Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van SHA Wellness Clinic
30 juni 2022

Spanje, SHA Wellness Clinic

Amazing venue and great facilities

Staff in general was amazing and we all know the importance of staff for an establishment to be successful. Special mentions to:

Jon at the reception.

Gabriel at the concierge.

Abdel waiter at our table.

Darya at the reception.

Make sure you join some of the complimentary group activities, helps interaction and also are interesting breaks

Maybe don’t pack your agenda too much to have time to also unwind on your own and also to visit the spa and other areas

Anonymous

20 juni 2022

Spanje, SHA Wellness Clinic

Mijn vrouw en ik hebben verschillende detox-spa's bezocht en dit is de beste tot nu toe. Het ligt op een mooie locatie en is zeker 5 sterren. De behandelingen zijn uitstekend en goed georganiseerd en over het algemeen werkt het 7-daagse detox-programma buitengewoon goed

Er is genoeg te doen, het eten wordt bereid volgens een hoge standaard en al het personeel is zeer professioneel.

De slaapkamers zijn ruim en zeer comfortabel.

Ik zou SHA ten zeerste aanbevelen.

Pierre

17 juni 2022

Spanje, SHA Wellness Clinic

Zonder enige twijfel een van de beste wellnessklinieken ter wereld. Absoluut alles is hier eersteklas - medische behandelingen, voedingsmenu, faciliteiten, mensen, gasten, en ook niet hoe geweldig de locatie en het uitzicht zijn. Ik raad wel aan om minimaal een week te blijven om alles te ervaren wat het te bieden heeft.

Cora

27 mei 2022

Spanje, SHA Wellness Clinic

Ik ben van 17 tot 24 mei geweest. Het is mijn derde verblijf in de afgelopen 3 jaar en ik kan alleen maar zeggen dat het een unieke ervaring is. Ze zijn zeer professioneel en erg aardig! Wat betreft de sportschool wil ik Borja, Iker, Ismael en de jongen die Engels is nog even extra bedanken, het zijn trainers met wie ik heb getraind en ze zijn top!

Op de behandelafdeling:

Gala is de beste in de Colon-reinigingsbehandeling, Alexey en Maksim in de massagesectie, en ik heb verschillende gezichtsbehandelingen met de meisjes gedaan, helaas weet ik de naam niet meer, maar ze waren ook erg top!

Het shamadi restaurant… ongelooflijk goed! Zowel de aandacht als het eten, ondanks het feit dat alles praktisch veganistisch is, zijn de gerechten erg goed gedaan. We zullen 100% terugkeren.

Monica