Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van OCEANO Health Spa Hotel

14 oktober 2022

Spanje, OCEANO Health Spa Hotel

✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden

Alles was super!

Ylona

30 juni 2022

Spanje, OCEANO Health Spa Hotel

Prachtig hotel op prachtige locatie. Fantastisch eten: elke maaltijd foto waardig! De Ayervedische behandelingen waren precies wat ik nodig had. Ik hield van elke minuut. Aan al het personeel: bedankt voor het maken van mijn vakantie. Ik zal zeker terugkomen!

Linda

16 juni 2022

Spanje, OCEANO Health Spa Hotel

This is a hotel with a great and good offer on the spa treatments. The treatments i had were really good. The views from your balcony is superb. The area is quiet and perfect for hikes away from the noisy touristy and crowded areas.

Anonymous

9 juni 2022

Spanje, OCEANO Health Spa Hotel

Fantastisch zoals altijd. Speciale plek om uit te rusten, batterijen op te laden en weer terug te keren naar de routine. Spectaculaire uitzichten en een geweldig team dat altijd klaar staat van de klant.

Bella

12 mei 2022

Spanje, OCEANO Health Spa Hotel

Charmant hotel met een goede sfeer. Het ligt vlakbij de zee met wandelgebieden in de buurt. Het personeel, van administratie tot de spa en de schoonmaak, doet hun best om het verblijf aangenaam en comfortabel te maken. Een ultieme rustplaats waar desgewenst medische zorg van de eerste orde wordt aangeboden. Vooral bezocht door Europeanen die op zoek zijn naar iets meer dan enkel rust. De spa-therapeuten zijn geweldig, vriendelijk en zeer professioneel. Ik raad de Ayurvedische massage absoluut aan.

Jeanne

11 mei 2022

Spanje, OCEANO Health Spa Hotel

Onlangs hebben mijn man en ik 2 weken het Mayr-programma gevolgd in het OCEANO Health Spa Hotel. Het hotel, het personeel, de detox-behandelingen en alle faciliteiten waren meer dan we ooit hadden verwacht…… geweldig!

Mijn man had jaren geleden eens een Mayr-programma gevolgd in Oostenrijk om af te vallen en te ontgiften. Sindsdien heeft hij me overtuigd om het te proberen, maar op een andere locatie met een beter klimaat. Het Mayr-programma op de Oceano in Tenerife was de perfecte oplossing. De prachtige ligging van dit hotel zorgde ook voor “natuurlijke” Thalassotherapie. We verloren niet alleen het gewicht dat we wilden, maar leerden ook een aantal fundamentele veranderingen in ons dieet die we thuis blijven volgen. Echt levensveranderende principes die gemakkelijk te volgen zijn en extra gewicht weghouden.

We zijn van plan om twee keer per jaar 10 dagen terug te keren in het OCEANO Health Spa Hotel, en het onderdeel te maken van onze jaarlijkse routine.

Diede