Palais Health Hotel
Marrakech, Marokko
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief detox sapvasten - volpension
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Detoxen in stijl, niet alleen met sappen en bewegen maar met een unieke dagelijkse Cryosauna, Buteyko ademhaling en fysische vasculaire behandeling.

Palais Health Hotel

Hier gaat u naartoe
Vanaf Nederland vliegt u naar de luchthaven van Marrakech. Vanaf hier brengt onze chauffeur u en de andere gasten naar de luxe accommodatie op een kwartier rijden van Marrakech. Cultureel Marrakech is een stad uit sprookjes. Het trekt allerlei mensen aan waaronder de nodige celebrities. Yves Saint Laurent ligt hier begraven en Madonna viert haar verjaardag in Marrakech.

Mogen we u enthousiast maken?
Het uitgebalanceerde detoxprogramma in Marokko heeft een paar fijne pluspunten. Allereerst de begeleiding: échte professionals. De intimiteit van het kleinschalige hotel. En het dagelijkse gebruik van de cryosauna, een boost voor het metabolisme en de weerstand. Het effect: na een week ontgiften voelt u zich ontspannen en energiek. De detoxgezondheidsweek bestaat uit een uitgebreid dagelijks activiteitenprogramma. U krijgt een professioneel samengesteld detoxmenu met biologische groenten en fruit. En daarbovenop krijgt u de fantastische stad Marrakech als culturele bonus.

Wellness, spa en gezondheid
Fitter, frisser en levenslustiger, dat is het doel. Dit doel bereikt u onder professionele begeleiding van een zorgprofessional, fysiotherapeut, en sportinstructeur. Bij aankomst heeft u een intake voor het meten van o.a. uw gewicht en uw biologische leeftijd.

Als extra gezondheids- en detoxboost gaat u dagelijks in de cryosauna met een temperatuur van tussen de -120 en -180 graden Celsius. Door die kou krimpen de bloedvaten ineen en stuurt uw lichaam het bloed naar alle vitale organen die warm moeten blijven. In maximaal drie minuten verbetert uw metabolisme en de elasticiteit van de bloedvaten. De kou stimuleert ook de aanmaak van collageen waardoor u een mooie stralende strakke huid krijgt. In slechts drie minuten verbrandt u tussen de 600-800 calorieën. En door de extra aanmaak van het gelukshormoon endorfine voelt u zich happy en energiek.

Twee keer per dag wordt uw microcirculatie (circulatie in de kleinste bloedvaatjes) verbetert met fysische, vasculaire technologie. Zo voert uw lichaam afvalstoffen beter af en krijgen echt alle lichaamscellen genoeg zuurstof en voedingsstoffen.

De Buteyko-ademhalingstechniek is een uitstekend wapen tegen stress. Het leert u om minder vaak, maar veel effectiever te ademen. De juist ademhaling voorkomt de aanmaak van stresshormonen die uw lichaam sneller verouderen. Adem uzelf jong!

Laat u verder verwennen met een heerlijke ontspannende massage, een triggerpoint massage of geniet van de weldaad van een hamambehandeling. Uw verblijf wordt afgesloten met een out-take zodat u kunt zien welke resultaten u heeft geboekt.


Holistische activiteiten en sport
 • Yoga
 • Buteyko-ademhalingstechniek
 • Aquagym
 • Bodyshape
 • Wandelingen

Wat staat er op het menu
Uw uitgebalanceerde voeding bestaat uit verse, biologische, detox groente- en fruitsappen (geperst met een slowjuicer), verfrissend water en verse kruidenthee. Voedzaam en lekker. 

We love...
 • De unieke Cryosaunabehandeling:u stapt in een cabine van -160 graden! Een letterlijk adembenemende ervaring. Onmisbaar voor een goed detoxproces.
 • Betoverend Marrakech: bezoek een arganolie producent,de magische medina met de souks of bezoek het wereldberoemde plein Djemaa el Fna.
 • Een cultureel uitstapje naar keuze (inclusief bij uw boeking): Le Jardin Majorelle, het Musée Yves Saint Laurent of Le Jardin Secret.

Goed om te weten
Er is één excursie naar keuze inclusief bij de reis.

Faciliteiten
 • Zwembad
 • Hammam
 • Jeu de boule

Kamers
Er zijn twee typen kamers, de Royal kamers en de Suites. De ruime en sfeervolle kamers zijn een prachtige combinatie van modern en authentiek Arabisch. 

Royal kamer

1 - 2 persoonskamer

Suite

1 - 2 persoonskamer