Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Masseria San Domenico
21 augustus 2018

Italië, Masseria San Domenico

Deze voortreffelijke Masseria in een charmant stadje is hemel op aarde. Het prachtige terrein omgeven met duizenden olijfbomen zo'n 1500 jaar oud geeft een kalmerend en gelukkig gevoel. De verlichting in de avond is spectaculair. Het personeel is uitstekend. Alles wat je nodig hebt is er, en als je iets speciaals nodig hebt is het ook geen enkel probleem. De spa is heerlijk en groot en er is een verwarmd zoutwater binnenzwembad. Het andere zwembad op het terrein is groot en prachtig. Het eten is voortreffelijk. 

Lisa en Mark

21 augustus 2018

Italië, Masseria San Domenico

In dit hele gebied zijn er verschillende masserias gelegen in olijfvelden die omgetoverd zijn in hotels, maar Masseria San Domenico was verreweg de mooiste die we gezien hebben. Het is prachtig, en er zijn veel activiteiten. De spa had de beste massage die ik ooit heb gekregen. Het eten in het restaurant was heerlijk, het personeel was ontzettend gastvrij en meegaand, en de kamer was mooi en ruim. 

Andrea S.

3 augustus 2018

Italië, Masseria San Domenico

Masseria San Domenico is surrounded by olive and pomegranate trees, vines, wild rosemary and thyme. It is simply wonderful. Our room, the suite, was very spacious with 2 bathrooms and a balcony overlooking the pool. 

The grounds are very well kept, and the pool area and spa are gorgeous. The service is discrete but very good, the staff is very attentive and helpful. The shuttle service to the private beach area was great. 

The breakfast was rich and excellent. The wine list is great, with local wines, Italian wines, and French wines on the menu. 

Amelia

29 juli 2018

Italië, Masseria San Domenico

This is a great place to escape for a relaxed summer vacation. The property is converted from a typical Puglian farmhouse so it offers a true Italian experience.

The meals are great, and they offer the local cuisine. Puglia has some great wines that can be tasted at the hotel. The large olive groves around the property are a unique feature of the hotel, and you can explore these by bike. 

The swimming pool is very nice, and the spa is well known with many offers for medical spa treatments with natural ingredients. 

Evi

15 juli 2018

Italië, Masseria San Domenico

Dit is een geweldig resort, genesteld in een olijfboomgaard. We kwamen laat op de avond (Dank god voor GPS!). De receptie begroette ons meteen evenals de piccolo. De kamer was prachtig ingericht met schone lakens. Het was ook brandschoon! De badkamer had twee wastafels en inloopdouche. De voorzieningen in de kamer waren gemaakt op basis van olijven en zonder overweldigend geur. Het zwembad was groot met een waterval en een bubbelbad. De bar en het personeel waren uitstekend. Drankjes voorafgaand aan het diner worden geserveerd met complementaire snacks in de vorm van aperitiefjes. Het restaurant is buiten en kijkt uit over het zwembad. Het menu bestaat uit lokale gerechten, en de wijnkaart is zeer uitgebreid en betaalbaar. De spa heeft een stoombad en droge sauna evenals een compleet fitnesscentrum met Technogym apparatuur. Dit is open voor gasten van het hotel. Opmerkelijk en onvergetelijk.

Johan B.

1 juli 2018

Italië, Masseria San Domenico

The ancient olive groves built amongst this beautiful hotel are gorgeous. If you're looking for a quiet, restful and elegant getaway, look no further. 

The swimming pool is extraordinary, the sunbeds are comfortable and offer ultimate sunshine. The staff is amazing with a great spa including every possible treatment you could want. One word: AMAZING!

Annabelle