Tiago Silva

Waar komen we jou tegen? Mensen kunnen mij kennen van mijn retreats in Quinta da Calma, Portugal. Nu organiseer ik mijn eerste retreat in Nederland, in Landgoed de Wilmersberg.


Wie is Tiago?

"Ik ben een geboren zoeker die in en om ons heen waarheid, liefde, geluk en bewustzijn zoekt, terwijl ik het grote mysterie van het leven binnen loop, dat doen wij allemaal ... Helpen maakt me gelukkig." Met een licentie in ergotherapie, holistische therapie, yogaleraar, yogatherapeut en meditatie help ik mensen met de meest uiteenlopende gezondheidsproblemen en functionele en professionele problemen. Gespecialiseerd in sensorische integratie, visuele beperking, revalidatie, neurologie en orthopedische revalidatie, combineert hij zijn ervaring in een ziekenhuis en privé-leven. Hij heeft al veel persoonlijk ontwikkelingswerk gedaan door de wijsheid van verschillende meesters in zijn leven te combineren met de oude filosofie van yoga, boeddhisme en meditatie, spiritualiteit en genezing, het sjamanisme en meer hedendaagse praktijken van coaching en genezing. Maker van de Co-Nectar Community Organization, die persoonlijke ontwikkeling, genezing en bewustzijn, workshops, meditatie, spiritualiteit, zelf-genezing en anderen bevordert.


Zijn retreats:

Gespecialiseerd in integral yoga met een helende werking, net als ademhalingsoefeningen en energetic healing. Het belangrijke volgens Tiago is om te leren hoe de energie in je lichaam vloeit, zodat we het in het dagelijks leven beter kunnen beheren en verdelen. Op deze manier leren we ons lichaam te respecteren, ontdekken we onze behoeften en leren we hoe en waar we moeten aanpassen of veranderen op basis van wat we nodig hebben.


Wat kunnen gasten van Tiago verwachten?

  • Je leert opnieuw verbinden met lichaam en geest
  • Je leert meer diepe, maar ook simpele oefeningen om te ontspannen (die je ook in het dagelijks leven kunt toepassen)
  • Je leert te luisteren naar je lichaam, je houding en gevoelens en leert hoe dit in verbinding staat met je gezondheid en welzijn
  • Je leert hoe je kunt mediteren en hoe je dit kunt toepassing in het dagelijks leven

En verder:

  • Stressvermindering
  • Emotionele gezondheid
  • Verbetering van het zelfbewustzijn
  • Een algemeen sterk gevoel van welzijn

Tiago is ook beschikbaar voor een één op één sessie.

Let op, de lessen en sessies van Tiago zijn in het Engels!

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal