Danny van der Linden

Waar geef je les? In Nederland geef ik de Landen in je Lijf workshops op diverse plekken in Nederland en tevens in Portugal.

Wat voor lessen geef je? In mijn workshops draait het om het krijgen van meer energie. Daarvoor is het belangrijk dat je leert wat de relatie is tussen je denken, je gevoelens, je lichaam en de vraag ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’. Door middel van oefeningen leer je om uit je hoofd te gaan en weer verbinding te maken met je lichaam, om te landen in je lijf. Cursisten komen tot persoonlijke inzichten en tot de kern van wie ze zijn en wat ze willen met hun leven.

Wat kenmerkt jouw lessen? Ik combineer mijn kennis van oosterse geneeskunde, shiatsu en wat ik geleerd heb bij grote bedrijven als Unilever. In de lessen heerst een veilige, vertrouwde en fijne sfeer. We lachen veel maar beleven ook mooie, intense momenten als mensen inzichten en nieuwe energie krijgen.

Wat zeggen anderen over je? Dat ik ze echt help vraagstukken op te lossen. Na afloop maken mensen veranderingen in hun leven. Daardoor slapen ze vaak weer goed, zitten vol nieuwe energie en zijn van rug- en schouderklachten af.

12 maart 2020
Het voorbije weekend heeft me dichter gebracht tot mijn ware kern. Het heeft de sluimerende rooklaag weggeblazen, zodat ik mijn pad en wat ik wil weer duidelijk zie. Het is een intense beleving geweest die me geschud heeft, maar door de veiligheid en de liefde die ik gevoeld heb van de begeleiders en alle deelnemers, kon ik me helemaal gooien. Heerlijk. Het zindert nog steeds na in elke vezel van mijn lijf. De kracht die ik nu voel werkt alleen maar aanstekelijk voor iedereen in mijn omgeving.

Sandra D.

12 maart 2020
Als ik terug denk aan mijn Landen in je Lijf weekenden (3 alweer) dan krijg ik een warm gevoel van binnen en heb ik een glimlach van oor tot oor. Dankbaar voor het feit dat Landen in je Lijf op mijn pad is gekomen. Het heeft mij nu al zoveel gebracht. Wanneer nemen we nou echt eens de tijd voor onszelf? Wanneer kom je nou helemaal tot rust? Mensen geven tegenwoordig zoveel geld uit aan materie maar waarom niet aan het meest belangrijke, je lichaam en geest? Landen in je Lijf geeft je bijzondere inzichten, – een cadeautje voor het leven!

Ellen S.

12 maart 2020
Landen in je Lijf is mijn geestelijke APK.

Dylan