Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Events
Casa La Suerte

Plus online

'Zorgen voor mensen, daar wordt ik gelukkig van'

Lilian (59) en Jacques Kranenburg (60) hadden een goed leven in Nederland, totdat hij een burn-out kreeg. Ze gooiden het roer om, begonnen een Bed & Breakfast in Zuid-Spanje en geven er yogalessen aan hun gasten.

Nouveau

Magisch Malta

Malta & Gozo zijn top-bestemmingen met betoverende natuur en cultuur. Harmke Kraak ontdekte dat je er ook nog geweldig kunt kuren...

Happy in Shape

Mijn Ayurveda kuur op Madeira

Anne van Zijl, marketingmanager van Happy in Shape en moeder van een zoontje van 1 plus drie bonuskinderen, is altijd druk maar vindt dat stiekem wel fijn. Stilzitten is niets voor haar dus deze kuur was een uitdaging. Ze vertrok naar het Galo Resort op Madeira voor haar allereerste Ayurvedabeleving ooit. Voornaamste doel van zo'n kuur? Gelukkig zijn! Genoeg reden om in het vliegtuig te stappen.

Knack Magazine

Vakantie als Therapie

Stoppen met roken, herstellen van een burn-out of eindelijk eens een nacht doorslapen, als je er geld en verlofdagen voor overhebt, doe je het gewoon in een paradijselijk resort. Zeven plekken waar 'persoonlijke behandeling' tot de standaardservice behoort. 

Libelle Magazine

Opladen & (een beetje) afvallen

Zo vlak voo rde zomer willen Libelle-collega's Marije, Marijke en Nienke best wat strakker in hun vel zitten. Maar eh... even lekker ontspannen zou ook erg fijn zijn. Waar doe je dat? Nou, in Groningen bijvoorbeeld. Of in de Algarve. Of in Oostenrijk.

Society World

Society World

Healing Holidays

Society Worlds Illonka Brands is een echte wellness junkie.

Ze ging naar Kempinski Hotel San Lawrenz Gozo Luxury Spa & Ayurveda op Malta en testte de signature treatments van een van s'werelds aller-allerbeste spa.

Feeling België

Feeling België

Afslanken op vakantie

Bijna badpakkentijd: gezonder eten, meer bewegen... Lukt stukken beter in een mooie omgeving met flink wat zonneschijn, en onder begeleiding van professionals. Of hoe je vakantie je lijf én je leven lichter maakt.

Libelle

Ga mee op Health Holiday!

Meer bewegen, minder eten en minder stress. Het lijkt zo simpel. Maar waar begin je? Met een vakantie natuurlijk die lichaam en geest een oppepper geeft. Dan kunnen we er bij thuiskomst weer helemaal tegenaan. Drie Libelle -redacteuren namen de proef op de som. 

Knokke

Vergoddelijking à la carte

Sinds enkele jaren geeft Puurenkuur een behoorlijk majestueuze invulling aan de stokoude zegswijze 'leven als God in Frankrijk'. Toch beperkt deze verwennerij zich niet alleen tot het land van de Mona Lisa want het aanbod van Puurenkuur strekt zich over geheel Europa, Azië, Afrika en Latijns-Amerika uit. Laat je uurwerk thuis en volg je dromen...

Meridian Travel

Wellness op z'n Indiaas

Een paar kilometer ten zuiden van pelgrimstad Gokarna in doelstaat Karnataka, ligt wellnessparadijs SwaSwara, waar de reiziger tot rust komt door middel van yoga, meditatie en ayurvedische behandelingen. verscholen in het groen en in harmonie met de omringende natuur, sluit dit oord je helemaal af van de buitenwereld. Met een beetje geluk vind je jezelf.

Vitaya

Katja in het Paradijs

Een fysieke en mentale detox in Thailand? Ik gruwel van woorden als ‘holistisch’, ‘zen’ en ‘spiritueel’, en loop al heel mijn leven weg van alles wat naar ‘soul-searching’ ruikt, dus was ik op z’n zachtst gezegd sceptisch. Maar hoe erg kon het zijn? Wist ik veel dat mijn verblijf van mij een ander mens zou maken!

Psychologie Magazine

Psychologie Magazine België

Burn-outtherapie in Thailand

Ontsnappen aan stress, piekergedachten en jezelf? Waar kan dat beter dan in een paradijselijke setting met wit zand, wuivende palmbomen en intensieve professionele begeleiding? Journaliste Sarina Wijnen ging bekomen van een burn-out in Kamalaya, een wellnessoord op het Thaise eiland Ko Samui.

Onkruid Intens Magazine

Onkruid Intens Magazine

Het andere Spanje...

Energieloos kom ik de winter uitgekropen. Het gure weer, de donkere dagen en de drukte op het werk hebben hun tol geeist. Ik moet er echt even tussenuit om weer op te laden en om mijn energie pijl te herstellen voordat de zomer voor de deur staat!

Vakantie JAN Shanti Som

Vakantie JAN

Adempauze

Een drukke baan, gezin(svakanties), vriendinnen: allemaal hartstikke dierbaar, maar hoe heerlijk zou het zijn om één keer per jaar op de uitknop te drukken?

Santé yoga retreat

Santé

De beste yoga retreats

Hoog tijd om even op te laden?

Probeer dan een laid back retraite vol yoga, meditatie, reinigingsrituelen en healthy yogi-food.

Nouveau

Nouveau

Van de Groente Juwelier

Prachtig om te zien, heerlijk om te eten en helemaal verantwoord

Vegan Delight - Sasia Roeda: "In Vegan Delight wil ik laten zien dat puur en plantaardig eten ook een gouden randje kan hebben."

Grazia - Eetdagboek

Grazia

Eetdagboek

Saskia Roeda begeleidt detoxreizen en haar boek Vegan Delight staat vol hluten- en lactosevrije recepten. Hoe gezond eet zij zelf?

Yoga Magazine France Puurenkuur Shanti Som Spain Marbella Weightloss Sport Healthy

Yoga Magazine France

Rencontre avec soi à Marbella

A new article in Yoga Magazine France!

Partie pour une retraite minceur en Andalousie, la rédactrice Janina a découvert qu'un tl programme n'est pas seulement axé autour des kilos et caloties.

Jan Living Wonen Eten Reizen

Jan Living

Do not disturb

Er zijn talloze plekken waar je een weekje zen kunt boeken - maar wat is nu echt de perfecte plek om je op te laden? De beste wellness ter wereld: op deze tien JAN-vrouwen varen wij blind. 

Society World Luxury Travel

Society World

Wellness Break Kamalaya Koh Samui

Je beste zelf zijn, dat wil iedereen. En eenmaal per jaar resetten, op wat voor manier dan ook, is een goed begin. Daarom stortte

Society World’s Illonka Brands zich afgelopen december vol overgave op een 7-daags Comprehensive Detox Programma om zo

lichaam & geest te reinigen.

Beau Monde In Shape

Beau Monde In Shape

Recharge your energy

Je hoeft heus niet ver weg om in de winter nog een paar shotjes zon en blauwe lucht te halen. Zuid-Spanje kan al genoeg zijn, zo ondervond Karen Kroonstuiver. Maar ze reisde niet alleen voor het mooie weer af naar het zuiden, ook onderging ze een uitgebreide detoxkuur om zichzelf even helemaal te resetten. ‘Ik wilde van slechte gewoontes af.’

JFK Magazine

Update travel

Hét adres om je goede voornemens voor 2016 kracht bij te zetten is SHA Wellness Clinic; een gerenommeerde medi-spa aan de kust in het

Spaanse Alicante. Onder begeleiding van de beste specialisten stel je op basis van je doelen je programma vast. Afvallen, stoppen met roken, detoxen, anti-stress of fitness, dat begint hier. Zelfs de macrobiotische keuken ga je geweldig vinden. Hup, al-les uit de kast.

Transavia

Yogareis

Sommige mensne komen bij op een strand, andere gaan detoxen, sapjes drinken en yoga doen. Online reisbureaus met veelzeggende namen als Puur & Kuur bieden yoga-, pilates-, kuur- en mediteerreizen aan naar fijne bestemmingen als Fuerteventura, Ibiza, Algarve en Domburg. Want tot jezelf komen kun je natuulijk ook dicht bij huis.

De Standaard magazine

Nieuw adres voor wellnessreizen

Puur en Kuur is een Nederlandse touroperator die wereldwijd wellness- en kuurreizen organiseert. Je kunt bij hen terecht voor thalasso in Bretagne, ayurveda in de Himalaya, macrobiotische detox aan de Costa Brava, medische spa in Slovenië, mindfulness in Thailand enzovoort. Nieuw is dat ze hun aanbod nu ook via Belgische reisagenten verdelen. De Belgische Puur en Kuur-brochure focust op een aantal hoofdthema's zoals yoga, detox, stoppen met roken en antistress.

Elle België

Een nieuwe versie van jezelf?

Het Paradijs bestaat, het heet Kamalaya. Kamalaya, op het idyllische eiland Koh Samui in Thailand, een 'kuuroord' noemen, is een understatement. Het moto van dit luxueuze blotevoetenresort luidt 'Feel life's potential' en hun holistische aanpak werkt echt. Verslag van een bijzondere week waarin we bevrijd werden van donekre gedachten, darmslakken en een nicotineverslaving. 

Beau Monde

Het Malta van Quinty

Zwemmen in kleine baaitjes, dwalen langs prachtige pleintjes en relaxen in verukkelijke spa's. Quinty Trustfull is fan van Malta en Gozo. Aan Beau Monde verklapt de presentatrice de beste, lekkerste en mooiste van deze twee naast elkaar gelegen eilanden. 

Kosmetiek

Beautykuren op hoog niveau

Spa's en Wellnesscentra in luxe wereldhotels gelden als dé nieuwe vakantiebestemming. Daarom trekken deze spa's echt alles uit de kast. Wat de klant ook maar wenst. Alles is op maat en op de persoonlijke wensen afgestemd. 

Artikel JAN Vakantie 2015

Vakantie JAN 2015

De retraite-reis

Terwijl kinderen uit volle borst de Frozen-hit 'Let it go' zingen, bevriezen moeders al bij het idee. Werk, gezin, huishouden, zonder hen? Onmogelijk! Toch besluit JAN's hoofdredacteur Esther de ultieme solovlucht te maken. Ze gaat op retraite, in Thailand. 

Travelers

Yin Yang - Burn Out Break

Mindfullness, wellness, balans, het zijn veel voorkomende termen tegenwoordig. Dat is ook niet zo heel vreemd. We leven in een drukke westerse maatschappij waarin we alles moeten en willen. 

Libelle

Uit en thuis met Yoga

Samen met Puurenkuur stelde Libelle een heerlijk midweekje zen worden samen. Om echt tot rust te komen.

Harper's Bazaar

La Grande Bellezza

Enige interesse voor spiritualiteit is wel een voorwaarde voor een verblijf in dit holistische vijfsterrenresort. Het gaat hier om ontplooiing, groei (figuurlijk dan), en iedereen wordt gelijk behandeld- als een popster welteverstaan. 

Vrouw telegraaf

We zijn er nog!

Borstkanker is gelukkig geen doodvonnis meer. Maar hoe pak je het leven weer op als je deze vreselijke ziekte overleeft? Ingeborg Biemans Posthumus bedacht het Borstkanjerweekend. Om overlevers te helpen hun leven weer op de rit te krijgen. 

Change Think Positive

Een zuiveringskuur volgens oude Indiase wijsheden

Ayurveda betekent letterlijk: 'de kennis van het leven'. Het is een zeer oude levenswijze uit India die ons helpt om onze geest en ons lichaam in balans te brengen. 

Libelle

Zen

Een gezonde geest in een gezond lichaam - de oude Romeinen wisten het al. Wie mediteert en aan yoga doet, piekert minder, voelt minder stress en verlaagt z'n bloeddruk. Breng lichaam en geest in balans in het luxe wellness resort Fontana Bad Nieuweschans.

Wellness Magazine

LEKKER IN JE VEL

De schoonheid van een geweldig paar opgemaakte ogen, het perfecte kapsel of een prachtig gestifte mond verbleekt wanneer het van binnen niet goed zit. Echte Beauty komt voort uit lekker in je vel zitten.

Gezond NU

Detoxvakantie in Turkije

Gezond, fit en energiek: dat is het motto van deze detoxvakantie aan de Egeïsche Zee in Turkije. Een detox in combinatie met allerlei meditatie- en ontspanningsoefeningen ondersteunt je retraite, zodat je daarna weer helemaal ontspannen en geïnspireerd naar huis gaat. 

Wellness Magazine

JUST DO IT!

Waarom is het toch dat er vaak iets ergs moet gebeuren voor we ons beseffen dat we de dingen die we graag willen, nú moeten doen en niet op de lange baan moeten schuiven?

Talkies Magazine

Ayurveda A WAY OF LIFE

Veel behandelmethodes en sparegimes welke we in onze westerse wereld kennen zijn gestoeld op kennis en kunde uit de Indiase Ayurveda wetenschap, ofwel;de wetenschap van het leven. Sabina Huf ging voor Talkies Magazine in drie verschillende Ayurveda hotels op onderzoek uit en liet zich meeslepen door deze Indiase filosofie; hoe gezond en gelukkig oud te worden.

Excellent Magazine

Zwitserse welness-break op topniveau

De perfecte combinatie voor liefhebbers van vijfsterrrendesign, genieters van wellness en wandelen, maar waar paradijs voor skiërs in het adembenemende landschap van de Zwitserse bergen van Arosa.

Quality time, Nouveau, Wellness, Vietnam, Fusion Maia Da Nang, Spa, All-inclusive Spa, Puurenkuur

Nouveau

Onbeperkt welness

Onbeperkt genieten van wellness en oosterse massages, dat kan in Fusion Maia Da Nang in Vietnam. Het eerste hotel dat all-inclusive wellness behandelingen aanbiedt.

Wellness, Puurenkuur, Spa, top 4, Wellness Magazine, Reizen, Travel, Hotel, Portugal, Duitsland, Slovenie, Turkije

Wellness Magazine Reizen Editie

Top 4 Europese wellnessbestemingen

Top 4 Europese wellnessbestemmingen

Sheraton Pinecliffs - Portugal

Gardens of Babylon - Turkije

Steigenberger hotel & spa Bad Pyrmont - Duitsland

Hotel Wellness park Thermana Lasko - Slovenie

Grazia

In de ban van Ayurveda

Oosterse gezondheidsleren bestonden al voordat de eerste paracetamol het daglicht zag.

Grazia’s chef beauty & health Manon reisde naar India en onderzocht ayurveda.

Spa, Wellness, Ananda, Manaltheeram, Poover Island, Holiday, Ayurveda, Puurenkuur

Beau Monde

Het geheim van Ayurveda

Jennifer Aniston, Madonna, Julia Roberts en vele andere celebrities vertrekken geregeld richting India om zich onder te dompelen in de Ayurvedische levensstijl en stralend als nooit tevoren terug te keren op de rode loper. Journalist Jeroen Mei ging op zoek naar hun geheim.

Management team, Spa, Kamalaya, Wellness center, Relax, Koh Samui, Thailand, Vakantie, Wellness

Management Team

Paradijs op Aarde

Ontgiften, ontstressen of gewoon ontspannen. Het kan allemaal in een van de mooiste spa's ter wereld. Op het thaise eiland Koh Samui is Kamalaya gevestigd. De natuur speelt een hoofdrol in de architectuur van het hotel, in het restaurant met de gezonde drankjes en gerechten maar ook bij de behandelingen.

Cover Elsevier december 2013

Elsevier

Weldadig in het reine komen

Steeds meer hardwerkenden kiezen voor een retraite in een luxueus wellness-resort. Een kuur van sapjes, raw food, yoga en massage doet wonderen. Over een jaar kom ik gewoon terug. Lees hier het verslag van Rene van Rijckevoorsel die naar Thailand reisde om het gezondheids aspect van dit land te ervaren.

SHA Wellness Clinic, Spanje, Albrir, Wellness, SPA, Detox, Ontspanning, Anti-stress

VOC zaken en lifestyleagazine

Een wonderbaarlijke wellness wereld onder de Spaanse zon

Bij aankomst op de luchthaven van Alicante wacht  een chique gestalte. Het naambordje in zijn hand verraadt  dat ik met hem mee mag gaan en even later zit ik in een deftige limousine. Het landschap glijdt aan ons voorbij. Rechts ligt Benidorm, maar gelukkig rijden we door. Bij aankomst in de kustplaats Albir schijnen de avondlichten al. SHA straalt in feeërieke kleuren. 

Kamalya, SPA, Wellness, Strand, Detox, Sapvasten, Sapkuur, Resort, Thailand

Wellness Magazine

Detoxen zin of onzin?

Detoxen is in. Of je nu een vakantie in een wellnesscenter boekt of thuis als doe-het-zelver aan de slag gaat, je lichaam zuiveren hoort er tegenwoordig helemaal bij. Maar waarom is het eigenlijk nodig? En doet detoxen echt wel zoveel voor je?

Royal Brayka Bay Reef Resort, SPA, Wellness, Strand, Zee, Zon, Vakantie, Fit en Slank, Sporten

Wellnesstraveling.nl

Prettig afvallen

Kilo's afvallen, een kleurtje opdoen, en lekker in een warm land de stress achter je laten, zodat je fit en gezond het vliegtuig naar huis kunt nemen. 

Cover Jan Magazine december 2013

JAN Magazine

Halina Reijn's persoonlijke verhaal

Halina Reijn krijgt een stevige reality check en dat man- en kindloze leven blijft ook vreten. Op naar een kom-tot-jezelf resort in Thailand. Maar bevestigt ze daarmee niet het beeld van de succesvolle vrouw op zoek naar verdieping?

Yoga Zeil Cruise Puurenkuur Turkije Bodrum Ontspannen Relaxen Zee Wind Zeilen Yogalessen Excursies

Vrouw Magazine

Zeewind en Zonnegroet

Lees het persoonlijke verslag van journaliste Lydia van der Weide in de speciale herfst editie van Vrouw Telegraaf. Een persoonlijk relaas over haar ervaring tijdens onze Yoga Relax Cruise.

Puurenkuur AM Magazine Kamalaya Koh Samui Resort Wellness Holistisch

AM Magazine

Holistisch Onthaasten

Voor de beauty addict zijn insideradresjes en -tips van levensbelang. AM spoort ze graag voor je op. Dit keer de Kamalaya-spa op Koh Samui. Een Thaise beautytempel, waar ook je emotionele en spirituele problemen worden aangepakt. Zelfs als je niet wist dat je die had.

Yogaweekend Fontana Bad Nieuweschans Puurenkuur Yoga les Saskia Hofstede

Sportkrant Scheemda

Puurenkuur Yoga Ontspanning

Sinds het voorjaar van 2013 kan men (Saskia Hofstede) ook op andere plaatsen dan in de sportschool tegenkomen. Zo zijn een aantal mensen mij al tegengekomen bij Fontana in Bad Nieuweschans waar ik in het weekend een yogaweekend verzorg met 4 lessen.

Talkies Magazine Kamalaya Thailand

Talkies Magazine

Beautiful Thailand

Als er een plek is waar men weet wat goed is voor de mens, dan is het wellness sanctuary kamalaya. Superfoods, uitgebreide beautyprogramma’s en de nodige kennis van zaken om ook de psyche weer op het rechte pad te krijgen. Het is er. Talkies ging op onderzoek.

Conde Naste Traveller

Somewhere for the weekend

Hard-hitting but not scary, Portugal's newest and most talked-about, serious destination spa trumps other retreats by being both nurturing and ground-breaking, says Conde Nast Traveller's journalist E Jane Dickson.

Telegraaf

Een yogavakantie

Een keer per week een yogales is lekker, maar een paar dagen achter elkaar of een week lang elke dag betekent pas echt ontspannen. U hoeft er niet voor het land uit, maar het mag natuurlijk wel.

Nederlandse Golf Krant

Wellness & Golf

Net zoals de auto jaarlijks van boven tot onder wordt nagekeken, is het geen gek idee jezelf ook eens aan zo’n grondige onderhoudsbeurt te onderwerpen. En wanneer kan dat beter dat tijdens een wellness vakantie? En stel nou dat jij behoefte hebt aan wellness, terwijl je partner liever wil golfen?

Trav Magazine

Puurenkuur wil brug slaan reisagent

Oprichter Marleen van Griensven geeft interview in hét vakblad van de reisbranche Trav Magazine.

 

 

Vogue

Reizen

Specialist in wellness- en detoxreizen, vluchten en transfer, vaak voordeliger dan wanneer je zelf alles los en direct boekt. Eigenaard Marleen bezoekt iedere nieuwe bestemming zelf, alvorens 'm in haar assortiment van intussen 45 reizen op te nemen. Sha Wellness in Spanje, Kamalaya in thailand en Ayurveda bij Somatheeram in India - een favoriete bestemming van Anne Dello Russo.

Kosmetiek

Detoxen in stijl

Ultieme perfectie. hiermee is neits teveel gezegd, want de SHA Wellness Clinic is al met twaalf onderscheidingen en awards bekroond, en dat terwijl het uberluxe resort, gelegen op een klif in Albir, Spanje, pas vier jaar bestaat. Beautyjournalist Sabina Huf werd persoonlijk door Vice President, Alejandro Bataller, uitgenodigd om het full discovery programma te ervaren, inclusief een op maat samengesteld macrobiotisch dieet. Ze ging vier dagen in wellness rehab en hield voor kosmetiek een dagboek bij.

 

Golfers Magazine

Wellness & Golf

Net zoals de auto jaarlijks van boven tot onder wordt nagekeken, is het geen gek idee jezelf ook eens aan zo’n grondige onderhoudsbeurt te onderwerpen. En wanneer kan dat beter dat tijdens een wellness vakantie? En stel nou dat jij behoefte hebt aan wellness, terwijl je partner liever wil golfen?

Vrouw (Telegraaf)

Een opgeruimde geest

Even weg uit alle drukte en heerlijk tot onszelf komen. Daar hoopten we op toen we  lazen over Nannet van der Ham (50) en haar bijzondere retreats. Een lichter hoofd, een lichter leven is haar adagium. Hierbij zijn we ook drie dagen weg uit het alledaagse bestaan. En dat is helemaal net wat we nodig hebben…

 

Zin Magazine

Luxe ontspannen

Zodra u de bossen van Lattrop (Overijssel) binnenrijdt, glijdt de stress van u af. En bent u helemaal klaar voor dit yoga weekend op Landgoed de Holtweijde. Een knapperend haardvuur, comfort alom, eten bereid door een geweldige chef-kok en de persoonlijke aandacht van het personeel...

Santé

Vijfsterren Detox

Als journalist Carien merkt dat ze zich futloos voelt en dat haar broeken te strak zitten, besluit ze zichzelf eens écht te verwennen.

Niet met een gewone vakantie, maar met een weekje superluxe detoxen in Portugal. "Ik ben weer vriendjes met mijn lichaam".

 

Puur op reis

Koninklijk kuren SHA

Spanje is zonneklaar een van Europa’s zorgenkindjes, al merk je daar als bezoeker soms helemaal niets van. Neem nu ons verblijf van 48 uur in SHA Wellness Clinic, het mondaine kuurcentrum bij Benidorm. Het luxe resort komt inmiddels bijna muren tekort om alle internationale onderscheidingen een plekje te geven.

De volkskrant

Mindfulnessreizen

Reisbureau Puur en Kuur combineert mindfulness met een schildercursus, ayurvedisch koken of stoppen met roken.

Bijvoorbeeld in de SHA Wellness Clinic in Alicante (Spanje). Reisdata het hele jaar door. puurenkuur.nl

Elegance

De mooiste spa's ter wereld

Van Milaan tot Saint Tropez en van Bali tot Koh Samui. dit zijn de tien beste spa's ter wereld. Voor een jonger, mooier en slanker 2013.

Wellness Magazine

Wellness Magazine

Column Marleen Wellness Magazine januari

Oprichter Marleen van Griensven schrijft in elke editie van het Wellness Magazine (voorheen Spa Online) haar kijk op wellness anno nu. Lees hier haar column van de januari editie over Spiritualiteit.

Grazia

Droomplek

Mediteren op een berg, genieten van tropische sapjes en filosoferen over het leven. Karlijn Visser deed het bij Kamalaya Spa op het Thaise eiland Koh Samui.

GDL het magazine van Goedele

Start to live

Je zit niet lekker in je vel en je hoofd loopt over. Dat ken je ongetwijfeld wel. Maar het leven gaat door, dus je sleept jezelf verder. Hoe overhaal je jezelf in godsnaam om eindelijk eens de pijnpunten in je leven aan te pakken? Wel: wat denk je van cold turkey? En klinkt een weekje Portugal verleidelijk genoeg?

LXRY Magazine

Kuren in Luxe

Als u niet warm meer wordt van een wellnessresort op de Veluwe en de menukaart van elke sterrenspa ter wereld uit uw hoofd kent, ga dan naar SHA: de beste medische spa van Spanje, waar de koningin van Qatar ooit een extra suite boekte om haar 42 Louis Vuitton-koffers te stallen. LXRY nam iets minder bagage mee richting Costa Blanca...

Hollands Glorie

Weg in Nederland

Zen aan zee. Drie dagen weg van huis, het verstand op nul en het lichaam in de relaxmodus.

De Telegraaf

Zo kom je december wel door

Wat bizar toch dat we ons elk jaar weer willens en wetens in december volstoppen. Niet alleen met allerlei vulsel waarvan ons lijf uit elkaar barst, maar ook met verplichtingen, lijsten en afspraken waar ons hoofd van uit elkaar knalt.

Total Wellness

Gezondheid

Gelegen in één van de mooiste natuurgebieden in de Algarve, het Monchique gebergte, ligt dit betrekkelijk nieuwe resort. Het kent adembenemende vergezichten. In de buurt liggen de Thermale bronnen van Monchique.

Libelle

Libelle

Glaasje gezond

De lekkerste sapjes & smoothies. 

Het fijne van een smootie is dat je het in één keer een flinke porte frui en groente binnen krijgt. De superfoods erin geven xtra energie. De smaeklijkste recepten uit het nieuwe boek van Saskia Roeda: Vegan Delight. 

Burn-out therapie in Thailand

Psychologie BE

Burn-out therapie in Thailand

Ontsnappen aan stress, piekergedachten en jezelf? Waar kan dat beter dan in een paradijselijke setting met wit zand, wuivende palmbomen en intensieve professionele begeleiding? Journaliste Sarina Wijnen ging bekomen van een burn-out in Kamalaya, een wellnessoord op het Thaise eiland Ko Samui.

Onkruid Magazine

Vriendschap sluiten

Gewichtsconsulente, lifestylecoach en Pilates-instructeur Nannet van Ham zegt in het succesvolle Spiritueel afvallen (5e druk), dat het niet gaat om calorieen tellen maar om ballast loslaten. Rust in je hoofd brengt rust in je stofwisseling en leidt tot een lichter lijf

Vanity Fair

Longevity Wellness Resort

In a magical location, high above the Atlantic Ocean and positioned in a national park, the feelgood factor is palpable in the surrounds of Longevity Wellness Resort.

Gooisch

Zeven dagen super luxe anti-aging

Bij anti-aging denk je al snel aan cosmetische behandelingen en crèmes tegen rimpels. Dat een anti-aging week heel veel meer inhoudt, ontdekte coördinator lifestyle Margreet Hagdorn tijdens een verblijf in SHA Wellness Clinic in Spanje.

Primero

Weekje puur ontstressen

Puur en kuur organiseert antistress reizen naar wellness resorts in Nederland en buitenland waar je in 5-7 dagen fYsiek wordt vertroeteld (inclusief voedingsadvies) en bovendien ter Plaatse persoonlijke coaching krijgt om van je stress af te komen.

Financial Times

How to spend it..

Sometimes i need a holiday to recover from a holiday. With summer’s St tropez hedonism and ibizan late nights packed away with my bikinis, i am back in London and suffering from something of a crise de foie. I should be relaxed, but instead i am over-tired. it’s time to check in for a holistic reboot before everyone around me checks out of my life.

Wellness Magazine

Opknapreis, kom tot rust

Elke dag krijgen we een soortgelijke vraag. Alleen reizen is ook spannend, maar we kunnen de meeste mensen geruststellen: bij ons reist 69% van alle klanten alleen. Het is ook een uitgelezen moment om het alleen te doen: je krijg een opknapbeurt. Van binnen en van buiten.

V&V Wonen

Maak voordelig kennis met yoga

Puurenkuur, de grootste kuur-en wellness reisorganisatie, organiseert driedaags yogaweekenden in Grand Hotel Opduin aan het mooie strand van Texel.

Excellent Business

Paradijs op aarde

Waar manlief een week naar Portugal trok om tot rust te komen, lag mijn bestemming ietsjes verder weg van ons Nederlandse stulpje. Via Bangkok streek ik uiteindelijk neer op het Thaise eilandje Kho Samui.

LXRY Magazine

Column Marleen Luxury Magazine

Oprichter Marleen van Griensven schrijft in elke editie van het Luxury Magazine (voorheen het Miljonaire's Magazine) haar kijk op wellness anno nu. Lees hier de laatste noviteiten, nieuwe behandelingen en andere interessante zaken over wellness in binnen- en buitenland.

Volkskrant

Met af en toe een zonnegroet

Zaterdageditie Volkskrant: Yogajuf Stefine staat met haar rug naar de zee. Haar stem klinkt alsof ze een gedicht voorleest, een tikje gedragen, zalvend bijna. Ze draagt een hemdje met een in nevelen gehulde boeddha erop, het grijze haar is kortgeknipt, om haar hals hangt een transparante steen. Ze zingzegt, terwijl ze haar ogen over de groep laat dwalen: ‘Adem in… Adem uit…

LXRY Magazine

Column Marleen Luxury Magazine

Oprichter Marleen van Griensven schrijft in elke editie van het Luxury Magazine (voorheen het Miljonaire's Magazine) haar kijk op wellness anno nu. Lees hier de laatste noviteiten, nieuwe behandelingen en andere interessante zaken over wellness in binnen- en buitenland.

LXRY Magazine

Column Marleen Luxury Magazine

Oprichter Marleen van Griensven schrijft in elke editie van het Luxury Magazine (voorheen het Miljonaire's Magazine) haar kijk op wellness anno nu. Lees hier de laatste noviteiten, nieuwe behandelingen en andere interessante zaken over wellness in binnen- en buitenland.

de Gooi & Eemlander

Borstkanjerweekend

Bijna iedereen kent wel iemand die het heeft of heeft gehad: borstkanker. Biemans bedacht verwenweekenden, speciaal voor deze vrouwen. Een weekend er tussenuit na die zware herstelperiode en wat tijd voor henzelf. Juist deze kanjers willen we in hun kracht terugbrengen.

In the mood voor wellness

Lichter hoofd, lichter lijf

Je zit niet lekker in je vel. Je voelt je niet prettig in je relatie, of in je werk, misschien vind je jezelf te dik. En het suddert maar door, die onvrede. Hoe krijg je jezelf zover dat je die 'pijnpunten' in je leven onder handen neemt? Wat je wilt is een 'Lichter Leven', en Nannet van der Ham weet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Happinez

Spiritueel afvallen

De laatste tijd verschijnt het ene na het andere boek over 'Spiritueel afvallen'. Het klinkt mooi, maar hoe dat je dit? Hoe voeden we ons lichaam en onze ziel zo dat we lichter worden? Vijf inzichten die je helpen om gezond en energiek te leven! Naar aanleiding van de Puurenkuur Lichter Leven retreats met huiscoach Nannet van der Ham.

Het Parool

Detox de luxe in Thailand

Het lekkerste bij KamalayaWellness Sanctuary and Holistic Spa Resort op het Thaise Koh Samui is de pathaganjaly-massage. In één streek gaat de masseur, hangend aan een touw, met zijn voet van mijn teen naar het topje vanmijn vingers. Daar knap je van op! Journaliste Nathalie van der Ploeg was in Kamalaya en schreef haar verslag.

Living in style

Thalasso: weldadige therapie

Zilte lucht op de tong met het zachte geluid van de zee op de achtergrond. Thalasso een weldadige therapie! Tunesië: zeewater en therapie? Niks voor mij, zo dacht ik. Naar Tunesië in deze onrustige tijd? Beter van niet, leek me zo. Ik had al veel gelezen over Thalasso, de kracht en de heilzame werking van de zee.

Nuon

Groene vakantie naar 't Oosten

Niets fijner in de koude wintermaanden dan u alvast te oriënteren op een mooie zonnige reis, naar Thailand bijvoorbeeld. Natuurlijk milieubewust en ecologisch verantwoord. Wat heeft Azië, en met name Thailand, te bieden als u een ecologische en duurzame rondreis wilt maken? U kunt logeren in ecohotels en er zijn tal van lokale ondernemingen met oog voor behoud van natuur.

