Soort reis

Zomer & Spa retreats

warme, zomerse bestemmingen...

Verlangt u naar een beetje rust? We hebben onze favoriete zomer retreats op een rijtje gezet, van luxe spa's op een eiland tot kleinschalige retreats in de bergen, voor een hoop me-time deze zomer. De zomer is een goede tijd voor een wellness en kuurvakantie. Een paar voorbeelden:
Lees meer

Insiders tips

De beste watersporten
Blog: De beste watersporten
Mooiste stranden
Blog: Mooiste stranden
Couple Holidays
Ontdek: Reizen voor koppels

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Zomer & Spa reizen

Haritha Villas & Spa
5
Haritha Villas & Spa, Sri Lanka
Haritha Villas & Spa is een kleinschalig, super-de-luxe natuurparadijs voor op maat gemaakte ayurvedakuren en wellness. Alle 9 villa’s komen met absolute privacy, ultiem comfort en een eigen zwembad.
7 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!

Inspirerende wellness en spa retreats in de zomer

Verlangt u naar een beetje rust? We hebben onze favoriete zomer retreats op een rijtje gezet, van luxe spa's op een eiland tot kleinschalige retreats in de bergen, voor een hoop me-time deze zomer.

De zomer is een goede tijd voor een wellness en kuurvakantie. Een paar voorbeelden: 

  • Yoga retreats: Yogavakanties bieden een serene en vredige omgeving om yogaposes te verdiepen, flexibiliteit te verbeteren en te concentreren op mindfulness. Deze retraites vinden vaak plaats op pittoreske locaties en bieden dagelijkse yogalessen, meditatiesessies, gezonde maaltijden en wellnessactiviteiten zoals natuurwandelingen en spabehandelingen.
  • Meditatie retreats: Meditatie retreats zijn ideaal voor innerlijke rust, helderheid en rust. Deze vakanties hebben veelal begeleide meditatiesessies, stille meditatieperiodes, lessen door ervaren instructeurs en mogelijkheden voor zelfreflectie. Ze worden gehouden in rustige omgeving zoals kloosters, holistische plekken of meditatiecentra.
  • Wellness- en sparetreats: Wellness- en sparetreats zijn ideaal voor wie op zoek is naar ontspanning, verjonging en goed voor jezelf zorgen. Deze retreats bieden een scala aan wellnessactiviteiten, zoals yogalessen, meditatiesessies, spabehandelingen, gezonde keuken en educatieve workshops over voeding, stressmanagement en holistisch welzijn. Het zijn plekken die het fysieke, mentale en emotionele welzijn verbeteren.
  • Natuur retreats: retreats in de natuur stellen u in staat om opnieuw contact te maken met de natuur en te genieten van buitenactiviteiten. Deze retreats vinden vaak plaats op schilderachtige locaties, zoals bergen, bossen of kustgebieden. Ze bieden mogelijkheden voor wandelen, kajakken, natuurwandelingen, observatie van dieren in het wild en yoga- of meditatiesessies in de buitenlucht. Jezelf onderdompelen in de natuur geeft een gevoel van rust.
  • Mindfulness retreats: Mindfulness retreats richten zich op het bewustzijn in het huidige moment ter vermindering van stress. Ze bevatten mindfulness-oefeningen, zoals geleide meditaties, mindful eten, mindful wandelen en workshops over het integreren van mindfulness in het dagelijks leven. Deze retreats bieden een ondersteunende omgeving voor het ontwikkelen van mindfulness-vaardigheden en het verdiepen van mindfulness.
  • Detoxvakanties zijn ontworpen om het lichaam te reinigen van binnenuit door middel van voeding, (evt. sappen), behandelingen en lichte, holistische bewegingsactiviteiten. Deze vakanties hebben vaak yoga- of meditatielessen, voedingsworkshops, spabehandelingen en wandelingen in de natuur. Detoxvakanties zijn bedoeld om het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam te ondersteunen en het algehele welzijn te bevorderen.