Yoga
Aava Resort & Spa , Nakhon Si Thammarat, Thailand
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief ontbijt
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
In de ongerepte schoonheid en rust van Khanom, het vasteland van Thailand, ligt het kleinschalige Aava Resort.

Yoga in Aava Resort & Spa

Inclusief

Meer reizen naar dit hotel

Puurenkuur extra’s
  • Gratis retourtransfer vanaf Krabi airport
  • Voor alleenreizenden: gratis upgrade naar een verblijf op basis van halfboard
  • Voor twee personen op één kamer: gratis kamer upgrade van de Deluxe Bungalow naar de Superior Bungalow voor twee personen op één kamer (indien beschikbaar op moment van boeken)

Voordat u vertrekt
  • Vliegen op Surat Thani (URT) or Krabi (KBV)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Surat Thani 60 minuten / Krabi 150 minuten
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur
  • Er geldt een verplichte toeslag voor het kerstdiner en nieuwjaarsdiner
  • Late check-uit: mogelijk tegen toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment (vraagt u bij de receptie naar de toeslag)
  • Internet: gratis
  • Badjas en badslippers treft u op de kamer

Internet
Er is gratis wifi in het hele resort en op uw kamer.

Paspoort / visum informatie
Voor uw verblijf in Thailand dient u in bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is tot en met de dag van terugkomst in uw land. Kinderen moeten ook hun eigen paspoort of identiteitskaart bij zich hebben, ongeacht de leeftijd. Voor alle verblijven korter dan 30 dagen ontvangt u bij aankomst in Thailand een zogenaamd Visa on arrival. Voor een verblijf langer dan 30 dagen dient u een visum voor aankomst aan te schaffen. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt.

Vaccinaties en gezondheid
Behalve gezond op reis gaan, wilt u tijdens uw vakantie natuurlijk ook gezond blijven. Voor uw reis naar Thailand zijn inentingen in principe niet verplicht, maar sommige vaccinaties worden wel aanbevolen zoals tegen DTP en Hepatitis A en B.
Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. anti-malaria maatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.

Meer reizen naar dit hotel