Hoe heel je na de moord op je kind? Shanti Schiks schreef er een boek over.

26 september 2017

Vanaf zaterdag 30 september in het nieuwe Puurenkuur magazine een openhartig interview met Shanti Schiks. Op een dramatische zomerdag in 2016 gebeurt het ondenkbare. Haar ex-vriend valt haar aan. Ze weet weg te komen naar de buren maar vreest het ergste. Terwijl ze de politie belt ziet ze haar elf maanden oude zoontje Elfin langs het raam op de eerste verdieping naar beneden vallen. Vlak daarna springt haar ex Robin. Beide overleven dit niet. Haar schoonmoeder blijkt al eerder vermoord. De tragische gebeurtenis krijgt veel media aandacht, ook omdat Shanti de zus is van Fajah Lourens, actrice en auteur van het boek Killer Body.


BESTEL HET GRATIS MAGAZINE HIER

Elfin, Liefde, verlies en de kracht in jezelf

Hoe gaat een mens met zo'n intens verlies om? Shanti besloot de pijn, het verdriet en de boosheid te omarmen. Op uitnodiging van John, een van de oprichters van Kamalaya Wellness Sanctuary, en vriend van de familie verblijft Shanti twee maanden op Kamalaya. Kort na het drama begint ze een blog waarin ze haar gevoelens en het helingsproces deelt. Nu is er het boek Elfin, over liefde, verlies en de kracht in jezelf.

Zaterdag 30 september geven we het nieuwe Puurenkuur magazine weg op het exclusieve Puurenkuur Wellness Event. Special guest is Spiritueel Meester Sujay Seshadri van Kamalaya, waar Shanti twee maanden verbleef. Kom ook naar de lezing 'Mindfulness in daily life' en 'Creating positive habits' en leer bewuster, gezonder en energieker te leven.

Elfin - over liefde, verlies en de kracht in jezelf, Shanti Schiks, Kosmos ­Uitgevers (€16,99)


www.puurenkuur.nl