Wilma Azink

Detoxcoach & Yogadocent

Never stop learning, because life never stops teaching. Listen to the silence, it has so much to say, van “Rumi’ 

Let food be your medicine and your medicine be your food, van ‘Hippocrates'

Waar komen we jou tegen?
Voor Puurenkuur begeleid ik de detoxweekenden in hotel Bilderberg en op landgoed hotel de Wilmersberg. Verder geef ik in Enschede wekelijks yin en flow yogales, ik organiseer thematische Yin XXL en detoxworkshops en begeleid mensen in privé detoxtrajecten. Hoe in het leven te staan leer ik in het dagelijks leven van mijn twee grootste leermeesters: mijn kinderen van twee en vier jaar oud. Samen verwonderen we ons, genieten we van het leven en ontdekken we de wereld.


Wat voor type yoga geef je?
Ik geef yin yoga, hatha/power flow yoga, pilates en mixlessen van yoga, pilates en barre houdingen. Wat de lessen gemeen hebben is dat ze inspireren, inzicht brengen en gezellig zijn.


Wat kenmerkt jouw lessen?

Ik heb persoonlijke aandacht en liefde voor iedereen. Meestal werk ik vanuit een thema in de les en voel dan altijd intuïtief aan wat iedereen persoonlijk nodig heeft. Mijn intentie voor elke les is om jou meer van je lichaam te laten voelen en je weer nieuwsgierig te maken naar je innerlijke wereld. Tijdens mijn actievere lessen laat ik je ervaren hoe krachtig en energiek je lichaam eigenlijk is. Bij de yin lessen ervaar je juist hoeveel innerlijke rust, ontspanning en wijsheid jij eigenlijk in je hebt en je ervaart de kracht van je eigen mindset. Mijn detox- en voedingsworkshops geven je inzicht in je eigen lichaam en waarom gezond eten en goed voor jezelf zorgen zo belangrijk zijn. Deze combinatie van lessen brengen je Body & Mind en Soul weer in balans en zorgen ervoor dat je meer vanuit je hart gaat leven.


Wat zeggen anderen over je?

Dat ik een prettige, ontspannende stem heb en lessen geef om bij weg te dromen. Dat mijn lessen ze weer in contact brengen met hun lichaam, hoofd en gevoelens.

11 maart 2020
Maak onderscheid tussen detox/sapvasten en zoiets als dit (liquid diet). Onze verwachtingen waren anders. Maar we hebben het verder wel heerlijk gehad! Ruime appartementen, kleinschalig complex, fantastische sportruimtes en massages. En fanastisch weer!

Margriet van D.

3 februari 2020

Complimenten aan Wilma! Zeer deskundige begeleidster! 


✅  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

✅  Prettige service

✅  Ontspannen sfeer

✅  Goede bedden

Hanneke