Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Events

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Kristel | 17 november 2017

Yogaweekend met Annette Paulich

Genoten van weer een heerlijk weekend. De Dru-yoga is mijn favoriet. Deze beoefen ik iedere week. Hiervoor Hatha yoga gedaan maar Dru heeft mijn voorkeur. Dru yoga geeft mij meer ruimte om in de bewegingen bij mezelf te komen. Door de vloeiende bewegingen in combinatie met bewuste ademhaling kun je optimaal tot rust komen.

Bedankt,


Kristel

Sandra | 17 november 2017

Yogaweekend met Annette Paulich

Bedankt voor fijn weekend

Mooie plek


Groet 

Astrid & Danielle | 17 november 2017

Yogaweekend met Annette Paulich 

Lieve Annet,

Ik heb genoten van je lessen, Dru yoga is een mooie aanvulling op de Iyenger-yoga die ik zelf beoefen, de flow, de rust, de aandacht die er is voor jezelf is echt heel fijn. Je hebt een fijne manier van lesgeven, een rust in je persoonlijkheid, je stem, dit maakt het plaatje compleet.

Misschien tot een volgende keer, in Zeeland?

Maaike | 17 november 2017

Yogaweekend met Annette Paulich

Dit was mijn eerste ervaring met Dru yoga. In vergelijking met Yin yoga is dit veel vloeiender met ruime aandacht voor meditatie. Heel erg fijne lessen als je hoofddoel ontspanning is. Heel erg bedankt Annet!

Tonny | 17 november 2017

Yogaweekend met Annette Paulich

Lieve Annette,

Dank voor je mooie yogaweekend. Dru yoga nieuw voor mij. Maar met de 4 sessies in het weekend vond ik dit een hele mooie, rustige vorm van yoga. Rustige bewegingen, vloeiend met je ademhaling. Maar het mooiste vind ik je combinatie met het energiewerk dat je doet.

De oefening met de kleuren langs de chakra’s vond ik zeer krachtig.


Dankjewel,

Monique | 17 november 2017

Yogaweekend met Annette Paulich

Beste Annette


Bedankt voor je mooie, lieve, zachte Dru-lessen! Zelf was ik niet bekend met Dru-yoga. De rustige oefeningen van de Dru waarin je niets hoeft en het niet fout kan doen is erg prettig. Bij andere yogavormen wil je de oefeningen bewuster, beter doen, waardoor ik daarbij minder rust dan bij de Dru vind. 

Mariette, Olga, Karin | 17 november 2017

Yogaweekend met Annette Paulich

Lieve Annette,


Een heerlijk weekend hier in de Twentse natuur. Dru yoga was nieuw voor ons. Het is thuiskomen in je lijf, bewustwording van je lichaam en de spanningen die daar zitten. Balans zoeken en vinden, je eigen thema’s ontdekken en ervaren, in een rustige beewging, op zoek naar de flow. Jij begeleidt dit met veel aandacht en liefdevolle energie, wat maakt dat niets moet en alles er mag zijn. Een mooi cadeau!


Dank je heel hartelijk.

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement