Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Kamalaya Wellness Sanctuary
7 augustus 2019

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Alles is daar fantastisch. Je voelt je een prinses, inderdaad is het niet geschikt als je slecht ter been bent. Ik adviseer mensen om een 7 dagen behandeling uit te smeren over 12 dagen. Anders heb je veel afspraken per dag en het is zonde om niet van de omgeving en extra opties te kunnen genieten.


✅ Goede spafacilitieiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden

✅ Perfect om alleen te reizen naar Kamalaya

Peggy W.

25 januari 2019

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Ik vond mijn verblijf in Kamalaya een bijzondere ervaring.

Zeer vriendelijk onthaal en personeel, een gezellige en familiale sfeer, een bijzondere mooie omgeving, perfecte kamer en service.

De begeleiding mbt tot de behandeling en de behandelingen zelf zijn zeer professioneel.

Ik ga met plezier beroep doen op jullie aanbod voor een volgend verblijf in Kamalaya :-)

N. Vandermeulen

8 januari 2019

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Ik vond Kamalaya echt een pareltje. De perfecte plek voor mensen die niet zoveel hebben met Kerst en die op willen laden, gezond willen eten en nieuwe dingen willen uitproberen op het gebied van mindfullness. 

Elma

2 januari 2019

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

I have been using Puurenkuur for many years (even though I am English and live in the UK, not Holland). They are extremely helpful. I am very demanding and ask many, many questions and make many changes to my itinerary and they never complain and cannot do enough to help. I receive a superb service and they really are the best at what they do. Thanks Puurenkuur! 

C. Cooke

10 september 2018

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Wat me opviel en erg aanstekelijk was was de gastvrijheid van iedereen, van jong tot oud van laag naar hoog, super.

Ik heb daar zelf al ingevuld wat er volgens mij beter kan, dat weten ze al.  De hele ervaring was super, maar wat mee kan tellen was dat t sowieso 

de eerste keer azie ooit was voor mij, en dan thailand in t bijzonder.  Ik ben aangestoken door het thailand virus, ga er zeker naar terug. 

Heb de meeste doelen die ik aan die reis had gesteld gehaald dus tevreden naar huis.


Van der Heijden

9 april 2018

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Wat een voorrecht om hier te gast te mogen zijn. Het resort is omgeven en samengesmolten met prachtige natuur, welke door de tuinmannen tip-top wordt onderhouden. Dit draagt bij tot een oase van rust die je snel ervaart en op je in werkt. De trainers en masseurs, zijn professioneel en voorzien je van het juiste advies en tips. Het bedienend personeel omringd je met zoveel aandacht en zorg die bijna onwerkelijk maar zeer welkom is. De keukenbrigade serveert heerlijk pure gerechten. Dit alles maakt het mogelijk om heerlijk en ongegeneerd met jezelf bezig te mogen zijn en je volledig op te laden met nieuwe energie en een bijzonder warme herinnering. Een nieuwe fan!

R. Fronik