Reisadvies Puurenkuur-bestemmingen

20 september 2020

We zijn heel blij dat langzaamaan onze wellnessbestemmingen weer toegankelijk worden. Sinds 15 juni kunt u naar een aantal landen in Europa reizen. Bent u van plan de aankomende maanden op reis te gaan? Per week past de overheid het reisadvies aan per bestemming, mede op basis van de restricities die de bestemming opstelt voor het binnenlaten van Nederlandse reizigers. Hieronder hebben we een overzicht per bestemming uit ons aanbod gemaakt met een link naar het reisadvies vanuit de Nederlandse overheid. 

Op onze website vindt u daarnaast bij de hotels de betreffende informatie welke maatregelen en protocollen er gelden om de garantie van uw gezondheid en veiligheid voorop te kunnen stellen, onze grootste prioriteit.
Heeft u vragen? Of vindt u het fijn als één van onze reisexperts met u meedenkt welke reisbestemming past bij uw reiswensen, neem gerust contact met ons op!

Ik wil/ga reizen naar een land die nu code geel heeft, wat zijn de voorwaarden als deze voor vertrek op code oranje gaat. 
Op dit moment kunt u gerust een reis boeken naar een land waar code geel van toepassing is. Op het moment dat dit veranderd naar code oranje en u wenst daarom niet meer te gaan, dan kunnen wij in overleg met u de reis omboeken naar een nieuwe datum, wat ook volgend jaar mag zijn. Indien u niet wenst om te boeken door de onzekere situatie zijn wij flexibel in het kosteloos annuleren van het verblijf, dit bedrag ontvangt u terug in de vorm van een voucher die wordt gedekt door de SGR. Indien wij vluchten hebben geboekt voor u, dan zijn we afhankelijk van de voorwaarden die de luchtvaartmaatschappij hanteert. Het kan dan ook voorkomen dat u de kosten van de vluchten daardoor kwijtraakt als de desbetreffende luchtvaartmaatschappij de optie tot kosteloos annuleren niet aanbiedt. 

Binnen Europa:

Buiten Europa: