurveda Antistress reis kunt u kennismaken met Ayurveda. Uw verblijf is op basis van een aantal heerlijke Ayurveda behandelingen, half pension (ontbijt en diner (niet Ayurvedisch) en de mogelijkheid voor deelname aan de gratis weekactiviteiten. De Ayurveda programma;s zijn te boeken als 7- en 14-daagse.

OCÉANO Hotel Health Spa is prachtig gelegen aan de noordkust van Tenerife, te midden van het idyllische vissersdorp van Punta del Hidalgo, ver van het drukke toeristische zuiden. Dit hotel is een van onze nieuwe winterbestemmingen in Europa! Geniet hier in zomer en in winter van het milde Atlantische klimaat, de frisse zeelucht en de zon.

Lees hier het verslag van ons bezoek in Oceano hotel Health Spa
Reviews
9

Alpino Atlantico - Galo Resort

Ayurveda kuur op Madeira!

Canico, Madeira

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag in de periode 1 - 25 december 2015 en 3 januari - 15 februari 2016
 • Gratis ayurveda hand massage (geldig bij minimaal verblijf van 3 nachten)
 • Extra vanaf uw tweede verblijf: Gratis ayurveda massage van 60 minuten EN Ayurveda pakket bij aankomst (tongscraper, sesam olie voor mond en neus, ayurveda shampoo)

vanaf
€ 1090,- p.p.
voor 8 dagen.
De speerpunten van uw verblijf in het Alpino Atlantico is enerzijds het authentieke Ayurveda centrum dat hier gehuisvest is. Alle specialisten, artsen, therapeuten zijn speciaal opgeleid door een Ayruvedische arts uit Nepal. Daarnaast is de ligging spectaculair: aan een klif aan de zuidkust van het eiland, op een stuk land dat behoort tot Madeira's Nature Proteced Marine reservaat. Het resort heeft een privé zeeplatform, gelegen in de Beach Lido Galomar-baai (te bereiken per trap of per lift). Deze baai met kristalhelder water en uniek lava steen is een van de mooiste badplaatsen van het eiland. 

U verblijft in het sfeervolle viersterren hotel Alpino Atlantico, waar tevens het ayurvedisch kuurcentrum te vinden is. Deze achtdaagse ayurveda reis is op basis ayurveda volpension en een zesdaags ayurveda  wellness programma. In dit programma geniet u van zes Ayurveda behandelingen (een ayurveda behandeling per dag). Tevens zijn dagelijks yogalessen, 1 meditatie les, 1 ayurveda workshop en 1 ayurveda kookworkshop inclusief. De massages zijn ideaal om uw lichaam en geest weer in balans te brengen. U kunt in uw badjas vanuit uw kamer naar het kuurcentrum lopen.
 
Wilt u liever een diepreiningende Panchakarma reis boeken vraag dan een aangepaste offerte aan bij een van onze specialisten.
Reviews
6

SHA Wellness Clinic

SHA overnachtingen & ontbijt

El Albir, Spanje

Puurenkuur extra's

 • VIP Welkomstritueel incl. massage
 • Gratis early check in en late check out (o.b.v. beschikbaarheid)

vanaf
€ 1135,- p.p.
voor 8 dagen.
Ontspanning, gezonde voeding en beweging zijn de drie pijlers die de filosofie van SHA onderbouwen: een bijdrage leveren aan een vitaler en gezonder leven. De kuur- en wellness afdeling benadert alle programma's van zowel de holistische kant van het Oosten (acupunctuur, tai chi, Qigong, Ayurveda etc) als de medische kant die we in het Westen kennen (dokters, verplegers en gezondheidstesten etc). SHA Wellness Clinic ligt schitterend tegen een berg en biedt uitzicht op de Middellandse zee.  In het kleine dorpje L'Alfaz del Pi (circa 60 kilometer van Alicante en 100 kilometer van Valencia), ligt het resort op zo'n vijf minuten rijden (ongeveer 20 minuten lopen, bergafwaarts) van het kiezelstrand en de zee. Op het dak van het hotel ligt het zwembad, waar u vanaf uw lounge bed getuige bent van de spectaculaire zonsondergang. Hier kuurt u in nieuwe stijl: het strakke design in wit en grijs, de lounge banken op het dak en een spa van zo'n 2000 m2. 


Deze reis bestaat enkel uit overnachting inclusief ontbijt. Dit geeft u de ruimte om ter plaatse te bekijken wat u eventueel wilt toevoegen aan uw verblijf. 
Reviews
16

Pangkor Laut Resort

Nieuw! Wellness programma

Lumut, Perak, Maleisië

Puurenkuur extra's

 • Gratis nacht: verblijf 7 nachten, betaal 6 nachten.
 • Gratis kamerupgrade, indien beschikbaar op moment van boeken
 • Gratis deelname aan dagelijks yoga of thai chiles (op basis van beschikbaarheid)
 • Spa-giftvoucher t.w.v € 50 per kamer
 • 10% vroegboekkorting, zie hotel aanbiedingen

vanaf
€ 1159,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief bij deze 8-daagse Luxe Wellness Break:
7 overnachtingen in een Hill Villa
7x ontbijt buffet
4 behandelingen
Deelname aan dagelijks yoga en Tai Chi les
Spa-giftvoucher t.w.v. € 50 per verblijf

Op een privé-eiland dat is omringd door smaragdgroen water en beschikt over schitterende baaien, witte stranden en een ongerept regenwoud, vindt u dit prijswinnende vijfsterrenresort. Om het hotel, het enige op het eiland, niet te laten detoneren met de adembenemende omgeving, is er voor het interieur van de diverse soorten luxe villa’s gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. De spa bestaat uit verschillende paviljoens waar u terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen uit onder meer India, China en Thailand.

Alle programma’s combineren fysieke en spirituele gezondheid. Er is een mogelijkheid tot yoga- en tai chi-lessen. Ook de actieve mens vindt in Pangkor Laut wat hij zoekt. De omgeving leent zich uitstekend voor zeilen, snorkelen, kajakken, wakeboarden, waterskiën en vissen. Het resort telt zeven verschillende eet- en drinkgelegenheden: van een loungebar tot een beachclub. Een tip is de Chef Kitchen Experience. Tijdens deze excursie gaat u langs de lokale markt, noedelmaker en de drijvende visboerderij om verse ingrediënten te halen. Hiermee maakt u, terug in het resort, onder begeleiding van de chef een heerlijk wereldgerecht.

Fusion Maia Da Nang

Onbeperkt spa behandelingen EN ontbijt

Da Nang City, Vietnam

Puurenkuur extra's

 • Gratis nachten: verblijf er 7 en betaal er 6. 
 • Lagere prijzen voor alleenreizenden 
 • Gratis retour transfer vanaf luchthaven Danang (min.3 nachten)
 • 1x Gratis lunch in het Fusion Café (min.5 nachten) 
 • 1x Gratis prive yoga OF tai chi-les (min. 7 nachten) 
 • Vanaf uw 2e bezoek aan het hotel gratis nachten 7 = 5

vanaf
€ 1209,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze korte 8-daagse Wellness break:
7 overnachtingen in een villa met prive zwembad
7x ontbijt
Elke dag zoveel massages, scrubs en behandelingen als u maar wilt: allemaal inbegrepen!
Gratis deelname aan de weekactiviteiten en excursies en workshops
.. en vele extra's speciaal voor onze gasten

Een wereldprimeur! Het vijfsterren Fusion Maia Danang is het eerste all-inclusive wellness hotel ter wereld. Dat betekent dat u zich hier tegoed kunt doen aan zoveel massages, scrubs en behandelingen als u wilt, allemaal inbegrepen in de prijs. Ook heeft elke villa een eigen zwembad en tuin. Het luxe resort heeft een uniek karakter dat is geïnspireerd op de lokale omgeving en cultuur en staat voor een gezonde leefstijl. De fantastische keuken serveert gezonde, lichte maaltijden. Fusion Maia is zeer geschikt voor gasten die willen genieten van rust en ontspanning. Wij vonden Da nang een van de leukste plaatsen in Vietnam, bekend om de honderden kleine kleermakers, de lokale vismarkt, buddha vrouw en de vele eethuisjes.

Het hotel is gesloten van 28 november- 15 december 2015.
Reviews
5

Kempinski San Lawrenz

Ontdek Ayurveda en Gozo

San Lawrenz, Malta / Gozo

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag (muv 13 juli - 13 september 2015)
 • Voor twee personen op één kamer: gratis kamerupgrade indien beschikbaar op moment van boeken. Geldig bij verblijf van minimaal 7 nachten
 • Extra vanaf uw 2e bezoek gratis nacht, verblijf 7 nachten, betaal er 6. De gratis nacht is zonder ontbijt

vanaf
€ 1219,- p.p.
voor 6 dagen.
Deze 6-daagse Ontdek Ayurveda en Gozo is inclusief
5 overnachtingen inclusief half pension
Diverse ayurvedabehandelingen
2x prive yogalessen
Diverse workshops, wandel- of fietstochten 
Deelname aan yoga groepslessen

Genieten en ontspannen bij de authentieke ayurvedabehandelingen en tegelijkertijd het lieflijke eiland Gozo ontdekken met fiets- en wandeltochten, kookworkshop of een wijnproeverij. Kempinski Hotel San Lawrenz is een van de mooiste vijfsterrenwellness resorts rond de Middellandse Zee. Gozo is een vredig en rustig eiland, waar de tijd stil lijkt te staan. Bij het hotel is een uitgebreid spa-landschap met sauna, zwembaden, Orientaalse hammam en een authentiek ayurvedisch centrum. 
Reviews
6

Kempinski San Lawrenz

Fitnessreis

San Lawrenz, Malta / Gozo

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag (muv 13 juli - 13 september 2015)
 • Voor twee personen op één kamer: gratis kamerupgrade indien beschikbaar op moment van boeken. Geldig bij verblijf van minimaal 7 nachten
 • Extra vanaf uw 2e bezoek gratis nacht, verblijf 7 nachten, betaal er 6. De gratis nacht is zonder ontbijt

vanaf
€ 1219,- p.p.
voor 6 dagen.
Deze 6-daagse Fitness reis is inclusief
5x overnachtingen inclusief ontbijt en diner
4x ontspannende behandelingen
1x fitness consult en gedurende 5 dagen één sportactiviteit met prive begeleiding naar keuze
Gebruik van alle hotel en wellnessfaciliteiten

Kempinski San Lawrenz is uitgerust met een van de grootste spa’s van Gozo ėn Malta, circa 2000 m2 groot. De spa huisvest een beautycenter, een authentiek ayurvedacenter, een traditionele hammam en een fitness center. Het hotel staat bekend als een van de mooiste vijfsterrenwellness- en spa-resorts rond de Middellandse Zee. Gozo is een vredig en rustig eiland, waar de tijd stil lijkt te staan. Het is prachtig wandelen en fietsen op het eiland langs de velden met lavendel, rozemarijn en basilicum. Daarnaast zijn de outdoor activiteiten zeer uitgebreid, waardoor het hotel eenp prima plek is voor een reis met een sportief karakter. 
Reviews
6
Zeebad

OCEANO Hotel Health Spa

Detox Dr Mayr reis Tenerife

Punta del Hidalgo, Tenerife

Puurenkuur extra's

 • 1x gratis entree in het Thalasso Therapeutisch bad
 • Laagste prijsgarantie
 • Badjas gedurende uw gehele verblijf
 • 1 fles water op de kamer bij aankomst
 • Gratis gebruik van alle sauna faciliteiten

vanaf
€ 1225,- p.p.
voor 8 dagen.
Dit is een 8-daags verantwoord en doeltreffend Detox programma bij het OCÉANO Hotel Health Spa op Tenerife, gebaseerd op de Mayr Geneeskunde en begeleid door de beste artsen! De moderne Mayr-geneeskunde is een holistische benadering van preventieve behandeling, de correctie van de eetgewoonten en algemene verbeteringen voor de gezondheid. Volgens uw persoonlijke wensen en behoeften, stellen de artsen een dieetplan op dat een beschermend, ontslakkend en zuiverende effect heeft op het spijsverteringskanaal. De Dr Mayr kuren zijn te boeken als 7-, 10- en 14- daagse programma's. 

OCÉANO Hotel Health Spa is prachtig gelegen aan de noordkust van Tenerife, te midden van het idyllische vissersdorp van Punta del Hidalgo, ver van het drukke toeristische zuiden. Dit hotel is een van onze nieuwe winterbestemmingen in Europa! Geniet hier in zomer en in winter van het milde Atlantische klimaat, de frisse zeelucht en de zon.

Lees hier het verslag van ons bezoek in Oceano hotel Health Spa
Let op! Het Dr Mayr kuurcentrum is tussen 04 juni - 02 augustus 2015 gesloten. Wellness behandelingen zijn wel mogelijk.
Reviews
9

Absolute Sanctuary

Absolute's Basis Detox

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (bij minimaal verblijf van 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade indien beschikbaar
 • Ongelimiteerde deelname aan yogalessen
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel 

vanaf
€ 1239,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse Absolute's Basis detox reis is inclusief
7 overnachtingen op basis van volpension met gezonde, lichte maaltijden en met sappen
Dagelijks detoxmassages en behandelingen
Onbeperkt deelname aan de yoga en fitnessactiviteiten

Uniek ontworpen programma voor Puurenkuur. Een milde introductie detoxreis met in de ochtend detoxdrankjes en avond lichte, vegetarische detox maaltijden. U heeft elke dag een of meerdere behandelingen en kunt gratis meedoen aan alle yogalessen. We bieden tevens in dit hotel een intensieve detoxkuur aan.
Reviews
14
Ayurveda Maha Gedara

Heritance Ayurveda Maha Gedara

Intensieve Panchakarma kuur

Beruwela, Sri Lanka

Puurenkuur extra's

 • 5% vroegboekkorting voor alle boekingen gemaakt 90 dagen voor vertrek
 • 5% korting op verblijf tussen 21 - 27 dagen
 • 5% korting voor 'repeaters: vanaf uw derde bezoek of meer
 • 10% korting op verblijf voor 28 dagen of meer

vanaf
€ 1245,- p.p.
voor 15 dagen.
Een intensieve diepreinigende Panchakarma kuur: sterk reinigend voor lichaam en geest (na een zware periode, bij medische klachten of bijvoorbeeld na een operatie). Met kruidenmedicijnen en circa 4 behandelingen per dag. Elke dag een doktersconsult en kruidenmedicijnen.

Er lijkt geen einde te komen aan de lange oprijlaan van het mooie, in koloniale stijl gebouwde Heritance Ayurveda Maha Gedara hotel. Langzaam verschijnen de witte bogen en zuilen vanuit de groene tropische begroeiing. Een serene plek waar u echt tot rust komt en u kunt overgeven aan de liefdevolle handen van de Ayurveda therapeuten. 

Let op! Gedurende de maanden augustus en september vinden er rennovatie werkzaamheden plaats aan het buitenzwembad en terras. U kunt hier enig hinder van ondervinden. Daarom biedt het hotel in deze maanden gratis nachten aan, zie hotelaanbiedingen. Deze korting is verwerkt in onderstaande prijzen. 
Reviews
6

Ananda in the Himalayas

Ontdek Ananda in de Himalayas

Uttaranchal, India

Puurenkuur extra's


vanaf
€ 1269,- p.p.
voor 4 dagen.
Ontdek Ananda in the Himalays voor een paar dagen: 
Drie dagen ontbijt en diner (waarvan een speciaal diner met kaarslicht)
Vier ontspannende behandelingen
Dagelijks vers fruit en ochtendthee
Gratis deelname aan alle activiteiten zoals morning yoga.

Gelegen in de rustige uitlopers van het Himalaya gebergte, dicht bij de mythologische steden Haridwar en Rishikesh ligt het majesteuze vijfsterren landgoed Ananda in the Himalayas. Ooit was het de residentie van de Maharadja van Tehri-Garhwal. Vandaag de dag is het een topkuuroord van het hoogste niveau op één de mooiste plekken ter wereld! U wordt hier letterlijk betoverd door de schoonheid van de bergen. De kuurprogramma's zijn op elk individu persoonlijk afgestemd om uiteindelijk uw doelstelling te bewerkstelligen, of dat nu gaat om ontstressen, ontgiften, diepe ontspanning, gewichtverlies of anti veroudering. Ananda in the Himalayas biedt tevens handvaten voor een gezonde leefstijl en adviezen over voeding en lichaamsbeweging. 

U kunt een extra pakket bij boeken op de heen- en terugreis met een overnachting in Delhi. De vluchten uit Europa komen vaak laat aan, waardoor een overnachting in Delhi aan te raden is. U kunt kiezen voor een treinreis naar Ananda of per binnenlandse vlucht. Per prive transport is tevens mogelijk. De treinreis gaat dwars door het platteland van Noord-India, een ervaring! 
Reviews
6

Vier Jahreszeiten am Schluchsee

Ontdek Ayurveda reis

Schluchsee, Duitsland

Puurenkuur extra's

 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 30 per persoon bij min. 5 nachten verblijf
 • Gratis fruitmand op de kamer
 • Extra vanaf uw tweede verblijf in dit hotel: Gratis kamerupgrade indien beschikbaar op moment van boeken

vanaf
€ 1279,- p.p.
voor 6 dagen.
Midden in de natuur bijkomen van een hectisch bestaan? Dat kan perfect in hotel Vier Jahreszeiten am Schluchsee. Dit resort ligt in het hart van het zuideiljke Zwarte Woud. In het charmante kuuroord Schluchsee, en wordt omgeven door golvende heuvels met dennenbossen. U kunt er heerlijk tot rust komen in een van de baden tijdens beauty behandelingen, verjongingstherapieen, of in de uitgebreide spa. Die omvat 4000 m2 aan sauna's, baden, rustruimten en meer. In de drie verschillende restaurants worden heerlijke maaltijden geserveerd, en ook zijn er diverse activiteitenprogramma's. Absoluut de moeite waard is het authentieke ayurvedacentrum. Hier kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaande ayurvedakuren, waarbij u wordt begeleid door ayurvedische arts Arosha Kulasekera en zijn therapeuten. Alle gebruikte kruiden en olien komen uit Sri Lanka, samen met India de bakermat van de ayurveda. 

Tijdens deze reis zal u gedurende drie dagen circa 2 uur lang per dag ayurvedische behandelingen krijgen. Ook krijgt u dagelijks kruidenthee, kunt u gratis deelnemen aan de wekelijkse activiteiten en gratis gebruik maken van alle faciliteiten. 

Het binnen- en buitenzwembad is gesloten van 28 - 30 september vanwege onderhoud en renovatie werkzaamheden. 
Reviews
1

A-ROSA Travemünde

Intensieve Thalasso reis

Lübeck-Travemünde, Duitsland

Puurenkuur extra's

 • Laagste prijs garantie

vanaf
€ 1290,- p.p.
voor 6 dagen.
Tijdens deze zesdaagse intensieve Thalasso kuur heeft u van dag 1 tot 5 circa 1,5 tot 3 uur aan behandelingen. De kuur begint vooraf met intake met een arts (aanwezig op maandag, vandaar de aankomstdag van zondag voor 16:00 uur), die vervolgens een kuurplan naar gelang uw wensen voor u samenstelt. De Thalasso behandelingen zijn onder andere pakkingen, massages, waterstralen, scrubs etc). Dit gecombineerd met activiteiten zoals Aqua Fit, fitness training etc (elke dag biedt het hotel deze aan in verschillende varianten) en het heerljke eten (in buffet vorm waarbij ook keuze is voor lichte, gezonde maaltijden) maken het een ontspannen verblijf. Een Thalasso kuur boeken vergt de nodige aandacht.

Thalasso kuren in Duitsland, een ware weldaad! A-ROSA Travemünde behoort tot de top van kuurhotels in Duitsland. Het statige kuurgebouw van vroeger is omgetoverd tot een luxe vijfsterren hotel met een echt Thalasso center. In zowel het grote binnen- als het buitenbad treft u zeewater aan. De specialiteit in dit kuurhotel is thalasso kuren, waarbij gebruik wordt gemaakt van zuiver zeewater en al het goede wat de zee te bieden heeft (algen en modder bijvoorbeeld). Gelegen aan de boulevard van Travemunde (1 minuut lopen naar zee), kunt u hier genieten van een authentieke Thalasso kuur, in een prachtige omgeving met een fantastische keuken!
Reviews
7

Manaltheeram Ayurveda Beach

Ayurveda Panchakarma kuur

Thiruvananthapuram, India

Puurenkuur extra's

 • 5% korting voor alleenreizende. Verwerkt in onderstaande prijzen.
 • Gratis kamerupgrade indien u met twee personen op één kamer verblijft, indien beschikbaar bij aankomst.
 • Gratis giftvoucher van € 75 p.p. bij minimaal 6 nachten en indien u met twee personen op één kamer verblijft
 • Extra vanaf uw 2e bezoek aan dit hotel: 5% korting

vanaf
€ 1313,- p.p.
voor 15 dagen.
Het Manaltheeram Ayurveda Beach resort is een mooi, zeer recent gebouwd Ayurveda resort direct aan het mooie zandstrand van Kovalam Beach. Als het broertje van Somatheeram, richt dit hotel zich ook op de Ayurveda kuurklant. Het is wijds opgezet, met de yogaruimte in de buitenlucht (en met een waanzinnig uitzicht op zee) als paradepaardje! De Cottages liggen achter elkaar verspreid in de tuin, met een zitje voor de deur en soms een hangmat. Het team van het Ayurveda center bestaat uit 8 dokters en zo'n 40 therapeuten/masseurs. Het dosha intake gesprek heeft u met een Ayurveda dokter die u tijdens de kuur zal begeleiden. U heeft zoveel mogelijk dezelfde Ayurveda therapeut/masseur die u behandelt tijdens de kuur. Het hotel ligt direct aan het strand van Kovalam Beach, op zo'n 21 kilometer afstand van Trivandrum, helemaal in het zuidelijkste puntje van India. Het prachtige, witte zandstrand is begroeid met duizenden palmbomen en maakt dat Kovalam Beach een van de mooiste stranden van heel India is. Dit stukje paradijs is ook voor veel Indiers hun perfecte vakantiebestemming.
 
Deze reis is op basis van 14 nachten, u kunt hier uiteraard ook langer kuren (3 en 4 weken). Vraag een aangepaste offerte aan, aan een van onze specialisten. 
Reviews
19

Shanti Som

Yoga reis

Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • GRATIS retourtransfer luchthaven Malaga - Shanti Som
 • OF 1 ontspanningsmassage 

vanaf
€ 1318,- p.p.
voor 7 dagen.
Of u nu een beginner bent, gevorderd of vergevorderd, de Yoga retreat bij Shanti-Som is speciaal voor degenen die even weg willen van de stress en drukte in hun huidige bestaan en graag weer opnieuw willen verbinden met hun innerlijke zelf. De Yogaleraren van Shanti-Som bieden diverse soorten yoga aan zoals Hatha, Ashtanga, Iyengar, Restorative, Jivamukti en Pranayama. Tijdens de yoga retraite, ligt de nadruk op de lessen, echter tijdens de lessen en een workshop wordt ook de theorie aangekaart om de gasten inzicht te geven in het begrijpen van de yoga. Tevens zal men aandacht geven aan Raja Yoga, de zogenaamde "Yoga voor de geest". De 7 dagen Yoga Retreat van Shanti-Som is een week van fysieke ontspanning, spirituele betrokkenheid en inspiratie. Groepsgrootte is beperkt om ervoor te zorgen dat elke deelnemer voldoende individuele aandacht krijgt zowel op als naast de yoga-mat..
U kunt dagelijks aankomen en de yoga retreat starten (individueel).

Midden in de bergen van Andalusië, op zo'n vijftien minuten afstand van de mondaine badplaats Marbella, staat het op Bali geïnspireerde kleinschalige viersterrenhotel Shanti Som. Hier heerst een perfect serene rust, versterkt door de oosterse tuinen, de Boeddha-beelden, de prachtige kleine details van de ornamenten, de Japanse watervallen en de pijn-, citroen- en olijfbomen in de tuin.
Reviews
25
Fusion Maia Da Nang Vietnam

Fusion Maia Da Nang

Onbeperkt spa behandelingen EN half pension

Da Nang City, Vietnam

Puurenkuur extra's

 • Gratis nachten: verblijf er 7 en betaal er 6. 
 • Lagere prijzen voor alleenreizenden 
 • Gratis retour transfer vanaf luchthaven Danang (min.3 nachten)
 • 1x Gratis lunch in het Fusion Café (min.5 nachten) 
 • 1x Gratis prive yoga OF tai chi-les (min. 7 nachten) 
 • Gratis upgrade van half pension naar volpension (min.10 nachten) 
 • Vanaf uw 2e bezoek aan het hotel gratis nachten 7 = 5

vanaf
€ 1325,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze korte 8-daagse Wellness break:
7x overnachtingen in een villa met prive zwembad
7x ontbijt en 7x diner
Elke dag zoveel massages, scrubs en behandelingen als u maar wilt: allemaal inbegrepen!
Gratis deelname aan de weekactiviteiten en excursies en workshops
.. en vele extra's speciaal voor onze gasten

Een wereldprimeur! Het vijfsterren Fusion Maia Danang is het eerste all-inclusive wellness hotel ter wereld. Dat betekent dat u zich hier tegoed kunt doen aan zoveel massages, scrubs en behandelingen als u wilt, allemaal inbegrepen in de prijs. Ook heeft elke villa een eigen zwembad en tuin. Het luxe resort heeft een uniek karakter dat is geïnspireerd op de lokale omgeving en cultuur en staat voor een gezonde leefstijl. De fantastische keuken serveert gezonde, lichte maaltijden. Fusion Maia is zeer geschikt voor gasten die willen genieten van rust en ontspanning. Wij vonden Da nang een van de leukste plaatsen in Vietnam, bekend om de honderden kleine kleermakers, de lokale vismarkt, buddha vrouw en de vele eethuisjes.

Het hotel is gesloten van 28 november - 15 december 2015
Reviews
5
COMO Shambhala Estate Bali - Indonesia

COMO Shambhala Estate

Ontdek COMO Shambhala

Gianyar, Indonesie

Puurenkuur extra's

 • Alleen bij Puurenkuur: 10% korting op de eenpersoonskamer toeslag (voor alle verblijven van 1 februari 2015 - 14 juli 2015 en van 16 september - 19 december 2015
 • Indien u met twee personen op een kamer boekt: Spa credit voucher ter waarde van 100 USD per persoon (alleen indien u ook een spa programma van minimum 5 nachten boekt)
 • Vanaf uw tweede bezoek (u bent eerder via ons in COMO Shambhala geweest): gratis kamer upgrade naar het volgende kamertype. Niet geldig voor COMO Suites en COMO Shambhala Suites

vanaf
€ 1329,- p.p.
voor 4 dagen.
Inclusief de nachtprijs van de Discover COMO Shambhala
Overnachting op basis van half pension (ontbijt en lunch OF diner)
1x keuze uit een hele reeks behandelingen of activiteiten voor elke nacht dat u er verblijft
Gratis gebruik van de holistische activiteiten

U kunt dit arrangement al vanaf 1 nacht bij ons boeken, tot zoveel nachten als u wenst. Elke dag worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals yoga, meditatie, tai chi, filosofie, aqua therapie etc. U kunt op elke dag arriveren die u wenst.

Het resort ligt midden in een adembenemend stuk tropisch groen in de buurt van Ubud (Bali). Luxe dat gepaard gaat met een bijzondere persoonlijke touch. In dit resort kunt u heerlijk genieten van een wellnessarrangement of een gespecialiseerd programma zoals Ayurveda, Detox, Stress management en een verjongingskuur.
Met meerdere Awards door de jaren heeft, behoort het Como Chambhala Estate tot de beste wellness resorts van het Aziatische halfrond. COMO Shambhala Estate ligt op circa 1 uur rijden van de luchthaven van Bali en op circa 20 minuten afstand van het culturele plaatsje Ubud. 
Reviews
3
Dubai

Kempinski Hotel Ajman

Ayurveda kuur in Dubai

Ajman, Dubai

Puurenkuur extra's

 • 10% korting op extra behandelingen in de Softouch Ayurveda Spa
 • Voor alleenreizenden: 1 gratis behandeling van 30 minuten keuze uit verschillende massages, facials of lichaamsscrubs

vanaf
€ 1379,- p.p.
voor 8 dagen.
Vind u de afstand naar India en Sri Lanka te lang, dan is de bestemming Dubai ideaal. Altijd mooi weer en direct gelegen aan het mooie, witte strand kunt u hier ayurvedisch kuren. Deze achtdaagse reis bestaat uit 7 overnachtingen inclusief ontbijt, 7x Ayurvedische diners en gedurende 5 dagen een Ayurveda kuur met elke dag 90 minuten aan behandelingen. Uw retourtransfer vanaf Dubai is tevens inclusief. De Ayurveda arts bepaald aan de hand van uw Dosha type welke behandelingen en maaltijden op u van toepassing zijn en zal een persoonlijk, op maat gemaakte kuur voor u samenstellen. De therapeuten en de gebruikte producten zijn allemaal afkomstig uit de Indiase provincie Kerala, de bakermat van de ayurveda. U heeft in de ochtend of middag de behandelingen en kunt daarnaast genieten van het strand of culturele bezienswaardigheden in Dubai en omgeving. 

Het resort beschikt over vijf restaurants, die onder meer Italiaans en Indiaas eten serveren, en verschillende bars. Er zijn mogelijkheden om te golfen in Dubai, te tennissen en te duiken. Dubai, een hypermoderne stad ligt op circa 27 kilometer afstand van het hotel. Normaliter duurt een rit per taxi van Ajman naar Dubai of vice versa circa 45 minuten. In de spits kan dit oplopen tot 2 uur.
Reviews
2
Longevity at Vilalara Resort Portugal

Longevity Medical Spa at Vilalara

Fitness reis

Lagoa, Portugal

Puurenkuur extra's

 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 50 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie

Bij minimaal 2 nachten verblijf

 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
 • 1x huidanalyse (t.w.v. € 70)
 • 1x affusion thalassa shower massage (t.w.v. €35)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon voor esthetische behandelingen

Bij minimaal 7 nachten verblijf


vanaf
€ 1384,- p.p.
voor 4 dagen.
Speerpunten van deze 4-daagse fitness reis
3 nachten op basis van volpension met gezonde lichte maaltijden
medisch onderzoek met lichaamsanalyse en fitness evaluatie
2x personal training sessies
5x Spa behandelngen
Dagelijks deelname aan de weekactiviteiten

In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast! Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide Longevity Medical Spa, een Thalasso center en diverse golfbanen in de nabije omgeving. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd en het hotel ligt aan het strand.
Luna y SoL

Ayurveda Hotel Luna y Sol

Ayurveda / Detox reis

Almayate Alto / Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • 1x Reiki behandeling 
 • 1x Excursie naar Nerja

vanaf
€ 1499,- p.p.
voor 11 dagen.
Het sympathieke Ayurveda Hotel Luna y Sol is heel persoonlijk en kleinschalig, ideaal voor mensen die echt rust zoeken. Deze reis zit vol met verschillende Ayurvedische behandelingen (Shirodhara is onze favoriet!) en u krijgt een intake dosha gesprek bij aanvang van de kuur. De behandelingen zijn niet alleen zeer ontspannend, ook goed voor reiniging van lichaam en geest. 

Ayurveda Wellness Hotel Luna y Sol is een sympathiek hotel dat is opgebouwd uit meerdere lagen waar de kamers, het zoutwater zwembad, het wellness centre, de tuin, het restaurant en de schaduwrijke relaxplekken zich bevinden. Het hotel wordt met hart en ziel gerund door de Duitse Seba en de Deense Frits, die hun droom hebben verwezenlijkt na vijf jaar bouwen aan het landgoed. Wie een massage ondergaat bij Seba, wil nooit meer wat anders! Ze oefent haar beroep als Ayurveda therapeute al meer dan twintig jaar uit met alle certificaten op zak.

Luna y Sol is gesloten van 20 december 2015 tot 15 februari 2016
Reviews
96
Absolute Sanctuary Juice fast holiday

Absolute Sanctuary

Sapvasten reis Absolute Sanctuary

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (bij minimaal verblijf van 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade (indien beschikbaar)
 • Ongelimiteerde deelname aan yogalessen
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel 

vanaf
€ 1499,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse Sapvasten reis is inclusief
7 overnachtingen op basis van volpension met groente- en/of fruitsappen
Dagelijks massages en andere detoxbehandelingen 
Klysma's
Onbeperkt deelname aan de yoga en fitnessactiviteiten

Deze intensieve sapvsaten kuur is op basis van groente- en/of fruitsappen. U kunt daarnaast genieten van massages en behandelingen die het detoxproces bevorderen, zoals klysma's, infrarood sauna en massages. Vertrek is dagelijks mogelijk. In het kleine, sfeervolle viersterren hotel Absolute Sanctuary staan gezondheid en welbevinden op nummer één. Deze plek is gespecialiseerd in detox & yoga programma's en is geheel geïnspireerd op de Marokkaanse architectuur met lichte kleuren en ronde vormen.
Reviews
14

Six Senses Zighy Bay

Short Spa Luxury Break

Dibba-Musa, Oman

Puurenkuur extra's

 • Gratis nachten! (vraag een op maat gemaakte offerte op bij één van onze reisspecialisten. 
 • 10% vroegboekkorting (verblijf in de kerstvakantie uitgesloten) 
 • 1 gratis welkomstmassage 

vanaf
€ 1539,- p.p.
voor 5 dagen.
Inclusief deze 5-daagse Short Spa Luxury Break
Retourtransfer luchthaven Dubai - hotel
4 overnachtingen in een villa met prive zwembad op basis van ontbijt en diner
1 gratis welkomstmassage
Deelname aan wekelijkse holistische activiteiten: yoga, tai chi, Qi qong, wandelingen, kooklessen etc

De speerpunten van deze reis: een korte ultraluxe wellness reis met verblijf in een villa met prive zwembad, lekkere maaltijden, een uitgebreid holistisch weekactiviteiten schema. Dat alles in de schitterende omgeving van Zighy Bay. 

Op en top luxe: dat is Six Senses Zighy Bay! Elke suite en villa heeft een privé zwembad en een butler service tot uw beschikking. Eerlijk is eerlijk, zoveel luxe in een holistisch kuuroord komen we niet vaak tegen. Kuren in pure luxe dus! 

Lees hier het persoonlijke verslag van Puurenkuur's Marleen van Griensven
Reviews
2

Absolute Sanctuary

Anti-stress reis

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (bij minimaal verblijf van 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade indien beschikbaar
 • Ongelimiteerde deelname aan yogalessen
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel 

vanaf
€ 1559,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse Burn-out / Stress managementreis is inclusief
7 overnachtingen op basis van volpension met gezonde, lichte maaltijden
Dagelijks behandelingen met de focus op ontstressen
Reiki of EFT sessie
Onbeperkt deelname aan de yoga en fitnessactiviteiten

In het kleine, sfeervolle viersterren hotel Absolute Sanctuary staan gezondheid en welbevinden op nummer één. Deze plek is gespecialiseerd in detox & yoga programma's en is geheel geïnspireerd op de Marokkaanse architectuur met lichte kleuren en ronde vormen. 
Reviews
14
Shantisom Marbella Spanje

Shanti Som

Sapvasten / Detoxreis

Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Malaga - Shanti Som
 • OF 1 ontspannings massage

vanaf
€ 1600,- p.p.
voor 7 dagen.
Tijdens deze kuur is Nederlandstalige begeleiding mogelijk en de begeleiding is van hoog niveau. U kunt dagelijks aankomen en de kuur starten (individueel). Deze week sapvasten is echt voor het zuiveren van lichaam en geest. U krijgt dagelijks een klysmaset die u zelf op uw kamer kunt uitvoeren. Daarnaast is de detox coach ook een lifestyle coach. Dat de sapjes worden gedronken in 'groepsverband' als er meerdere gasten een detoxkuur volgen. Het programma biedt echter meer dan genoeg ruimte om lekker te ontspannen of om de omgeving te verkennen. 

Midden in de bergen van Andalusië, op zo'n vijftien minuten afstand van de mondaine badplaats Marbella, staat het op Bali geïnspireerde kleinschalige viersterrenhotel Shanti Som. Hier heerst een perfect serene rust, versterkt door de oosterse tuinen, de Boeddha-beelden, de prachtige kleine details van de ornamenten, de Japanse watervallen en de pijn-, citroen- en olijfbomen in de tuin. 
Wanneer u het hotel binnenkomt, loopt u direct de lobby en de receptie in. Achter de receptie ligt het restaurant met fantastische lichte, gezonde maaltijden. Probeert u zeker een van de vele zelfsamengestelde theeën van het huis, deze zijn heel bijzonder! Het restaurant heeft een buitenterras waar de kamers omheen gelegen zijn. Het hotel is uitgerust met een zwembad inclusief zonneterras met ligstoelen, een yogaruimte, sauna, stoombad en een kleine fitness ruimte.
Reviews
25
Terras met zwembad

OCEANO Hotel Health Spa

Dr Mayr Detox reis

Punta del Hidalgo, Tenerife

Puurenkuur extra's

 • 1x gratis entree in het Thalasso Therapeutisch bad
 • Laagste prijsgarantie
 • Badjas gedurende uw gehele verblijf
 • 1 fles water op de kamer bij aankomst
 • Gratis gebruik van alle sauna faciliteiten

vanaf
€ 1629,- p.p.
voor 11 dagen.
Tijdens deze 11-daagse reis volgt u een kuur volgens de Dr Mayr Detox. De behandeling volgens Mayr bestaat aan de ene kant uit een intensieve dieetregime. Het voedsel tijdens de kuur bestaat uit licht verteerbare voeding, die persoonlijk op elk individu wordt aangepast. Daarnaast is ontgifting en ontslakking met bitterzout, klysma’s en eventueel met colon-hydrotherapie een belangrijk onderdeel van de kuur. De Dr Mayr kuren zijn te boeken als 7-, 10- en 14-daagse programma's. 

OCÉANO Hotel Health Spa is prachtig gelegen aan de noordkust van Tenerife, te midden van het idyllische vissersdorp van Punta del Hidalgo, ver van het drukke toeristische zuiden. Dit hotel is een van onze nieuwe winterbestemmingen in Europa! Geniet hier in zomer en in winter van het milde Atlantische klimaat, de frisse zeelucht en de zon.

Lees hier het verslag van ons bezoek in Oceano hotel Health Spa
Let op! Het Dr Mayr kuurcentrum is tussen 04 juni - 02 augustus 2015 gesloten. Wellness behandelingen zijn wel mogelijk.
Reviews
9
COMO Shambhala Estate Bali - Indonesia

COMO Shambhala Estate

Stress management COMO Shambhala

Gianyar, Indonesie

Puurenkuur extra's

 • Gratis upgrade voor repeat guests indien beschikbaar 
 • Puurenkuur welkomst geschenk bij aankomst

vanaf
€ 1629,- p.p.
voor 4 dagen.
Het Stress management programma van COMO Shambhala staat geheel in het teken van ontspanning, rust en gezonde voeding. Heeft u burnout verschijnselen, zoals slapeloosheid, depressiviteit en vermoeidheid? Dit programma is ontworpen om uw lijf en geest de nodige rust te geven, met name door ontspannen behandelingen en privelessen yoga, tai chi en qigong. U kunt het Stress management programma boeken vanaf 3 nachten tot en met 21 nachten.

Het resort ligt midden in een adembenemend stuk tropisch groen in de buurt van Ubud (Bali). Luxe dat gepaard gaat met een bijzondere persoonlijke touch. In dit resort kunt u heerlijk genieten van een wellnessarrangement of een gespecialiseerd programma zoals Ayurveda, Detox, Stress management en een verjongingskuur. Met meerdere Awards door de jaren heeft, behoort het Como Chambhala Estate tot de beste wellness resorts van het Aziatische halfrond. COMO Shambhala Estate ligt op circa 1 uur rijden van de luchthaven van Bali en op circa 20 minuten afstand van het culturele plaatsje Ubud. 
Reviews
3
Lefay Resort & Spa Lago di Garda TCM

Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Anti-Stress Lefay Spa Integral

Gargnano , Italië

Puurenkuur extra's

 • 1 massage ‘Gocce di Lago’ per persoon (50 minuten)
 • 1x toegang tot het zoutmeer ‘La Luna nel Lago’ per persoon 
 • Gratis retourtransfer van Verona Luchthaven bij een minimaal verblijf van 7 nachten (ter waarde van € 290!)
 • 5% extra korting (al verwerkt in de prijzen) voor onze klanten op de kuurprogramma's Essence, Integral en Specific Lefay Spa Method (geldig voor alle verblijven in de periode van 11 oktober - 30 december 2015)

vanaf
€ 1630,- p.p.
voor 6 dagen.
Inclusief dit 6-daags kuurprogramma Anti-Stress Lefay Spa Integral
5 overnachtingen op basis van volpension met gezonde en lichte maaltijden
Diverse Actupunctuur behandelingen
Diverse anti-stress en ontspannende behandelingen
Gratis gebruik van de Lefay SPA World en alle weekactiviteiten

De hectiek van alledag kan spanning geven op het lichaam, waardoor hartproblemen, stress en slapeloosheid kunnen optreden. De Lefay SPA Method programma's zijn gericht op  herstel van lichaam en geest, door middel van onder andere acupunctuur behandelingen (TCM). De behandelingen worden persoonlijk op u afgestemd en werken effectief.
TCM is een eeuwenoude Oosterse methode die zowel naar lichaam en geest kijkt als geheel. Een van de specialiteiten van Lefay is de TCM afdeling (Traditional Chinese Medicine), geleid door de arts Coradin. Een wijze, wat oudere man met 30 jaar ervaring in het vak. Hij is ook diegenen die de intake gesprekken voert en supervisie heeft over de programma's.

Kom tot rust in in het prachtige vijfsterrenresort Lefay, verborgen tussen de citroenbomen en olijfboomgaarden en gelegen aan de oevers van het Gardameer. 
Reviews
1

Hotel Pullman Timi Ama Sardegna

Thalasso reis

Villasimius , Italië

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag van 24 april tot 5 juni EN van 19 september tot 17 oktober
 • Gratis spa giftvoucher t.w.v. € 30

vanaf
€ 1649,- p.p.
voor 8 dagen.
Indlusief bij deze reis:
7 overnachtingen
Verblijf op basis van half pension
20 thalasso behandelingen

Het vijfsterrenhotel Pullman Timi Ama Sardegna is gelegen in de baai van Villasimius, in het zuidoostelijke deel van Sardinië en in het hart van het beschermde zeegebied Capo Carbonara. Het hotel ligt op zo’n elf hectare land, dat aan de ene kant een zoutmeer heeft en aan de andere kant de zee. Pullman Timi Ama ligt op 60 minuten rijden vanaf de luchthaven Cagliari. U bereikt het strand van Timi Ama lopend in slechts tien minuten.

Absolute Sanctuary

Uitgebreide yogareis

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (bij minimaal verblijf van 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade indien beschikbaar
 • Ongelimiteerde deelname aan alle yogalessen
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel

vanaf
€ 1679,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse Intensieve yogareis is inclusief
7 overnachtingen op basis van volpension met gezonde, lichte maaltijden
Onbeperkt deelname aan alle yogalessen, zowel in groepsverband als prive-sessies
Dagelijks massages en andere behandelingen

In het kleine, sfeervolle viersterren hotel Absolute Sanctuary staan gezondheid en welbevinden op nummer één. Deze plek is gespecialiseerd in detox & yoga programma's en is geheel geïnspireerd op de Marokkaanse architectuur met lichte kleuren en ronde vormen. 
Reviews
14

Absolute Sanctuary

Fitness reis

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (minimaal 5 nachten verblijf)
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel 
 • Gratis kamer upgrade kamer indien beschikbaar
 • Ongelimiteerde deelname aan yogalessen

vanaf
€ 1719,- p.p.
voor 8 dagen.
Bent u op zoek naar een actieve en gezonde reis? Dan is dit programma perfect, zeker voor mannen. Een combinatie van dagelijks een twee uur durende Thaise boxles gecombineerd met andere fitness elementen, zowel in groepsverband als een op een met een personal trainer. Inclusief zijn gezonde, lichte maaltijden en dagelijks behandeling(en). 

In het kleine, sfeervolle viersterren hotel Absolute Sanctuary staan gezondheid en welbevinden op nummer één. Deze plek is gespecialiseerd in wellness programma's en is geheel geïnspireerd op de Marokkaanse architectuur met lichte kleuren en ronde vormen. 
Reviews
14

SHA Wellness Clinic

Ontdek SHA

El Albir, Spanje

Puurenkuur extra's

 • VIP Welkomstritueel inclusief massage (30 minuten)
 • Gratis early check in en late check out  (o.b.v. beschikbaarheid)

vanaf
€ 1720,- p.p.
voor 5 dagen.
Spa Discovery
Ontdek SHA's expertize en visie op het gebied van wellness, leer de geweldige macrobiotische keuken kennen en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden die SHA te bieden heeft. Dit programma is ideaal voor wie er even tussenuit wil, wilt relaxen of kennis wilt maken met SHA. 

Ontspanning, gezonde voeding en beweging zijn de drie pijlers die de filosofie van SHA onderbouwen: een bijdrage leveren aan een vitaler en gezonder leven. De kuur- en wellness afdeling benadert alle programma's van zowel de holistische kant van het Oosten (acupunctuur, tai chi, Qigong, Ayurveda etc) als de medische kant die we in het Westen kennen (dokters, verplegers en gezondheidstesten etc). SHA Wellness Clinic ligt schitterend tegen een berg en biedt uitzicht op de Middellandse zee.  In het kleine dorpje L'Alfaz del Pi (circa 60 kilometer van Alicante en 100 kilometer van Valencia), ligt het resort op zo'n vijf minuten rijden (ongeveer 20 minuten lopen, bergafwaarts) van het kiezelstrand en de zee. Op het dak van het hotel ligt het zwembad, waar u vanaf uw lounge bed getuige bent van de spectaculaire zonsondergang. Hier kuurt u in nieuwe stijl: het strakke design in wit en grijs, de lounge banken op het dak en een spa van zo'n 2000 m2. 
Reviews
16
Shirodhara Kempinski San Lawrenz

Kempinski San Lawrenz

Ayurveda kuur in Gozo

San Lawrenz, Malta / Gozo

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag (muv 13 juli - 13 september 2015)
 • Voor twee personen op één kamer: gratis kamerupgrade indien beschikbaar op moment van boeken. Geldig bij verblijf van minimaal 7 nachten
 • Gratis kuurdagen: Boekt u 14 Ayurveda kuurdagen, dan betaalt u er 13
 • Extra vanaf uw 2e bezoek gratis nacht, verblijf 7 nachten, betaal er 6. De gratis nacht is zonder ontbijt

vanaf
€ 1779,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse ayurvedareis is inclusief
7 overnachtingen inclusief ontbijtbuffet
7 ayurvedische diners
Ayurvedakuur van 6 dagen
Deelname aan yoga groepslessen
Gebruik van alle spa faciliteiten inclusief de Hammam

De combinatie van een luxe en comfortabele vijfsterren hotel, zonnig klimaat en een authentiek ayurvedacenter om eens kennis te maken met deze bijzondere behandelingen uit India. Het ayurvedacenter wordt geleid door een ayurveda-arts en therapeuten, allen afkomstig uit Zuid-India, de bakermat van ayurveda. De olie, kruiden en alle originele ayurveda-attributen die in Kempinski gebruikt worden komen uit Kerala, Zuid-India.
Reviews
6
COMO Shambhala Estate Bali - Indonesia

COMO Shambhala Estate

Detox reis

Gianyar, Indonesie

Puurenkuur extra's

 • Gratis upgrade voor repeat guests indien beschikbaar 
 • Puurenkuur welkomst geschenk bij aankomst

vanaf
€ 1799,- p.p.
voor 4 dagen.
Het detox programma zorgt ervoor dat uw geest en lichaam gereinigd wordt van alle gifstoffen. Dit gaat gepaard met gezonde voeding, behandelingen, holistische activiteiten en een schitterende natuurrijke omgeving. Elke dag worden er diverse holistische activiteiten georganiseerd, zoals yoga, meditatie, tai chi, filosofie, aqua therapie, sportactiviteiten en excursies. U kunt het Detox programma boeken vanaf 3 nachten tot en met 21 nachten.

COMO Shambhala Estate ligt midden in een adembenemend stuk tropisch groen in de buurt van Ubud (Bali). Luxe dat gepaard gaat met een bijzondere persoonlijke touch. In dit resort kunt u heerlijk genieten van een wellnessarrangement of een gespecialiseerd programma zoals Ayurveda, Detox, Stress management en een verjongingskuur.
Met meerdere Awards door de jaren heeft, behoort het Como Chambhala Estate tot de beste wellness resorts van het Aziatische halfrond. COMO Shambhala Estate ligt op circa 1 uur rijden van de luchthaven van Bali en op circa 20 minuten afstand van het culturele plaatsje Ubud. 
Reviews
3
COMO Shambhala Estate Bali - Indonesia

COMO Shambhala Estate

Ayurveda reis

Gianyar, Indonesie

Puurenkuur extra's

 • Gratis upgrade voor repeat guests indien beschikbaar 
 • Puurenkuur welkomst geschenk bij aankomst

vanaf
€ 1799,- p.p.
voor 4 dagen.
Het Ayurveda programma is heel persoonlijk op uw Dosha type afgepast: u krijgt een intake gesprek met een Ayurveda arts, diverse behandelingen en dit alles gecombineerd met gezonde voeding. Elke dag worden er diverse holistische activiteiten georganiseerd, zoals yoga, meditatie, tai chi, filosofie, aqua therapie, sportactiviteiten en excursies. U kunt het Ayurveda programma boeken vanaf 3 nachten tot en met 21 nachten.

Het resort ligt midden in een adembenemend stuk tropisch groen in de buurt van Ubud (Bali). Luxe dat gepaard gaat met een bijzondere persoonlijke touch. In dit resort kunt u heerlijk genieten van een wellnessarrangement of een gespecialiseerd programma zoals Ayurveda, Detox, Stress management en een verjongingskuur.
Met meerdere Awards door de jaren heeft, behoort het Como Chambhala Estate tot de beste wellness resorts van het Aziatische halfrond. COMO Shambhala Estate ligt op circa 1 uur rijden van de luchthaven van Bali en op circa 20 minuten afstand van het culturele plaatsje Ubud. 
Reviews
3
Six Senses Zighy Bay Oman

Six Senses Zighy Bay

Basic Detoxreis deluxe

Dibba-Musa, Oman

Puurenkuur extra's

 • Gratis nachten
 • 10% vroegboekkorting (verblijf in de kerstvakantie uitgesloten) 
 • 1 gratis welkomstmassage

vanaf
€ 1799,- p.p.
voor 5 dagen.
Inclusief deze 5-daagse Basic Detox Deluxe
Retourtransfer luchthaven Dubai - hotel
4 overnachtingen in een villa met prive zwembad op basis van volpension met lichte detoxmaaltijden
1x wellness consult
1x Deep Tissue Massage OF Signature Holistic Massage
1x prive Personal trainingsessie OF yogasessie
1x gratis welkomstmassage
Deelname aan wekelijkse holistische activiteiten

De speerpunten van deze reis: een korte ultraluxe intro to detoxreis eis met verblijf in een villa met prive zwembad, lichte maaltijden en een uitgebreid holistisch weekactiviteiten schema. Dat alles in de schitterende omgeving van Zighy Bay. 

Lees hier het persoonlijke verslag van Puurenkuur's Marleen van Griensven
Reviews
2
Absolute Sanctuary

Absolute Sanctuary

Absolute's Intensieve detoxreis

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (bij minimaal verblijf van 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade indien beschikbaar
 • Ongelimiteerde deelname aan yogalessen
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel 

vanaf
€ 1829,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse Intensieve Detox reis is inclusief
7 overnachtingen op basis van volpension met gezonde, lichte maaltijden en detoxsappen
Dagelijks detox behandelingen
Onbeperkt deelname aan de yoga en fitnessactiviteiten

De speerpunten van deze 8-daagse reis: ontgiften, lichte detox maaltijden en ontspannen behandelingen. Dit uitgebalanceerde 'schoonmaak' programma is een ware reiniging van lichaam en geest. De kuur bestaat uit groente-fruitsappen en lichte detox maaltijden (salades en groente gerechten), vele massages, klysma's en detox voedingssupplementen.
Reviews
14

Parkhotel Igls

Basis Mayr kuur

Innsbruck/Igls, Oostenrijk

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Innsbruck - hotel
 • 1 gratis massage (25 minuten)

vanaf
€ 1829,- p.p.
voor 8 dagen.
Op slechts een paar kilometer van Innsbruck (Oostenrijk), omringd door de adembenemend mooie Tiroolse Alpen, ligt Parkhotel Igls. Hier kunt u kuren volgens het bekende Dr. Mayr-concept, dat uitgaat van de theorie dat ziektes herleid kunnen worden uit problemen met ons spijsverteringsstelsel. De darm als de wortel van het lichaam... vanuit deze context zijn de Dr. Mayr-kuren opgezet: een intensieve reiniging voor het darmstelsel. Aangepast aan uw persoonlijke wensen, oftewel een op maat gemaakt plan van aanpak met een persoonlijk dieet. Dit gaat samen met gerichte voeding, lichaamsbeweging en ontspanning.

Dit programma vormt de basis voor ieder programma wat het hotel biedt. U kunt dit programma uitbreiden met specifieke programma's die bijvoorbeeld de bloedsomloop stimuleren of dieper ingaan op medische onderzoeken etc. 

Parkhotel Igls beschikt over veel faciliteiten en bieden veel activiteiten aan zoals kookworkshops. In totaal heeft het hotel 51 comfortabele kamers. Leuk om te vermelden: in 2013 is het hotel uitgeroepen tot Best Destination Spa!
Reviews
2

Absolute Sanctuary

Pilates Bootcamp

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (bij minimaal verblijf van 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade indien beschikbaar
 • Ongelimiteerde deelname aan yogalessen
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel 

vanaf
€ 1829,- p.p.
voor 8 dagen.
Deze 8-daagse Pilates Bootcamp reis is inclusief
7 overnachtingen op basis van volpension met gezonde, lichte maaltijden
Dagelijks pilates lessen, zowel prive als in groepsverband
Dagelijks massages en andere wellness behandelingen
Onbeperkt deelname aan de yoga en fitnessactiviteiten

In het kleine, sfeervolle viersterren hotel Absolute Sanctuary staan gezondheid en welbevinden op nummer één. Deze plek is gespecialiseerd in detox & yoga programma's en is geheel geïnspireerd op de Marokkaanse architectuur met lichte kleuren en ronde vormen. 
Reviews
14

Shanti Som

Gewichtsverlies retreat

Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Malaga - Shanti Som
 • OF 1 ontspanningsmassage

vanaf
€ 1871,- p.p.
voor 7 dagen.
Sinds Shanti Som haar deuren opende voor het publiek, is het een ongekend succes. Het geheim? Is het de serene sfeer die er hangt? De prachtige Balinese architectuur? De geborgenheid van dit kleinschalige en persoonlijke oord? Het is de combintie van dit alles!

Midden in de bergen van Andalusië, op zo'n vijftien minuten afstand van de mondaine badplaats Marbella, staat het op Bali geïnspireerde kleinschalige viersterrenhotel Shanti Som. Hier heerst een perfect serene rust, versterkt door de oosterse tuinen, de prachtige Boeddha-beelden, prachtige kleine details van de ornamenten, de Japanse watervallen en de pijn-, citroen- en olijfbomen in de tuin. Er is goede begeleiding en elke dag krijgt u yogalessen. Wanneer u het hotel binnenkomt, loopt u direct de lobby en de receptie in. Achter de receptie ligt het restaurant met fantastische lichte, gezonde maaltijden. Probeert u zeker een van de vele zelfsamengestelde theeën van het huis, deze zijn heel bijzonder! Het restaurant heeft een buitenterras waar de kamers omheen gelegen zijn. Het hotel is uitgerust met een zwembad inclusief zonneterras met ligstoelen, een yogaruimte, sauna, stoombad en een kleine fitness ruimte. U  kunt dagelijks aankomen en de kuur starten (individueel).
Reviews
25

Phuket Cleanse

Detox Fitness reis

Rawai, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Geen eenpersoonskamertoeslag

 • Gratis retourtransfer luchthaven Phuket – hotel

 • 10% korting voor twee personen op één kamer

 • 1x gratis privé Muay Thai of yoga sessie (60 minuten)

 • Extra vanaf uw 2e verblijf: gratis nachten! Verblijf 7 nachten en ontvang de 8e nacht gratis, verblijf 14 nachten en krijg 2 extra gratis nachten, verblijf 21 nachten en krijg 3 extra nachten gratis.


vanaf
€ 1913,- p.p.
voor 8 dagen.
Phuket Cleanse is gelegen in Rawai, in het zuiden van het tropische eiland Phuket. Het hotel ligt op een rustige plek op loopafstand van de hoofdstraat en drie prachtige stranden: Ya Nui, Ao Sane en Nai Harn (gelegen in de mooiste baai van Phuket, tussen twee met jungle bedekte bergen). Deze plek is een van de beste plekken voor het volgen van een intensieve detoxkuur, met elementen van diverse sportlessen en gezonde voeding. Specialiteit van het hotel is Raw Food! Rawai wordt ook wel de snelst groeiende raw-foodstad in de wereld genoemd. Wie alles wil weten over deze trend, is hier aan het goede adres. Het hotel geeft raw-foodworkshops, en leert u hoe u uw immuunsysteem kan versterken door middel van voeding, lichaamsbeweging en kennis. Alle raw-foodmaaltijden en raw-foodsappen worden dagelijks vers en met organische producten bereid.

