Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Ananda in the Himalayas
7 augustus 2018

India, Ananda in the Himalayas

Dit was een van onze beste vakanties tot nu toe. Ananada is meer dan een hotel, een spa, een yoga retreat. Het is de combinatie van wat de oprichters voor zich zagen toen het was opgericht: lichaam, geest en kennis. Alles, van de behandelingen, lessen, yoga, meditatie, eten tot de sfeer heeft een betekenis en doel. De service is ongelooflijk en de bescheiden gastvrijheid samen met de waardering van de natuur en vriendelijkheid dragen bij aan de charme van de plek. Ik zou makkelijk langer kunnen verblijven, een erg ontspannen en spirituele plek! Het personeel hielp om de verjaardag van mijn man onvergetelijk te maken, wat deze dag bijzonder en mooi maakte. Wij kunnen niet wachten om terug te gaan!

Rosa

27 juli 2018

India, Ananda in the Himalayas

Dit resort overtreft elke droom. Van begin tot eind, het personeel stopte nooit met aangenaam en zorgzaam zijn. Ook het personeel in de spa zijn voortreffelijk, de behandelingen zijn fenomenaal en erg professioneel. Het buitenzwembad is prachtig. De uitzichten zijn adembenemend, en de eetkamer is geweldig. Puran en Pradeep zijn geweldige obers. We konden buiten zitten voor het diner en kijken naar miljoenen sterren en de maan. De temperatuur was koel en aangenaam. Iedereen zorgde ervoor dat je geheel tevreden was. We wilde niet weg gaan uit het resort! Ookal was yoga new voor ons, maar de leraar was geweldig. Wij raden Ananda aan iedereen aan! 

Joseph

19 juli 2018

India, Ananda in the Himalayas

Our stay at Ananda beats expectations. Right from a friendly reception by the general manager to the spa treatments, vedanta classes, mediation and yoga sessions, food, service, facilities, everything was immaculate. The chef customized our food requirements to offer us an excellent range of healthy, light, as well as glimpses of local cuisine. The food experience was enhanced by the restaurant staff, the service was efficient, pleasing, and attentive. The spa sessions were invigorating, and the staff was extremely knowledgeable about the treatments. The doctor gave us very good followups and great advice on diet and healthy living. I would definitely recommend a stay in Ananda! 

Connor

3 juli 2018

India, Ananda in the Himalayas

My daughter and I went to Ananda for the 5 day detox programme and I cannot begin to explain how amazing the entire experience was. We experienced some of the best massages we have ever had everyday, plus more activities such as yoga, meditation, cooking classes and a Himalayan hike were unforgettable. The food was not only so tasty, but presented beautifully like a work of art. Plus to top everything off the staff and service where second to none. I would love to go back again one day soon! 

David

26 juni 2018

India, Ananda in the Himalayas

Dit is zo'n prachtig resort in het voorgebergte van de Himalayas. Doordat het net boven het dorpje Rishikesh (wat zichzelf als de yogahoofdstad van de wereld ziet) ligt, voel je de spirituele energie. De mensen zijn erg warm en vriendelijk. We hadden het geluk om te kunnen verblijven in een 2 slaapkamer suite, en deze was prachtig. We hadden een eigen zwembad omgeven door prachtig groen en een mooi uitzicht op de vallei. Onze dank gaat uit naar Joji die zorgde dat we alles hadden wat we ook maar wilden. Als je tijd hebt, is de Kunjapuri Temple Trek zeker een aanrader!

Lindsey

10 juni 2018

India, Ananda in the Himalayas

Wat je ook maar wenst, het wordt voor je geregeld en het wordt gebracht met een glimlach. Een spa waar iedereen zijn eigen programma kan volgen met genoeg vrije tijd. Door een consult met de chef krijg je ook het eten wat je lekker vindt. Het terrein is prachtig onderhouden en het paleis is de perfecte plek voor thee in de middag.

Yogalessen, meditatie en de behandelingen zijn zonder twijfel de meest luxueuze en interessante die ik ooit heb gehad. De golf baan ziet er fantastisch uit door de jungle, maar ik zag veel golfballen verloren gaan aan de heuvels en geulen. Hoe dan ook is het geweldig om de bavianen te zien slingeren in de bomen. Ananda heeft een geweldig goed georganiseerde en tevreden staff! 

Charlotte