Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Thermana Park Laško
11 januari 2022

Slovenië, Thermana Park Laško

✅ Goede spafaciliteiten & -behandelingen

✅ Goede prijs-kwaliteitsverhouding

✅ Prettige service

✅ Mooi uitzicht & omgeving

Anoniem

28 september 2021

Slovenië, Thermana Park Laško

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon


Prima hotel, niet duur. Vond wel erg massaal, weinig contact met andere hotelgasten, waren veel gezinnen met kleine kinderen. Eten in het restaurant was redelijk standaard (buffet), weinig variatie. Behandelingen (massages, yoga) waren heerlijk, prachtige omgeving om te wandelen.

Ingeborg

16 oktober 2019

Slovenië, Thermana Park Laško

Super vriendelijke mensen! Er zijn 2 hotels, je slaapt in het hotel Thermana (veel gezinnen) en de behandelingen van het puur en kuur pakket zijn in het andere hotel. Het hotel waar we de behandelingen hadden is voor revalidatie van mensen na ongelukken, dit was ons niet bekend. In het gedeelte waar de behandelingen waren lijkt op een ziekenhuis en dempte de vakantiestemming in eerste instantie. Het zwembad was in dit hotel wel heel relax zoals in een kuuroord. We hadden online massage behandelingen bijgeboekt, kregen we deze in hotel Thermana, wat een beetje verwarrend was om van het ene naar andere hotel te moeten voor sommige behandelingen. Geen avond vertier Na 21.00 uur is zwembad/saunaplein gesloten. Vrijdag/zaterdag sluit het zwembad 23.00 uur Bar sluit om 22.00 uur als er wat gasten zijn anders sluit de bar eerder. Verder geen cafeetjes ect in de buurt.

Adriënne S.

2 september 2019

Slovenië, Thermana Park Laško

Ik heb een fantastische reis gehad met mijn dochter. Het hotel en de thermen zijn heel kindvriendelijk. Wel zó kindvriendelijk dat ik dit geen plek zou vinden voor iemand op zoek naar een luxueuze en serene spa ervaring. De groene omgeving en ligging aan de rivier tussen beboste heuvels is prachtig. Het buffet was elke ochtend en avond prima, waarbij voor mij de Aryuvedische maaltijd die er elke avond bij zat, eruit sprong voor mij. Voor mijn baby dochter werden zonder problemen fruithapjes gepureerd. Oppasservice is beschikbaar vanaf 4 of 5 jaar oud, hoewel vooraf en ook bij aankomst in het hotel anders werd verteld. De gym biedt mooi uitzicht op de rivier, net als onze kamer deed. De transfers waren super goed geregeld, prettig want het is ca 75 minuten rijden. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van Puurenkuur's Claudia vond ik helemaal super. Ik raad deze reis en het boeken bij Puurenkuur zeker aan!


✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Kindvriendelijk

Anoniem

3 juli 2019

Slovenië, Thermana Park Laško

Een aantal kuurbehandelingen zijn in het "ziekenhuis" naast het hotel. Het voelt zwaarbeladen om als gezond persoon tijd op te eisen van experts die mensen behandelen die het echt nodig hebben. Het nieuwe gedeelte is daarentegen heel mooi, strak en modern met een heel ander gevoel.


✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving 

Anoniem

3 juli 2019

Slovenië, Thermana Park Laško

Super vriendelijke mensen! Er Zijn 2 hotels, je slaapt in het hotel Thermana ( veel gezinnen) en de behandelingen van het puur en kuur pakket zijn in het andere hotel. Het hotel waar we de behandelingen hadden is voor revalidatie v mensen na ongelukken, dit was ons niet bekend. In het gedeelte waar de behandelingen waren lijkt op een ziekenhuis en dempte de vakantiestemming in eerste instantie. Het zwembad was in dit hotel wel heel relax zoals in een kuuroord. We hadden online massage behandelingen bijgeboekt, kregen we deze in hotel Thermana, wat een beetje verwarrend was om v h ene naar andere hotel te moeten voor sommige behandelingen. Geen avond vertier Na 21.00 uur is zwembad/ saunaplein gesloten. Vrijdag/zaterdag sluit het zwembad 23.00 uur Bar sluit om 22.00 uur als er wat gasten zijn anders sluit de bar eerder. Verder geen cafeetjes ect in de buurt.


✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Prettige service 

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving 

Anoniem