Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Aava Resort & Spa

4 januari 2020

Thailand, Aava Resort & Spa

Prachtig, informeel resort. Heerlijke spa-treatments en yoga/pilateslessen. Superaardige staff. Restaurant niet echt berekend op vegetariers. Staat nauwelijks op de kaart, dus je moet wel steeds vragen of ze gerechten met vlees of vis, misschien om kunnen bouwen naar vegetarisch. Dat voelde af en toe wel bezwaarlijk/n drempel (en een beetje eentonig). Maar ze deden wel hun best! Al met al een topadres voor een superrelaxte break.


✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Goede bedden

Anoniem

17 april 2018

Thailand, Aava Resort & Spa

Heerlijk hotel, aardig en behulpzaam personeel, fijne spa behandelingen. Nadeel was dat er nog steeds werkzaamheden waren van hotel ernaast, de stranden bevuild waren en het hotel excursies aanbied met olifantenritjes (wat naar mijn inziens echt niet meer kan met de wetenschap van nu). Daarentegen genoeg voordelen; prive lessen van yoga/meditatie/thai chi omdat niemand anders de lessen volgde, rust, hele fijne accommodatie, schoon, heerlijke zee, mooi zwembad, transfer en excursies top geregeld, rustig/weinig toeristisch. Daarnaast is het hotel prima ingesteld om alleen reizen; geen nadelen van ondervonden. Ben in deze week helemaal tot rust gekomen! Daarnaast heeft Puur en Kuur alles heel netjes van tevoren geregeld en was het mail/telefonisch contact ook erg prettig.

Fleur L.