Bart Kramp

Mindcoach

“Joie de vivre” - levenslust. 

Leef vanuit levenslust. En dan niet alleen tijdens de mooie momenten, maar ook tijdens de minder mooie momenten. Juist die momenten zijn vaak leermomenten, hoe zwaar sommige ook zijn. Uiteindelijk komt en gaat elk moment, mooi en minder mooi.

Waar geef je les?  

Mijn mindcoachingsessies doe ik overal. Ze kunnen op elke plek die mensen prettig vinden zoals in hun eigen huis. Vaak spreek ik af voor walk-and-talks in het bos. Lopend in een natuurlijke omgeving ontstaat er ruimte en rust in het hoofd en de gedachten. Maar als de afstand te groot is om bij elkaar te komen kan mindcoaching ook prima telefonisch. Je hoeft niet in hetzelfde bos te lopen.

Wat voor lessen geef je? 

Gedachtenlessen. Zit je veel met je hoofd in de toekomst? Of juist in het verleden? Pieker je veel? En hoe kijk je tegen je eigen gedachten aan? Ik leer je omgaan met je gedachten. Patronen herkennen. Door zelfreflectie zet ik je aan het stuur van je gedachtestroom en de emoties die daaruit voortvloeien.

Wat kenmerkt jouw lessen?  

Mijn mindcoaching is heel persoonlijk. De reflectie die je krijgt gaat specifiek over jou en jouw gedachten. Dat kan confronterend zijn maar levert ook veel persoonlijke nieuwe inzichten op.

Wat zeggen anderen over je?  

Dat ze zich vertrouwd met me voelen. Dat alles besproken kan en mag worden, zonder dat er een oordeel is vanuit mijn kant. Het reflecteren ervaren mensen als erg prettig en verfrissend.