Het Puurenkuur Wellness Event – De perfecte minivakantie

12 juli 2017

Nieuwsgierig naar de laatste wellness trends? Toe aan een ontspannen dagje uit? Op zoek naar nieuwe kennis die u helpt een gezond en ontspannen leven te leiden? Kom dan naar het Puurenkuur Wellness Event op 30 september en proef van allerlei ontspannings- en gezondheidsvormen, inspirerende ideeën en natuurlijk van lekker en gezond eten en drinken. 


Probeer iets nieuws
Stap uit uw comfort zone en probeer eens iets anders. Doet u meestal hatha yoga, probeer dan eens de chakra yoga workshop. Gaat u altijd op ontspanningsreis, verdiep u dan eens in ayurveda. Behalve dat u heel veel nieuwe dingen opsteekt over lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn is dit ook de perfecte dag om te testen of een bepaalde wellnessvakantie bij u past. Doe mee met een van de vele workshops of luister naar de gezondheidsexperts die hun kennis met u delen. Ontdek uw dosha type, leer meer over de vier dimensies van energie of ervaar hoe u wakker slaapt bij yoga Nidra. Op het Ontspanningsplein verwent u uzelf met een verjongende beautybehandeling of een verkwikkende massage. Smullen van de heerlijkste gezonde hapjes en drankjes doet u op het Foodplein.

Uitgelicht: 'Mindfulness in daily life' en 'Creating positive habits' Spiritual Meester Sujay Seshadri
Kamalaya op Koh Samui in Thailand is een bijzondere plek. Gasten ervaren hun bezoek aan dit resort als life-changing en het is een van de beste plekken ter wereld om te helen. Wij zijn trots dat Sujay Seshadri, spiritual meester van Kamalaya zijn ervaringen en kennis met ons komt delen op het Puurenkuur Wellness Event. Sujay ontfermt zich al zestien jaar over mensen met uiteenlopende klachten. Vaak vinden die hun oorsprong in het hectische leven dat we leiden waardoor we de verbinding met ons lichaam verloren hebben. Met zijn diepe kennis van esoterische spirituele waarheden en de complexiteit van het menselijk denken brengt hij een verandering in perceptie teweeg. Zo helpt hij mensen tot een hoger niveau van lichamelijk en emotionele welzijn. Tijdens de workshop 'Mindfulness in daily life' en 'Creating positive habits' geeft deze spiritueel meester u handvatten om bewuster, gezonder en energieker te leven zodat u meer balans in uw leven krijgt.

Kom met meer!
Kom alleen of met vrienden, nodig die leuke collega uit voor deze mini-vakantie of maak er een gezellig dagje van met uw partner, moeder, dochter of zus. Boek uw early bird tickets hier en schrijf u gelijk in voor de workshops van uw keuze. Zo weet u zeker dat u een plekje heeft want op de dag zelf kan het zijn dat deze vol zijn. Ook fijn om te weten: Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.