Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Park Igls Medical Spa Resort

10 juni 2022

Oostenrijk, Park Igls Medical Spa Resort

Ik ben meer een atypische bezoeker van Parkhotel Igls omdat ik het onvrijwillig deed en niet genoot van het Mayr-dieet. Maar als je je darmen wilt ontgiften of gewoon wilt ontspannen, dan is dit de plek om naartoe te gaan! De faciliteiten zijn geweldig, het programma is gevarieerd en goed uitgevoerd. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel. Het eten is goed, ook al was ik niet blij met het restrictieve dieet. De keuken is zeer professioneel.

Anoniem

2 juni 2022

Oostenrijk, Park Igls Medical Spa Resort

Ik heb de Mayr meerdere keren in Oostenrijk meegemaakt, maar de Parkhotel-ervaring was voor mij veel beter. Waarom? Zonder twijfel was het personeel, de aandacht voor de klant uitstekend, iedereen was aanspreekbaar en behulpzaam, dit maakte de ervaring veel aangenamer voor mij. Uitstekende faciliteiten, tal van activiteiten gedurende de dag als aanvulling op de kuur, prachtige landschappen, geweldige locatie. Modern Mayr werkte voor mij.

Anoniem

10 augustus 2021

Oostenrijk, Park Igls Medical Spa Resort

Ik verbleef hier voor een week in juli en het is de eerste keer dat ik ooit de Mayr Cure heb gevolgd. Het lijkt meer op een chique ziekenhuis dan een spa, met volledig opgeleid medisch personeel, heerlijk eten, prachtig uitzicht en ontspannende faciliteiten. Ik was ongerust bij aankomst, maar door het vriendelijk personeel, aandacht voor detail en de vele activiteiten heb ik een fantastische tijd gehad en zullen we zeker snel terugkomen.

Anoniem

23 juni 2019

Oostenrijk, Park Igls Medical Spa Resort

Ik had een kamer met balkon en prachtig uitzicht over de Alpen, adembenemend! Het personeel was altijd vrolijk en professioneel, en ondanks dat het een detox hotel is was het eten echt verrukkelijk. De faciliteiten zijn geweldig en er zijn meer behandelingen dan je kan wensen! 

Sophie

18 april 2019

Oostenrijk, Park Igls Medical Spa Resort

Het personeel in dit hotel is voortreffelijk. De aandacht die ze gaven was echt fantastisch, iedereen was toegankelijk en behulpzaam, waardoor de ervaring echt fantastisch was. De faciliteiten zijn uitstekend, genoeg activiteiten om de kuur te ondersteunen gedurende de hele dag. Daarnaast is de omgeving en de locatie geweldig. De moderne Mayr heeft voor mij gewerkt! 

Nadine

24 maart 2019

Oostenrijk, Park Igls Medical Spa Resort

Absoluut geweldige faciliteiten en alles verloopt vlekkeloos! Daarnaast is alles brandschoon. Het eten was heerlijk, zelfs met het "gelimiteerde" dieet. Het zwembad en de sauna was erg ontspannend, genoeg handdoeken en flesjes drinkwater. De wandelingen in het gebied zijn heerlijk, er zijn ook fietsen die gehuurd kunnen worden en het personeel is erg vriendelijk. Mijn dochter en ik voelde ons zo veel gezonder en fitter toen we weg gingen!

Jasmijn