Josien Godding

'Omarm!'

Waar komen we jou tegen?  

Als detoxcoach / begeleider in hotel de Bilderberg tijdens de detoxweekenden voor Puurenkuur. En als yogadocente in Boshotel Vlodrop tijdens de yogaweekenden.

Wat voor lessen geef je?  

Ik pas mijn lessen aan de wensen van de gasten aan. Aan de basis staat hatha yoga, maar ik vul dit aan met oefeningen uit poweryoga, pilates en yin yoga. Daarnaast ben ik ook detoxcoach en geef ik voedingsworkshops tijdens de detoxweekenden.

Wat kenmerkt jouw lessen?

Tijd en aandacht. Tijd voor de houdingen en aandacht voor hoe de bewegingen en je lichaam voelen. Elke les is anders maar vaste elementen zijn rust, evenwicht en flow.

Wat zeggen anderen over je?

Ik krijg vaak terug van anderen dat ik erg enthousiast en gedreven ben. Tegelijkertijd straal ik rust en evenwicht uit. Mijn lessen zijn heel eigen en gasten ervaren enorm veel vertrouwen zeggen ze.

18 februari 2019
Een prettige manier om het detoxen eens te proberen! Fijne begeleiding en de ruimte voor al je vragen. En tijd voor jezelf! 

Ik vond de sappen en soepen erg lekker, ook de soep in de avond. De warmte is prettig tijdens het detoxen. Voor lichaam en geest. 

Josien en Puurenkuur, dank je wel. 

Anne de V.

29 januari 2019
Ik vond Josien heel goed. Ze heeft kennis van zaken, weet waar ze mee bezig is en is gepassioneerd. Ik vond haar Yoga, Pilates en de wandelingen heel goed. Zeer goede lessen die waren aangepast voor de detox. Ik vond de voedingsworkshop ook een plus en zeer interessant. 

Wat betreft het hotel: een mooi degelijk 4 sterren hotel, me schone kamers, en heel goede bedden. Positief dat er een waterkoker. Het personeel is vriendelijk. De citroenen in de kamer voor ‘s ochtends: plus. De sappen zeer smakelijk, de samenstelling van de sappen vond ik origineel en lekker. Het is ook altijd belangrijk iets warms binnen te krijgen, vooral nu in de winter, wat we dus kregen. Geeft comforting gevoel. Ook tijdens de zomermaanden doet soep goed. Positief ook dat er gezonde thee en verse kruiden voor thee ter beschikking stonden. In elk geval ik heb er erg van genoten en die 3-daagse detoxweekend heeft me veel goed gedaan. 

Kathleen

29 januari 2019
De begeleiding van het detoxweekend was geweldig! Ik vond Josien gedreven en professioneel, een combinatie die je tot grote hoogte gaat brengen. Je kennis over alle besproken (met name voeding) onderwerpen is heel uitgebreid en gaat diep. De manier waarop je antwoorden geeft vind ik super! Ik hoop gauw nog een keer begeleiding van je te krijgen.

Rick