Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Events

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Johan Van B. | 20 juli 2017

Top locatie, top ontvangst en verblijf. 2 weken in prachtige natuur op 20 min taxi van het shopping paradijs Puerto Banus Marbella. Na 8 dagen sappen en 5 dagen super lekkere lichte maaltijden in combinatie van een LPG 10 beurten programma: - 7 Kg !!!!! Yes, we can ! “I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.” ― Oscar Wilde

Kiki de J. | 20 juli 2017

Een prachtige locatie, heerlijk eten en er wordt ontzettend goed voor je gezorgd. Ik ben hier helemaal tot rust gekomen!

Charlotte van S. | 19 juli 2017

Allereerst alle lof voor Ilona; zij heeft de reis prima naar mijn wensen geregeld. Hotel Almyra is mooi; ruim opgezet en de geboekte kamer was prima. Het hotel beschikt over allerlei goede faciliteiten en meerdere restaurants. Het eten is goed verzorgd. De spa is een heerlijke plek en de dames zijn erg professioneel. Heb genoten van de behandelingen die in het programma zitten en daarnaast nog wat extra behandelingen bijgeboekt. Het dorpje zelf is vrij klein en toeristisch, niet veel te beleven. Maar het hotel en het uitzicht maken dat meer dan goed. Dit was mijn eerste vakantie alleen en de eerste keer met PuurenKuur. Ik kan het iedereen aanraden en ben zeker van plan vaker een reis via PuurenKuur te boeken!

Jessica C. | 19 juli 2017

Heel fijn kleinschalig resort met vriendelijk en deskundig personeel.

Monique B. | 15 juli 2017

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Complimenten voor het enthousiasme van Nannet, het voelde als een warm bad.

Heleen K. | 14 juli 2017

Omdat ik toch nog heel fijne herinneringen heb aan mijn verblijf in Monchique in de Algarve voor een welnessvakantie, wil ik dit toch aan u laten weten.

Via de Libelle was ik bij u terecht gekomen. Het verblijf in Macdonald Monchique kon ik probleemloos verlengen met een aantal dagen. En het pakket kon ik aanvullen tot half pension. Hoewel ik kort voor vertrok pas contact met jullie opnam, heel veel vragen had, werd ik geduldig te woord gestaan. Er werd met me meegedacht. En ik werd prettig en goed geadviseerd. Op korte termijn werd mijn reis geregeld.
Wat een geweldige reis. Wat een rust. Wat een prachtig hotel. Wat een fijne mensen; zowel personeel als rustzoekende gasten. Wat een geweldige accommodatie. Wat een heerlijk eten. Wat een prachtige omgeving. Wat een heerlijke spa. Wat een mogelijkheden tot inspanning en ontspanning.

Als ik nog eens een dergelijke belevenis wil hebben, dan weet ik jullie te vinden.
En ik heb geïnteresseerde vrienden ook naar jullie verwezen.

Linda O. | 14 juli 2017

Het was zo fijn! De rust, de ruimte, de natuur, het heerlijke eten, de massages, de yoga, de tai-chi. En niet te vergeten het hele vriendelijke personeel/bewoners; zij laten je echt thuis voelen op hun plek.

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement