Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen




Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Palacio Estoril Hotel, Golf & Spa

12 juni 2019

Portugal, Palacio Estoril Hotel, Golf & Spa

Ik heb een heerlijke week gehad hoewel het erg warm was. Het hotel is fantastisch qua sfeer en service. Zeer goede service en persoonlijke aandacht. Een prima plek om als vrouw alleen te zijn.  Het was heerlijk om tijd bij het zwembad door te brengen. Ondanks dat het hotel in Estoril zelf ligt was het bij het zwembad heerlijk rustig. De spa en sportfaciliteiten ook prima: goede massages en ook hier weer persoonlijke aandacht bij de receptie. Mijn privé pilates les is goed bevallen. Strand en station op loopafstand en Lissabon centrum in een half uurtje, ook goed te doen. Te voet naar Cascais, ook leuk. Ik vind het een aanrader als je van alles wat om je heen wil hebben, ik heb me geen moment verveeld! 

Marie-Christine S.

13 augustus 2018

Portugal, Palacio Estoril Hotel, Golf & Spa

We kijken terug op een heerlijke vakantie; een schitterend hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. De Spa en Health center zijn uitstekend te noemen. De aanpak vanaf de start is zeer professioneel. De mensen zijn ook flexibel en spelen in op het advies van de arts en eigen wensen. De omgeving is prima; leuke boulevard en restaurantjes op loopafstand. Een bezoek aan “Sintra” is een absolute aanrader. De concierge regelt op verzoek een chauffeur en die laat graag de highlights zien.  

Kortom, voor herhaling vatbaar.

Cindy G.

23 januari 2018

Portugal, Palacio Estoril Hotel, Golf & Spa

Medical biofeedback is geweldig. Binnen 1,5 uur weet je hoe je gezondheid ervoor staat. De arts was een kundig en zeer vriendelijke vrouw. De begeleider Paolo is 100% zen en heeft samen met de arts de juiste behandelingen samengesteld. Niet alleen voor Estoril maar ook thuis stuurt hij informatie op. Fantastisch!

Diana van den B.