Lies Schuring

Ying & Yang yoga

"Kijk naar alles wat je hebt en wat je kunt. Vier het leven."


Waar geef je les? 

Ik ben sinds kort verhuisd naar Friesland en ga me vanuit daar richten op de Puurenkuur retreats. Verder train ik yogadocenten in de modules ‘pranayama’ (ademhaling) en ‘zwangerschap en mudra’s’. En ik heb een eigen opleiding ontwikkeld zwangerschapsyoga voor yogadocenten. Voor de verhuizing gaf ik jarenlang les bij Yogadreams in Zaandam en gaf ik workshops aan zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang.

Wat voor lessen geef je? 

Mijn lessen zijn een combinatie van alles wat ik geleerd heb. De meditatie is net zo belangrijk als de ademhaling en de bewegingen die we uitvoeren. Alles draait om het voelen en naar binnen gaan. En hoe je dat doet is helemaal afhankelijk van het moment, je levensfase, de dingen die je meemaakt en waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Mijn stijl bestaat uit actie en ontspanning, yin en yang maar vooral vrijheid.

  Wat kenmerkt jouw lessen? 

Actie in de ochtend, ontspanning in de namiddag. Humor vind ik erg belangrijk, dus er wordt zeker gelachen. Ik hou van variatie en werk met balletjes, stokken, riemen of wat er maar voorhanden is. De ruimte is bepalend voor mijn les. De intentie laat ik regelmatig bepalen door iemand een kaart te laten trekken uit een mooi deck.

Wat zeggen anderen over je? 

Dat mijn lessen nooit saai zijn en je verrast wordt. Leerlingen zeggen dat mijn stem rustgevend is. En dat ze geprikkeld worden om anders naar het leven te kijken waardoor er iets vanbinnen gebeurt. Ze komen altijd blij en opgeruimd uit de les.


23 augustus 2021
Leuke variatie in ontspanning in de avond en actief in de ochtend.

lange meditatie, heel goed voor mij om te oefenen.

Anoniem

23 augustus 2021
Goede balans-en ontspanningsoefeningen. Heel geschikt voor beginners, minder ervaren cursisten. Heel prettige docent die oog voor je heeft. Dank je wel Lies!

Anoniem

23 augustus 2021
Rust, inspannend- ontspannen, bewustwording van eigen lichaam, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Lies, tot snel.

Linda