Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center

30 januari 2023

Madeira (Portugal), Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center

Eerste week Alpino:

Gezellig kleinschalig hotel en zeer goede Ayurveda!

Goede artsen en nog betere behandelingen!


Tweede week Galomar:

Comfortabel goed hotel, voor 1 week prima.

Groot dus weinig kontakten ,veelal koppels daar.

4 excursies gedaan + dagje Funchal en genoten ve heerlijke Spa behandeling met de Voucher korting die ik v jullie kreeg.


Anoniem

12 april 2022

Madeira (Portugal), Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center

Ik vloog naar Madeira om de Panchakarma-kuur te doen en om te ontspannen. Mijn verwachtingen werden meer dan overtroffen. Ik heb heel lieve mensen leren kennen die dol zijn op hun dagelijkse werk en ik was daar in goede handen. Het personeel was altijd vriendelijk en deed altijd hun best. De kok Gregor kookt heerlijk en de massages waren altijd uitstekend. Ik heb me nog nooit zo goed ontspannen als daar. Alle therapeuten dachten met me mee en waren zeer empathisch. Het uitzicht op de zee vanuit elke kamer en de rust en stilte, gewoon een droom. Ik kom graag nog een keer! Ga zo door! Er is echt een geweldige positieve magie / sfeer op dit eiland.

Anoniem

9 februari 2022

Madeira (Portugal), Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center

Mijn wens voor het verblijf in Hotel Atlantico was rust, yoga en iets goeds voor mijn lichaam. Voor mij was dit de eerste keer dat ik een Ayurveda-behandeling boekte. Nu, na een week, voel ik me compleet uitgerust, want de ochtend yogalessen, die uitstekend werden gegeven zodat iedereen de juiste, comfortabele houding voor zichzelf had gevonden, en het liefdevol bereide eten (altijd een variatie om uit te kiezen!) en de massages waren uitstekend. Je krijgt aanvullende informatie over wat Ayurveda betekent, hoe kruiden correct worden gebruikt en wat de basis kan zijn voor het lichaam. Je krijgt een hand-out om te lezen - geweldig!

Ik voelde me echt warm onthaald door iedereen. Verder was er nog het uitzicht op de zee en het bijbehorende geluid van de zee - ik kon als het ware naar beneden het water in duiken

Het personeel is vriendelijk en altijd bereid om te reageren op verzoeken. Ik vond het ook erg prettig dat er wat Duits werd gesproken, wat niet vanzelfsprekend is.

Toen ik thuiskwam voelde ik de ontspanning nog steeds, wat mijn omgeving ook opviel, want er werd meermaals gevraagd wat ik had gedaan om er zo ontspannen uit te zien.

Conclusie: het hotel wordt met veel liefde gerund en ik bedank alle mensen die er werken voor de geweldige tijd ️.

Trappen zijn trouwens geen probleem, want de koffers worden naar je kamer gebracht - ook gehaald als je vriendelijk vraagt.

Ik zal dit hotel zeker aanraden!!!

Catherine