Filter reviews
Reviews

We love sharing our enthusiasm for our destinations and holidays with you. But let’s be honest: our opinions are bound to be favourable. Which is why we hugely value the reviews and tips our clients place on our website; there’s nothing better than a review by our guest who just returned home. We therefore strongly recommend reading the reviews. You’ll find reviews for hotels, spa holidays and coaches. Alternatively, find inspiration among the general overview of all our wellness holiday reviews.

All Reviews
July 15, 2019

Greece, Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Onze ervaring was fantastisch alles was super geregeld en verliep naar wens.

De accomodatie, eten en de service in het hotel was excellent.

Het wellness pakket was uitgebreid en afspraken verliepen naar wens en accuraat.

De uitvoering van de behandelingen was van grote klasse en we kregen zeker dat "verwende" gevoel waarnaar wij op zoek waren.

Onze upgrade naar de poolroom was perfect (al was het water nog wat aan de frisse kant).

De enige opmerking was het lawaai/geluid van de pool-drainage systeem (omdat we de kamer helemaal aan het einde van het hotel dus ook aan het einde van het drainage systeem hadden)

Wij hebben een geweldige vakantie gehad en zullen een volgende keer zeker overwegen om terug te gaan.

Ook jullie service, meedenken en regelen van onze wellness vakantie was fantastisch en we komen graag bij jullie terug.

Anoniem

July 13, 2019

Netherlands, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Ik heb geen seconde spijt dat ik deze dagen mezelf cadeau heb gedaan. Gepamperd door de goede zorgen van het heerlijke hotel. Fantastisch begeleid op een open, kalme en persoonlijke wijze. Zeker ook een fijne groep waarin ik mezelf kon zijn en ook meer bij mezelf ben gekomen. Fijn dat ik Sylvia heb ontmoet.

Ilse

July 13, 2019

Netherlands, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Wat een heerlijk relaxed, rustig en heerlijk fijne dagen. Een hele mooie en bijzondere ervaring in een fijn hotel en met een hele leuke en gezellige groep! Veel geleerd! Sylvia’s eerlijke en eigen verhaal was een mooie aanvulling op dit arrangement. Hartelijk dank en liefs.

Yvonne

July 13, 2019

Netherlands, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Zon, zee, strand, een super fijn hotel en heerlijk weer met constant de zon! Ingrediënten voor een heerlijke tijd hier met een super gezellige groep. Allemaal met hetzelfde doel; leren mediteren en tijd voor jezelf! Alles heeft bijgedragen dat je het ervaren hebt als een cadeau dat je jezelf hebt gegeven. Sylvia, we gaan aan de slag met alles dat je ons geleerd hebt! Hartelijk dank voor alles. Lieve groet.

Monique

July 13, 2019

Netherlands, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Het was weer een super fijne ervaring om met Sylvia op een andere locatie bezig te zijn met yoga en meditatie. Na Portugal nu Domburg. Sylvia’s rust straalt over de groep. Met yoga en meditatie bezig zijn heeft mij ál zó veel gebracht. Het heeft me geholpen bij mijn persoonlijke groei door de vele mooie inzichten. Voel me verwend met alle luxe tijdens deze 3-daagse en héél dankbaar!!

Pietje

July 13, 2019

Netherlands, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Ik wil Sylvia bedanken voor haar fijne yoga en meditatielessen. Ik vond ze heel fijn en heb ervan genoten. Jammer dat het voorbij is. Ik had nog wel een paar dagen erbij gewild. Gelukkig heb ik nog twee extra overnachtingen geboekt, dus ga ik lekker nagenieten. Tot een volgende keer.

Marianne