Soort reis

Het laatste nieuws van Kamalaya - Thailand

10 maart 2023

Nieuw!

Als een van de beste destination spa's ter wereld, blijft Kamalaya zichzelf vernieuwen. Vanaf 1 april opent het nieuwe Longevity House, met innovatieve behandelingen. Of de 2 nieuwe retreats: Finding Emotional Balance en Freedom dat op het programma staat in mei en september 2023.

Image for The Longevity House

The Longevity House

Preventie staat aan de basis van alle Oosterse geneeswijzen, de kern van alle wellnessprogramma’s van Kamalaya. Het doel: een lang leven in goede gezondheid. Het nieuwe Longevity House combineert vanaf 1 april Oosterse en Westerse geneeskunde tot de meest perfecte preventieve en verjongende gezondheidsmix. U kunt alle therapieën in het Longevity House bijboeken ter versterking van de wellnesprogramma’s. Vul uw programma aan met een op maat gemaakt voedingsstoffeninfuus. Of met Ozonetherapie voor een optimaal zuurstofgehalte in elke cel van het lichaam. Goed voor iedereen: een meditatiesessie in de hyperbare kamer waarin de luchtdruk 2 tot 3 keer hoger is dan normaal. Hierdoor kunnen de longen makkelijker zuurstof tot zich nemen waardoor het lichaam heelt en het actiever infecties bestrijdt.

Image for Mentor's retreat: Finding Emotional Balance en Freedom

Mentor's retreat: Finding Emotional Balance en Freedom

Groepsretreat voor emotionele balans en leefverbetering

7 - 13 mei en 3 - 9 september 2023

Leer beperkende emoties, gedachten en gewoontes uit het verleden los te laten en vind de vrijheid om vanuit positieve gedachten en gewoonten en zelfvertrouwen een mooie toekomst te creëren. De Life Enhancement Mentors van Kamalaya begeleiden u op een inwaartse reis., spiritueel helen, en toegepaste therapieën. 

Image for 3 - 21 dagen programma's

3 - 21 dagen programma's

De lengte van programma’s varieert nu van zo kort als een driedaagse break tot 21 dagen aan intensieve gezondheidsverbetering. Kies bijvoorbeeld voor het Embracing Change programma met lifecoaching. Of ontgift uw lichaam met een detox. De yogaprogramma's zijn geschikt voor beginnende yogi's die met de een-op-een sessies een goede basis willen ontwikkelen voor yoga, maar ook voor meer gevorderden die de vaardigheden willen onderhouden. U kunt ook kiezen voor slaapverbetering, ontspanning, gewichtsverlies of fitness. Genoeg wils voor iedereen! Bekijk alle programma's en inclusieve behandelingen bij Kamalaya Wellness Sanctuary

Lees meer

Workshops

De laatste zaterdag van de maand biedt Kamalaya haar gasten een bijzondere holistische workshop voor slechts 29 dollar p.p. In maart, april en mei 2023 staan de volgende workshops op het programma.

25 maart: Embracing Female Power

Leila Abachi, hoofd natuurgeneeskunde en Praveena Valisetty, Life Enhancement Mentor

Omarm uw vrouwelijkheid met zelfvertrouwen en heldere communicatie. Ontwikkel uw kracht in uw persoonlijke en professionele leven.

29 april: Detoxen voor thuis

Tarannum Renavikar, natuurgeneeskundige 

Leer alles over de basisprincipes van Kamalaya's detoxprogramma en hoe u deze kunt toepassen op een thuisdetox. 

27 mei: Pranayama voor algemeen welzijn

Jyoti Gautum, yogadocent

Deze workshop gaat diep in op de kunst van het ademen met Pranayama – het Sanskriet woord voor yoga waarbij de focus op de adem ligt.

Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Floortje Dessing in Thailand
Top 6 retreats voor in je eentje
Ayurveda in Europa
Top 13 luxe destination spa's