Filter reviews
Reviews

We love sharing our enthusiasm for our destinations and holidays with you. But let’s be honest: our opinions are bound to be favourable. Which is why we hugely value the reviews and tips our clients place on our website; there’s nothing better than a review by our guest who just returned home. We therefore strongly recommend reading the reviews. You’ll find reviews for hotels, spa holidays and coaches. Alternatively, find inspiration among the general overview of all our wellness holiday reviews.

All Reviews
February 26, 2019

Thailand, Absolute Sanctuary

Het was een zalig verblijf in Absolute Sanctuary. We werden zoals voorzien opgehaald in ons 1e hotel (zelfs een half uur voor tijd) en heel vriendelijk onthaald bij aankomst. Het personeel was heel vriendelijk en gedienstig. De planning was in het begin wat moeilijk maar ze waren heel gemakkelijk toen we vroegen om de 1e avond al iets te kunnen eten (was niet ingepland).  

Wat de accommodatie betreft, daar kan je echt weinig op aanmerken. De kamers zijn heel proper, worden dagelijks opgemaakt en gepoetst indien gevraagd. Het zwembad, het restaurant, gans het domein was spik en span.  

In het restaurant kregen we de wellness menukaart waar je telkens 2 gerechten van kan kiezen. De kaart is uitgebreid genoeg om er een week gevarieerd, lekker en gezond te eten. De smoothies aan het zwembad zijn heel vers en je hebt keuze uit zeker 20 verschillende soorten. Ze zijn beperkt tot 2 per dag.

We hadden gekozen voor het full yoga programma. Er was dagelijks yoga voorzien en 3x per week hot yoga. Gezien mijn vreet gevorderde heupartrose was het voor de leerkracht en uitdaging om de lessen voor mij haalbaar te maken maar dit is behoorlijk goed gelukt. De Pilates reformer les was heel intensief maar met een heel leuke leerkracht. Zelf ben ik een fietser en heb ik de fitness ruimte kunnen gebruiken om te fietsen. Deze was aangenaam "fris", er zijn handdoekjes en water voorzien en er speelt muziek.

De massages waren prima kwaliteit en persoonlijk aan te passen.

Er is dagelijks gratis vervoer naar het strand. Er is een tempeltoer en 2x per week een uitstap naar het fishermen's village. De tempeltoer is met 1u wel te kort om ervan te kunnen genieten. Dat was een beetje jammer...

Dus, zeker geslaagde vakantie en voor herhaling vatbaar!

Wesley B.

February 19, 2019

Netherlands, Fontana Resort Bad Nieuweschans, Saskia Hofstede

Het was weer een fijn weekend. De tweede les van Saskia en weer net zo'n prettige combinatie van ademhalingsoefeningen . asana's, andere soorten yoga en fijne ontspanningsoefenigen. Yoga die voor iedereen te doen is en toch voldoende uitdaging biedt. Bij aankomst wist de receptie niet de starttijd van de kennismaking en zei 16.00 uur, waardoor mijn planning anders liep, later bleek dat het toch 18.00 uur was. Hotel verder weer heerlijk en klantgericht.

Connie

February 19, 2019

Netherlands, Fontana Resort Bad Nieuweschans, Saskia Hofstede

Bedankt voor wederom een heel fijn yoga weekend. Vorig jaar is goed bevallen en ondanks dat de verwachtingen dan hoger komen te liggen voor een tweede keer, was deze keer ook weer heerlijk! Ik vind dat je een fijne manier van lesgeven hebt, een prettige stem. Fijn dat er verschillende yoga stijlen voorbij komen en ook is er aandacht voor ademhaling. Een verbeterpuntje is wellicht soms iets duidelijker aanwijzing geven bij de ademhaling. Als we een vloeiende beweging doen en dan de pose aanhouden, ben ik soms nog aan het wachten tot we weer teruggaan op de ademhaling, terwijl dan de bedoeling is om in de pose door te ademen. Maar slecht een klein puntje, verder voor 99%meer dan tevreden ! Hartelijke groeten en wellicht nogmaals tot ziens.

Ellen