Gozo (Malta)

Als een rots onder de zon ligt Malta in de Middellandse zee; een bevoorrecht klimaat, een verkoelende bries en een helderblauwe zee. Een haven van rust! Iemand die in Malta is geweest, zal getroffen zijn door de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Maltezen. Niet voor niets is Malta een populaire zonbestemming. Op wellness gebied hebben zowel Malta als Gozo heel wat te bieden. De laatste jaren zijn de wellness centra als paddestoelen uit de grond gekomen. Niet alleen schitterende sauna's en een breed scala aan behandelingen (thalasso en ayurveda), maar ook de frisse lucht, aangename temperatuur (320 dagen zon per jaar!) en goede kwaliteit van eten en drinken maken de eilanden tot een prima wellness bestemming. Ideaal voor zowel de zomer als winter.

Alle filters herstellen x
Gozo (Malta) x
Kempinski San Lawrenz
11 reviews
San Lawrenz, Gozo, Gozo (Malta)
Ontdekken en ontspannen. Buitenactiviteiten en behandelingen. En dat in een van de mooiste wellnessresorts rondom de Middellandse Zee. Kempinski San Lawrenz heet u welkom! lees meer
Puurenkuur voordelen
Afhankelijk van de geboekte reis:
  • Gereduceerde prijzen voor alleenreizigers
  • Gratis kamer upgrade indien u met twee personen op één kamer verblijft in april 2019 (afhankelijk van de beschikbaarheid)
Korte wellnessbreak
Min. 3 nachten, ontbijt, spa
Yoga, Pilates & Ontspanning
Min. 3 nachten, ontbijt, yoga, pilates, spa
Ontdek Ayurveda
Min. 5 nachten, ontbijt, ayurveda
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!