Miguel Durao

Tai Chi is a traditional Chinese exercise practised with slow and graceful movements that balance the flow of energy (Chi = life force) through the body. Miguel is Engelstalig, zijn retreats zijn dan ook in het Engels. De onderstaande antwoorden zijn vertaald. 

"Open je hart opdat je ziel beter kan ademen. "

Where do we find you?

In Nederland coach ik voor Puurenkuur de tai chi en Zen meditatieretreats op Landgoed de Wilmersberg. In Portugal geef ik tai chi-les op landgoed Quinta da Calma (Portugal).

  What type of classes do you teach? 

Hoe je er fysiek ook voor staat, hoe oud of jong je ook bent, je kunt mijn lessen volgen. Tai chi en meditatie is geschikt voor mensen van alle leeftijden en voor elk fitniveau.

What characterises your classes?

Persoonlijke aandacht en therapeutische en holistische aanpassingen voor iedereen. Ik integreer fysieke, mentale en spirituele aspecten voor de training van lichaam en geest. Hierdoor vind je balans en ontspanning.


What do people say about you?

Ik zie mezelf als een spiritueel persoon met een open hart en een open geest. Mensen zeggen dat de oefeningen makkelijk te leren zijn. Ze ervaren de lessen als heel ontspannend en geven aan dat ze meer energie hebben en een groter gevoel van welzijn ervaren.