Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Spa Village Resort Tembok Bali
20 december 2018

Bali (Indonesië), Spa Village Resort Tembok Bali

Voor de tweede keer naar dit Spa Resort. Meer dan hartelijke ontvangst en wederom genoten van de geweldige spa-behandelingen en de ontspannen omgeving en het vriendelijke personeel. Het vertrek gaf mij het gevoel dat men afscheid nam van een familielid. Tembok Bali en hun staf hebben mijn hoge verwachtingen weer waar gemaakt. Dank daarvoor

Marian M.

14 november 2018

Bali (Indonesië), Spa Village Resort Tembok Bali

Yoga was top! Jammer dat het 1 keer per dag was. Liever meerdere keren yoga dan iedere dag een massage. Hotel was prachtig maar op een afgelegen plek zodat je niet zelf erop uit kon gaan. Daarbij veel stellen in het hotel en weinig solo reizigers die voor de activiteiten komen.

R. Geelhoed

13 mei 2018

Bali (Indonesië), Spa Village Resort Tembok Bali

Wat hebben wij genoten! Na een onbeschrijfelijke mooie en bijzondere reis zijn wij weer veilig thuis gekomen. 


Het hotel was prachtig en heerlijk rustig. We hebben vooral heel veel geslapen en genoten van de diverse yoga lessen van onze gastdocentschap vya freeman. Waar dagelijks contact mee heb. Het lesje swing yoga was leuk voor een keer want had daarna drie dagen spierpijn.Het personeel heeft bij ons een onvergetelijke herinnering achter gelaten. Zo lief, behulpzaam en attent. We kregen op onze laatste avond een taartje aangeboden voor onze 25 jaar vriendschap. Het eten was waanzinnig lekker en gezond. De porties waren zo afgestemd dat je het toch het volgende eet moment kon volhouden en daarna met teek aanvragen ging zitten om na drie gangen echt vol te zitten. Toen we een uitstapje naar ubud maakte dachten we uitgebreid te gaan lunchen. Maar halverwege zaten we zo vol dat we er vreselijk om gelachen hebben dat al dat gezonden en gematigd eten ons na drie dagen al zover had gekregen om met minder genoegen te hebben.Ook de zorgzaamheid van het personeel! Ongekend! Even zwemmen en bij terugkomst had je weer een heerlijk glas koud water en lag je handdoek weer recht.

Toen er een misverstand was over onze sun set Tour, werd dat gelijk opgelost en kregen we deze de volgende dag gratis aangeboden. Ook de rour naar ubud met een privé chauffeur was onvergetelijk! En niet te vergeten de Balinese concert rondom het zwembad inclusief cocktails, hapjes en dans! Leuk om de uitleg en geschiedenis hiervan te horen en dat we zelf ook mee mochten doen.

We hebben vooral ook heel veel geslapen, gelachen en zeer bijzondere je mooie gestoken gehad. En laten we vooral die voortreffelijke massages niet vergeten. Helemaal op elkaar afgestemd. Toen we weer naar huis gingen waren we echt helemaal zen en bijgetankt.Nogmaals bedankt voor het regelen van deze onvergetelijke reis. Een ding is zeker we komen zeker nog een keertje bij jullie terug!

Angelique de G.

10 april 2018

Bali (Indonesië), Spa Village Resort Tembok Bali

Toen ik arriveerde was ik net een paar dagen in nusa dua geweest. Ook al kwam ik voor mijn rust, in eerste instantie vond ik het iets te rustig. Het hotel ligt echt heel erg afgelegen en je kunt dus niet even een kijkje nemen in de omgeving want er is niks vergelijkbaars qua accommodatie of winkeltjes. Staff is super vriendelijk en behulpzaam. Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Heb er een heerlijke tijd gehad!

Deirdre V.