Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Monchique Resort & Spa
20 oktober 2021

Portugal, Monchique Resort & Spa

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

Rieke

3 oktober 2021

Portugal, Monchique Resort & Spa

✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Ontspannen sfeer

✅ Schoon

 

Top: Fantastisch verblijf, heel persoonlijke service, niets is het personeel te veel, iedereen is even vriendelijk. Het yogadeck is een heel prettige plek voor yoga, pilates en personal training. De Gym is mooi. De hotelkamer is eigenlijk geen kamer maar een mooi appartement met volledige keuken, twee badkamers en een ruime woonkamer. Echt een perfect resort. 

Tip:De matrassen zijn te hard. Die zouden vervangen kunnen worden. Het onverwarmde zwembad heeft dringend renovatie nodig. Er ontbreken veel tegels op de bodem en langs de zijkanten en dat maakt een armoedige indruk.

Annelies

23 september 2019

Portugal, Monchique Resort & Spa

✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Goede spafaciliteiten

✅ Ontspannen Sfeer

✅ Goede bedden


Ontbijt was super. Eerste avond gegeten in a la carte restaurant, dit hebben wij allebei als niet zo smakelijk ervaren (beide vegetarisch gerecht zonder smaak). Buffet restaurant tweede avond was beter, niet heel veel keus (vegetarisch) maar het smaakte in ieder geval goed. 3e avond hebben we buiten het resort gegeten. Verder was het verblijf heerlijk.

Marijke W.

19 september 2019

Portugal, Monchique Resort & Spa

Bedankt voor jullie expertise en service. Wij hebben een fijn en zorgeloos verblijf gehad met bovenverwachting goede Spa behandelingen!


✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

Anoniem

23 april 2019

Portugal, Monchique Resort & Spa

Eerst en vooral wil ik jou en je collega' s bedanken om dit op zo een korte tijd geboekt te krijgen.

Het volledige verblijf heeft mijn verwachtingen overstegen. 


Personeel

Op en top vriendelijk en correct, staan steeds klaar om je vragen te beantwoorden, je verder te helpen.

Speciale vermelding voor het sportteam en het SPA team, alsook de 'piccolo' van dienst 'Augusto'.

Ik heb me overal welkom gevoeld en werd zeer attentovol behandeld, zoasl een tweede thuis.

Kamer

Prachtige kamer, een volwaardige suite met 2 badkamers (!), extra fles van het plaatselijk bronwater, klein snoepje.

Je ziet wel dat op bepaalde plekken er wat slijtage komt, maar dat stoort niet.

Heb in die week van kamer gewisseld omdat de badkamers last hadden van mieren (enkel in de badkuip en douchecabine). Blijkbaar een gekend probleem.

Omdat ik gewisseld heb, heb ik ook het verschil gemerkt tussen de 'oost' en 'zuid' kant.

De oostelijk gelegen kamers zijn rustiger gelegen, terras heeft weliswaar minder lang zon. De zuidelijke kant was drukker (meer kamers bezet) en en de kamer had zij- en bovenburen (laatste nacht heeft een gezelschap tot 2u 'snachts lawaai gemaakt id kamer naast of tegenover mij).

Er waren ook zonneweringen aan de zuidkant wat een voordeel is als het snikheet wordt, enige bizarre is dat deze weringen zich automatisch sloten op bepaalde momenten zonder dat er een manuele handeling plaats vond.

Privé terras was een enorme meerwaarde, persoonlijk zou ik een schutting tussen de verschillende terrassen wel appreciëren. Er zijn momenteel voldoende zondoorlatende materialen.

Tip: badkamer voor opening seizoen: voegen vernieuwen, waren nu wat vuil en dat oogt niet clean.

Restaurant

Echt restaurant gevoel, je hebt niet de indruk dat je in een groot hotel bent.

Dagverse menu' s, goede keuken, elke keer nieuwe botertjes met vb. zwarte peper, zongedroogde tomaatjes, ea. in verwerkt. Cocktail vd dag, ..

Keuken ging enorm snel waardoor je soms op een half uur al had gegeten (3 gangen) en met een propvol gevoel van tafel ging.

Ontbijt was ruim voldoende met diverse broodsoorten, verse omeletjes waarbij je de groenten ea. kan kiezen, pannekoekjes, 'french toast', verse fruitsla, stukken fruit, divers beleg, zoetigheden, koffie/ thee/ water/ fruitsappen en zelfs een schuimwijn. Top!

In het weekend is het veel drukker met locals en families die een weekendje boeken en dan merk je dat ze niet voorzien zijn (tafels) en structuur hebben om de massa volk te ontvangen.

SPA & Wellness

Behandelingen werden op maat uitgevoerd, wat een zaligheid. Hebben hard gewerkt om de stress en blokkeringen uit het lichaam te krijgen.

Enorm vriendelijk (Joao & Paula), heerlijk geurende producten (ESPA).

SPA- circuit was TOP!

Tip: rust werd soms verstoord door lawaaierige vriendengroepen, de verzorgingsproducten van de SPA aanbieden aan klanten die een pakket boeken dmv staaltjes in de badkamer te zetten ipv standaard hotelzeep en shampoo.

Sportteam

Dit zit mee in de hotelprijs inbegrepen sinds kort en dient niet extra betaald te worden.

Attente en jonge mensen die rekening houden met je deffecten (als je ze deelt met hen). Goede diversiteit in aanbod, extra wandelingen hadden wel leuk geweest.

Bj aankomst krijg je van de receptie een zakje met een plastieken drinkfles die je naar believen mag vullen met water (barretje in receptiehal) waar dagelijks andere fruitjes en/ of groenten worden aan toegevoegd (refreshing!)

Ligging

Prachtig uitzicht, mooi op een heuvel met id verte Portimão.

Minpunt is de drukke weg onder het hotel die 's nachts gelukkig wel rustig is.


In ieder geval heb ik met volle teugen genoten van dit verblijf, ik kijk er naar uit om een volgende vakantie via jullie te boeken.

Dit was een superervaring!

Freya M.