Soort reis

De Puurenkuur retraites zijn laagdrempelig en voor iedereen! Een Puurenkuur weekendretraite is even helemaal weg zijn van thuis, in een andere omgeving en meedoen aan een inspirerend programma of een programma met een specifiek doel. Dit weekendretraite heeft als specifiek doel te helpen bij het stoppen met roken. Onder deskundige begeleiding van de organisatie 'Ik stop ermee,' die op zaterdag een vijf uur durende training verzorgt, bevrijdt u zich van de verslaving. U neemt stappen naar een rookvrij leven. Dit weekendretraite biedt inzichten in uw verslaving, verhoogt uw kennis van de tabaksindustrie en geef een positieve verschuiving naar een gezonde toekomst, rookvrij. U krijgt tevens support na het weekend, middels het ondersteuningsteam van Ik stop ermee. Dit alles tegen de achtergrond van een schilderachtig landschap in het zuiden van Nederland, in een viersterrenhotel met wellnessfaciliteiten.
Lees meer

Insiders tips

Puurenkuur weekend Retreats
Blog: Puurenkuur Retreats 2024
Op retreat in eigen land
Artikel: Retreat dichtbij huis
Yogaweekend
Blog: Puurenkuur Yogaweekend

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Stoppen met Roken retraite reizen

4
De Ruwenberg, Nederland
Op een landgoed van zo'n 14 hectare ligt Hotel De Ruwenberg, midden in een natuurrijke omgeving, aan de rivier de Dommel en op slechts 10 minuten afstand van de historische binnenstad van Den Bosch.
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!

Stoppen met Roken weekend retraite

De Puurenkuur retraites zijn laagdrempelig en voor iedereen! Een Puurenkuur weekendretraite is even helemaal weg zijn van thuis, in een andere omgeving en meedoen aan een inspirerend programma of een programma met een specifiek doel. Dit weekendretraite heeft als specifiek doel te helpen bij het stoppen met roken. Onder deskundige begeleiding van de organisatie 'Ik stop ermee,' die op zaterdag een vijf uur durende training verzorgt, bevrijdt u zich van de verslaving. U neemt stappen naar een rookvrij leven. Dit weekendretraite biedt inzichten in uw verslaving, verhoogt uw kennis van de tabaksindustrie en geef een positieve verschuiving naar een gezonde toekomst, rookvrij. U krijgt tevens support na het weekend, middels het ondersteuningsteam van 'Ik stop ermee'. Dit alles tegen de achtergrond van een schilderachtig landschap in het zuiden van Nederland, in een viersterrenhotel met wellnessfaciliteiten.

Puurenkuur Retraites in Nederland

Puurenkuur biedt een breed scala aan van retraites in Nederland. Onze klanten vinden de Puurenkuur retraites een soort minivakanties. Een weekend weg met elementen van yoga, mindfulness, meditatie, wandelingen in de natuur of een specifiek doel. Altijd op mooie bestemmingen in het bos of aan zee, en altijd in hotels met uitgebreide spa en wellnessfaciliteiten. Deze korte weekendretraites lanceerden we in 2010 in Badhotel Domburg aan zee, met als doel eens te proeven van yoga en andere vormen van ontspanning, op een laagdrempelige manier en lekker dichtbij huis. Het werd zo'n groot succes dat we ons aanbod sindsdien hebben uitgebreid met meerdere thema's en meer hotels. Nu gaan elk jaar duizenden enthousiaste Puurenkuur-reizigers op zo'n korte wellnessbreak. Om te ontspannen, op te laden en nieuwe energie op te doen. De viersterren wellnesshotel zijn ideaal voor een fijn wellnessweekend: in de bossen, in het weiland of aan zee. Klik hier voor een overzicht van onze vertrekdata.