Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs - specifieke wensen

Een grondige en uitgebreide gezondheidscheck-up in Thailand in de beste Health Resorts. Ontdek topkwaliteit voor een betere gezondheid en minder stress. #healthcheckup Thailand. #thebesthealthresortsworldwide.

Betere gezondheid en minder stress, Thailand is de place to be

1 maart 2024

Gezondheidscheck-up en mentale balans...Wordt u blootgesteld aan een hoge mate van werkdruk en stress, dan kan dit leiden tot chronische stress en pijnklachten. Steeds meer managers, CEO's, ondernemers, politici en sporters vinden hun weg naar een kuuroord of destination spa in Thailand voor een algehele check-up van hun gezondheid en het verminderen van stress. Deze health resorts kunnen uw stress in kaart brengen, maar ook uw gezondheid door het checken van diverse waarden in uw lichaam (hormonen, schildklier, vitamine of bloedwaarden). De Traditionele Thaise Geneeskunde is Thais erfgoed en diepgeworteld in de Thaise cultuur. De Thai staan bekend om hun warmte en vriendelijkheid. Traditionele technieken en de verfijning van behandelingen zijn generaties lang doorgegeven. De Thai zien zichzelf als healers (genezers) en dat voelt u aan alles. Samen met de hoogwaardige medische testen is Thailand de Nr 1 bestemming om uw gezondheid van binnen en buiten goed in kaart te brengen en tegelijkertijd te werken aan een specifiek doel. U kunt er naartoe voor bijna alle soorten gezondheidsprogramma's, zoals chronische stress, pijnklachten, gewichtsverlies, sport en fitness, vrouwengezondheid, detox, Pilates en ga zo maar door. Een goede fysieke en mentale gezondheid is van essentieel belang.

Adults-only
14x holistische hotels met een adults-only stempel
Lees meer
Self love hotels
6x tips voor een dagelijkse dosis zelfliefde
Lees meer
Laat de liefde bloeien deze Valentijnsdag met onze exclusieve romantische wellnessretreats. Herontdek passie en ontspanning samen.
6 romantische wellnessretreats voor Valentijn 2024
Lees meer
Ontdek gastronomische restaurants in top gezondheids- en wellnessresorts! Een mix van ontspanning en heerlijk eten, bereid door wereldklasse chefs
Wellnesshotels met fantastische gastronomie
Lees meer
Kim\'s Ayurvedareis langs 6 Ayurvedahotels | Puurenkuur.nl
Review: Puurenkuur's Kim bezocht de Beste Ayurvedahotels in Sri Lanka
Lees meer
Ontdek deze 8 bijzondere boetiek retreats in Health & Wellbeing. Voor ultieme ontspanning in hoofd en lijf. Kleinschalig, luxe en perfect voor solo reizigers.
8x kleinschalige, luxe wellnessboetiekhotels voor alleenreizenden
Lees meer
Lees Kathleen\'s blog over haar ervaringen in het luxe boetiekstijl retreat \'The Retreat Costa Rica\'
klant ervaring: Kathleen in Costa Rica
Lees meer
Floortje Dessing ontspant op Bali | Puurenkuur.nl
Floortje Dessing ontspant op Bali
Lees meer
Speciale programma\'s voor Leidinggevenden en managers. Lees ons blog hoe u een betere gezondheid en minder stress krijgt | Ontdek het bij Puurenkuur
Betere gezondheid, minder stress voor managers
Lees meer
Bekijk hier al onze Specifieke wensen reizen
Floortje Dessing in Thailand
Top 13 luxe destination spa's
Ayurveda in Europa
Top 6 retreats voor in je eentje
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen