Josien Godding

'Omarm!'

Waar komen we jou tegen?  

Als detoxcoach / begeleider in hotel de Bilderberg tijdens de detoxweekenden voor Puurenkuur. En als yogadocente in Boshotel Vlodrop tijdens de yogaweekenden.

Wat voor lessen geef je?  

Ik pas mijn lessen aan de wensen van de gasten aan. Aan de basis staat hatha yoga, maar ik vul dit aan met oefeningen uit poweryoga, pilates en yin yoga. Daarnaast ben ik ook detoxcoach en geef ik voedingsworkshops tijdens de detoxweekenden.

Wat kenmerkt jouw lessen?

Tijd en aandacht. Tijd voor de houdingen en aandacht voor hoe de bewegingen en je lichaam voelen. Elke les is anders maar vaste elementen zijn rust, evenwicht en flow.

Wat zeggen anderen over je?

Ik krijg vaak terug van anderen dat ik erg enthousiast en gedreven ben. Tegelijkertijd straal ik rust en evenwicht uit. Mijn lessen zijn heel eigen en gasten ervaren enorm veel vertrouwen zeggen ze.

18 februari 2019
Een prettige manier om het detoxen eens te proberen! Fijne begeleiding en de ruimte voor al je vragen. En tijd voor jezelf! 

Ik vond de sappen en soepen erg lekker, ook de soep in de avond. De warmte is prettig tijdens het detoxen. Voor lichaam en geest. 

Josien en Puurenkuur, dank je wel. 

Anne de V.

29 januari 2019
Heerlijke ontspannen weekend gehad, fijne groep, goede informatie ontvangen. Massage was top! Heerlijke sapjes en soepen, prettige begeleiding. Het was geweldig!

Anoniem

29 januari 2019
Prettige groep, goede begeleiding. Echt even een weekend 'me-time' gehad en reset gehad.

Anoniem