Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village
16 juli 2022

India, Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village

Geweldige plek om op te laden en te ontspannen in een prachtige omgeving. Gezond en vers eten en goede service. De behandelingen helpen bij het verlichten van de pijntjes in mijn lichaam. Ik zou dit iedereen aanbevelen met lichamelijke aandoeningen. De mensen in de bediening zijn vriendelijk en gastvrij. Hopelijk tot ziens!


Christa

29 juni 2022

India, Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village

Manaltheeram is an Ayurvedic hospital with a relaxing resort ambiance that makes you feel at home. Treatment are excellent. The main restaurant is a highlight for its location with unobstructed views of the ocean. During the treatment special Ayurvedic vegetarian food is served. The South Indian cuisine is varied and tasty, and you will certainly love it.

Robin

10 mei 2022

India, Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village

Manaltheeram is een prachtig strandresort met verschillende goede behandeling. Ik verbleef 14 dagen bij hen en merkte dat het personeel zeer professioneel en beleefd is. De behandelingen waren geweldig. Artsen, therapeuten en de rest van het team waren geweldig. Ik volgde de panchakarama kuur en na de behandeling voelde ik me stukken beter. Ik ben van plan ooit nog terug te keren met vrienden!

Anoniem

3 april 2022

India, Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village

Manaltheeram is een heerlijk relaxt strandresort met traditionele ronde hutten. Het personeel is aardig en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Het restaurant biedt een ruime keuze aan vegetarische en ayurvedische gerechten, evenals niet-vegetarische gerechten. Het lange brede zandstrand is ideaal om wandelingen te maken. In de vroege ochtend zie je de lokale vissers hun vangst voor de dag ophalen: zo gaaf!! Ik heb een heerlijke tijd gehad en zou Manaltheeram ten zeerste aanbevelen voor zowel de ayurvedische behandelingen als de locatie aan het strand. Er zijn daarnaast ook yoga- en meditatielessen beschikbaar. Ik kijk met plezier terug naar mijn verblijf hier en zal zeker teruggaan.

Anoniem

21 november 2019

India, Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village

Wat heb ik een fantastische tijd gehad in Manaltheeram! De ligging van het resort aan het strand. Authentieke cottages prachtig opgesteld in een oase van groen. De behandelingen zijn heerlijk, het eten is verrukkelijk en het personeel is fantastisch. Aan alles is gedacht! Wat een heerlijke tijd heb ik gehad - voor herhaling vatbaar!

Karin V.

17 juli 2019

India, Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village

It was a splendid experience and worth all efforts!! The only not too nice moment was to not have been informed from the very beginning, when i started asking for a booking, that i could not stay at Manaltheeram for the whole period. Nevertheless i passed an extraordinary great time, the same in Somatheeram, as well in Manaltheeram. All staff acted in a very attentive and sensitive manner, and then the treatment, together with the meditation and yoga class was just awesome! The rest of the booking process went very smoothly and i felt a lot being taken serious and received all further necessary information very promptly. Thank you!!!

Stephan M. Z.