Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Kamalaya Wellness Sanctuary

6 oktober 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon


Ik ga zeker nog een keer terug. Het hele verblijf was een grote omhelzing

Anoniem

24 juli 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Most magical place with incredible teachers and healing massages. I have learned so much during my time there and I will go again for sure!!

Anonymous

1 juli 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Dit is dé moeder van alle wellnessresorts. Luxe in alle betekenissen van het woord zonder te overdrijven. Geweldig gezond eten, geweldige behandelingen in hun wereldberoemde wellnesscentrum en uitstekend personeel om u te helpen ontspannen en tot rust te komen. Ik heb een verblijf van 9 dagen gedaan met een Renew & Relax dat alle drie de maaltijden en drankjes omvatte (alcohol is beschikbaar, maar niet aangemoedigd omdat het een wellnesscentrum is). Ik had een programma met geweldige behandelingen en massages. Waaronder Traditionele Thaise massage, Indiase hoofdmassage, voetmassages, tensionrelieving schoudermassages en nog veel meer. Ik voegde ook een 121 reformer pilates en drie 121 persoonlijke trainingssessies toe die geweldig waren. Ik boekte een superior suite met zeezicht die geweldig was en hoewel de kamer kon worden aangepast naar mijn wensen was deze zeer comfortabel en had ik een prachtig uitzicht op zee. Het recreatiebad en het strand zijn ook geweldig met net genoeg schaduw om ernstige verbranding in de felle zon te voorkomen. De service op het strand en in het Amrita-café is onberispelijk. Ik voel me een week later nog steeds energiek en ontspannen en ben al van plan om later dit jaar of volgend jaar rond Pasen een volgend bezoek te brengen. Duur, maar de moeite waard. Ik reisde alleen en vond dat helemaal niet intimiderend omdat veel mensen er ook alleen waren. Na vijf nachten nam ik deel aan de gemeenschapstafel die geweldig bleek te zijn. Kan deze plek niet genoeg aanbevelen. Twee weken was gewoon niet lang genoeg... Volgende keer een maand denk ik.

Therese

15 april 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Mijn 5-daagse programma 'Asian Bliss' was in alle opzichten uitzonderlijk. Ik voel me goed uitgerust, lichter en vertrok met het idee zo snel mogelijk terug te keren!

Yasmine

15 februari 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden

Fabienne