Soort reis

De beste Health resorts in Zwitserland

Top kwaliteit op vele fronten...

Ontdek de beste health resorts, boetiekhotels, yogaretreats en destination spas in Zwitserland. Puurenkuur is het reisplatform voor ontspanning, gezondheid en wellness en biedt hoogwaardige kuuroorden en health resorts. Zwitserland heeft veel in huis voor een weldadige wellnessvakantie. Oogverblindende natuur, heldere meren, minerale bronnen en een goede gastronomie. Combineer dat met een hoog niveau van service en kwaliteit en je krijgt een product van wereldklasse. Zwitserland is als wellnessbestemming zowel voor de zomer als de winter geschikt. Lange wandelingen door glooiende, schilderachtige landschappen maken uw hoofd leeg. Adem de zuivere berglucht in en geniet van uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten. Het aantal wellness- en spahotels in Zwitserland is groot en divers en biedt voor elk wat wils. Hightech medische spa's, boetiekhotels voor alleen volwassenen, gespecialiseerde detox-kuuroorden of uitgebreide skiresorts. Of u nu naar Zwitserland reist voor een korte wellnessvakantie voor ontspanning, een detoxvakantie boekt voor een schoon lijf, op vakantie gaat naar een thermal spa resort of gaat voor een superdeluxe kuuroord met butlerservice. In Zwitserland vindt u allemaal!
Lees meer

Insiders tips

Top medische spa's
Blog: Top medische spa's
Top 13 Destination Spa
Blog: Top 13 Destination Spa
Chenot
Hotel: Chenot - Zwitserland

Filter de reizen op


Ontdek hier alle reizen in Zwitserland

Chenot Palace Weggis
5
Chenot Palace Weggis, Zwitserland
Chenot Palace Weggis is het spiksplinternieuwe Chenot vlaggenschip in Zwitserland. De Chenot-methode staat wereldwijd bekend om de medische detoxprogramma’s waarbij westerse wetenschap en oosterse filosofie samenkomen.
6 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!

Zwitserland is een van 's werelds beste gezondheids- en welnessbestemmingen en dit is waarom:

Zwitserland heeft veel te bieden op het gebied van gezondheid en wellness. Oogverblindende natuur, heldere meren, schone lucht, minerale bronnen, gourmetrestaurants en veel keuze in buitenactiviteiten. Deze elementen worden gecombineerd met het typische, hoge Zwitserse niveau van service. Zwitserland is een prachtige bestemming voor zowel de zomer als de winter.
Lange wandelingen door glooiende, schilderachtige landschappen maken uw hoofd leeg. Adem de zuivere berglucht in en geniet van uitgebreide spa- en wellness faciliteiten. Het aantal wellness- en spahotels in Zwitserland is groot en divers en biedt voor elk wat wils. Hightech medische spa's, boetiekhotels voor alleen volwassenen, gespecialiseerde detox-kuuroorden of uitgebreide skiresorts. Of u nu naar Zwitserland reist voor een korte wellnessvakantie voor ontspanning, een detoxvakantie boekt voor een schoon lijf, op vakantie gaat naar een thermal spa resort kgaat voor een superluxe kuuroord met butlerservice. In Zwitserland vindt u allemaal!
  • De Zwitserse adembenemende natuur: variërend van torenhoge bergen tot pittoreske meren en rivieren. Zwitserland is de thuisbasis van de Zwitserse Alpen, die talloze mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten zoals skiën, wandelen en mountainbiken. Het land heeft vele betoverende meren en rivieren die perfect zijn om te zwemmen en watersporten te beoefenen, evenals schilderachtige parken en tuinen die mogelijkheden bieden voor ontspanning, ontstressen en contemplatie.
  • Het Zwitserse gezondheidssysteem: met vele ziekenhuizen, klinieken en gezondheidscentra van wereldklasse. Het land staat bekend om zijn hoge normen van medische zorg, met veel faciliteiten die ultramoderne apparatuur en behandelingen bieden.
  • Zwitserse spa's: er is een breed scala aan spa's en wellnesscentra, die een verscheidenheid aan behandelingen en therapieën aanbieden die gericht zijn op het verbeteren van gezondheid en ontspanning. Deze spa's en wellnesscentra maken vaak gebruik van natuurlijke en biologische producten en bieden diensten aan zoals massages, yoga, meditatie en voedingsadvies.
  • Schone lucht: Zwitserland staat bekend om de schoonste lucht ter wereld, dankzij de strikte milieuregels en de inzet van het land voor duurzame ontwikkeling. Deze schone lucht is vooral gunstig voor mensen met luchtwegaandoeningen of allergieën.
  • Biologisch voedsel: Zwitserland staat bekend om zijn toewijding aan biologische en duurzame voedselproductie, met veel restaurants die gezonde en lokaal geproduceerde opties bieden. Deze nadruk op gezond eten wordt weerspiegeld in de lage percentages zwaarlijvigheid en andere aan voeding gerelateerde gezondheidsproblemen in het land.
  • Buitenleven in Zwitserland: de Zwitserse cultuur hecht veel waarde aan buitenactiviteiten en lichaamsbeweging, waarbij veel mensen profiteren van de natuurlijke omgeving van het land om actief en gezond te blijven. Deze nadruk op lichaamsbeweging komt tot uiting in de lage percentages hartaandoeningen en andere chronische aandoeningen in het land.
  • De Zwitserse 'stressreductie': Zwitserland is ook een geweldige bestemming voor diegenen die stress willen verminderen en hun mentale welzijn willen verbeteren. De natuurlijke schoonheid en vredige sfeer van het land, gecombineerd met de vele wellnesscentra en spa's, bieden de perfecte omgeving voor ontspanning en verjonging.
Zwitserland is een land dat gezondheid en wellness hoog in het vaandel heeft staan. Zwitsers geven prioriteit aan een gezonde leefstijl met veel lichaamsbeweging en buitenactiviteiten. Er is een groot aanbod van gezondheids-, wellnessresorts en (medische) klinieken.