Puurenkuur, WELLNESS TRAVEL WORLDWIDE

Filter reviews
Reviews

We love sharing our enthusiasm for our destinations and holidays with you. But let’s be honest: our opinions are bound to be favourable. Which is why we hugely value the reviews and tips our clients place on our website; there’s nothing better than a review by our guest who just returned home. We therefore strongly recommend reading the reviews. You’ll find reviews for hotels, spa holidays and coaches. Alternatively, find inspiration among the general overview of all our wellness holiday reviews.

All Reviews
July 3, 2018

Turkey, Sianji Wellbeing Resort

Bij aankomst stond mijn vervoer al op mij te wachten, deze herkende ik meteen omdat hij een bordje in zijn handen had met mijn naam erop. Bij aankomt in het hotel werd ik ontvangen met een welkomstdrankje. Wat me opviel is dat het personeel aan de receptie beperkt Engels spraken/verstonden, dat vond ik een beetje vreemd. Ik vond het een prachtig hotel, mooie omgeving en vooral de dorpjes rondom het hotel zijn de moeite waard om te bezoeken.  Er was altijd een detox-specialist aanwezig die klaar stond om je de nodige informatie te verschaffen of je vragen te beantwoorden. Omdat ik bekend ben met hypertensie vond ik het ook wel prettig dat er dagelijks een verpleegkundige aanwezig was. 

Ik heb gekozen voor de master detox om vervolgens op de laatste dag over te gaan op raw food. Ik moet zeggen dat het mij goed afging ondanks dat ik sommige drankjes niet erg smakelijk vond. Deze drankjes roken echt naar gemalen gras = bah! Aan de andere kant voelde ik mij na 3 dagen super fit. Er wordt ruim voldoende sportactiviteiten aangeboden.

De wellness behandelingen zijn heerlijk, daar spreek het personeel redelijk goed Engels. Het waren vriendelijke bekwame professionals die kundige interventies toepassen.

De suite was van alle luxe voorzien, zag er mooi uit en het uitzicht was prachtig. Het was er niet helemaal schoon maar wel hygiënisch genoeg om er een week door te brengen.

Enige minpuntje is dat rond 18 uur het etensgeur van het andere deel van het hotel, dat bedoeld is voor "normale" vakantiegangers, goed te ruiken is in het detox gedeelte van het hotel. Dit heb ik vooral de eerste twee dagen als vervelend ervaren omdat ik daardoor honger kreeg. Maar ook dat went ;)  Mijn doel was stoppen met roken en dit doel heb ik bereikt, ben ondertussen 4 weken gestopt!  Dus kort en bondig: heb een heerlijke vakantie gehad, ben super tevreden en zou het zeker aanraden aan andere mensen! Ik ben er over na aan het denken om eind september begin oktober terug te gaan! 

Keltoum A.

July 2, 2018

Slovenia, Thermana Park Laško

Net terug van een Ayurvedische detox van 4 dagen in Thermana Lasko Park. Dit hotel heeft echt alles: een groot waterparadijs, een grote sauna, een apart Ayurveda centrum en een café waar je heerlijke taartjes kunt eten bij de koffie. Onze ruime Comfortplus kamer keek prachtig uit op de rivier. Het personeel is super vriendelijk. Na onze intake door de vriendelijke Indische arts, volgden de massages. Deze hadden al snel effect. De Ayurvedische maaltijden van de Indische kok, waren fantastisch. Wij waren op dat moment de enige twee Ayurveda gasten en hij kwam steeds vragen of alles naar wens was. We mochten op de vertrek dag tot drie uur blijven en konden tegen een kleine betaling die dag ook Ayurvedisch lunchen. Erg fijn. Zo konden we nog even lekker de sauna in voor ons vertrek. Fantastisch hotel! 

D Brouwer

June 30, 2018

Turkey, Sianji Wellbeing Resort

Ik heb een heerlijke week in Sianji gehad. Detoxen is niks voor mij maar aangezien ik wel graag wat wilde afvallen heb ik gekozen voor het Alkaline dieet.  Drie keer per dag kreeg ik een heerlijke maaltijd en drie keer per dag een snack, bereid met heerlijke verse lokale producten. 

Nauwelijks honger gehad, heerlijk gegeten en 3 kilo afgevallen, perfect! Bedankt Turgay (de dietist) . 

Het is een mooi hotel met heel erg vriendelijk personeel. Het zou handig zijn als er meer mensen Engels spreken en ze iets pro-actiever voor hun gasten zouden zorgen, maar ik heb echt een top week gehad!

Anoniem

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal