Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Events

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

José D. | 22 mei 2017

Heerlijk weekend gehad met een leuke groep dames, Dit was de 2 e keer dat ik bij puur & kuur geboekt had. Wederom super, enigste minpuntje was dat de hotelkamer die wat minder was, maar goed verder was t allemaal prima. Het weekend was vooral top geregeld door Nannet , fijne pilateslessen, goede gesprekken en superbegeleiding. Dus Top!

Jozalinda de S. | 22 mei 2017

Els heeft een geweldige week gegeven. Haar vakkundigheid in de begeleiding van de yoga en hiernaast ook hoe zij je in persoonlijke stukken begeleid die los komen aan de hand van de yoga is heel professioneel. Het is niet alleen de yoga die gegeven wordt maar ook de verdieping en het proces wat vrij komt ondersteund ze. Ze begeleid en geeft adviezen die heel waardevol zijn. De adviezen worden in afstemming gegeven naar ieder persoonlijk, heel waardevol. Ik kom zeker bij haar terug voor een vakantie deze week heeft mij veel gebracht. Een dikke pluim voor Els.Dank je wel voor hiervoor.

Lidewij | 21 mei 2017

Yogaweekend met Monique Oudejans

Wauw, wat is Monique een geweldige en professionele vrouw. En wat een rust straalt ze uit. De yoga die Monique geeft is heel prettig en heeft me veel gebracht. Dit weekend qua ontspanning, maar voor na dit weekend heb ik handvatten gekregen en inspiratie. 

 


Ontzettend bedankt Monique voor dit fijne weekend! 

Inge | 21 mei 2017

Yogaweekend met Monique Oudejans

Super fijne lessen van Monique, met aandacht voor een ieder. Een hele goede balans tussen inspanning en ontspanning. Ruimte voor vragen en heel makkelijk in benadering. Daarnaast een fijn en comfortabel verblijf in het hotel in een mooie omgeving! Inspiratie gekregen om verder te gaan met yoga.

Anoniem | 21 mei 2017

Yogaweekend met Monique Oudejans 

Het vrije karakter van dit concept is een fijne manier om kennis te maken met yoga. Je kunt dingen samen doen, maar niets moet. Prijs-kwaliteit verhouding is in orde. 

Anoniem | 21 mei 2017

Yogaweekend met Monique Oudejans

Monique is een ontzettend rustige en fijne docent met veel ervaring. Ze legt goed uit, zodat je het beste uit de oefeningen kan halen. Dankjewel voor de fijne lessen!

Simone | 21 mei 2017

Yogaweekend met Monique Oudejans

Dit weekend was echt een cadeau. Fijne yoga lessen, tussendoor ruimte voor ontspanning. Prachtig wandelgebied bij de locatie. Het was een kleine groep, erg fijn. Monique Oudejans gaf de yoga lessen zeer prettig. Goed afgestemd op de groep. Super professioneel en ze geeft de lessen met veel warmte en aandacht. Het was fijner dan ik had verwacht. Dit gun ik iedereen toe. 

Monique; ontzettend bedankt. Dit heeft mij veel goed gedaan. Namaste 

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement