Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Events

Beoordelingen

Meerdere malen per week ontvangen wij beoordelingen van onze klanten van hun reis, die via een intern, gesloten mail systeem naar onze klanten worden gestuurd. Deze beoordelingen worden direct op onze website geplaatst en geven een beeld wat onze klanten van hun reis vonden. Elke ervaring treft u ook aan bij elke reis, maar voor een overzicht geven wij hieronder de laatste resultaten weer (en om wellicht inspiratie voor uzelf op te doen)!

Marijntje C. | 19 september 2017

Puur en Kuur heeft mij goed geadviseerd en goed meegedacht voor een geschikt arrangement. Het hotel is prachtig gelegen, ik krijg geen genoeg van het uitzicht. Het ontbijt is heerlijk. Ik had halfpension en koos niet voor het buffet, maar voor een "set menu". Dat was erg lekker. Vriendelijk personeel die goed met je meedenken. Ik het het heerlijk gehad.

Petra | 18 september 2017

Yogaweekend met Saskia Hofstede

Dank voor de yoga lessen, ze hebben bijgedragen aan een heerlijk ontspannen weekend.

Je geeft prettige lessen met duidelijke uitleg van de oefeningen, een rustige stem en ruimte & aandacht voor iedereen.


Je kan met alle ervaringsniveau's in de lessen instappen.

Louise | 18 september 2017

Yogaweekend met Saskia Hofstede

Saskia, het is een mijlpaal dat je iemand zoals ik die bijna niet stil kan zitten, zoveel rust en ontspanning hebt kunnen brengen. Super ! En dank hiervoor.

Tineke en Jente | 18 september 2017

Yogaweekend met Saskia Hofstede

Bedankt voor de fijne lessen. Ik ga lekker ontspannen naar huis.


Jente en ik hebben een heerlijk weekend gehad, mede door de yogalessen.

Tamara | 18 september 2017

Yogaweekend met Saskia Hofstede

Wat een heerlijke lessen ! Hoewel we dachten dat het tempo wat laag was voelen we nu toch behoorlijk onze spieren. Dus eigenlijk een perfect niveau, zeker in combi met het onthaasten. Mijn ademhaling zit nu een stuk lager. Verder weet je een fijne sfeer te creëren !

Annelies | 18 september 2017

Yogaweekend met Saskia Hofstede

Met één woord : fijn !


ok twée woorden dan : Erg Fijn !

Marianne W. | 13 september 2017

Het hotel is erg groot en het verdient een ontdekkingstocht om uit te vinden hoe je bij de diverse voorzieningen kan komen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Als je ook de omgeving een beetje wil verkennen, zal je een fiets of een auto voor een paar dagen moeten huren. Openbaar vervoer is niet te doen in de Algarve. De Spa is heerlijk en de behandelingen waren erg heerlijk. Zeer voorkomend en zorgvuldig personeel, die het je echt naar je zin willen maken en goede massages geven. Verder is alles redelijk anoniem door de vele gasten en het soort hotel.

logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal
Algemene voorwaarden | Copyright | Privacy statement