Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Sianji Wellbeing Resort

8 november 2022

Turkije, Sianji Wellbeing Resort

Er is een nieuwe manager bij Sianji. Het is een verschil van dag en nacht. Het personeel is tevreden en blij, ze worden gewaardeerd en dat is duidelijk te merken. In het detox restaurant zijn tegenwoordig 2 chefs de ‘raw food’ maaltijden aan het bereiden. Ze hebben nu een menukaart zodat je zelf kan kiezen wat je eet en ondertussen toch op een gezonde manier afvalt. Ik kom zeker terug!


Anoniem

8 november 2022

Turkije, Sianji Wellbeing Resort

✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden

Judith

9 juli 2022

Turkije, Sianji Wellbeing Resort

Ik bezocht Sianji in juni voor een detox. Het is een geweldige ervaring geweest. Ik ben het hele Sianji-team erg dankbaar dat ze zo goed voor me hebben gezorgd. Zowel het sapprogramma als het raw detox-programma zijn zeer goed ontwikkeld. Ik werd begeleid door een zeer ervaren voedingsdeskundige die niet alleen uiterst deskundig is, maar ook supervriendelijk en spraakzaam. Alle informatie en adviezen tijdens het verblijf geven je een extra kick en motivatie om thuis verder te gaan. De dagelijkse ochtendwandelingen, evenals alle lessen zoals yoga, pilates en aqua waren een geweldige aanvulling op een voedselontgiftingsprogramma. De kamers zijn zeer netjes. Ik verbleef in een suite met directe toegang tot het zwembad en zicht op de bergen. Het was geweldig om elke dag te beginnen met een paar baantjes trekken. Ik ben op veel detox-plaatsen geweest en ik denk dat dit een van de beste is die een detox-programma combineert met een leuk ontspannen verblijf in een heel goed hotel.

Anoniem

10 juni 2022

Turkije, Sianji Wellbeing Resort

Het is bij Sianji mogelijk om een dieet of detox geheel op jouw wensen afgestemd te krijgen. Dit, in combinatie met alle dagelijkse activiteiten, zorgt ervoor dat het ongelooflijk relaxte manier is om de batterij weer op te laden en vele kilo’s lichter weer thuis te komen.

Anoniem

8 juni 2022

Turkije, Sianji Wellbeing Resort

This is my 2nd year coming to this fabulous hotel. Not only is the hotel an scenery beautiful but the staff is also amazing. They bend over backwards with anything you might need and super friendly. I had the gastric sleeve done 2 months ago so was slightly worried that they might not have much knowledge of this. However, I was pleasantly surprised. Their wonderful dietician has helped plan a suitable eating plan around what I can eat. She really has been amazing. So caring and attentive. I feel kind I have my own personal chef! I highly recommend this hotel if you had had any bariatric surgery.

Caroline