Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Heritance Ayurveda Maha Gedara

1 november 2022

Sri Lanka, Heritance Ayurveda Maha Gedara

Het is hier fantastisch en dat wisten we eigenlijk al.

Maar om even een update te geven voor mensen die twijfelen over de beslissing om naar SriLanka te reizen, het volgende:

- er is voldoende benzine voor de toeristen

- eten is er volop

- niets te merken van eventuele politieke spanningen

- COVID-19, niets van te merken.

(gevraagd aan 5 personen of er COVID gevallen waren in hun families kwam unaniem het antwoord dat er geen gevallen bekend zijn, dus niet specifiek anders dan elders)

- het seizoen gaat nu beginnen en wie rust, service en vooral aardige mensen wil tegenkomen, kan gerust boeken.

- op Maha Gedara is voldoende plek.

- de uitgebreide behandelingen zijn geweldig

- het eten is heerlijk.

Kortom: zeer aan te bevelen!


B. Lebens

11 september 2018

Sri Lanka, Heritance Ayurveda Maha Gedara

Mijn excuus voor de late reactie, maar bij deze dan toch mijn antwoord. Mijn ervaringen, zoals ik al eerder schreef in de app, het personeel is bijzonder vriendelijk. Aangenaam verrast door de dagelijkse behandelingen. Ik dacht dat ik er 2 per dag zou krijgen, maar dat waren er per dag op zijn minst 4 tot 6. Elke 2de dag een doktersconsult, zeer kundig en aardig. Zij stelde dan het programma voor de komende dagen vast. Een team van 4 vrouwen (steeds dezelfde) voerden de massages en behandelingen uit. Ik werd echt in de watten gelegd. Elke ochtend lag er in het postvakje mijn programma en medicijnen voor die dag klaar. Er stond voor elke maaltijd een super buffet klaar met heerlijke gerechten, bovendien werd er door een kok nog speciale gerechten ter plekke gemaakt. Bij elk gerecht stond een kaartje voor welk dosha type het goed was.

Een erg mooie tuin, prachtig zwembad, geweldig uitzicht op de oceaan, ruime kamers met balkon met zicht op de oceaan en tuin. Ben erg enthousiast zoals je kunt lezen.

Mijn ‘zen’ gevoel is er nog steeds, hoewel het toch wat wegebt nu ik weer aan het werk ben, maar ik kan het weer gemakkelijk oproepen door alleen al aan die mooie plek te denken.

War het roken betreft, helaas ben ik er nog niet van af, maar ik heb ontdekt dat acupunctuur hier bij kan helpen en heb een afspraak gemaakt om fit opnieuw in te zetten.

Samengevat heeft deze ayurvedische vakantie me ontzettend veel gebracht en was boven mijn verwachtingen nog beter dan ik had gehoopt. Ik zou hem zeker aan anderen aanbevelen.

Dank voor het mede organiseren van deze prachtige vakantie.

Groet,

Anita


Anita S.

21 februari 2017

Sri Lanka, Heritance Ayurveda Maha Gedara

Na een rondreis in Sri Lanka, verbleef ik nog een week in Heritance Maha Gedara en ik heb hier van de eerste minuut tot de laatste genoten. Al meteen van bij de hartelijke ontvangst voelde ik dat het goed zat. Het hotel, de mooie tuin, het ayurvedacenter met de vele waterpartijen vormen een heel rustgevende omgeving. Overal in het hotel is het personeel erg vriendelijk en dat is echt wel fijn als je er - zoals ik - alleen verblijft. Het eten is lekker én gezond. Oa bij elke maaltijd een volledig buffet met vers fruit. Gewoon super! De behandelingen zijn zalig en alles verloopt heel professioneel. Kortom, een echte aanrader.

Kathleen V.