Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Thermana Park Laško

4 juli 2022

Slovenië, Thermana Park Laško

Mooi, schoon hotel. Het merendeel van het personeel was super, vooral de receptionisten waren geweldig. De massage was niet slecht en de spa was prima.

Babette

2 juli 2022

Slovenië, Thermana Park Laško

Ik ging voor de wellness-bootcampweek. Hiervoor kreeg ik twee behandelingen per dag, inclusief sessies bij de fysio en andere spabehandelingen. Deze waren allemaal uitstekend. Ik volgde het dieetprogramma dat was afgestemd op mijn behoeften en smaak. Ik had twee keer per dag een personal trainer, Vesna zorgde ook voor alle verzoeken die ik had gedurende het hele programma. Ze moest creatief zijn omdat ik wat blessures heb, maar we hebben nog steeds mijn doelen bereikt. Over het algemeen maakte de flexibiliteit die werd getoond bij het ontwerpen van je eigen programma dit een fantastische ervaring

Chris

23 juni 2022

Slovenië, Thermana Park Laško

Geweldig hotel, netjes, mooi, comfortabel. De zwembaden zijn geweldig. Grote selectie van eten voor ontbijt en diner. Personeel erg vriendelijk. Alle lof!

Anoniem

12 juni 2022

Slovenië, Thermana Park Laško

I had an amazing time in Park Lasko. The dome with the spa is out of this world. I loved the hospitality of the people working here. Even though the spa got a bit crowded sometimes, i feel very relaxed after returning for this trip.

Pam

28 mei 2022

Slovenië, Thermana Park Laško

Geweldig personeel, zeer vriendelijk, zeer professioneel. De spa verdient 10 punten. Absoluut een plek die het bezoeken waard is. Ook de omgeving is erg gezellig. Geweldig voor ontspanning.

Anoniem

11 januari 2022

Slovenië, Thermana Park Laško

✅ Goede spafaciliteiten & -behandelingen

✅ Goede prijs-kwaliteitsverhouding

✅ Prettige service

✅ Mooi uitzicht & omgeving

Anoniem