Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Lefay Resort & SPA Lago di Garda
9 april 2018

Italië, Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Ik heb een geweldig verblijf gehad. Er werd alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de gasten het naar hun zin hadden. De uitzichten zijn spectaculair en de sfeer is erg ontspannend. 

Wel vonden wij de bergweggetjes soms wat spannend, waardoor wij besloten om niet op pad te gaan. 

Ann R.

9 februari 2018

Italië, Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Wat een prachtig hotel! Hele mooie ruime kamers met uitzicht op het Gardameer.

De service, het lekkere eten en de bediening zijn allemaal zo stijlvol.

Het hotel heeft een uitgebreide keuze van spa behandelingen. De spa is centraal gelegen en de moeite waard. 

Zeker een aanrader! 

Chris W.

16 januari 2018

Italië, Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Een prachtige en rustgevende plek. Modern en comfortabel hotel. Alle faciliteiten zijn top! Een ideaal hotel voor een spavakantie. Je kan er fietsen huren, zwemmen in het zwembad, fitnessen etc. Goed voor een actieve vakantie! 

Eugene P.

3 augustus 2017

Italië, Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Prachtig zwembad en spa! De airconditioning is soms een beetje een probleem op echt warme avonden, werkte niet optimaal. Maar het eten is heel goed! De service en toegang tot de omgeving zijn geweldig.

Anoniem

4 mei 2017

Italië, Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Goed advies.... al blijft Kamalaya het allerbeste... vanwege de Oosterse sfeer, de rust die de natuur daar uitstraalt en niet te vergeten dat eten!!

Jan Z.