Deze reis is ideaal voor gasten die veel vrijheid willen hebben. U kunt zelf, met diverse elementen, uw detox/ fitness programma samenstellen. En daarbij uw eigen doel bepalen: bijvoorbeeld gewicht verliezen, spieren opbouwen/versterken, opladen of ontspannen. U kiest daarbij zelf het type maaltijden, en de activiteiten (er is een groot aanbod waaronder beachyoga, pilates, bootcamp, hot yoga of kickboksen). Dit alles onder goede begeleiding van de aanwezige detoxspecialisten.
Hotelaanzicht van bovenaf

Lotus Villa

Ayurvedareis (kuurtype 1)

Ahungalla, Sri Lanka

Puurenkuur extra's


vanaf
€ 1929,- p.p.
voor 15 dagen.
Het mooie kleinschalige hotel Lotus-Villa House of Ayurveda is een authentiek Ayurveda hotel dat direct aan het tien kilometer lange witte zandstrand van Ahungalla ligt. Vanaf de luchthaven bent u in circa 2,5 uur in het hotel (en zodra de nieuwe snelweg in 2013 in gebruik wordt genomen in slechts 75 minuten). Het zijn de kleine details die dit hotel zo bijzonder maken: de bloemblaadjes op uw bed bij aankomst, de glimlach van het personeel, het bloemenbad en de zegening bij vertrek naar huis en de uitleg tijdens het eten. U bent hier zeker in goede handen! Het is een ideaal resort voor alleenreizenden, met name door de kleinschaligheid en het zeer persoonlijke contact van het personeel (ze zijn hier zo vriendelijk!). Er zijn drie grote ronde tafels in het restaurant waar u kunt aanschuiven en makkelijk contact maakt met de andere gasten.
 
U heeft keuze uit 2 type kuren:
Kuur 1: een gezondheidskuur (preventief): om energie op te doen, het imuunsysteem te versterken en voor een lichte reiniging van lichaam en geest. Gemiddeld zo’n 3 a 4 behandelingen per dag. Geen kruiden medicijnen
Kuur 2: een intensieve diepreinigende Panchakarma kuur dat lichaam en geest sterk reinigt. U heeft gemiddeld zo’n 6 behandelingen per dag en heeft elke dag kruiden medicijnen.
 
Leuk detail: van mei - september staat Lotus-Villa vooral in het teken van moeders! U kunt uw kinderen meenemen, er zijn diverse faciliteiten voor hen, er zijn geschakelde kamers (zodat u in de ene kamer slaapt, uw kind(eren) in de andere). Daarnaast zijn er oppassen aanwezig (tegen toeslag)
 
Nog een leuk detail: Boekt u een Panchakarma intensieve kuur van minimaal 3 weken, dan ontvangt u €50 retour bij elke kilo die u afvalt!
 
Wij raden aan om minimaal 14 nachten te boeken voor een Authentieke Panchakarma kuur (diepreinigende kuur voor lichaam en geest) te volgen. Nu is dit ook het minimum aantal nachten voor dit hotel, maar dit wordt aangeraden door Ayurveda artsen en door onze gasten die, achteraf gezien, graag langer hadden willen verblijven dan de oorspronkelijke week die ze geboekt hebben.

Belt u ons gerust voor meer informatie op nummer 020-5730350: we hebben de kuren zelf ondergaan en kunnen u dus uit persoonlijke ervaringen informeren.
Reviews
5
Longevity Wellness & Relax Portugal

Longevity Medical Spa at Vilalara

Basic Detox

Lagoa, Portugal

Puurenkuur extra's

 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 50 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie

Bij minimaal 2 nachten verblijf

 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
 • 1x huidanalyse (t.w.v. € 70)
 • 1x affusion thalassa shower massage (t.w.v. €35)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon voor esthetische behandelingen

Bij minimaal 7 nachten verblijf


vanaf
€ 1934,- p.p.
voor 8 dagen.
Speerpunten van deze 8-daagse reis:
7 nachten op basis van volpension met detoxmaaltijden en groenten- en fruitsappen
medisch onderzoek met lichaamsanalyse
Dagelijks deelname aan de weekactiviteiten

In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast! Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide Longevity Medical Spa, een Thalasso center en diverse golfbanen in de nabije omgeving. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd en het hotel ligt aan het strand.
Kamalaya

Kamalaya Wellness Sanctuary

Ontdek Kamalaya

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Spagiftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in het wellnes centre van Kamalaya
 • 10% korting op de accommodatie prijs voor alleenreizenden

vanaf
€ 1939,- p.p.
voor 8 dagen.
Speerpunten van deze 8-daagse reis: Ontdek Kamalaya door te ontspannen, ontstressen en opladen! Kamalaya is hét paradijs op kuurgebied. Persoonlijke aandacht, fantastische (lichte) keuken en zeer professionele begeleiding, één op één.

Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
Reviews
67

Shanti Som

Fitness reis

Malaga, Spanje

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Malaga - Shanti Som
 • Of 1 ontspanningsmassage 

vanaf
€ 1997,- p.p.
voor 7 dagen.
Sinds Shanti Som haar deuren opende voor het publiek, is het een ongekend succes. Het geheim? Is het de serene sfeer die er hangt? De prachtige Balinese architectuur? De geborgenheid van dit kleinschalige en persoonlijke oord? Het is de combintie van dit alles!

Midden in de bergen van Andalusië, op zo'n vijftien minuten afstand van de mondaine badplaats Marbella, staat het op Bali geïnspireerde kleinschalige viersterrenhotel Shanti Som. Hier heerst een perfect serene rust, versterkt door de oosterse tuinen, de Boeddha-beelden, de prachtige kleine details van de ornamenten, de Japanse watervallen en de pijn-, citroen- en olijfbomen in de tuin.

Wanneer u het hotel binnenkomt, loopt u direct de lobby en de receptie in. Achter de receptie ligt het restaurant met fantastische lichte, gezonde maaltijden. Probeert u zeker een van de vele zelfsamengestelde theeën van het huis, deze zijn heel bijzonder! Het restaurant heeft een buitenterras waar de kamers omheen gelegen zijn. Het hotel is uitgerust met een zwembad inclusief zonneterras met ligstoelen, een yogaruimte, sauna, stoombad en een kleine fitness ruimte.
Reviews
25

Parkhotel Igls

Klassieke Mayr kuur

Innsbruck/Igls, Oostenrijk

Puurenkuur extra's

 • Gratis retourtransfer luchthaven Innsbruck - hotel
 • 1 gratis massage (25 minuten)


vanaf
€ 2075,- p.p.
voor 8 dagen.
Op slechts een paar kilometer van Innsbruck (Oostenrijk), omringd door de adembenemend mooie Tiroolse Alpen, ligt Parkhotel Igls. Hier kunt u kuren volgens het bekende Dr. Mayr-concept, dat uitgaat van de theorie dat ziektes herleid kunnen worden uit problemen met ons spijsverteringsstelsel. De darm als de wortel van het lichaam... vanuit deze context zijn de Dr. Mayr-kuren opgezet: een intensieve reiniging voor het darmstelsel. Aangepast aan uw persoonlijke wensen, oftewel een op maat gemaakt plan van aanpak met een persoonlijk dieet. Dit gaat samen met gerichte voeding, lichaamsbeweging en ontspanning.

Parkhotel Igls beschikt over veel faciliteiten en bieden veel activiteiten aan zoals kookworkshops. In totaal heeft het hotel 51 comfortabele kamers. Leuk om te vermelden: in 2013 is het hotel uitgeroepen tot Best Destination Spa!

Reviews
2

Vier Jahreszeiten am Schluchsee

Ayurveda kuur

Schluchsee, Duitsland

Puurenkuur extra's

 • Giftvoucher t.w.v. € 30
 • Gratis fruitmand op de kamer

vanaf
€ 2099,- p.p.
voor 8 dagen.
Midden in de natuur bijkomen van een hectisch bestaan? Dat kan perfect in hotel Vier Jahreszeiten am Schluchsee. Dit resort ligt in het hart van het zuidelijke Zwarte Woud, in het charmante kuuroord Schluchsee, en wordt omgeven door golvende heuvels met dennenbossen. U kunt er heerlijk tot rust komen in een van de baden, tijdens de beautybehandelingen, verjongingstherapieën of in de uitgebreide spa. Die omvat 4000 m aan sauna’s, baden, rustruimten en meer. In de drie verschillende restaurants worden
heerlijke maaltijden geserveerd, en ook zijn er diverse activiteitenprogramma’s. Absoluut de moeite waard is het authentieke ayurvedacentrum. Hier kunt u terecht voor 2 kwalitatief hoogstaande ayurvedakuren, waarbij u wordt begeleid door ayurvedisch arts 
Arosha Kulasekera en zijn therapeuten. Alle gebruikte kruiden, en oliën komen uit Sri Lanka, samen met India de bakermat van de ayurveda. 

Het binnen- en buitenzwembad is gesloten van 28 - 30 september vanwege onderhoud en renovatie werkzaamheden. 
Reviews
1
Absolute Sanctuary

Absolute Sanctuary

Gewichtsverlies

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100 te besteden in het wellnesscenter (bij minimaal verblijf van 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade indien beschikbaar
 • Ongelimiteerde deelname aan yogalessen
 • Gratis retourtransfer luchthaven Koh Samui - hotel 

vanaf
€ 2189,- p.p.
voor 9 dagen.
Deze 9-daagse Gewichtsverlies reis is inclusief
8 overnachtingen op basis van volpension met gezonde, lichte maaltijden
Personal training fitnesslessen en behandelingen met de focus op het bereiken van uw ideale gewicht
Onbeperkt deelname aan de yoga- en fitnessactiviteiten

Dit programma is ook te boeken als een 7, 10 of 14-daags programma.
Reviews
14
Detox Weightloss Programme at Villa Padierna Thermas hotel de Carratraca

Villa Padierna Thermas Hotel Carratraca

Detox en Gewichtsverlies

Carratraca, Spanje

Puurenkuur extra's

 • 1x Gratis welkomstmassage (30 minuten) - bij min. 3 nachten OF 
 • 1x Gratis massage (50 minuten) - bij min. 7 nachten
 • Een giftvoucher ter waarde van € 150 (minimaal 6 nachten verblijf en met een medisch programma)
 • Gratis early check-in en late check-out
 • Voor alleenreizende: gratis upgrade naar een deluxe room (bij beschikbaarheid bij boeking)
 • Voor repeat guests: gratis nachten 7=5

vanaf
€ 2269,- p.p.
voor 7 dagen.
Deze 7-daagse reis is een uitgebalanceerd programma inclusief
6 nachten op basis van volpension met lichte, gezonde maaltijden
Elke dag behandelingen, zowel massages als de typische Balneo behandelingen met mineraal water
Deelname aan de gratis dagactiviteiten
Verlenging per dag mogelijk, we maken graag een aangepaste offerte!

Het minerale water is rijk aan zwavel, calcium en magnesium en bijzonder goed voor behandeling van diverse aandoeningen. De bron is verbonden met het wellness center van het Villa Padierna Thermas de Carratraca, een prachtig vijfsterren hotel dat middenin het dorpje Carratraca ligt. Een klein, typisch Spaans bergdorp (600 meter hoog) dat sinds de negentiende eeuw bekend staat als kuuroord voor de rijke adel. Een dorp waar de tijd heeft stilgestaan.
De entourage van het wellness center is adembenemend. Geheel in de stijl van een authentiek Romeins badhuis, met hoge plafonds, zwart en wit marmer, elegante trappen en muurschilderingen is dit de plek van 1500 m2 waar u kunt genieten van het geneeskrachtig minerale water. 

Tijdens uw verblijf geniet u van lichte, gezonde maaltijden en een aantal behandelingen. Er worden tevens dagelijks holistisch activiteiten georganiseerd.
Reviews
1
Traditional Cure Programme at Villa Padierna Thermas hotel de Carratraca

Villa Padierna Thermas Hotel Carratraca

Traditionele Thermale kuur

Carratraca, Spanje

Puurenkuur extra's

 • 1x Gratis welkomstmassage (30 minuten) - bij min. 3 nachten OF 
 • 1x Gratis massage (50 minuten) - bij min. 7 nachten
 • Een giftvoucher ter waarde van € 150 (minimaal 6 nachten verblijf en als u een medisch programma boekt)
 • Gratis early check-in en late check-out
 • Voor alleenreizende: gratis upgrade naar een deluxe room (bij beschikbaarheid bij boeking)
 • Voor repeat guests: gratis nachten 7=5

vanaf
€ 2269,- p.p.
voor 7 dagen.
Deze 7-daagse reis is een programma onder medische supervisie en op basis van geneeskrachtige water van de thermen van Carratraca, uniek in dit deel van Spanje. Zeer effectief voor mensen die klachten hebben zoals reuma, eczeem, artrose of artritis. Inclusief deze reis
6 nachten op basis van volpension met lichte, gezonde maaltijden
Elke dag behandelingen, zowel massages als de typische Balneo behandelingen met mineraal water
Deelname aan de gratis dagactiviteiten
Verlenging per dag mogelijk, we maken graag een aangepaste offerte

De entourage van het wellness center is adembenemend. Geheel in de stijl van een authentiek Romeins badhuis, met hoge plafonds, zwart en wit marmer, elegante trappen en muurschilderingen is dit de plek van 1500 m2 waar u kunt genieten van het geneeskrachtig minerale water. 
Reviews
1

Epic Sana

Anti-stress break

Albufeira, Portugal

Puurenkuur extra's

 • Gratis kamer upgrade (indien beschikbaar bij aankomst)
 • Onbeperkt toegang tot de spa
 • Gereduceerde prijzen voor alleengaanden voor verblijf in januari - maart en van oktober - november 2015

vanaf
€ 2269,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze Anti-stress break zijn:

7 overnachtingen
Gezond menuplan voor het gehele verblijf
Diverse behandelingen
Weekactiviteiten (o.a. wandelingen, meditatie, yoga, pilates etc.)
Retourtransfers luchthaven - hotel 

Gelegen op een klif, uitkijkend over het ‘Praia de Falésia’ strand in Olho de Aguas (in de buurt van Albufeira) ligt het recent geopende Epic Sana Algarve hotel. Het terrein is heel weids opgezet, met veel groen en plekjes om te relaxen. De Sayanna Spa is 1500m2 ademt een rustige sfeer. Een perfecte plek voor een echte relax vakantie.
Reviews
8

Longevity Medical Spa at Vilalara

Turbo detox

Lagoa, Portugal

Puurenkuur extra's

 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 50 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie

Bij minimaal 2 nachten verblijf

 • 1x privé pilatesles (30 minuten)
 • Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
 • 1x huidanalyse (t.w.v. € 70)
 • 1x affusion thalassa shower massage (t.w.v. €35)
 • Spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon voor esthetische behandelingen

Bij minimaal 7 nachten verblijf


vanaf
€ 2270,- p.p.
voor 6 dagen.
Speerpunten van deze 6-daagse Turbo Detoxreis
5 nachten op basis van volpension met detoxmaaltijden en groenten- en fruitsappen
1x medisch onderzoek met lichaamsanalyse
9x Spabehandelingen, waaronder massages, thalasso behandelingen en pakkingen
Dagelijks deelname aan de weekactiviteiten

In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast! Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide Longevity Medical Spa, een Thalasso center en diverse golfbanen in de nabije omgeving. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd en het hotel ligt aan het strand.tox behandelingen die het ontgiften stimuleren.

In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten. Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast! Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide spa. Daarnaast beschikt het hotel over het beste thalassocentrum van de Algarve, met een grote naamsbekendheid. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd, en natuurlijk is het fijn dat het strand op loopafstand is.

Kamalaya Wellness Sanctuary

Asian Balance

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in de Spa
 • 10% korting op de accommodatie prijs voor alleenreizenden

vanaf
€ 2289,- p.p.
voor 8 dagen.
Iedereen heeft er vroeg of laat weleens mee te maken na een drukke of intensieve periode: futloos, slecht slaapritme, emotioneel en een leeg gevoel. Kortom, de motor is helemaal op. De speciale programma's in de stress en burn-out reeks zijn geheel samengesteld om uzelf letterlijk weer 'nieuw leven in te blazen'. Dit gaat op basis van één op één coachingsgesprekken, ontspannende behandelingen en lichte, gezonde maaltijden. Dit programma is uniek samengesteld voor Puurenkuur.

Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
Reviews
67

Lotus Villa

Intensive Ayurvedareis (kuurtype 2)

Ahungalla, Sri Lanka

Puurenkuur extra's


vanaf
€ 2319,- p.p.
voor 15 dagen.
Het mooie kleinschalige hotel Lotus-Villa House of Ayurveda is een authentiek Ayurveda hotel dat direct aan het tien kilometer lange witte zandstrand van Ahungalla ligt. Vanaf de luchthaven bent u in circa 2,5 uur in het hotel (en zodra de nieuwe snelweg in 2013 in gebruik wordt genomen in slechts 75 minuten). Het zijn de kleine details die dit hotel zo bijzonder maken: de bloemblaadjes op uw bed bij aankomst, de glimlach van het personeel, het bloemenbad en de zegening bij vertrek naar huis en de uitleg tijdens het eten. U bent hier zeker in goede handen! Het is een ideaal resort voor alleenreizenden, met name door de kleinschaligheid en het zeer persoonlijke contact van het personeel (ze zijn hier zo vriendelijk!). Er zijn drie grote ronde tafels in het restaurant waar u kunt aanschuiven en makkelijk contact maakt met de andere gasten.
 
U heeft keuze uit 2 type kuren:
Kuur 1: een gezondheidskuur (preventief): om energie op te doen, het imuunsysteem te versterken en voor een lichte reiniging van lichaam en geest. Gemiddeld zo’n 3 a 4 behandelingen per dag. Geen kruiden medicijnen
Kuur 2: een intensieve diepreinigende Panchakarma kuur dat lichaam en geest sterk reinigt. U heeft gemiddeld zo’n 5-6 behandelingen per dag en heeft elke dag kruiden medicijnen.
 
Leuk detail: van mei - september staat Lotus-Villa vooral in het teken van moeders! U kunt uw kinderen meenemen, er zijn diverse faciliteiten voor hen, er zijn geschakelde kamers (zodat u in de ene kamer slaapt, uw kind(eren) in de andere). Daarnaast zijn er oppassen aanwezig (tegen toeslag)
 
Nog een leuk detail: Boekt u een Panchakarma intensieve kuur van minimaal 3 weken, dan ontvangt u €50 retour bij elke kilo die u afvalt!
 
Wij raden aan om minimaal 14 nachten te boeken voor een Authentieke Panchakarma kuur (diepreinigende kuur voor lichaam en geest) te volgen. Nu is dit ook het minimum aantal nachten voor dit hotel, maar dit wordt aangeraden door Ayurveda artsen en door onze gasten die, achteraf gezien, graag langer hadden willen verblijven dan de oorspronkelijke week die ze geboekt hebben.

Belt u ons gerust voor meer informatie op nummer 020-5730350: we hebben de kuren zelf ondergaan en kunnen u dus uit persoonlijke ervaringen informeren.
Reviews
5
Relax and Renew Kamalaya Thailand

Kamalaya Wellness Sanctuary

Gezond en Relax

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in de Spa
 • 10% korting op de accommodatie prijs voor alleenreizenden

vanaf
€ 2399,- p.p.
voor 8 dagen.
Speerpunten van deze 8-daagse reis: ontspannen, onstressen en opladen! Het Relax & Renew programma is ook te boeken als 3, 5, 7, 9 of 14 nachten.

Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
Reviews
67

Kamalaya Wellness Sanctuary

Basic detox-reis

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in de Spa
 • 10% korting op de accommodatie prijs voor alleenreizenden


vanaf
€ 2460,- p.p.
voor 8 dagen.
De speerpunten van deze 8-daagse reis: ontgiften, lichte detox maaltijden, klysma's en ontspannen behandelingen. Dit uitgebalanceerde 'schoonmaak' programma is een ware reining van lichaam en geest. De kuur bestaat uit groente-fruitsappen en lichte detox maaltijden (salades en groente gerechten), vele massages, klysma's en detox voedingssupplementen. De reis is gebaseerd op het BASIC detox programma met toevoeging van een aantal ontspannende behandelingen. Dit programma is ook te boeken als een 7, 9 of 14 nachten programma. 

Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
Reviews
67
Kamalaya

Kamalaya Wellness Sanctuary

Fitness reis

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in de Spa
 • 10% korting op de accommodatie prijs voor alleenreizenden

vanaf
€ 2470,- p.p.
voor 8 dagen.
De speerpunten van deze 8-daagse reis: sport, lichte, gezonde maaltijden en ontspannen behandelingen. Ideaal voor diegene die zijn conditie wil optimaliseren. U krijgt personal training sessies, waarbij een trainer u begeleidt naar een fit en gezond lichaam. Het Optimal Fitness programma is te boeken als 5, 7 of 10 nachten. 

Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
Reviews
67

Epic Sana

Bootcamp reis

Albufeira, Portugal

Puurenkuur extra's

 • Gratis kamer upgrade (indien beschikbaar bij aankomst)
 • Onbeperkt toegang tot de spa
 • Gereduceerde prijzen voor alleengaanden voor verblijf in januari - maart en van oktober - november 2015

vanaf
€ 2555,- p.p.
voor 8 dagen.
Inclusief deze Bootcamp reis zijn:

7 overnachtingen
Gezond menuplan voor het gehele verblijf
Fitness check-up
Iedere dag zo'n 5 uur sporten/bootcamp training onder begeleiding 
Retourtransfers luchthaven - hotel 

Gelegen op een klif, uitkijkend over het ‘Praia de Falésia’ strand in Olho de Aguas (in de buurt van Albufeira) ligt het recent geopende Epic Sana Algarve hotel. Het terrein is heel weids opgezet, met veel groen en plekjes om te relaxen. De Sayanna Spa is 1500m2 ademt een rustige sfeer. Een perfecte plek voor een echte relax vakantie.

Omdat het hotel zo ruim is opgezet met een prachtige stuk tuin, heeft u niet het idee dat het heel groot en massaal is. Er heerst rust en kalmte, er is geen entertainment programma in het hotelgedeelte en zijn spelende kinderen en attributen niet welkom in het grote zwembad. 
Reviews
8

Ananda in the Himalayas

Luxe wellness break in de Himalayas

Uttaranchal, India

Puurenkuur extra's

 • Spa-giftvoucher t.w.v. $75 (ongeveer €50) per persoon te besteden in het wellness center. Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten of meer in een palace view kamer, valley view kamer of premium valley view kamer. 
 • Spa-giftvoucher t.w.v. $100 (ongeveer €75) per persoon te besteden in het wellness center. Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten of meer in een suite of villa.  
 • Extra vanaf uw tweede verblijf: Een korting van € 150 per persoon op de arrangementprijs

vanaf
€ 2609,- p.p.
voor 8 dagen.
Ontspan 8 dagen in het magische Ananda:
3 dagen ontbijt en diner (waarvan een speciaal diner met kaarslicht)
4 ontspannende behandelingen
Dagelijks vers fruit en ochtendthee
Gratis deelname aan alle activiteiten zoals morning yoga. 

Gelegen in de rustige uitlopers van het Himalaya gebergte, dicht bij de mythologische steden Haridwar en Rishikesh ligt het majesteuze vijfsterren landgoed Ananda in the Himalayas. Ooit was het de residentie van de Maharadja van Tehri-Garhwal. Vandaag de dag is het een topkuuroord van het hoogste niveau op één de mooiste plekken ter wereld! U wordt hier letterlijk betoverd door de schoonheid van de bergen. De kuurprogramma's zijn op elk individu persoonlijk afgestemd om uiteindelijk uw doelstelling te bewerkstelligen, of dat nu gaat om ontstressen, ontgiften, diepe ontspanning, gewichtverlies of anti veroudering. Ananda in the Himalayas biedt tevens handvaten voor een gezonde leefstijl en adviezen over voeding en lichaamsbeweging. 

U kunt een extra pakket bij boeken op de heen- en terugreis met een overnachting in Delhi. De vluchten uit Europa komen vaak laat aan, waardoor een overnachting in Delhi aan te raden is. U kunt kiezen voor een treinreis naar Ananda of per binnenlandse vlucht. Per prive transport is tevens mogelijk. De treinreis gaat dwars door het platteland van Noord-India, een ervaring! 
Reviews
6
Yoga retreat Kamalaya Thailand

Kamalaya Wellness Sanctuary

Prive yogareis

Koh Samui, Thailand

Puurenkuur extra's

 • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in de Spa
 • 10% korting op de accommodatieprijs voor alleenreizenden

vanaf
€ 2620,- p.p.
voor 8 dagen.
De speerpunten van deze 8-daagse yoga reis: hoogstaande kwaliteit yoga voor beginners en gevorderden, lichte, gezonde maaltijden en ontspannen behandelingen. Ideaal voor diegene die van yoga houdt. U heeft 6 prive yoga sessies gedurende uw verblijf, daarnaast kunt u ongelimiteerd meedoen aan yogalessen, meditatie, Tai Chi en andere activiteiten. Dit programma is ook te boeken als een 3 of 5 nachten programma.

Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
Reviews
67
Villa Eden

Villa Eden Leading Health Spa

Detox anti-stress reis

Merano, Italië

Puurenkuur extra's

  • 10% korting op de kamerprijs bij verblijf vanaf 7 nachten (verwerkt in de prijzen)
  • Gratis kamerupgrade van superior kamer naar een prestige kamer op basis van beschikbaarheid. 
  • Extra vanaf uw tweede verblijf in dit hotel: 5% korting 

  vanaf
  € 2633,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Deze 8-daagse Turbo detoxreis is inclusief
  7 overnachtingen op basis van volpension met detoxmaaltijden
  gezondheids check up
  12 uur aan behandelingen (op basis van uw wensen en op advies van de dokter)
  Onbeperkt deelname aan de dagelijkse weekactiviteiten zoals yoga, ochtendgym, excursies naar Merano en omgeving 

  Dit supervriendelijke en sympathieke familiehotel combineert excellente kennis van zaken met een oprechte personal touch. Hoewel u hier ook terecht kunt voor medische behandelingen, zijn detox-, gewichtsverlies-, anti-aging- en antistressprogramma’s de specialiteit. Gasten laten zien hoe ze keuzes kunnen maken die hun welzijn bevorderen, krijgt hier alle aandacht.

  Lees hier het persoonlijke verslag van ons bezoek aan Villa Eden

  Let op! Het hotel is gesloten van 11 januari t/m 1 maart 2015 en weer geopend op 2 maart 2015
  Reviews
  1
  Wellnessreis in Six Senses Zighy Bay Oman

  Six Senses Zighy Bay

  Ontdek & Ontspan

  Dibba-Musa, Oman

  Puurenkuur extra's

  • Gratis nachten
  • 10% vroegboekkorting (verblijf in de kerstvakantie uitgesloten) 
  • 1x gratis welkomstmassage

  vanaf
  € 2729,- p.p.
  voor 6 dagen.
  Inclusief deze 6-daagse Ontdek & Ontspan
  Retourtransfer luchthaven Dubai - hotel
  5 overnachtingen in een villa met prive zwembad op basis van ontbijt en diners
  Dagelijks behandelingen, massages en sportactiviteiten
  Deelname aan wekelijkse holistische activiteiten: yoga, tai chi, Qi qong, wandelingen, kooklessen etc

  Op en top luxe: dat is Six Senses Zighy Bay! Elke suite en villa heeft een privé zwembad en een butler service tot uw beschikking. Eerlijk is eerlijk, zoveel luxe in een holistisch kuuroord komen we niet vaak tegen. Kuren in pure luxe dus! 

  Lees hier het persoonlijke verslag van Puurenkuur's Marleen van Griensven
  Reviews
  2
  Gewichtsverlies reis Kamalaya Thailand

  Kamalaya Wellness Sanctuary

  Gewichtsverlies programma

  Koh Samui, Thailand

  Puurenkuur extra's

  • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in het wellness centre
  • 10% korting op de accommodatie prijs voor alleenreizenden

  vanaf
  € 2770,- p.p.
  voor 8 dagen.
  De speerpunten van deze 8-daagse reis: zeer lichte vetarme maaltijden (groente-fruitsappen, salades, magere vis- en vleesgerechten), Personal Training sessies en ontspannen massages. Dit uitgebalanceerde programma is gericht op het bereiken van uw ideale gewicht. De kuur bestaat uit lichte maaltijden, acupunctuur sessies, een klysma en 4 personal training sessies, waarbij een trainer u begeleidt naar een fit en gezond lichaam. Het gewichtsverlies (deal Weight programma) is ook te boeken als 9 of 14 nachten. 

  Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
  Reviews
  67
  Longevity Wellness & Relax Portugal

  Longevity Medical Spa at Vilalara

  Relax & Wellness

  Lagoa, Portugal

  Puurenkuur extra's

  • Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
  • 1x affusion thalassa shower massage (t.w.v. €35)
  • 1x privé pilatesles (30 minuten)
  • 1x huidanalyse (t.w.v. € 70)
  • Spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon voor esthetische behandelingen

  Bij verblijf van minimaal 7 nachten


  vanaf
  € 2845,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Speerpunten van deze 8-daagse Relax & Wellness
  7 nachten op basis van half pension met culinair, gezonde en licht diner
  Check up en analyse
  Circa 16 behandelingen, waaronder massages, ostheopathie en thalasso behandelingen
  1x personal training sessie
  Dagelijks deelname aan holistische activiteiten

  In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

  Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast. Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide spa. Daarnaast beschikt het hotel over een thalassocentrum met een lange historie en een groede naamsbekendheid. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd, en natuurlijk is het fijn dat het strand op loopafstand is.
  Fitnessreis detoxreis in Six Senses Zighy Bay Oman

  Six Senses Zighy Bay

  Fitness reis

  Dibba-Musa, Oman

  Puurenkuur extra's

  • GRATIS nachten
  • 10% vroegboekkorting (verblijf in de kerstvakantie uitgesloten) 
  • 1x gratis welkomstmassage

  vanaf
  € 2869,- p.p.
  voor 6 dagen.
  Inclusief deze 6-daagse Fitnessreis
  Retourtransfer luchthaven Dubai - hotel
  5 overnachtingen in een villa met prive zwembad op basis van ontbijt en diners
  Gedurende 5 dagen elke dag een sportactiviteit, een op een
  Diverse massages en behandelingen
  Deelname aan wekelijkse holistische activiteiten: yoga, tai chi, Qi qong, wandelingen, kooklessen etc

  Op en top luxe: dat is Six Senses Zighy Bay! Elke suite en villa heeft een privé zwembad en een butler service tot uw beschikking. Eerlijk is eerlijk, zoveel luxe in een holistisch kuuroord komen we niet vaak tegen. Kuren in pure luxe dus! 

  Lees hier het persoonlijke verslag van Puurenkuur's Marleen van Griensven
  Reviews
  2

  The BodyHoliday, Le Sport

  Actieve wellness reis

  Saint Lucia, Caribisch gebied

  Puurenkuur extra's

  • Spa-giftvoucher t.w.v. $ 250 per kamer. Geldig voor alle boekingen gemaakt voor 31 oktober 2015 met een verblijf van minimaal 7 nachten in de periode 2 januari 2015 - 23 december 2015.

  vanaf
  € 2919,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Alles wat er wordt gezegd over de Caribbean is waar, het is een paradijs op aarde! Dit vijfsterrenhotel is gelegen op een droomlocatie, aan een wit zand- strand met prachtige palmbomen aan de noordwestelijke kant van het eiland St. Lucia waar u enkel het ruisen van de zee en het gezang van de vogels hoort. De boodschap van The BodyHoliday is duidelijk: 'Geef ons uw lichaam, wij geven uw geest terug!'. De service is op ongekend hoog niveau. Het hotel biedt verschillende programma’s aan waarbij de nadruk ligt op voeding, beweging en ontspanning. Dit is de ideale plek voor de luxe wellnessgast die graag in een tropische entourage tot rust wil komen en tegelijkertijd bezig gehouden wil worden (gezien de ontelbare activiteiten die worden georganiseerd is dat geen enkel probleem!). Tevens een ideale bestemming met een mix van ingrediënten: strand, yoga, massages, duiken en snorkelen. De onderwaterwereld is fenomenaal!
  Reviews
  2

  Kamalaya Wellness Sanctuary

  Kamalaya Embracing Change

  Koh Samui, Thailand

  Puurenkuur extra's

  • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in de Spa
  • 10% korting op de accommodatieprijs voor alleenreizenden

  vanaf
  € 2990,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Het programma Embracing Change is gericht op uw innerlijke leven en emotionele gesteldheid. In dit programma wordt uw emotionele evenwicht hersteld. Ideaal als u te maken heeft of heeft gehad met uitdagende situaties van welke aard dan ook: stress, relatie problemen, verlies, angst of verdriet. Dit programma gaat over zelfontdekking, groei en balans. En tevens handvatten die u helpen om deze inzichten ook thuis voort te zetten. Dit programma is als een 5 of 7 nachten variant te boeken. 

  Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
  Reviews
  67
  Thalasso at Lonigevity Vilalara Thalasso & Spa

  Longevity Medical Spa at Vilalara

  Thalasso gewichtsverlies reis

  Lagoa, Portugal

  Puurenkuur extra's

  • 1x affusion thalassa shower massage (t.w.v. €35)
  • 1x huidanalyse (t.w.v. € 70)
  • 1x privé pilatesles (30 minuten)
  • Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
  • Spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon voor esthetische behandelingen
  bij verblijf van minimaal 7 nachten

  vanaf
  € 3214,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Speerpunten van deze 8-daagse reis
  7 overnachtingen op basis van volpension met lichte, gezonde maaltijden
  Check up en analyse
  Circa 16 behandelingen, waaronder massages, ostheopathie en thalasso behandelingen
  1x personal training sessie
  Dagelijks deelname aan holistische activiteiten

  In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

  Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast! Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide Longevity Medical Spa, een Thalasso center en diverse golfbanen in de nabije omgeving. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd, en natuurlijk is het fijn dat het hotel pal naast het strand ligt.

  Kamalaya Wellness Sanctuary

  Uitgebreide Detox reis

  Koh Samui, Thailand

  Puurenkuur extra's

  • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in de Spa
  • 10% korting op de accommodatie prijs voor alleenreizenden

  vanaf
  € 3230,- p.p.
  voor 8 dagen.
  De speerpunten van deze 8-daagse reis: ontgiften, lichte detox maaltijden, klysma's en ontspannen behandelingen. Dit uitgebalanceerde 'schoonmaak' programma is een ware reiniging van lichaam en geest. De kuur bestaat uit groente-fruitsappen en lichte detox maaltijden (salades en groente gerechten), vele massages, klysma's en detox voedingssupplementen. Het programma is ook te boeken als 9 of 14 nachten. 

  Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
  Reviews
  67

  Ananda in the Himalayas

  Detox kuur in Ananda

  Uttaranchal, India

  Puurenkuur extra's

  • Spa-giftvoucher t.w.v. $75 (ongeveer €50) per persoon te besteden in het wellness center. Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten of meer in een palace view kamer, valley view kamer of premium valley view kamer. 
  • Spa-giftvoucher t.w.v. $100 (ongeveer €75) per persoon te besteden in het wellness center. Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten of meer in een suite of villa.  
  • Extra vanaf uw tweede verblijf: Een korting van € 150 per persoon op de arrangementprijs

  vanaf
  € 3249,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Het Ananda detox programma is zorgvuldig ontworpen om niet alleen het lichaam maar ook de geest te ontgiften. Dit gepersonaliseerde programma bevat behandelingen met focus op stress vermindering, verbetering van de gezondheid en ontgiften. Het ayurveda detox dieet wordt persoonlijk op u afgestemd. Verder zijn er kruidenmedicijnen inclusief en kunt u onbeperkt deelnemen aan activiteiten zoals morning yoga en meditatie. 

  Gelegen in de rustige uitlopers van het Himalaya gebergte, dicht bij de mythologische steden Haridwar en Rishikesh ligt het majesteuze vijfsterren landgoed Ananda in the Himalayas. Ooit was het de residentie van de Maharadja van Tehri-Garhwal. Vandaag de dag is het een topkuuroord van het hoogste niveau op één de mooiste plekken ter wereld! U wordt hier letterlijk betoverd door de schoonheid van de bergen. De kuurprogramma's zijn op elk individu persoonlijk afgestemd om uiteindelijk uw doelstelling te bewerkstelligen, of dat nu gaat om ontstressen, ontgiften, diepe ontspanning, gewichtverlies of anti veroudering. Ananda in the Himalayas biedt tevens handvaten voor een gezonde leefstijl en adviezen over voeding en lichaamsbeweging. Eén van de specialiteiten van Ananda is Ayurveda. Het detox programma is gericht op reiniging van lichaam en geest, op basis van de Ayurveda filosofie (behandelingen, maaltijden en yoga). 
   
  U kunt een extra pakket bij boeken op de heen- en terugreis met een overnachting in Delhi. De vluchten uit Europa komen vaak laat aan, waardoor een overnachting in Delhi aan te raden is. U kunt kiezen voor een treinreis naar Ananda of per binnenlandse vlucht. Per prive transport is tevens mogelijk. De treinreis gaat dwars door het platteland van Noord-India, een ervaring! 

  Belt u ons gerust voor meer informatie op nummer 020-5730350: we hebben de kuren zelf ondergaan en kunnen u dus uit persoonlijke ervaringen informeren.
  Reviews
  6
  Ananda in the Himalays Ayurveda reis

  Ananda in the Himalayas

  Ayurveda reis

  Uttaranchal, India

  Puurenkuur extra's

  • Spa-giftvoucher t.w.v. $75 (ongeveer €50) per persoon te besteden in het wellness center. Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten of meer in een palace view kamer, valley view kamer of premium valley view kamer. 
  • Spa-giftvoucher t.w.v. $100 (ongeveer €75) per persoon te besteden in het wellness center. Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten of meer in een suite of villa.  
  • Extra vanaf uw tweede verblijf: Een korting van € 150 per persoon op de arrangementprijs

  vanaf
  € 3249,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Eén van de specialiteiten van Ananda is Ayurveda. Met dit programma krijgt u een Ayurveda kuur, inclusief intake gesprek en diverse behandelingen. Yoga en meditatie is tevens inclusief, net als tientallen andere activiteiten die gratis voor alle gasten worden aangeboden.

  Gelegen in de rustige uitlopers van het Himalaya gebergte, dicht bij de mythologische steden Haridwar en Rishikesh ligt het majesteuze vijfsterren landgoed Ananda in the Himalayas. Ooit was het de residentie van de Maharadja van Tehri-Garhwal. Vandaag de dag is het een topkuuroord van het hoogste niveau op één de mooiste plekken ter wereld! U wordt hier letterlijk betoverd door de schoonheid van de bergen.De kuurprogramma’s zijn op elk individu persoonlijk afgestemd om uiteindelijk uw doelstelling te bewerkstelligen, of dat nu gaat om ontstressen, ontgiften, diepe ontspanning, gewichtverlies of anti veroudering. Ananda in the Himalayas biedt tevens handvaten voor een gezonde leefstijl en adviezen over voeding en lichaamsbeweging.

  U kunt een extra pakket bij boeken op de heen- en terugreis met een overnachting in Delhi. De vluchten uit Europa komen vaak laat aan, waardoor een overnachting in Delhi aan te raden is. U kunt kiezen voor een treinreis naar Ananda of per binnenlandse vlucht. Per prive transport is tevens mogelijk. De treinreis gaat dwars door het platteland van Noord-India, een ervaring! Alle gepubliceerde prijzen zijn inclusief de verplichte belastingen. 
  Reviews
  6

  Ananda in the Himalayas

  Exclusieve Kick-start gewichtverlies reis

  Uttaranchal, India

  Puurenkuur extra's

  • Spa-giftvoucher t.w.v. $75 (ongeveer €50) per persoon te besteden in het wellness center. Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten of meer in een palace view kamer, valley view kamer of premium valley view kamer. 
  • Spa-giftvoucher t.w.v. $100 (ongeveer €75) per persoon te besteden in het wellness center. Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten of meer in een suite of villa.  
  • Extra vanaf uw tweede verblijf: Een korting van € 150 per persoon op de arrangementprijs

  vanaf
  € 3249,- p.p.
  voor 8 dagen.
  De exclusieve Kick-start gewichtverlies reis richt zich op de fysieke en emotionele problemen die gepaard gaan bij het verliezen van gewicht. Ananda begeleidt u bij het verhogen van sportieve activiteiten, geeft aanvulling op voeding gebied, biedt resultaatgerichte spa behandelingen en geeft adviezen over het implementeren van een gezonde levensstijl. Uw reis naar het bereiken van uw ideale gewicht start bij Ananda!

  Gelegen in de rustige uitlopers van het Himalaya gebergte, dicht bij de mythologische steden Haridwar en Rishikesh ligt het majesteuze vijfsterren landgoed Ananda in the Himalayas. Ooit was het de residentie van de Maharadja van Tehri-Garhwal. Vandaag de dag is het een topkuuroord van het hoogste niveau op één de mooiste plekken ter wereld! U wordt hier letterlijk betoverd door de schoonheid van de bergen. De kuurprogramma's zijn op elk individu persoonlijk afgestemd om uiteindelijk uw doelstelling te bewerkstelligen, of dat nu gaat om ontstressen, ontgiften, diepe ontspanning, gewichtverlies of anti veroudering. Ananda in the Himalayas biedt tevens handvaten voor een gezonde leefstijl en adviezen over voeding en lichaamsbeweging. . 
   
  U kunt een extra pakket bij boeken op de heen- en terugreis met een overnachting in Delhi. De vluchten uit Europa komen vaak laat aan, waardoor een overnachting in Delhi aan te raden is. U kunt kiezen voor een treinreis naar Ananda of per binnenlandse vlucht. Per prive transport is tevens mogelijk. De treinreis gaat dwars door het platteland van Noord-India, een ervaring! 
  Reviews
  6

  Villa Eden Leading Health Spa

  Gewichtsverlies reis

  Merano, Italië

  Puurenkuur extra's

  • 10% korting op de kamerprijs bij verblijf vanaf 7 nachten 
  • Gratis kamerupgrade van superior kamer naar een prestige kamer op basis van beschikbaarheid
  • Extra vanaf uw tweede verblijf in dit hotel: 5% korting

  vanaf
  € 3255,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Deze 8-daagse Gewichtsverliesreis is inclusief
  7 overnachtingen op basis van volpension met detoxmaaltijden
  Behandelingen gericht op het verliezen van gewicht
  Onbeperkt deelname aan de dagelijkse weekactiviteiten zoals yoga, ochtendgym, excursies naar Merano en omgeving 
  Een persoonlijk advies voor thuis 

  Villa Eden ligt in een groot, rustig park in het noord-Italiaanse Merano. U heeft uitzicht op de Zuid-Tiroolse Alpen en de wijngaarden die het hotel omringen. De omgeving leent zich perfect voor wandeltochten en andere actieve activiteiten. Er worden veel excursies in de omgeving aangeboden en er is een uitgebreid weekactiviteitenschema. 

  Lees hier het persoonlijke verslag van ons bezoek aan Villa Eden

  Let op! Het hotel is gesloten van 11 januari - 1 maart 2015 en weer geopend op 2 maart 2015
  Reviews
  1
  Sleep enhancement program Kamalaya Wellness Sanctuary

  Kamalaya Wellness Sanctuary

  Het recept voor een goede nachtrust

  Koh Samui, Thailand

  Puurenkuur extra's

  • Giftvoucher van € 150 p.p. ter besteding in de Spa
  • 10% korting op de accommodatie prijs voor alleenreizenden
  • Gratis nachten! 

  vanaf
  € 3260,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Het speciale Slaap programma richt zich op het herstellen van een gezonde en rustgevende slaap en het opnieuw in balans brengen van lichaam en geest. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere natuurlijke therapieën, traditionele Chinese geneeskunde, massage therapieën, mind-body balance. Verder krijgt u behandelingen die u in staat stellen om te ontspannen en om te gaan met alledaagse spanningen. Dit programma is ook te boeken als een 5, 7 of 9 nachten programma, of als aanvulling op een ander kuurprogramma.

  Kamalaya is het paradijs op aarde! Dat is wat onze klanten letterlijk uitroepen na terugkomst van hun kuurreis in dit holistische, vijfsterren wellnessresort in Koh Samui. Het resort is gebouwd in Balinese stijl rondom een eeuwenoude grot 'The Monks Cave', een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het hotelconcept is gebaseerd op groei en ontplooiing van lichaam en geest en dat is vertaald in verschillende kuren, zoals detoxen (ontgifting), gewichtsverlies en fitness, ontstressen en yoga. Over alle componenten is uiterst zorgvuldig nagedacht: de inrichting van de kamers, de benadering van het personeel naar de gast en de holistische insteek van de behandelingen. 
  Reviews
  67

  Ti Sana Detox Retreat & Spa

  Healtheatarian reis

  Arlate Calco, Italië

  Puurenkuur extra's

  • Retourtransfer alle luchthavens Milaan - hotel. Geldig bij verblijf vanaf minimaal 7 nachten. 
  • 1x Ofuro Japanse bad van 30 minuten
  • 1x Tomees stress test van 20minuten
  • Spa-giftvoucher t.w.v. € 150 per persoon indien u samen reist maar wel beide een eigen kamer boeken. Geldig bij verblijf vanaf minimaal 7 nachten.
  • Extra vanaf uw tweede verblijf aan dit hotel: spa-giftvoucher t.w.v. € 250,- per persoon 

  vanaf
  € 3278,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Ti Sana is gelegen midden in het historische gedeelte van de Arlate, in het hart van het Adda Park op een uurtje rijden vanaf Milaan. In de directe omgeving is veel natuur zoals de rivier Adda (ochtendwandelingen gaan hier naar toe). De adellijke woning uit de achttiende eeuw is terug gebracht naar haar oorspronkelijke pracht en praal. Vol overgave heeft de familie D'Angelo hotel Ti Sana omgetoverd tot een klein paleisje dat de indrukwekkende elegantie, sobere persoonlijkheid, familietradities en het warme welkom heeft behouden. Inmiddels runt dochter Erica met hart en ziel de kuurprogramma's. Het aanleren van een gezonde voedingslevensstijl staat hoog in het vaandal bij Ti Sana. Bij aankomst in het hotel, krijgt u van de eigenares van het resort Erica D'Angela (of van een van haar assistenten), informatie over het hotel en het door u geboekte programma. Tevens krijgt u tijdens uw verblijf meerdere presentaties en lezingen over hoe u uw voedinglevensstijl kan aanpassen naar een gezonde voedingslevensstijl.
  overzichtsfoto van SHA Wellness Clinic Alicante

  SHA Wellness Clinic

  Detox week

  El Albir, Spanje

  Puurenkuur extra's

  • Keuze uit een giftvoucher t.w.v. € 150 ter besteding in het wellness centre of een gratis upgrade naar een Deluxe suite met zeezicht (t.w.v. € 350) bij boeking van een 7 nachten wellness programma
  • VIP Welkomstritueel incl. massage
  • Gratis early check in en late check out (o.b.v. beschikbaarheid)

  vanaf
  € 3499,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Detox Week
  De SHA Wellness Clinic is een plek bij uitstek (en het paradijs vonden wij!) om te kuren: of het nu gaat om een detoxprogramma, gewichtsverlies, stoppen met roken of burn-out programma. U kunt het detox programma boeken voor 7 nachten of 14 nachten.

  Ontspanning, gezonde voeding en beweging zijn de drie pijlers die de filosofie van SHA onderbouwen: een bijdrage leveren aan een vitaler en gezonder leven. De kuur- en wellness afdeling benadert alle programma's van zowel de holistische kant van het Oosten (acupunctuur, tai chi, Qigong, Ayurveda etc) als de medische kant die we in het Westen kennen (dokters, verplegers en gezondheidstesten etc). SHA Wellness Clinic ligt schitterend tegen een berg en biedt uitzicht op de Middellandse zee.  In het kleine dorpje L'Alfaz del Pi (circa 60 kilometer van Alicante en 100 kilometer van Valencia), ligt het resort op zo'n vijf minuten rijden (ongeveer 20 minuten lopen, bergafwaarts) van het kiezelstrand en de zee. Op het dak van het hotel ligt het zwembad, waar u vanaf uw lounge bed getuige bent van de spectaculaire zonsondergang. Hier kuurt u in nieuwe stijl: het strakke design in wit en grijs, de lounge banken op het dak en een spa van zo'n 2000 m2. 
  Reviews
  16

  SHA Wellness Clinic

  Gewichtsverlies reis

  El Albir, Spanje

  Puurenkuur extra's

  • Keuze uit een giftvoucher t.w.v. € 150 ter besteding in het wellness centre of een gratis upgrade naar een Deluxe suite met zeezicht (t.w.v. € 350) bij boeking van een 7 nachten wellness programma
  • VIP Welkomstritueel incl. massage 
  • Gratis early check in en late check out (o.b.v. beschikbaarheid)

  vanaf
  € 3550,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Gewichtsverlies programma
  Het gewichtsverlies programma van SHA wellness Clinic is een combinatie van vier elementen: een calorie-arm dieet aangevuld met kruidensupplementen, beweging, speciale behandelingen en coaching. De SHA Wellness Clinic behoort tot de beste holistische kuuroorden ter wereld. De SHA Wellness Clinic is een plek bij uitstek (en het paradijs vonden wij!) om te kuren: of het nu gaat om een detoxprogramma, gewichtsverlies of burn-out programma. U kunt het gewichtsverlies programma boeken voor 7 nachten of 14 nachten.

  Ontspanning, gezonde voeding en beweging zijn de drie pijlers die de filosofie van SHA onderbouwen: een bijdrage leveren aan een vitaler en gezonder leven. De kuur- en wellness afdeling benadert alle programma's van zowel de holistische kant van het Oosten (acupunctuur, tai chi, Qigong, Ayurveda etc) als de medische kant die we in het Westen kennen (dokters, verplegers en gezondheidstesten etc). SHA Wellness Clinic ligt schitterend tegen een berg en biedt uitzicht op de Middellandse zee.  In het kleine dorpje L'Alfaz del Pi (circa 60 kilometer van Alicante en 100 kilometer van Valencia), ligt het resort op zo'n vijf minuten rijden (ongeveer 20 minuten lopen, bergafwaarts) van het kiezelstrand en de zee. Op het dak van het hotel ligt het zwembad, waar u vanaf uw lounge bed getuige bent van de spectaculaire zonsondergang. Hier kuurt u in nieuwe stijl: het strakke design in wit en grijs, de lounge banken op het dak en een spa van zo'n 2000 m2. 
  Reviews
  16

  SHA Wellness Clinic

  Burn-out stressmanagement reis

  El Albir, Spanje

  Puurenkuur extra's

  • Keuze uit een giftvoucher t.w.v. € 150 ter besteding in het wellness centre of een gratis upgrade naar een Deluxe suite met zeezicht (t.w.v. € 350) bij boeking van een 7 nachten wellness programma
  • VIP Welkomstritueel incl. massage
  • Gratis early check in en late check out (o.b.v. beschikbaarheid)

  vanaf
  € 3599,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Burn-out programma
  Het burn-out programma van SHA wellness Clinic is een combinatie van gezonde voeding, beweging, ontspannende massages en stressverminderde coaching op basis van meditatie. Deze reis wordt veel geboekt door ondernemers, CEO's en managers die zich een week laten onderdompelen op een plek waar vitaliteit en ontspanning hoog in het vaandel staan. De SHA Wellness Clinic heeft zich in twee jaar tijd op de kaart gezet en behoort tot de beste holistische kuuroorden ter wereld. De SHA Wellness Clinic is een plek bij uitstek (en het paradijs vonden wij!) om te kuren: of het nu gaat om een detoxprogramma, gewichtsverlies, stoppen met roken of burn-out programma.

  Ontspanning, gezonde voeding en beweging zijn de drie pijlers die de filosofie van SHA onderbouwen: een bijdrage leveren aan een vitaler en gezonder leven. De kuur- en wellness afdeling benadert alle programma's van zowel de holistische kant van het Oosten (acupunctuur, tai chi, Qigong, Ayurveda etc) als de medische kant die we in het Westen kennen (dokters, verplegers en gezondheidstesten etc). SHA Wellness Clinic ligt schitterend tegen een berg en biedt uitzicht op de Middellandse zee.  In het kleine dorpje L'Alfaz del Pi (circa 60 kilometer van Alicante en 100 kilometer van Valencia), ligt het resort op zo'n vijf minuten rijden (ongeveer 20 minuten lopen, bergafwaarts) van het kiezelstrand en de zee. Op het dak van het hotel ligt het zwembad, waar u vanaf uw lounge bed getuige bent van de spectaculaire zonsondergang. Hier kuurt u in nieuwe stijl: het strakke design in wit en grijs, de lounge banken op het dak en een spa van zo'n 2000m2. 
  Reviews
  16

  SHA Wellness Clinic

  Fitness reis

  El Albir, Spanje

  Puurenkuur extra's

  • Keuze uit een giftvoucher t.w.v. € 150 ter besteding in het wellness centre of een gratis upgrade naar een Deluxe suite met zeezicht (t.w.v. € 350) bij boeking van een 7 nachten wellness programma
  • VIP Welkomstritueel incl. massage 
  • Gratis early check in en late check out (o.b.v. beschikbaarheid)

  vanaf
  € 3850,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Ontspanning, gezonde voeding en beweging zijn de drie pijlers die de filosofie van SHA onderbouwen: een bijdrage leveren aan een vitaler en gezonder leven. De kuur- en wellness afdeling benadert alle programma's van zowel de holistische kant van het Oosten (acupunctuur, tai chi, Qigong, Ayurveda etc) als de medische kant die we in het Westen kennen (dokters, verplegers en gezondheidstesten etc). SHA Wellness Clinic ligt schitterend tegen een berg en biedt uitzicht op de Middellandse zee.  In het kleine dorpje L'Alfaz del Pi (circa 60 kilometer van Alicante en 100 kilometer van Valencia), ligt het resort op zo'n vijf minuten rijden (ongeveer 20 minuten lopen, bergafwaarts) van het kiezelstrand en de zee. Op het dak van het hotel ligt het zwembad, waar u vanaf uw lounge bed getuige bent van de spectaculaire zonsondergang. Hier kuurt u in nieuwe stijl: het strakke design in wit en grijs, de lounge banken op het dak en een spa van zo'n 2000 m2. 
  Reviews
  16

  SHA Wellness Clinic

  Stoppen met roken

  El Albir, Spanje

  Puurenkuur extra's

  • VIP Welkomstritueel incl. massage 
  • Gratis early check in en late check out
  • Spa giftvoucher t.w.v. € 150 (minimaal 7 nachten verblijf  tussen 1/1/15 - 31/12/15) of een gratis upgrade naar een Deluxe suite met zeezicht (t.w.v. € 350) bij boeking van een 7 nachten wellness programma

  vanaf
  € 3999,- p.p.
  voor 8 dagen.
  Stoppen met Roken
  Het stoppen met Roken programma van SHA wellness Clinic is een combinatie van gezonde voeding, acupunctuur, coaching sessies, beweging en ontspannende behandelingen. De SHA Wellness Clinic heeft zich in twee jaar tijd op de kaart gezet en behoort tot de beste holistische kuuroorden ter wereld. De SHA Wellness Clinic is een plek bij uitstek (en het paradijs vonden wij!) om te kuren: of het nu gaat om te stoppen met roken, gewicht te verliezen of een burn-out te voorkomen.

  Ontspanning, gezonde voeding en beweging zijn de drie pijlers die de filosofie van SHA onderbouwen: een bijdrage leveren aan een vitaler en gezonder leven. De kuur- en wellness afdeling benadert alle programma's van zowel de holistische kant van het Oosten (acupunctuur, tai chi, Qigong, Ayurveda etc) als de medische kant die we in het Westen kennen (dokters, verplegers en gezondheidstesten etc). SHA Wellness Clinic ligt schitterend tegen een berg en biedt uitzicht op de Middellandse zee.  In het kleine dorpje L'Alfaz del Pi (circa 60 kilometer van Alicante en 100 kilometer van Valencia), ligt het resort op zo'n vijf minuten rijden (ongeveer 20 minuten lopen, bergafwaarts) van het kiezelstrand en de zee. Op het dak van het hotel ligt het zwembad, waar u vanaf uw lounge bed getuige bent van de spectaculaire zonsondergang. Hier kuurt u in nieuwe stijl: het strakke design in wit en grijs, de lounge banken op het dak en een spa van zo'n 2000 m2. 
  Reviews
  16
  Longevity Wellness & Relax Portugal

  Longevity Medical Spa at Vilalara

  Intensieve Detox en Gewichtsverlies

  Lagoa, Portugal

  Puurenkuur extra's

  • 1x huidanalyse (t.w.v. € 70)
  • Spa-giftvoucher t.w.v. € 20 per persoon voor esthetische behandelingen
  • Spa giftvoucher t.w.v. € 80 per persoon voor een prive personal training OF pilates sessie
  • 1x privé pilatesles (30 minuten)
  • 1x affusion thalassa shower massage (t.w.v. €35)

  Bij verblijf van minimaal 7 nachten


     vanaf
     € 4827,- p.p.
     voor 8 dagen.
     Speerpunten van deze 8-daagse Intensieve detoxreis
     7 nachten op basis van volpension met detoxmaaltijden en groenten- en fruitsappen
     1x medisch onderzoek met lichaamsanalyse, vooraf en na afloop
     Circa 30x Spabehandelingen, waaronder massages, Otheopathie en andere behandelingen
     2x Personal Training sessies
     Dagelijks deelname aan de weekactiviteiten

     In de Algarve, in Zuid-Portugal, ligt dit luxueuze vijfsterrenthalassoresort op de kliffen van Praia das Gaivotas. Verscholen in maar liefst elf hectare tropische tuin heeft dit resort een directe toegang tot het strand. De bekende Longevity Medical Spa is hier gehuisvest. Het biedt diverse kuurprogramma’s aan, van detox en gewichtsverlies tot fitness, anti-aging en stressmanagement. Alles onder supervisie van een arts en een team van ervaren specialisten.

     Deze bestemming is ideaal voor de luxe kuurgast! Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een uitgebreide Longevity Medical Spa, een Thalasso center en diverse golfbanen in de nabije omgeving. Er worden verder dagelijks diverse activiteiten georganiseerd en het hotel ligt aan het strand.tox behandelingen die het ontgiften stimuleren.
     logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal