Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Aava Resort & Spa

4 oktober 2023

Thailand, Aava Resort & Spa

Prachtig uitzicht! Een korte wandeling van slechts 50 meter naar de zee. De ontvangst was aangenaam en de WiFi voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Kyano

1 september 2023

Thailand, Aava Resort & Spa

Het Aava Resort was een ware oase van rust tijdens mijn vakantie in Thailand. De ontspannen sfeer en de variatie tussen Thaise en internationale gerechten maakten mijn verblijf extra genietbaar. Het personeel droeg bij aan een onvergetelijke ervaring door hun professionaliteit, glimlachen en oog voor detail. Ik had het geluk om te kunnen genieten van verjongende Thaise massages en een boottocht om de roze dolfijnen te zien. Het hoogtepunt was de heerlijke zeevruchtenbarbecue op het strand, een ervaring om nooit te vergeten. Kortom, het Aava Resort and Spa heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik zou het sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar ontspanning, lekker eten en leuke activiteiten tijdens hun vakantie.

Amalia

7 augustus 2023

Thailand, Aava Resort & Spa

Het is een geweldige plek om te zijn. Rustig en ontspannen in het zwembad en op het strand. Prachtig decor in en rond de huisjes. Het personeel is zo vriendelijk en het beste ontbijt ooit. Diner is geweldig, vooral de krabcurry.

Anoniem

4 januari 2020

Thailand, Aava Resort & Spa

Prachtig, informeel resort. Heerlijke spa-treatments en yoga/pilateslessen. Superaardige staff. Restaurant niet echt berekend op vegetariers. Staat nauwelijks op de kaart, dus je moet wel steeds vragen of ze gerechten met vlees of vis, misschien om kunnen bouwen naar vegetarisch. Dat voelde af en toe wel bezwaarlijk/n drempel (en een beetje eentonig). Maar ze deden wel hun best! Al met al een topadres voor een superrelaxte break.


✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Goede bedden

Anoniem

17 april 2018

Thailand, Aava Resort & Spa

Heerlijk hotel, aardig en behulpzaam personeel, fijne spa behandelingen. Nadeel was dat er nog steeds werkzaamheden waren van hotel ernaast, de stranden bevuild waren en het hotel excursies aanbied met olifantenritjes (wat naar mijn inziens echt niet meer kan met de wetenschap van nu). Daarentegen genoeg voordelen; prive lessen van yoga/meditatie/thai chi omdat niemand anders de lessen volgde, rust, hele fijne accommodatie, schoon, heerlijke zee, mooi zwembad, transfer en excursies top geregeld, rustig/weinig toeristisch. Daarnaast is het hotel prima ingesteld om alleen reizen; geen nadelen van ondervonden. Ben in deze week helemaal tot rust gekomen! Daarnaast heeft Puur en Kuur alles heel netjes van tevoren geregeld en was het mail/telefonisch contact ook erg prettig.

Fleur L.