Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Monchique Resort & Spa

18 november 2023

Portugal, Monchique Resort & Spa

Het is een super relaxed hotel met heerlijk eten en spa faciliteiten. Heel vriendelijk personeel ook. Tophotel!

Anoniem

19 oktober 2023

Portugal, Monchique Resort & Spa, Monique Oudejans-Opreij

De reis waar wij ons (12 vriendinnen) enorm op verheugd hadden, namelijk yoga in Jordanië, ging op het laatste moment niet door ivm de ongeregeldheden daar. Wij doen al jaren ongeveer 2x per jaar iets met Puur en Kuur, meestal een weekend en een wat grotere reis. We besloten om niet te vertrekken, ondanks het feit dat er geen negatief reisadvies was. Uit coulance bood P&K ons 6 dagen Portugal aan onder begeleiding van onze favoriete yoga docente Monique. Natuurlijk 2 bestemmingen die niet met elkaar te vergelijken zijn, maar ondanks alles heerlijke dagen gehad met elkaar onder de professionele leiding van Monique.

Nogmaals veel dank!

Namens de Yogini’s,


Carla

8 oktober 2023

Portugal, Monchique Resort & Spa

Heerlijk hotel! Mooie appartementen, met twee badkamers, heel goed ontbijt, vriendelijk personeel, heerlijke Spa met goede masseurs, fijn zwembad, fijne yoga.

Annelies

8 november 2022

Portugal, Monchique Resort & Spa

Fijne plek, zeer attent personeel, geweldige spa medewerkers, veel faciliteiten, grote kamer met eigen, volledig keukentje (een auto is dan wel handig, want winkel is 6 km verder). Dikke aanrader. En dank aan Kim voor alle ondersteuning!

Anoniem