Autoverhuur
Agenda groepsreizen
Events

Zoek in 235 wellness reizen

Bestemming

Categorie

Hotel of plaats

Vertrekdatum

Aantal dagen

Reset alles   Uitgebreid zoeken

Magazine aanbieding!

Waarom zou u er nog langer over nadenken? Maak gebruik van onze speciale aanbiedingen en vertrek voor een superscherpe naar een van deze drie fijne bestemmingen!
Magazine aanbieding!
Thermana Park Lasko

Thermana Park Laško

Nieuw! Magazine aanbieding: Ontspan in Thermana Park Lasko

Laško, Slovenië

Puurenkuur.nl extra'svanaf
€ 175,- p.p.
voor 4 dagen.
Speciaal voor ons voorjaarsmagazine bieden we u een verblijf in Thermana park Lasko in Slovenië aan, op basis van een speciaal programma tegen een extra scherpe prijs. Dit viersterrenresort maakt deel uit van een enorm wellnesspark en is een ideale bestemming voor een wellnessreis. 

Slovenië is misschien niet het eerste land waaraan u denkt als u van plan bent een wellnessreis te maken. Toch heeft het een kuurtraditie die decennia teruggaat en is het vanwege het milde klimaat en de natuurlijk minerale bronnen een van de beste plekken ter wereld om te kuren. Thermana Laško ligt op 15 minuten afstand van het stadje Laško, in het hart van Slovenië. Dit stadje staat bekend om zijn heilzame waterbronnen. Het hotel maakt deel uit van een enorm wellnesspark dat prachtig is gelegen aan de groene oevers van de rivier Savinja. 
Reviews
6
logo ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Allianz Global Assistance logo iDeal logo Bancontact / Mister Cash logo American Express logo Visa logo MasterCard logo PayPal