Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Pine Cliffs Ocean Suites, a Luxury Collection Resort & Spa

25 januari 2023

Portugal, Pine Cliffs Ocean Suites, a Luxury Collection Resort & Spa

Mooie vakantie gehad, ik had de 5 nachten bootcamp geboekt. Vond de personal trainers kundig, bij mijn late aankomst ging er wat mis met het intake gesprek met de voedingsdeskundige maar volgende dag opgelost. Elke dag een bootcamp les, heel verschillende lessen. Voel me fit en energiek na die paar dagen. 

Sander

13 oktober 2020

Portugal, Pine Cliffs Ocean Suites, a Luxury Collection Resort & Spa

Wij zijn erg tevreden. Het hotel was super. Maar de service van puur en kuur is echt fantastisch... we hadden door omstandigheden onze vlucht gemist en jullie van puur en kuur hebben ons IN HET WEEKEND meteen super geholpen. Wij waren natuurlijk super gestressed dat we vlucht hadden gemist. We kregen jullie direct aan de lijn en binnen 5minuten hadden jullie al een nieuwe vlucht via ander vliegveld geregeld. Uiteindelijk maar 3uur van onze reis gemist... FANTASTISCH

✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding
✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen
✅ Schoon
✅ Mooi uitzicht & omgeving
✅ Prettige service
✅ Ontspannen sfeer
✅ Goede bedden


Anoniem

15 maart 2018

Portugal, Pine Cliffs Ocean Suites, a Luxury Collection Resort & Spa

Wat een geweldige plek! De kamers waren vrij groot met prachtig uitzicht op het zwembad, grasveld en oceaan. Zo veel plaatsen om te relaxen, op het strand of op één van de vele gazons verspreid over het resort. De spa was prachtig en ik kreeg een 90 minuten durende massage die uitstekend was. De beste plek om de dag te eindigen is in de champagne bar waar u kunt genieten van de zonsondergang boven het Pine Cliffs! Zal hier zeker weer terug met mijn echtgenoot.

Tom H.