Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Ananda in the Himalayas

12 juli 2022

India, Ananda in the Himalayas

Mijn verblijf was magisch. Het personeel doet echt haar best voor elke gast. Om nog maar te zwijgen over de adembenemende plek zelf.

Anoniem

30 juni 2022

India, Ananda in the Himalayas

Ik heb een week midden in de natuur doorgebracht in Ananda. Het is echt een prachtig landgoed op een heuveltop, een oase van rust. Mijn hart is gevuld met geluk en dankbaarheid. De spa behandelingen, het eten, de gastvrijheid, alles was uitzonderlijk. Ik hoop volgende zomer weer terug te komen voor een weekje self care.

Hester

29 mei 2022

India, Ananda in the Himalayas

Spent 3 nights here. Had one of the most relaxing and peaceful stay. The property is very well maintained, the staff goes above and beyond, the food is healthy and delicious, and the massages are the best!

I do recommend to book your massages in advance because the calendar gets pretty tight!

The morning chanting and yoga sessions help to start the day on the right note. There are multiple events through the course of the day so you do have enough to keep you busy, but at your own pace.

I left the resort relaxed and completely de-stressed.

Thalia

3 april 2022

India, Ananda in the Himalayas

Prachtige ligging te midden van de heuvels. Het resort biedt diverse kuurtherapieën. 14 nachten Holistic Detox was precies wat ik nodig had. Heerlijke spa, goede sfeer en geweldig personeel. I love it!

Lot

14 november 2019

India, Ananda in the Himalayas

Ananda is een paradijs! Wat het extra speciaal maakt is de omgeving, de uitmuntende service en de extra "touch" (het weekprogramma, de spa experience, de kleine attenties die je op je kamer vindt in de vorm van gepersonaliseerde berichtjes , fruit, wake up tea service...). Als gast krijg je alle aandacht en er wordt alles gedaan om het je naar de zin te maken, terwijl is toch compleet vrij staat om de tijd in te vullen hoe jij dat wil. Het is duidelijk dat het personeel tevreden is, dat er teamwork. Veel hotels en resorts vergeten dat een tevreden werknemer noodzakelijk is om een tevreden gast te krijgen. Ananda niet. Ik zou zeker terug gaan en het aanraden aan iedereen die van rust en natuur houdt en bereid is daar iets extra's voor te betalen! Ananda betekent "bliss", "gelukzaligheid" en dat is precies hoe je je daar voelt!

Liza Brouwer

18 juli 2019

India, Ananda in the Himalayas

Ananda is een oasis van kalmte, zwevend in de bomen!

Wij hadden de privilege om te verblijven in een 1 slaapkamer villa bijgewoond door Purohit die zorgde voor al onze behoeften, vaak voordat we het zelf doorhadden.

We hebben verschillende activiteiten gedaan tijdens ons verblijf, met als highlight het raften op de Ganges. 

Het eten was geweldig met veel keuzes. Aan het einde van ons verblijf voelde onze villa als thuis en Purohit was een goede vriend van ons geworden, net zoals de rest van het geweldige personeel dat voor ons zorgde tijdens ons verblijf.

Ananda was onze favoriete plek tijdens onze reis in India, en we plannen nu al onze volgende trip alleen blijven we dit keer langer! 

Christa