Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Kamalaya Wellness Sanctuary
24 juli 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Most magical place with incredible teachers and healing massages. I have learned so much during my time there and I will go again for sure!!

Anonymous

1 juli 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Dit is dé moeder van alle wellnessresorts. Luxe in alle betekenissen van het woord zonder te overdrijven. Geweldig gezond eten, geweldige behandelingen in hun wereldberoemde wellnesscentrum en uitstekend personeel om u te helpen ontspannen en tot rust te komen. Ik heb een verblijf van 9 dagen gedaan met een Renew & Relax dat alle drie de maaltijden en drankjes omvatte (alcohol is beschikbaar, maar niet aangemoedigd omdat het een wellnesscentrum is). Ik had een programma met geweldige behandelingen en massages. Waaronder Traditionele Thaise massage, Indiase hoofdmassage, voetmassages, tensionrelieving schoudermassages en nog veel meer. Ik voegde ook een 121 reformer pilates en drie 121 persoonlijke trainingssessies toe die geweldig waren. Ik boekte een superior suite met zeezicht die geweldig was en hoewel de kamer kon worden aangepast naar mijn wensen was deze zeer comfortabel en had ik een prachtig uitzicht op zee. Het recreatiebad en het strand zijn ook geweldig met net genoeg schaduw om ernstige verbranding in de felle zon te voorkomen. De service op het strand en in het Amrita-café is onberispelijk. Ik voel me een week later nog steeds energiek en ontspannen en ben al van plan om later dit jaar of volgend jaar rond Pasen een volgend bezoek te brengen. Duur, maar de moeite waard. Ik reisde alleen en vond dat helemaal niet intimiderend omdat veel mensen er ook alleen waren. Na vijf nachten nam ik deel aan de gemeenschapstafel die geweldig bleek te zijn. Kan deze plek niet genoeg aanbevelen. Twee weken was gewoon niet lang genoeg... Volgende keer een maand denk ik.

Therese

15 april 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Mijn 5-daagse programma 'Asian Bliss' was in alle opzichten uitzonderlijk. Ik voel me goed uitgerust, lichter en vertrok met het idee zo snel mogelijk terug te keren!

Yasmine

15 februari 2022

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden

Fabienne

4 maart 2020

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Al ruim een week terug uit Thailand, het gewone (werk) leven weer opgepakt, maar ik probeer het ’Kamalayagevoel’ nog even vast te houden. Het allerbelangrijkste is dat het niet alleen een luxe strandvakantie is geworden, maar dat het – zoals gehoopt - voor body en mind een feestje was.

Ik heb mij overgegeven aan alle verschillende massages en niet te vergeten de gesprekken. Natuurlijk is niet alles over en klaar na 10 dagen, maar het geeft zeker handvaten. Wat was ik blij dat ik niet alles in 5 dagen gepropt had. Een luxe!  Je begrijpt het al: ik heb er geen spijt van en dan heb ik het eten nog niet eens genoemd!  Ik ging ook met een gerust hart op reis. Jullie hadden alles goed geregeld. Duidelijk omschreven en een theetje om vast in de stemming te komen. Ik heb het allemaal op prijs gesteld.

Bij Kamalaya informeerde de hotelmanager ook naar mijn reisagent en toen ik Puur en Kuur zei, was hij vol lof. Voor jullie ook weer leuk om te weten. Jullie voucher heb ik de laatste dag ingezet. Werd mijn laatste Thaise massage met kruiden.  

De gouden tip vond ik toch wel het opnemen van de gesprekken met mijn telefoon. Verder heb ik het ‘Kamalayaluchtje’ gekocht en ga eerstdaags dus lekker op mijn bed liggen, olie branden en gesprekken weer terugluisteren. Ik zal denk ik niet snel weer zo’n luxe verwenreis (kunnen) boeken, maar misschien win ik de loterij dan weet ik jullie te vinden. 

Evelien

9 februari 2020

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

I stayed at Kamalaya in a seaview suite. The compound is gorgeous, with fantastic views (a yoga barn with a view of the sea), food was delicious and the staff was very helpful and friendly. The only thing I would highlight is that if you sign up for the pre-designed program, you should consider if it gives you time to do things at your own pace. I booked a programme for 5 nights and stayed for 8 nights, and spread the treatments over my entire stay. Note also there is a digital detox policy, so a good chance to put that phone away

Anoniem