Soort reis

Reizen voor een ‘happy soul’

29 juni 2018
Reizen voor een ‘happy soul’

Gewoon even uitrusten op vakantie kan lekker zijn. Steeds meer mensen zoeken echter méér tijdens die welverdiende weken vrij. Ze gebruiken die tijd om dichter bij zichzelf te komen, af te rekenen met emotionele problemen of eindelijk stappen te zetten naar een stress-armer leven. Een keerpunt, een nieuwe start, een reset: hoe je het ook noemt, je komt van zo’n vakantie terug met een happy soul!

Reset jezelf

Coach Nannet van der Ham brengt met haar Power, Purpose & Pleasure retreats haar deelnemers letterlijk én figuurlijk in beweging. Als je een energieboost kunt gebruiken en met een koffer vol levenslust en inspiratie thuis wil komen, is een retreat met Nannet een echte aanrader. Niet voor niets noemen haar deelnemers zo’n reis ‘ de perfecte get-away-from-it-all’.

Verandering is fijn

Door ons drukke leven kunnen we de verbinding met onszelf kwijtraken. Dat kan de basis zijn voor allerlei problemen: in je relatie, op je werk en met je gezondheid. Pas wanneer je je afvraagt wat je wérkelijk wilt in je leven, kun je iets veranderen. En daar helpt spiritueel meester Rajesh Ramani je bij. Je moet ervoor naar Thailand, maar o boy: wat is dát de moeite waard!

Dichter bij jezelf

Mediteren is dé manier om je geest tot rust te laten komen. Het valt alleen niet mee om er regelmatig tijd voor te vinden. Een korte meditatiebreak zet je op het juiste spoor en helpt je om mediteren in te passen in je dagelijks leven. En wat fijn dat je voor zo’n break terecht kunt in een kleinschalig viersterrenhotel met oosterse tuinen, prachtige Boeddhabeelden, Japanse watervallen en olijfbomen…

Verlost van stress

Stress zorgt voor slapeloosheid, vermoeidheid en zelfs hartproblemen. Is het hoog tijd om op de rem te gaan staan? Dan kan TCM (Traditional Chinese Medicine) je daarbij helpen. Dankzij acupunctuur, tuina-massages en reflexologie komen lichaam en geest weer in balans. Samen met ontspannende spabehandelingen en lichte maaltijden lukt het om de batterij weer helemaal op te laden.

Ayurveda in Europa
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Top 13 luxe destination spa's
Floortje Dessing in Thailand
Top 6 retreats voor in je eentje