Brielle leeft

Te kust en te kuur

Wellness- en kuurreizen kunnen worden onderverdeeld in verschillende type reizen, iedere reis met haar eigen doel. Wenst u te genieten van de weldaad, wilt u uzelf opnieuw ontdekken, opladen na een zwaar jaar, tot bezinning te komen of gewoon lief zijn voor uw lichaam en geest? Graag laten wij uw kennis maken met de verschillende vormen.

Santé

De fijnste privéspa's

Kuren met de buren kan gezellig zijn, maar er gaat niets boven échte privacy in de spa. Alleen of met intiem gezelschap geef je je over aan een absolute rust of een heerlijke behandeling. Freelance journalist Harmke Kraak noemt de meest bijzondere spa's.

Libelle

Welnessweek in Portugal

Een spavakantie heeft eigenlijk maar één doel: de batterij opladen. En dat lukt prima in een hotel met zwembaden, jacuzzi's en sauna's. Doe 's ochtends mee aan de yogales en ga 's middags voor de hotstone-massage. Puur&Kuur stelde een mooie relaxreis samen, speciaal voor Libelle. Inclusief maaltijden en behandelingen!

Metro

Dagboek van een detoxer

Aan je fit voelen gaat soms een flinke beproeving vooraf. Een week detoxen bijvoorbeeld. Metro vloog naar het Absolute Sanctuaryresort op het Thaise eiland Koh Samui en probeerde het uit...

Metro

Kuren bij de Oosterburen

“Erg bruisend is Travemünde niet nee. Het is hier overwegend grijs”, zo vertelt de vriendelijke taxichauffeur Gerhard doelend op de inwoners van het slaperige kuststadje. Toch hebben we een belangrijke trekpleister. Achter de muren van dat kuurgebouw gaat namelijk één van de grootste wellnesscentra van Duitsland schuil: Grand Spa Resort A-Rosa.”

De Standaard Magazine

Reizen voor Lichaam en Ziel

Onze journalisten Stijn de Wolf en Kim de Craene hadden niets met sporten, hielden yoga nooit langer dan twee beurten vol en het enige paard waarop ze ooit zaten, was een houten kermispaard. Niemand beter geschikt dus voor een Spaanse bootcamp, een ayurveda-vakantie in India en een paardencoaching in Nederland.

Green2

Zensationeel Kamalaya

Sanne heeft veel gezien van de wereld, maar Kamalaya, een holistische detoxspa in Thailand, overtreft alles. Dit is het paradijs op aarde! Echt. Voor het eerst vind ik het heerlijk om alleen te zijn.

Cosmopolitan

Vrouw van de wereld

Alleen reizen:de mensen die het doen, zijn vaak laaiend enthousiast. Maar het is ook eng. Als Cosmo's Karlijn na het uitgaan een huilbui krijgt, weet ze echter dat het tijd is om zich in haar eentje te bezinnen op een Thais eiland. "Soms moet je even afstand van iets nemen om het weer te gaan waarderen".

Kek Mama

Lichter denken (deel 1)

Je kinderen goed opvoeden, je seksleven leuk ophouden, fijn werk zoeken, de schoolactiviteiten én je sociale netwerk op peil houden.. En dan hebben we het niet over de piekermomenten en stress die dat opleverd. Maar moeten we dat wel? Een 7-stappenplan naar een lichter leven!

Kek Mama Juni 2011

Lichter leven (deel 2)

Je kinderen goed opvoeden, je seksleven leuk ophouden, fijn werk zoeken, de schoolactiviteiten én je sociale netwerk op peil houden.. En dan hebben we het niet over de piekermomenten en stress die dat opleverd. Maar moeten we dat wel? Een 7-stappenplan naar een lichter leven!

Grazia

Spiritueel afvallen

Ons lichaam is een ingenieus wonder van de natuur en gedijt alleen op voeding en koestering die daarbij hoort. Dus bewegen zoals de natuur het heeft bedoeld: lopen en zwemmen. Voeden zoals de natuur het heeft bedoeld: alles wat uit de grond komt, van een boom, van een vogel, vis of dier komt en je nog herkent als natuurlijke voeding.

Metro

Lichter Leven coach Nannet

Een mooie bikini op het oog, maar nog niet het flitsende lijf dat er bij past? Geen paniek er is nog tijd om een paar kilootjes kwijt te raken. De meest trendy manier om dat dit voorjaar voor elkaar te krijgen? Spiritueel afvallen. Metro vroeg gewichtscoach Nannet van der Ham naar de ins en outs.

Glamsterdam

Duurzaamheid voor de Ziel

We zijn druk, hebben geen tijd en drinken het liefst een ‘snelle’ kop koffie om zo snel mogelijk weer door te sjeesen. Af en toe uit deze flow stappen is heilzaam. Glamsterdam dook onder in de wondere wereld van de Thaise wellness.

Heeren & Hilleweare

Even naar de hemel en terug

In deze wereld waar mensen alles hebben, heeft men ook.. stress, vermoeidheid en intoxicaties. Hierop is een zeer exclusief antwoord geformuleerd: de SHA Wellness Clinic in Alicante. De absolute autoriteit in lichamelijke herbronning.

Kosmetiek

Lezersaanbieding

Special voor de lezers van Kosmetiek een aanbieding van Puurenkuur voor de Zen- en Wellnessreis naar Slovenië.
Cover Excellent Leven&Wonen

Excellent Leven & Wonen

Oost, West...SHA best

We werken harder en langer dan ooit tevoren. We hebben het alsmaar drukker en drukker. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een welverdiende Wellness Break. Maar waar moet je heen? Excellent Leven&Wonen gaat alleen nog voor het allerbeste. En dat is SHA, onder de spaanse zon. Een paradijs waar oost en west elkaar ontmoeten.

Menzis

2e persoon gratis: yogaweekend

Met zijn tweeën kennismaken met yoga voor de prijs van één? Ga naar Domburg voor een ontspannen yogaweekend aan zee.

De Pers

De opkomst van Tibetaanse yoga

Ook zo moe van al het moeten? Ga uit je hoofd met Tibetaanse yoga!

Excellent Business

SHA vergeet het maar!

We worden geleefd. dag in, dag uit. Onze weinige vrije tijd benutten we volledig met sociale verplichtingen, sporten of anderszins. Maar zeg eens eerlijk: hoelang is het geleden dat u - heerlijk onderuitgezakt - een goed boek las? en echt de tijd nam om uzelf te laten verwennen en tot rust te komen? Gelukkig is er SHA.

Nederland 2

Energiek door ayurveda en yoga

Een Puurenkuur groep is gefilmd tijdens een Ayurvedareis in Kerala, India. Zie hier in twee delen het verslag

Part 1: Energiek door ayurveda
Part 2: Energiek door yoga

Der Spiegel

Reif für die Insel

Um sich selbst zu finden, reisen stressgeplagte Geschäftsleute bis ans Ende der Welt. In Thailand etwa bietet ein Luxushotel, Kamalaya alle möglichen fernöstlichen Heilmethoden zur Stresstherapie an. Nur das Handy passt nicht ins Konzept.
Esta cover

Esta

Anti-Burnout reizen

Ja ze bestaan echt.. Puur en Kuur, specialist in wellnessreizen, organiseert ze: speciale anti-burnout reizen naar Nederland, Duitsland, Italie en Thailand. Even tijd voor jezelf en van een afstand naar je leven kijken. www.puurenkuur.nl (020) 573 0350

ZIN Magazine

De wereld van de wellness

Inspiratie nodig voor een wellnessreis? Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Kuur- en wellnessreizenspecialist Puurenkuur heeft haar reizen overzichtelijk gerangschikt!

Margriet Lijf & Leven

yogavakantie in Nederland

Margriet Lijf & Leven ontdekte onze 3-daagse yogaweekend op Landgoed Kortenbos!

Nieuwe Revu

Wellness en mannen

Nieuwe Revu gaat wekelijks de straat op met als doel: trends checken! Deze week: verzorging van het lichaam (en de geest) is voor beiden seksen geen taboe meer. Daarom nemen steeds meer mannen plaats in de beauty stoel.
Voorkant Jackie magazine

Jackie

Detox-mania

Detox is hét buzz-woord van de 21-ste eeuw. Liv Tyler en Scarlett Johansson doen het, maar ook het leeuwendeel van de gewone sterverlingen is er gek op. Prima, maar wat doet het nou eigenlijk? Oprichter en directeur Marleen van Griensven van Puurenkuur wordt geinterviewd.
Voorkant Yoga magazine juni 2010

Yoga magazine

Actie met Puurenkuur

Heeft u onze Puurenkuur yoga flyer gezien in het laatste Yogamagazine? De flyer bevatte een greep uit ons aanbod van yogareizen in binnen- en buitenland. Daarnaast geven wij één van onze yogareizen voor twee personen weg, inclusief maaltijden, yogaworkshops en massages. De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt op onze website (10 juli 2010)

Nieuwsblad Belgie

Marie Vinck in het Paradijs

Marie Vinck, een van Belgie's bekendste actrice's beschreef in dagboekvorm haar bijzondere vakantie samen met haar moeder Hilde van Mieghem in Kamalaya in Koh Samui, Thailand. Lees haar uitgebreide verslag dat uitgebracht is in de Weekend editie in Nieuwsblad Gentenaar.
Voorkant Venuez Magazine juli 2010

Venuez Magazine

De impact van Wellness

Wellness krijgt een steeds belangrijker rol in de Hospitality industrie. Restaurants die koken met eerlijke, biologische producten winnen aan terrein, steeds meer bars werken met verse sappen en hotels investeren in Spa's. Venuez Magazine bracht een bezoek aan Kamalaya op Koh Samui (Thailand), het ultieme voorbeeld van een wellness beleving.

Onkruid Magazine

Dagboek van een Ayurveda gast

Journalist Hans Veltmeijer en Ayurvedisch Therapeut Claudia Meirelles ondergingen de Panchakarma kuur in hotel Elbresidenz in Bad Schandau. "Het is wonderlijk dat ze gelijk mijn zwakke plekken wist. Ze lijkt helderziend!" Lees het acht pagina tellende verslag dat gepubliceerd is in Onkruid Magazine mei/juni 2010

BEM!Magazine

Nieuw! Gezondheids Magazine

Het nieuwste BEM!Magazine is een eigentijds tijdschrift dat gezondheid in de breedste zin van het woord tot haar onderwerp maakt. Maak kans op een luxe wellness reis twv 5000,- euro aangeboden door BEM!Magazine en De specialist in wellness reizen Puurenkuur. Kijk op www.bemmagazine.nl voor de actievoorwaarden.
psychologie magazine

Psychologie Magazine

Burn out programma

Voor de hoofdprijs voor een schrijfwedstrijd in Psychologie Magazine is onze zeer succesvolle en unieke Burn out reis in Thailand verkozen.
onkruid magazine kuren

Onkruid Magazine

Kuren vooral door de Crisis

De reisbranche kampt met omzetdalingen in deze tijden van economische crisis. Maar de aanbieders van wellness- en kuurreizen ontspringen de dans. Onkruid sprak met Puurenkuur: "Gezondheid is en blijft belangrijk, helemaal in de crisis".
Wellness op Malta in Het Financieel Dagblad

Het Financieel Dagblad

Wellness op Malta

Geen plek op de wereld meer zonder een wellness of Spa. Het wellness segment in de reisbranche groeit maar door. Het Financieel Dagblad ontdekt de wellness verwen break op Malta.
Cover Beaumonde

Beau Monde

Lieke van Lexmond in Kamalaya

Lieke van Lexmond vertrok naar Koh Samui voor een kuurreis naar Kamalaya. Na twee turbulente jaren, waarin haar carriere een vlucht nam en ze op persoonlijk gebied veel te verwerken kreeg, was er nu even rust voor haar. Lieke: 'Ik ben weer helemaal in balans'.

Reisrevue

Ontstress reis Spanje

Paulien schreef haar ervaring over onze achtdaagse Ontstress reis naar Spanje.
Cover Het Laatste Nieuws

Het laatste Nieuws

Dagboek van een detoxer

Journaliste Annick De Wit zit een week in het paradijs zonder eten. In het holistisch detox-resort Kamalaya op Koh Samui, een turkooise eiland van Thailand. Het is wat veel opgefokte hardwerkers tegenwoordig doen. In alle luxe gaan ontgiften, na een jaar lang te veel, te vet, te jachtig en te dol. Ze zet zich schrap voor de onvermijdelijke darmspoelingen.

Grazia

Grazia bekijkt de reistrends

Holiday Hotspots: Grazia bekijkt de huidige reis trends waaronder het groeiende segment wellness reizen
Cover Red Magazine

Red Magazine

Verslag van een detox kuur

Journaliste Magreet Hagdorn (inderdaad, ze schreef ook het artikel in Vrouw Magazine van de Telegraaf), ging terug naar Kamalaya om nog eens de positieve effecten van een detox kuur te belichten. Ze schreef er deze keer een uitgebreid dagboek relaas over in Red Magazine. Lees haar persoonlijke verslag.

Italie Magazine

Ayurveda sapvastenkuur

Het Italie Magazine ging op reis en deed verslag van onze speciale Ayurvedische sapvasten weken in Sabina, op het prachtige landgoed Selci.
Cover Mind

Mind Magazine

Ontstress reis Spanje

Mind Magazine ontdekte de achtdaagse Ontstress reis naar Spanje en schreef er een stukje over. Fitwalken in de frisse lucht, stretchen als de zon op komt en Pilates lessen bij het zwembad. Elke avond een workshop op het terras met onderwerpen als Mindfulness, Reiki en puin ruimen.
Cover Kosmetiek

Kosmetiek

Beauty en Wellness trends

Het fenomeen ' Wellness reizen' steekt steeds vaker de kop op. Was vroeger de cruise de ultieme verwen-vakantie, sinds kort is de wellness reis een must. Niet alleen om tot rust te komen, maar ook om bewust met lichaam en geest om te gaan. Kosmetiek doet een inventarisatie van het huidige aanbod.

Telegraaf

Dagboek van een detoxer

Journaliste Margreet Hagdorn reisde af naar ons luxe kuuroord op Koh Samui in Thailand. en schreef er een uitgebreid dagboek verslag van. Laat u meevoeren in de wereld van ontgiften in een luxe resort op een tropische bestemming in Thailand.
Cover Red Magazine

Red Magazine

Ayurveda in Gozo

Eindredacteur Elisabeth vertrok naar Gozo om een Ayurveda behandeling in het mooie Kempinski hotel te ondergaan. Ze kwam als herboren terug. Lees haar verhaal.

VIVA

Relax boekje Puurenkuur

Met trots presenteren wij u de speciaal door Puurenkuur geselecteerde relaxtips in de beauty editie van het tijdschrift VIVA. De arrangementen zijn zeer aantrekkelijk door de bijzondere behandelingen, de lange geldigheidsduur en de extra scherpe prijs. Er zit ongetwijfeld een arrangement bij dat precies bij u past! Voor meer informatie klikt u op de reis van uw wens.

Happinez

Sapvastenkuren

Steeds meer mensen zweren bij een regelmatige vastenkuur. Leven een paar dagen op water, wat sap of een soepje, al dan niet gecombineerd met massages om in het lichaam opgehoopte afvalstoffen - en als het kan wat overbodige kilo's - kwijt te raken. Martijn reisde af naar het Thaise eiland Koh Samui om het detox programma in Kamalaya te ondergaan.

VIVA

Floortje Dessing op reis

Floortje Dessing schreef in VIVA 40 een stukje over Puurenkuur, waarin ze haar enthousiasme over Ayurveda beschreef. Stelt u zich eens voor: tijdens een Ayurveda kuur in Sri Lanka ontvangt u zo'n 5 a 6 behandelingen per dag, varierend van hoofd- lichaam- en synchroon massages, kruiden- en stoombaden.

Top Sante

Nazomeren op Malta

Haar favoriete eiland was altijd Ibiza. Tót Top Santé’s Kim Veldema afreisde naar Malta. Het bleek een geweldige plek voor een verwenvakantie vol zon, zee, cultuur én wellness. “Ik ben verliefd!”

Marie Claire

Marie Claire

Met Puur & Kuur kan je relaxen van Luxemburg tot Zuid-Afrika. Met deze eerste online wellness - reisorganisatie van Nederland kun je al een weekendje tot rust komen vanaf 75 euro per persoon.

Esta

Esta

De Wellness reis is in opkomst en de tijd dat een wellness kuurtje onbetaalbaar is, is voorbij. En behalve in Europa, kan je tegenwoordig voor een ontslakkingskuur ook terecht op Bali, de Malediven of in Thailand.

Felderhof Magazine

Felderhof Magazine

Marleen van Griensven, oprichter Puurenkuur, werd geinterviewd door Rik Felderhof.

Groningen Gezond

Groningen Gezond

Boek met korting een wellness reis van Puurenkuur

Living

Living

Met inmiddels vier medewerkers in dienst is Puurenkuur een snelgroeiende specialist in wellness reizen. Het aanbod bestaat uit detox en wellness programma's in onder meer Thailand, Sri Lanka en Malta.
Puurenkuur in het RTL4 Journaal

RTL4

RTL 4 nieuws

Op dinsdag 9 januari 2007 tijdens het half acht journaal, bracht RTL 4 de huidige trend van wellness reizen in binnen- en buitenland onder de aandacht.

Jetsetters

Jetsetters

Puurenkuur is specialist in 'oplaadvakanties': betaalbare wellness reizen waar gezondheid, wellbeing, genieten en ontspanning centraal staan. "Steeds vaker willen mensen een vakantiebestemming die iets met ze dóet, een wellness bestemming dus."

Spits

Spits

Enkele sauna- en beautycomplexen in Nederland hebben met een wellness reisorganisatie het initiatief genomen om een nationale week van de wellness te organiseren. Deze wordt gehouden van 1 tot en met 8 oktober 2006 en is bedoeld om meer inhoud te geven aan het begrip wellness. Het idee komt van Puurenkuur en de Thermen en Beauty group.

Avantgarde

Avantgarde

Puurenkuur verkoopt wellness reizen die gangbaar en betaalbaar zijn voor een breed publiek. Wellness is een trend die in volle gang is. Marleen: "het ondernemerschap is een leerproces dat me veel energie geeft."

Story

Story

Marleen van Griensven vond dat er op het gebied van ontspannen bar weinig te vinden was in Nederland. "betaalbaarheid en wellness gaan niet snel samen. Daar wilde ik verandering in aanbrengen." Hulde aan deze vrouw, die een online reisbureau in pure ontspanning is begonnen.

Achmea Health

Achmea Health

Als startende ondernemer van een reisorganisatie op het gebied van wellness reizen, wilde van Griensven wel bllijven sporten, maar zonder daarvoor veel geld te besteden. Een zogenaamde healthclub oprichten leek haar wel wat: hardlopen met vrienden en een professionele instructeur.

Wellness Magazine

Wellness Magazine

Op 27 september was de lancering van de wellness reisorganisatie Puurenkuur.nl. De organisatie voegt een geheel nieuw concept toe aan de wellness markt. Waar wellness reizen tot op heden vaak alleen bereikbaar waren voor het hogere segment, laat Puurenkuur zien dat deze reizen niet altijd duur hoeven zijn.
Vilalara Longevity Medical Spa in Portugal

Feeling België

Droom SPA's getest door de redactie

Er even tussenuit en mooier en relaxter terugkomen, kan het idealer? Zo’n escape naar een goedgelegen spahotel doet dubbel deugd.

Bekijk hier het artikel over Vilalara Longevity Medical Spa in Portugal

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal