Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Kamalaya Wellness Sanctuary
15 februari 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden

Fabienne

4 maart 2020

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Al ruim een week terug uit Thailand, het gewone (werk) leven weer opgepakt, maar ik probeer het ’Kamalayagevoel’ nog even vast te houden. Het allerbelangrijkste is dat het niet alleen een luxe strandvakantie is geworden, maar dat het – zoals gehoopt - voor body en mind een feestje was.

Ik heb mij overgegeven aan alle verschillende massages en niet te vergeten de gesprekken. Natuurlijk is niet alles over en klaar na 10 dagen, maar het geeft zeker handvaten. Wat was ik blij dat ik niet alles in 5 dagen gepropt had. Een luxe!  Je begrijpt het al: ik heb er geen spijt van en dan heb ik het eten nog niet eens genoemd!  Ik ging ook met een gerust hart op reis. Jullie hadden alles goed geregeld. Duidelijk omschreven en een theetje om vast in de stemming te komen. Ik heb het allemaal op prijs gesteld.

Bij Kamalaya informeerde de hotelmanager ook naar mijn reisagent en toen ik Puur en Kuur zei, was hij vol lof. Voor jullie ook weer leuk om te weten. Jullie voucher heb ik de laatste dag ingezet. Werd mijn laatste Thaise massage met kruiden.  

De gouden tip vond ik toch wel het opnemen van de gesprekken met mijn telefoon. Verder heb ik het ‘Kamalayaluchtje’ gekocht en ga eerstdaags dus lekker op mijn bed liggen, olie branden en gesprekken weer terugluisteren. Ik zal denk ik niet snel weer zo’n luxe verwenreis (kunnen) boeken, maar misschien win ik de loterij dan weet ik jullie te vinden. 

Evelien

9 februari 2020

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

I stayed at Kamalaya in a seaview suite. The compound is gorgeous, with fantastic views (a yoga barn with a view of the sea), food was delicious and the staff was very helpful and friendly. The only thing I would highlight is that if you sign up for the pre-designed program, you should consider if it gives you time to do things at your own pace. I booked a programme for 5 nights and stayed for 8 nights, and spread the treatments over my entire stay. Note also there is a digital detox policy, so a good chance to put that phone away

Anoniem

1 februari 2020

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Ik verbleef begin september een week. Het was een wellness wonderland op het mooiste terrein met verzorgend personeel en een zeer hoge standaard van behandelingen en beoefenaars. Ik heb dit keer geen programma gedaan, maar mijn eigen programma uitgewerkt dat perfect voor mij was. Ik denk dat ik hierdoor kon ontspannen en me niet te druk voelde, wat je gemakkelijk zou kunnen voelen met zoveel delen van de ervaring. Ik reisde alleen en ontmoette veel fantastische mensen die allemaal een gemeenschappelijk doel hadden om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Ik heb me nooit eenzaam gevoeld met de balans tussen tijd alleen en sociale tijd. Ik zal zeker terugkomen ... hoop ik elk jaar!

Roxanne

26 januari 2020

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Ik heb Relax & Renew gevolgd, en verbleef 8 nachten. Alles over mijn verblijf was buitengewoon goed, en overtrof mijn verwachtingen. De plaats zelf is aangelegd en voelt een deel van het land met rotsblokken en in het hele resort liggen er paden, weelderige begroeiing, spirit huizen en uitzicht op zee. Het strand zelf was te schrijven op sommige vanwege erg laag tij, maar blijkbaar beter op andere momenten van het jaar. Ik vond het dagelijks programma en begon elke dag met een klasse in de yoga paviljoen, voor het ontbijt. Het eten is heerlijk en gezond. Het personeel en therapeuten zijn uitstekend. Dank u Kamalaya. Ik ben dromen van mijn terugreis. Het was zalig.

Anoniem

19 januari 2020

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Ik zal beginnen met te zeggen dat dit een gezond resort is. Ontworpen voor detox en behandelingen. Als je alcohol of een hamburger wilt, kijk dan ergens anders.

Deze plek is magisch. Ik had een detox / stress burnout programma van 7 nachten. Je dagen zijn gevuld met massages, behandelingen, yoga en meditatie. Het gezonde / schone eten is gewoon heerlijk. Ik ging alleen en ongeveer 80% van de mensen daar waren solo.

Het strand is niet echt een goed zwemstrand. Zeer ondiep en veel koraal (de enige teleurstelling)

Kamalaya is een plek waar je jezelf opnieuw vindt en in balans bent in je leven. Ik zal absoluut terugkomen in mijn eentje

Mark