Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Monchique Resort & Spa

8 november 2022

Portugal, Monchique Resort & Spa

Fijne plek, zeer attent personeel, geweldige spa medewerkers, veel faciliteiten, grote kamer met eigen, volledig keukentje (een auto is dan wel handig, want winkel is 6 km verder). Dikke aanrader. En dank aan Kim voor alle ondersteuning!

Anoniem

19 september 2022

Portugal, Monchique Resort & Spa

Onlangs met 13 (veeleisende) vriendinnen naar Monchique Resort & Spa geweest. Wat een topadres! Loeigrote, uiterst comfortabele kamers en uitstekende faciliteiten. Het water in de zwembaden is er frisser dan fris. De ‘massage therapists’ zijn uit de kunst: krachtige handen, lieve woorden. Ze voelen precies aan wat je nodig hebt. We moesten ons inhouden om er niet elke dag naartoe te gaan. Verslavend goed! Vanuit het hotel is alles mogelijk: eindeloos wandelen, een beetje shoppen en veel luieren aan het strand. Een auto huren is wel een must om de omgeving te ontdekken.

We hebben op aanraden van Kim Brouwer voor deze accommodatie gekozen. Echt een goede tip van haar: je krijgt ontzettend veel waar voor je geld! Een mega compliment aan Kim voor haar service. Regelmatig wilden we iets wijzigen. Niets was haar te veel! Ze reageerde snel, vriendelijk en kundig. Ook keek ze vooruit: welke consequentie heeft de wijziging voor de rest van de boeking? Deze uiterst professionele dame liet geen losse eindjes liggen. Ze heeft oog voor detail en doet écht haar best voor je: ze is een sieraad voor het bedrijf. Ik kan niet wachten om weer met Puur & Kuur op stap te gaan.


Patricia J.

3 juli 2022

Portugal, Monchique Resort & Spa

Het personeel is echt geweldig. Attent en altijd met een glimlach. Van receptie tot keuken. Bedankt, want het waren een paar geweldige dagen.

Het is een beetje een doolhof, maar toch heb je de route vinden snel onder de knie.

De kamers zijn zeer ruim.

De housekeeping doet geweldig werk. Allemaal heel erg schoon.

Het is de moeite waard, want hoewel het niet op het strand ligt, is de ervaring uniek. De belangrijkste stranden liggen op 20 minuten afstand.

Oh, en vrijdag- en zaterdagavond, live optredens.

Wat wil je nog meer!

Ans

2 juli 2022

Portugal, Monchique Resort & Spa

Het hotel is het mooiste hotel dat er in in de streek te vinden is. We hebben een prachtig verblijf gehad. De kamers zijn ruim en schoon en voelen direct als een tweede thuis. Personeel doet het super.. en ook de spa is top!

Anoniem