Bed & Breakfast
The Fortress Resort & Spa , Koggala, Sri Lanka
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief ontbijt
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Zon, zee, rust, ontspanning, bezienswaardigheden, lekker eten, luxe en comfort. In boetiekhotel The Fortress vindt u het allemaal.

Bed & Breakfast in The Fortress Resort & Spa

Inclusief
 • Verblijf inclusief ontbijt 
 • Dagelijks toegang tot alle spa-faciliteiten  
 • Dagelijks toegang tot het fitness center 
 • 2x per week wordt er een yogales aangeboden
Meer reizen naar dit hotel

Puurenkuur voordelen
 • Gereduceerde prijzen voor alleenreizenden (bij verblijf van min. 5 nachten inclusief spa-programma) 
 • Een gratis jetlag massage en yogasessie (bij verblijf van min. 5 nachten)
 • Gratis kamer upgrade voor twee personen in één kamer (bij verblijf van min. 5 nachten)(geldig voor een verblijf in de maanden mei, juni, juli, september en oktober)
 • Voor repeaters: een giftvoucher ter waarde van $ 50 per kamer, om te besteden tijdens uw verblijf bij min. 5 nachten (verblijf inclusief spa programma)


Voordat u vertrekt

 • Vliegen op: Colombo (CMB)   
 • Transfertijd vanaf de luchthaven: Colombo (CMB) - 150 minuten
 • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur
 • Late check-uit: tegen toeslag 50% van de kamerprijs
 • Kindvriendelijk hotel 
 • Internet: gratis


Internet
Er is in het hele resort gratis internet. Ook op de kamers.

Paspoort / visum informatie
Voor uw verblijf in Sri Lanka dient u in bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is tot en met de dag van terugkomst in uw land. Kinderen moeten ook hun eigen paspoort of identiteitskaart bij zich hebben, ongeacht de leeftijd.
U heeft tevens voor een verblijf in Sri Lanka een visum nodig. U kunt deze via internet aanvragen: http://www.eta.gov.lk/slvisa Een visum voor een verblijf tot 30 dagen met double entry kost ca.35 USD. Een visum voor kinderen onder de 12 jaar is gratis. Een visum met een verblijf tot 7 dagen met een single entry kost 10 USD. Vaak reizen onze reizigers meer dan 7 dagen, dus dan heeft u een visum nodig van 30 dagen.
Op de link van het visum-aanvraag, vult u uw gegevens in (houd uw paspoort bij de hand!). Heeft u de email met uw visumaanvraag niet ontvangen, check dan ook uw ongewenste email, het kan zijn dat de mail daarin is terecht gekomen. Is hier ook niets binnengekomen, mail dan de afzender van de bevestigingsmail. Er wordt normaliter snel op gereageerd.
Bij aankomst in Sri Lanka, dient u naast uw visum ook een zogenaamd ‘arrival’ kaart in te vullen. Deze zijn te verkrijgen bij de immigratie dienst en worden ter plekke uitgedeeld.
Voor een verblijf in Sri Lanka langer dan 30 dagen dient u contact op te nemen met de ambassade van Sri Lanka om een visum aan te vragen.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt.
Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft.

Vaccinaties en gezondheid
Behalve gezond op reis gaan, wilt u tijdens uw vakantie natuurlijk ook gezond blijven. Voor uw reis naar Sri Lanka zijn inentingen in principe niet verplicht, maar sommige vaccinaties worden wel aanbevolen zoals tegen DTP en Hepatitis A en B.
Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. anti-malariamaatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.

Meer reizen naar dit hotel

Ontdek Ayurveda
Min. 5 nachten, dagelijks ayurveda behandeling