Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Events

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Tanja | 15 januari 2018

Yogaweekend met Els Dourleijn

Heel fijn yogaweekend gehad, prettige afwisselende lessen van Els Dourleijn die goed zijn afgestemd op het moment van de dag en de wensen van de groep. Domburg biedt verder een leuke variëteit aan mogelijkheden om te ontspannen, eten/drinken, wandelen, kortom een heel geslaagd weekend, voor herhaling vatbaar!

Anoniem | 20 december 2017

Ik heb een ongelooflijk mooie tijd gehad. Het is een prachtig hotel met geweldige kamers. De artsen en het personeel waren uiterst behulpzaam, vriendelijk en kundig. Ook het klimaat was zeer aangenaam geweest, ondanks wat regenbuien. Al met al een zeer geslaagde vakantie, die wellicht volgend jaar herhaald gaat worden! 

Annemieke B | 19 december 2017

Yogaweekend met Stefine Geurtsen

Afgelopen weekend een heerlijk yogaweekend gedaan in Domburg.

Complimenten aan Stefine Geurtsen die de lessen op een heel fijne rustige manier begeleidde. Wat een leuke vrouw. De combinatie van Yin yoga en Hatha yoga was heel fijn. Zelf ben ik het meest fan van de Yin. Zeker voor herhaling vatbaar.

Floor van den E. | 19 december 2017

Heerlijk en mooi hotel, zeer gastvrij en ruim voldoende personeel. De spa is kleinschalig maar prima verzorgd. De behandelingen zijn heerlijk. Ik ga zeker een keer terug.

Anoniem | 18 december 2017

Heerlijk hotel, qua inrichting een beetje oudbollig Engelse stijl. Kamers zijn groot met heerlijke douche en een fantastisch bed. De mensen van het hotel zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is zeer uitgebreid met geen nee te koop. En het privé treintje naar de skipiste is fantastisch.

Anoniem | 15 december 2017

Relax & Reboost weekend met Saskia Hofstede

Het was een goed weekend, niet te vol, lekker tijd voor sauna, lekker eten. Dank je wel Gerda

Anoniem | 15 december 2017

Relax & Reboost weekend met Saskia Hofstede

Deze dagen waren wederom erg lekker ontspannen. Een goede start van de dag met een wandeling en smoothie, met elkaar lekker lachen en zweten. Goed voor een vervolg. Succes met alles !

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement