Onze docenten en coaches

Puurenkuur organiseert al jaren met succes retreats. Deze worden begeleid door een vast, ervaren team van yoga-, pilates-, en fitnessdocenten en -coaches. Lees hier wie ze zijn, wat hun specialisme is, én waar ze te vinden zijn. Onder het kopje Vertrekdata retreats vermelden we bij elke groepsreis welke docent(e) de reis begeleidt.

Nannet

Nannet van der Ham

Levenslessen! Meer kracht, bewustzijn en plezier is écht mijn motto. Ik doe dat door middel van pilates, Fitwalking, NanChi, reiki, ‘Lichter hoofd’-sessies, ‘Vind je passie & je business’-workshops en nog veel meer.

Sylvia Olde Scholtenhuis

Sylvia Olde Scholtenhuis

Combinatie van Raja yoga, Chakra yoga en Hatha yoga, met daarin meditatie en mantrazang waarin het denken tot rust wordt gebracht.

Els Dourleijn

Els Dourleijn

Hatha yoga, mijn yogalessen zijn divers en het best samen te vatten als Hatha yoga.

Danny van der Linden

Lifecoach, in mijn workshops draait het om het krijgen van meer energie. Daarvoor is het belangrijk dat je leert wat de relatie is tussen je denken, je gevoelens, je lichaam en de vraag ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’.

Monique Oudejans-Opreij

Monique Oudejans-Opreij

Hatha yoga, stijl en intensiteit pas ik aan op basis van de behoeften van de groep. Vinyasa flow, power yoga, yin en yoga nidra kunnen de basislessen Hatha yoga afwisselen.

Wilma Azink

Detoxcoach & Yogadocent

Josien Godding

Hatha en yin yoga, Pilatesdocente en detoxcoach. Ik pas mijn lessen aan de wensen van de gasten aan. Elke les is anders maar vaste elementen zijn rust, evenwicht en flow.

Mariken Fliervoet

Mijn yogalessen zijn alignment based, gebaseerd op de kennis van B.K.S. Iyengar met al zijn therapeutische effecten.

Saskia Hofstede

Saskia Hofstede

Hatha yoga en sport docente. Gasten zeggen dat m'n yogalessen vrij actief zijn, maar door de toevoeging van mindfulness en meditatie oefeningen, zijn de lessen goed gebalanceerd.

Inge van Berlo

Coach, Tai Chi & Chi gong - Ik ben een pedagoog die oplossingsgericht coacht. Door mijn achtergrond als pedagoog heb ik ook kennis van psychologische theorieën. Daarnaast ben ik sinds 2016 enthousiast geraakt door Tai Chi en Chi gong

Karina Stewart Kamalaya

Karina Stewart

Internationale Teacher! Kamalaya Wellness Sanctuary oprichtster Kamalaya.

Annette Paulich

Annette Paulich

Dru yoga, mijn lessen zijn gebaseerd op Dru yoga: een soepele, vloeiende yogavorm met specifiek aandacht voor de wervelkolom en het hartgebied. Stilte in beweging.

Cora Wesker

Cora Wesker

Hatha yoga, met kenmerken van mindfulness. Een zachte vorm van yoga waarbij het hervinden van eigen kracht en opnieuw de verbinding maken met het eigen lichaam centraal staat.

David Hofstede

David Hofstede

Dru yoga, de unieke benadering van Dru yoga met zachte, vloeiende bewegingen maakt levensenergie vrij. Naast klassieke houdingen en ademtechnieken kent Dru yoga veel speciale series die je natuurlijke gezondheid en persoonlijk welzijn sterk bevorderen.

Karin Janssen

Ik geef Dru yoga, een zachte hedendaagse vorm van yoga die zijn oorsprong vindt in Hatha yoga. Ik daag mensen uit om de verbinding met zichzelf te voelen.

Tiago Silva

Nieuw! Internationaal docent in yoga, meditatie, healing en emotionele coaching. Het belangrijke volgens Tiago is om te leren hoe de energie in je lichaam vloeit, zodat we het in het dagelijks leven beter kunnen beheren en verdelen.

Miguel Durao Teacher Tai Chi Zen Meditation

Miguel Durao

Nieuw! Internationaal docent Tai Chi en Zen meditatie