Filter reviews
Reviews

We love sharing our enthusiasm for our destinations and holidays with you. But let’s be honest: our opinions are bound to be favourable. Which is why we hugely value the reviews and tips our clients place on our website; there’s nothing better than a review by our guest who just returned home. We therefore strongly recommend reading the reviews. You’ll find reviews for hotels, spa holidays and coaches. Alternatively, find inspiration among the general overview of all our wellness holiday reviews.

All Reviews
May 7, 2019

Italy, Abano Grand Hotel

Wij zijn al diverse keren te gast geweest in dit klassieke hotel en iedere keer is het weer een traktatie voor ons. Het geweldige eten, de uitgebreide spa faciliteiten en het super vriendelijke personeel maken ieder verblijf een hoogtepunt. De fango modderpakkingen zijn een ware belevenis waarop je nog maanden daarna van geniet.

Wilma B.

May 1, 2019

Spain, Balneario de Segura Wellness & Thermal Spa

Even melden dat de reis met mijn dochter super was. En alles was perfect geregeld. De chauffeur stond klaar, in het hotel was alles geregeld. Echt top. Ik boek zeker nog reizen met jullie.

Heel ontspannend om eens aan niks te moeten denken.


Inge

April 23, 2019

Portugal, Monchique Resort & Spa

Eerst en vooral wil ik jou en je collega' s bedanken om dit op zo een korte tijd geboekt te krijgen.

Het volledige verblijf heeft mijn verwachtingen overstegen. 


Personeel

Op en top vriendelijk en correct, staan steeds klaar om je vragen te beantwoorden, je verder te helpen.

Speciale vermelding voor het sportteam en het SPA team, alsook de 'piccolo' van dienst 'Augusto'.

Ik heb me overal welkom gevoeld en werd zeer attentovol behandeld, zoasl een tweede thuis.

Kamer

Prachtige kamer, een volwaardige suite met 2 badkamers (!), extra fles van het plaatselijk bronwater, klein snoepje.

Je ziet wel dat op bepaalde plekken er wat slijtage komt, maar dat stoort niet.

Heb in die week van kamer gewisseld omdat de badkamers last hadden van mieren (enkel in de badkuip en douchecabine). Blijkbaar een gekend probleem.

Omdat ik gewisseld heb, heb ik ook het verschil gemerkt tussen de 'oost' en 'zuid' kant.

De oostelijk gelegen kamers zijn rustiger gelegen, terras heeft weliswaar minder lang zon. De zuidelijke kant was drukker (meer kamers bezet) en en de kamer had zij- en bovenburen (laatste nacht heeft een gezelschap tot 2u 'snachts lawaai gemaakt id kamer naast of tegenover mij).

Er waren ook zonneweringen aan de zuidkant wat een voordeel is als het snikheet wordt, enige bizarre is dat deze weringen zich automatisch sloten op bepaalde momenten zonder dat er een manuele handeling plaats vond.

Privé terras was een enorme meerwaarde, persoonlijk zou ik een schutting tussen de verschillende terrassen wel appreciëren. Er zijn momenteel voldoende zondoorlatende materialen.

Tip: badkamer voor opening seizoen: voegen vernieuwen, waren nu wat vuil en dat oogt niet clean.

Restaurant

Echt restaurant gevoel, je hebt niet de indruk dat je in een groot hotel bent.

Dagverse menu' s, goede keuken, elke keer nieuwe botertjes met vb. zwarte peper, zongedroogde tomaatjes, ea. in verwerkt. Cocktail vd dag, ..

Keuken ging enorm snel waardoor je soms op een half uur al had gegeten (3 gangen) en met een propvol gevoel van tafel ging.

Ontbijt was ruim voldoende met diverse broodsoorten, verse omeletjes waarbij je de groenten ea. kan kiezen, pannekoekjes, 'french toast', verse fruitsla, stukken fruit, divers beleg, zoetigheden, koffie/ thee/ water/ fruitsappen en zelfs een schuimwijn. Top!

In het weekend is het veel drukker met locals en families die een weekendje boeken en dan merk je dat ze niet voorzien zijn (tafels) en structuur hebben om de massa volk te ontvangen.

SPA & Wellness

Behandelingen werden op maat uitgevoerd, wat een zaligheid. Hebben hard gewerkt om de stress en blokkeringen uit het lichaam te krijgen.

Enorm vriendelijk (Joao & Paula), heerlijk geurende producten (ESPA).

SPA- circuit was TOP!

Tip: rust werd soms verstoord door lawaaierige vriendengroepen, de verzorgingsproducten van de SPA aanbieden aan klanten die een pakket boeken dmv staaltjes in de badkamer te zetten ipv standaard hotelzeep en shampoo.

Sportteam

Dit zit mee in de hotelprijs inbegrepen sinds kort en dient niet extra betaald te worden.

Attente en jonge mensen die rekening houden met je deffecten (als je ze deelt met hen). Goede diversiteit in aanbod, extra wandelingen hadden wel leuk geweest.

Bj aankomst krijg je van de receptie een zakje met een plastieken drinkfles die je naar believen mag vullen met water (barretje in receptiehal) waar dagelijks andere fruitjes en/ of groenten worden aan toegevoegd (refreshing!)

Ligging

Prachtig uitzicht, mooi op een heuvel met id verte Portimão.

Minpunt is de drukke weg onder het hotel die 's nachts gelukkig wel rustig is.


In ieder geval heb ik met volle teugen genoten van dit verblijf, ik kijk er naar uit om een volgende vakantie via jullie te boeken.

Dit was een superervaring!

Freya M.

April 19, 2019

Spain, Meliá Hacienda del Conde

Ons verblijf was super fijn! Meliá Hacienda del Conde is een groot hotel, maar door de verschillende gebouwen en verdiepingen is het net een klein dorpje, wat het erg gezellig maakt. Het eten was erg lekker en fijn met meer lokaties (buffet met kok, tapas, lunchbar, restaurant). Het wellness gedeelte was erg prettig, mooi opgezet en de behandelingen erg goed met goed advies erbij. Helaas hebben we geen yoga kunnen doen, maar in tegenstelling tot de informatie konden we al vanaf maandag sportles krijgen (soort pilates en meer fitness/body shape achtige dingen). En allemaal in een prachtige kust omgeving. Dus wij hebben genoten!

Linda J.

April 15, 2019

Spain, Casa La Suerte

Toen ik hier eerder kwam wist ik dat hier nog eens terug zou komen. Dat moment was nu ; in between jobs . Het had niet beter gekund en getimed kunnen zijn .

De week was een heerlijke kennismaking met yoga en het vinden van vormen die mij passen voor na deze week .

De rustige stem van Lilian praatte ons overal doorheen en liet mij voor het eerst kennismaken met een diepere vorm van meditatie die absoluut smaakt naar meer !

Maar de week was om veel meer dan alleen yoga een cadeau aan mezelf en mijn vriendinnen : de ontspanning op een fantastische plek met fantastisch uitzicht geeft inzicht .

De geweldige verzorging door jullie als echtpaar in Ying en Yang elkaar goed aan vullend . Jacques met beide benen op de grond , de perfecte gastheer voor aandacht , "toeristische tips" en een arm om je heen en dan ook nog poolboy en wat al niet meer ! mooi ! , mooi, mooi !

Wie weet kom ik nog wel eens aan , en anders zijn jullie in Nederland van harte welkom !


Anoniem