Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center

20 juni 2023

Madeira (Portugal), Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center

Helaas was de service de eerste 2 dagen niet wat ik had verwacht van dit hotel. Oorzaak waarschijnlijk: een vol hotel en minder en ook onervaren (inval)personeel vanwege 2 nationale feestdagen. Daarnaast op technisch front problemen (zoals airco) vanwege een recente storm. Jammer van de soms wat passieve houding bij de receptie, maar gelukkig is alles uiteindelijk opgelost. Het geboekte arrangement steeds bij de hand gehad. Het werd in de loop van de vakantie beter, dus met een prettig en ontspannen gevoel weggegaan. Dagje Funchal met de bus is aanrader, evenals wandelen (lees: klimmen) naar het Christus beeld (Cristo Rei) of slenteren over de Promenade langs de oceaan naar Praia dos Reis Magos (waar de lokale bevolking gaat zwemmen). Voldoende restaurantjes (zoals Vila Ventura), cafeetjes en kleine supermarktjes in de omgeving. Restaurant Atlantis serveert heerlijk eten in fijne sfeer, hartelijke bediening, met uniek uitzicht. Behandelingen in de Spa zijn van hoog niveau en het personeel heel attent en warm. Ik kwam regelmatig bij het zwembad van buurhotel Galosol, ruimer van opzet en meer schaduwplekken. Er worden drankjes en hapjes buiten geserveerd. Ik heb nog een bijzondere Yoga Nidra les gevolgd in hotel Alpino Atlantico.

Anoniem

30 januari 2023

Madeira (Portugal), Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center

Eerste week Alpino:

Gezellig kleinschalig hotel en zeer goede Ayurveda!

Goede artsen en nog betere behandelingen!


Tweede week Galomar:

Comfortabel goed hotel, voor 1 week prima.

Groot dus weinig kontakten ,veelal koppels daar.

4 excursies gedaan + dagje Funchal en genoten ve heerlijke Spa behandeling met de Voucher korting die ik v jullie kreeg.


Anoniem