Onze docenten en coaches

Puurenkuur organiseert al jaren met succes retreats. Deze worden begeleid door een vast, ervaren team van yoga-, pilates-, en fitnessdocenten en -coaches. Lees hier wie ze zijn, wat hun specialisme is, én waar ze te vinden zijn. Onder het kopje Vertrekdata retreats vermelden we bij elke groepsreis welke docent(e) de reis begeleidt.

Nannet
Lifestylecoach

Levenslessen! Meer kracht, bewustzijn en plezier is écht mijn motto. Ik doe dat door middel van pilates, Fitwalking, NanChi, reiki, ‘Lichter hoofd’-sessies, ‘Vind je passie & je business’-workshops en nog veel meer.
Sylvia Olde Scholtenhuis

Combinatie van Raja yoga, Chakra yoga en Hatha yoga, met daarin meditatie en mantrazang waarin het denken tot rust wordt gebracht.
Els Dourleijn

Hatha yoga met elementen van Critical alignment yoga.
Monique Oudejans-Opreij

Hatha yoga, stijl en intensiteit pas ik aan op basis van de behoeften van de groep. Vinyasa flow, power yoga, yin en yoga nidra kunnen de basislessen Hatha yoga afwisselen.
Saskia Hofstede

Hatha yoga en sport docente. Gasten zeggen dat m'n yogalessen vrij actief zijn, maar door de toevoeging van mindfulness en meditatie oefeningen, zijn de lessen goed gebalanceerd.
Detoxcoach & Yogadocent

Detox coach, Yin yoga, Hatha yoga, Power/Flow yoga

Mijn yogalessen zijn alignment based, gebaseerd op de kennis van B.K.S. Iyengar met al zijn therapeutische effecten.

Mijn doel is een sfeer te creëren waarbij je helemaal tot je zelf kunt komen door middel van Yin Yoga
Annette Paulich

Dru yoga, mijn lessen zijn gebaseerd op Dru yoga: een soepele, vloeiende yogavorm met specifiek aandacht voor de wervelkolom en het hartgebied. Stilte in beweging.
Cora Wesker

Hatha yoga, met kenmerken van mindfulness. Een zachte vorm van yoga waarbij het hervinden van eigen kracht en opnieuw de verbinding maken met het eigen lichaam centraal staat.

Ik geef Dru yoga, een zachte hedendaagse vorm van yoga die zijn oorsprong vindt in Hatha yoga. Ik daag mensen uit om de verbinding met zichzelf te voelen.

Lilian geeft hoofdzakelijk Hatha yoga in combinatie met oefeningen uit andere vormen van yoga. Ze was al jaren bezig met Yoga en de achterliggende filosofie.