Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van La Clairière Bio & Spa hotel

14 juni 2022

Frankrijk, La Clairière Bio & Spa hotel

We kwamen voor een Ayurveda-consult en -behandeling, en we vertrokken zeer tevreden met de ervaring. Het moet gezegd worden dat, voor zover wij weten, de heer Shibu de enige Indiase arts is met een diploma in Ayurveda (BAMS) in de Elzas. Daarnaast is hij zeer attent voor klanten, zijn adviezen bleken relevant en de behandeling die volgde effectief! We raden de ervaring aan. Maar één nadeel: je wilt absoluut terugkeren!

Anoniem

10 juni 2022

Frankrijk, La Clairière Bio & Spa hotel

Twee dagen heb ik hier verbleven. De kamer is gerenoveerd en smaakvol (beddengoed, decoratie enz.) die een 4-sterren volledig waardig is. De spa is een van de mooiste en meest complete die we hebben mogen proberen. Ook zijn we perfect verwelkomt met lachend en toegewijd personeel. We kunnen het alleen maar aanbevelen!

Timo en Jedidja

5 juni 2022

Frankrijk, La Clairière Bio & Spa hotel

Zeer mooi etablissement gelegen in een natuurlijke omgeving met een bos rondom het hotel, perfect voor wandelingen. Zeer mooie spa waar het niet druk was. We hadden het geluk om een ​​upgrade te krijgen naar een zeer mooie, aangename kamer met een balkon. Voor de maaltijd, biologisch, kun je kiezen of je vlees, vis of plantaardig wilt eten. Een mooie presentatie op de borden. Ik raad deze plek zeker aan. Een punt van kritiek: de service. Alhoewel het is nu moeilijk is om goed personeel te vinden. Obers vliegen van tafel naar tafel zonder rationele organisatie. Ondanks dit zie je dat ze hun best doen om alles goed te laten verlopen.

Karel

4 juni 2022

Frankrijk, La Clairière Bio & Spa hotel

Zeer gastvrij en vriendelijk personeel

Kamer voldeed aan onze verwachtingen

Gevarieerd en goed ontbijt

Rugmassage aanbevolen!!! De spa is erg goed

Wij zijn helemaal tevreden.

Francien

13 april 2022

Frankrijk, La Clairière Bio & Spa hotel

Super genoten! . Erg fijn hotel, mooie kamer, super fijn ontbijt en een heerlijke sauna. Alleen was iedereen in badkleding, wij wisten dit niet dat was een beetje vervelend.

Ria N.