Soort reis

Waar gaat u naartoe?

Benelux

Nederland
Ontdek

Europa

Ontdek luxe wellnessreizen en holistische retraites op de Balearen. Vind jouw wellnessvakantie op het reisplatform Puurenkuur.nl
Balearen eilanden
Ontdek
Ontdek kuur-, wellness- en yogareizen in het milde klimaat van de Canarische Eilanden. Holistisch welzijn te midden van prachtige natuur en grillige kustlijnen.
Canarische Eilanden
Ontdek
Ontdek onze gezondheids- en wellnessvakanties in Cyprus bij het reisplatform van ontspanning & wellness. Geniet van de schoonheid van de natuur en de mooie kust.
Cyprus
Ontdek
Duitsland
Duitsland
Ontdek
Ontdek onze selectie van kuurreizen en thalassovakanties in Frankrijk, met onze selectie van Thalasso-hotels, luxe boetiekhotels en yogaretreats.
Frankrijk
Ontdek
Griekenland
Ontdek
Ontdek het beste kuuraanbod in Hongarije met geneeskrachtige minerale baden in hoogwaardige kuurhotels, yogaretreats, spirituele boetiekhotels en luxe hotels met spa #HongarijeWellness#kuren
Hongarije
Ontdek
De mooiste spa’s, gezondheidsvakanties en wellnessreizen in Italië. Puurenkuur biedt een groot aanbod van kuurreizen en wellnessvakanties in Italië. Dé specialist sinds 2005.
Italië
Ontdek
Madeira (Portugal)
Ontdek
Spa en wellness reizen Oostenrijk
Oostenrijk
Ontdek
Wellness en kuurvakanties in Portugal
Portugal
Ontdek
De mooiste spa’s, gezondheidsvakanties en wellnessreizen in Slovenië. Puurenkuur biedt een groot aanbod in kuurreizen en wellnessvakanties in Slovenië voor verbetering van gezondheidsklachten, stress of slaapverbetering. Dé specialist sinds 2005.
Slovenië
Ontdek
Spanje
Ontdek
Turkije
Ontdek
De mooiste spa’s, gezondheidsvakanties en wellnessreizen in Zwitserland. Puurenkuur biedt een groot aanbod van kuurreizen en wellnessvakanties in Zwitserland. Dé specialist sinds 2005
Zwitserland
Ontdek

Azië

Bali (Indonesië)
Ontdek
Bhutan
Ontdek
India
Ontdek
Malediven
Malediven
Ontdek
Maleisië
Ontdek
Nepal
Ontdek
Grootste aanbod van Kuur-, Wellness- en Spa reizen en vakanties in Sri Lanka • Specialisten met kennis van zaken • Duizenden tevreden klanten • Luxe Locaties voor een Scherpe Prijs
Sri Lanka
Ontdek
Thailand
Ontdek
Vietnam
Ontdek

Afrika

Ontdek het mooiste van Marokko met onze selectie van Thalasso-hotels, Yoga en surf retreats en luxe boetiekhotels.
Marokko
Ontdek
Mauritius
Ontdek

Midden-Oosten

De mooiste spa’s, gezondheidsvakanties en wellnessreizen naar Ajman. Puurenkuur biedt een groot aanbod van wellnesshotels en medische spa’s in Ajman. Dé specialist sinds 2005 · Tevreden klanten· Expertadvies · Aanbiedingen · Loyalty programma.
Ajman (VAE)
Ontdek
Wellness in Dubai
Dubai (VAE)
Ontdek
De beste retreats, kuuroorden en wellnesshotels in Jordanië
Jordanië
Ontdek
Oman
Ontdek
Qatar
Ontdek

Midden-Amerika

Wellness in Costa Rica - wellbeing holidays
Costa Rica
Ontdek
Mexico
Ontdek

Kwaliteit vóór alles: we hebben al onze bestemmingen zelf getest

Puurenkuur heeft als missie: mensen helpen bij het (terug)vinden van ontspanning. Zowel fysiek als mentaal. Ons aanbod is wereldwijd, dichtbij of juist ver weg: Nederland. Europa. Afrika. Azië. Amerika. Het is onze passie steeds weer nieuwe plekken te vinden, waar de focus op ontspanning en gezondheid ligt. Plekken waar u écht kunt opladen. Waar u kunt werken aan een specifiek doel. Waar gezonde voeding, (holistische) sportactiviteiten, coaching en ontspannende behandelingen centraal staan. We zijn op elke plek geweest en geven een advies op maat, waarin we luisteren naar uw wensen. Zodat u met een gerust hart uw droomvakantie bij ons kunt boeken. We staan voor service, zekerheid en hebben inmiddels jarenlange ervaring, en bieden net dat beetje meer. Bij onze reizen krijgt u namelijk iets extra’s, zoals een gratis spa-voucher, een upgrade of extra korting op de prijzen. Zo zijn we op alle fronten van toegevoegde waarde voor u.

Marleen
Oprichter Puurenkuur