Soort reis

Puurenkuur Preventief - Onze missie voor bedrijfsleven en organisaties

Sinds 2005 is Puurenkuur aanbieder van preventieve wellnessretreats en kuurreizen. Met het label Puurenkuur Preventief verbreden we onze missie naar bedrijfsleven en organisaties. Want vitale werknemers… zijn waardevolle collega’s!

Duurzaam en preventief ondernemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goed zorgen voor je mensen, de mensen die het hart vormen van uw organisatie, is goed zorgen voor uw bedrijf. Niet alleen vandaag en morgen, maar altijd. Als onderdeel van het bedrijfs-dna, en geïntegreerd in alle bedrijfsactiviteiten. Zo simpel kan Puurenkuur het maken.

Puurenkuur heeft jarenlange ervaring op het gebied van gezondheid en welzijn, zowel fysie als mentaal. We zien een toename van stress, burn-outs, slecht slapen en overgewicht. We zien hoe een ongezonde leefstijl ongemerkt binnensluipt in het leven van heel veel werkende mensen. Preventief investeren in het welzijn van uw medewerkers levert hun meer gezondheid op. Met als positief effect dat in uw organisatie ziekteverzuim en kosten dalen, en werkgeluk en productiviteit stijgen. Win-win! Steeds vaker wordt Puurenkuur benaderd door bedrijven en organisaties die hun medewerkers, in het kader van duurzaam ondernemen, een Health & Wellbeing-ervaring willen bieden. Daar helpen we graag bij. Onze missie: uw medewerkers de kans geven zich volledig te ontdoen van stress en spanning die ze in hun dagelijkse routine hebben opgebouwd. Om als herboren, met focus en werkplezier terug te gaan naar het werk.

Benieuwd hoe u uw medewerkers gezond, gemotiveerd en betrokken houdt? Interesse in wat Puurenkuur voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem voor een gesprek over de mogelijkheden contact op met Marleen via marleen@puurenkuur.nl

Hieronder een aantal voorbeelden hoe u als bedrijf een actieve leefstijl kunt promoten.


Collectieve kortingstarieven voor een Puurenkuur reis

We staan open voor het bespreken van een collectieve korting voor onze reizen, voor de medewerkers van uw bedrijf.


Weekendretraites of wellnessdagen met focus op gezonde leefstijl

Heeft uw team behoefte aan een frisse start? We organiseren voor bedrijven op maat gemaakte retraites met de focus op gezondheid en welzijn. Dat kan al voor een dag of een weekend weg. We bieden verschillende locaties en arrangementen, zowel in Nederland, België als verder weg.


Wellness Workshops (voedings-, sport- of lifestyle Coaching)

Onze Wellness Workshops zijn uiteenlopend: van kookworkshops over de gezonde keuken, tot specifieke therma’s als vrouwengezondheid.


Bedrijfs Incentives

Beloon uw hardwerkende en toegewijde team met een incentive, een wellnessreis of weekend weg. We kunnen alles op maat maken, net wat uw wensen zijn.


Speciale programma’s voor Leiders en Managers

Executives en leiders dragen een aanzienlijke verantwoordelijkheid met zich mee. Succes komt vaak ten koste van gezondheid en welzijn. We bieden Executive-programma’s voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Inclusief zijn lifestyle-testen, gezonde voeding, coaching en sportelementen. Een goede fysieke en mentale gezondheid is van essentieel belang en werkt ook door in uw leiderschapskwaliteiten. Elk programma wordt op maat gemaakt naar aanleiding van uw wensen en behoeften.Top 12 luxe destination spa's
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Floortje Dessing in Thailand
Ayurveda in Europa
Top 6 retreats voor in je eentje
Floortje Dessing
Lees Floortjes verhaal